MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

onsdag, november 29

Redo att garva, eller?!

My god...var inne hos the dog & läste på hans blogg, men jaha ja...att komentera funka inte MOBBAR DU MIG ELLER?! Jag e din snygga jugge länk innehavare & din sida bara jävlas?!

Anyway...råkade se en liten länk som jag klicka på va...och sen...my god vad jag har garvat, så grymt roligt telefon skämt med en telesäljare att jaa...jag knep den direkt & kommer maila den till folk till råga på allt, för jag dog nästan själv av skratt.

Det e bara sätta på högtalarn & klicka...

http://howtoprankatelemarketer.ytmnd.com/

Husdjur vi minns...

Lite inspirerad av my friend Nisse, så ska jag dra upp en lista på djur som har funnits i familjens ägo...och den listan blir nog lång *S*, japps... få se här nu, det började då vi var små och mamma hade cirkus 7 små fåglar...zebrafinkar, inte för de ser ut som zebror direkt.
Dom var skitroliga, så fort man hosta så härma de en...och nu kan ni då tänka er hur många de var och hur det lät...kakafoni direkt. Vad som hände med dem minns jag inte, inte ens hur det kom sig att mamsen köpt dem heller, jag var väll cirkus 5 år då!

Men troligen så dog de & så fick vi en undulat, mamsen hade dagisbarn då...och någon utav de där kidsen välte buren, så den dog.
Vi bölade ögonen ur oss och så fick vi slutligen tillstånd att köpa en ny pippi & mamsen hade slutat med dagisverksamheten...så nu hade vi en chans att den överlevde. Det blidde en vit hackefågel som vi fick gratis från zoo hehe, vi va ju skitsöta syrran & jag så herr zoohandlare tyckte vi kunde få henne & så kanske hon skulle få leva ett bra liv, vi verkade vara duktiga tjejer som visste hur man skötte djur *S*.

Det va pippi Albino, en undulat med röda ögon..som mamsen kalla för djävulen själv pga de röda ögonen & att den bet ALLT i bitar, men vi döpte till Snövit! Vi smugglade även in ödlor & grodyngel som vi förvarade i en stor burk med vatten i skrivbordet, innan vår andra lillasyrra välte ut hela skiten & vi jaga ödlor för brinnande liv, hade mamsen hittat dem så hade vi fått smisk för vi hade försökt kolla läget innan om det var okej & hon vrålade att INGA kräldjur i hennes hem.
Hon hade lärt sig snacka...sprang till mamma och snacka om krokodiler och simmande svansar i rummet och jaha några dar senare städa mamma i våra rum och hittade torkade lik...jävla skvallersyrra & mamma garva...hon sa att hon sökt igenom rummet för hon redan misstänkt vi hade något fuffens för oss...eftersom vi plötsligt LEKTE i rummet och var så tysta...vi slogs inte mer eller drog varandra i håret!!!

Snövit var en bra kompanjon...hon skvallra aldrig på alla dumheter vi gjorde och hon bet sönder allt som kom i hennes väg & sket ner mamsens gardiner. Vi lyckades även fjäska till oss en kattunge när vi var hos papsen... en knallsvart sak, Topsy... mamma och mormor höll på slå ihjäl papsen...hur i helvete kunde han låta oss få den?! Hur skulle nu kärringarna klara av att gå där hemma???

Asså korsa vägen till en svart katt vet väl alla att det är otur & de ylade om att nu hade vi släpat döden hem i princip hahaha, mormor spotta över axeln varenda gång hon fick syn på katten. Mamsens vännina är livrädd för katter (tur, så slapp vi henne då *S*). Så skulle vi åkat till juggeland, kissen var jätteliten & söt...vi grät vi ville INTE åka på semester, då ska vi ha kisse med oss! Nä, den fick stanna med papsen.

En månad senare kommer vi tillbaka till sverige, vi ska krama kissen...kissen är SKITSTOR?! Vi blänger misstänkt på pappa, den jäveln har bytt katt...fyfan vilket svin?! Vi börjar böla och skria om att vi ska ha vår kattunge tillbaka, den här skiten kan han lämna där han hitta...det är INTE vår katt...gud att försöka lura oss, the masterminds?! Nä, sånt går vi inte alls på!!! Papsen försökte förklara att kattungar växer, vi var faktiskt borta en månad...nänä, det ville vi inte höra talas om, nu ska han fixa fram kattungen OR ELSE!!!

Vi blängde på pappa & på katten...vafan ljuger han för?! Tror de vi är pantade bara för vi är barn?! Sen gick vi upp till rummet för att konspirera...vi analyserade läget men vägrade tro han ändå, jag var väl 8 och syrran var 4...ingen kunde blåsa i oss att det DÄR var vår kattunge! Vuxna är ju puckon...bara luras jämt. Men det gick några dagar så accepterade vi att pappa vägrade åka tillbaka till hon som sålt kattungar...det var vår kisse PUNKT!

Så vi lärde den komandon...typ att jaga mormor när hon kom på besök, vi gömde oss bakom den fina orange plyschsoffan och väste komandon...kisse sprang efter mormor som skrek hysteriskt och hämta stekpannan...försökte jaga katten, som då hoppade rätt upp i gardinerna, varpå mamma vart hysterisk...hennes gardiner?!
Och vi bara garva så vi dog...vi hade även lärt kisse att springa i koppel och klättra i träd, den var ascool svarta faran hahaha. Sen fick den flytta till pappsen istället, för mommor & mamma fick damp tillslut hahaha....förstår INTE varför. Minsta syrran välte buren, pippin dog & mammas dåvarande snubbe tyckte såååå synd om oss att han kom hem med en duva istället *S* som han hittat på vägen hem, vid t centralen.
Den va lite skadad och hade landat på han & det var ett tecken ansåg han (jugge ni vet)...mamsen skrek...är du inte riktigt klok, den kan ha sjukdommar...vart ska vi ha den då & vad äter en duva då? Ja, den fick flytta in i duschrummet tills vidare & fick leva på brödsmulor och vatten...för de gör dom ju i stan & det va en cityduva... så..?!

Och vi var livrädda för den...syrran & jag, den blängde på en...den kuttrade och lät jämt och mamma sa den kunde va sjuk och vi tänkte INTE dö! Vi ville ha kisse istället, så vi lämnade duschfönstret på glänt...hoppades på den skulle dra så vi kunde grina om att åka till papsen och hämta kissen, men icke då!
Smartfågeln hoppa ut på balkongen och spatserade in genom mitt rum...kutade på golvet & vi skrek som små grisar, nu skulle den jäveln hämnas oxå...MAAAAMAAAAAAAA....mamsen fick panik av våra tjut, muta ut pippin till balkongen och drog igen. Vi fnissa i kvinnligt samförstånd att den jäveln skulle tröttna nu & dra!
MOHAHA fick vi, den vägra lämna balkongen...den bara kuttra och lät...picka på rutan i värsta Hitchkocks andan...me never forgett it!

Ja, å herre gud vilket drama...*S* ska skriva mer sen om djuren vi haft, för det är så många och nu måste jag göra annat...me will be back lejter va!

tisdag, november 28

Kedjeröker du oxå?! Ursh så otrevligt!!!

Klåfinger straffar sig...

Måste tacka min vän Arvo som skickat detta, skrattade så jag höll på spilla ut kaffet...tack Arvo my friend man måste börja dan med ett flabb (även om man bli väckt av byggisar 06.00 & va lagom lycklig för det...)

På en flygtur till Chicago gjorde en gentleman åtskilliga försök att komma in på herrtoaletten, men det var upptaget hela tiden.
En flygvärdinna uppmärksammade hans problem och sa: - Ni får gärna använda damtoaletten, herrn, om ni lovar att inte röra någon av knapparna på väggen!
Han gjorde det han skulle, men när han satt där, lade han märke till knapparna, som han lovat att inte röra.
På varje knapp stod några bokstäver: VV, VL, PV och på en röd knapp stod ATB.

Han tänkte "Vem skulle märka om jag trycker på någon av dem?" Han kunde inte motstå frestelsen, utan tryckte på VV.
Varmt vatten sprutade på hans bakdel. "Mmmm, vilken härlig känsla", tänkte han, "på herrtoaletterna finns det minsann inte sådana faciliteter". Med stor förväntan tryckte han sedan på VL-knappen. Varm luft ersatte nu det varma vattnet och torkade hans ända!

När det slutade, tryckte han så på PV-knappen. En stor pudervippa uppenbarade sig och till hans stora glädje spreds en angenäm doft av vårblomster.
"Damtoaletter är mer än bara en toalett! De ger besökaren en skön och härlig upplevelse", tänkte han glatt! Då pudervippan hade fulländat sin glädjespridning, kunde han nästan inte vänta med att trycka på ATB-knappen, som han nu visste skulle bringa honom i yttersta extas!

Nästa gång han öppnade ögonen, förstod han att han låg på sjukhus! En sjuksköterska tittade på honom med ett illmarigt leende!

- Vad var det som hände? undrade han.
- Ni tryckte på en knapp för mycket, svarade sjuksköterskan.
- Den sista knappen, som det stod ATB på, var en Automatisk Tampong Borttagare!
Er penis ligger nu under huvudkudden!

MOHAHAHA....ja, man ska passa sig för att pillra på kvinnors mojänger & manicker...för man vet ju aldrig vad som kan hända!

Med trycksvärta & en latte...

Jupps så har man sniffat i tidningar då & förundras över världen. Hur kommer det sig att just den här vintern, eller...om man nu kan kalla det vinter så slår folk ihjäl varandra på löpande band? Kärringar har ihjäl sina gubbar, gubbarna tar livet att kärringarna och ungarna slår ihjäl sina föräldrar?! Förgiftar spioner & andra?

Är det mörkret som släpper ut demonerna eller? Och jag som pep om mina galna grannar & fly till landet?! Hell no, där spränger folk sig i bilar?! Okej, shit happens hela tiden men nu tycker jag tidningarna haft en liten mordvåg igen. Mnja...inte känns det så kul med sådana nyheter heller, det är mörkt när man kliver upp & det är mörkt när man kommer hem och plötsligt torr man att klockan är 22 men så kollar man och den är bara 18.03?! Nä vad uttråkande det känns *S* med like the sun!

Och så läste jag om den nya trenden bland unga, visa upp sin fylla?! Ja, egentligen så är det ingen nyhet alls, det är bara modern teknik som är skillnaden. Att ungdommar vill synas, eller skryta om en fylla...eeeh är det nytt?!

Minns väl själv när man gick i plugget och vissa var SÅ stolta över att de hade minnseluckor, det va så coolt att de däckat i buskar eller spytt tarmarna ur led?! Sure, inte hade vi digitalkameror då, eller ens mobiler...för att inte tala om mobiler med kamera hahaha...då fanns tegelstenen som satt fast i bilen typ! Och kodak moment var möjligen det som kunde föreviga fyllan om det nu var målet. Och det var knappast så många som hade tillgång till datorer eller att det ens existera sajter där man la upp bilder, utan det hetaste var väl att smygringa "heta linjen" och fnissa, driva med folk eller snacka?!

Så vissa nyheter är inga nyheter egentligen, old shit i modern tappning bara...

Snörvel & snyftare...

Ah men gud, det finns vissa saker som kan få mig lätt irriterad. Och det är folk som snyftar och gräver ner sig i det förgångna, som egentligen inte är villiga till att förändra något utan bara få sympati snörvlare att hålla i handen eller om man kritiserar tex missbrukare så ska man tystas!

Nu ska jag ta ett kanonbra exempel: Min far hade problem med flaskan, precis som många andras föräldrar, vare sig folk vågar snacka om det eller inte. Och okej, självfallet var det extremt pinsamt när man var yngre & han lallade fram och sa de mest korkade saker man kunde tänka sig...eller bara var berusad var pinsamt nog.

Nu tillhörde han inte park Hasse eller Aggro Nisse, utan Helgfnitter Fyllan...och ja visst under de år han smygsöp eftersom alkisar alltid inbillar sig att INGEN märker utav deras svammlande snack, deras ragglande gång så trodde han att han var osynlig. Och nej, jag har aldrig kopplat hans missbruk som om det vore mitt fel, utan jaja...är han patetisk nog att hålla på så...fine, jag & syrran kritiserade han öppet på fint sätt, kalla han helg alkisen and so on.

Och japps, som alla snyftare så var världen emot han, hans döttrar var evil som ryckte mattan under hans fötter...men alkohol funkade bra?! Sen kom dagen då han skulle sluta, kontaktade AA och påbörjade sitt mission, jag var föga impad kan jag erkänna...för när man var liten och det kändes som att han kunde tagit sig samman för oss då, så gjorde han ej detta...men NU kom han på det?! Och...trodde inte riktigt att han skulle klara biffen heller, men jaja kunde följa med som anhörig & stötta han då...kanske blev en normal morfar om inget annat?!

Så var det ju som på film...kunde inte låta bli att garva tyvärr, och blev "tröstad" av de som höll i det...ja, alla visar sin smärta på olika sätt...du skrattar åt det! Tänkte...å shit majbritt vafan inbilla han sig & överanalysera, jag garva för jag faktiskt inte trodde att de presentera sig så & alla svara hej i kör...inte fan hade jag mer smärta än träsmak i baken möjligtvis?!

Sen längre in så skulle man ha en konfrontation med sin "missbrukare" och upplysa denne om vad man ansett, vad som sårat en och sådant, pappsen malde på...så jahapps, min tur...hade min lista klar, fick säga två grejer innan de stoppade mig?! Ja, vi måste ta hänsyn till alkoholistens känslor serrö...?! Ehum, så det säger ni...så vart låg terapin att ventilera känslorna som hade vart så damn viktigt innan?!
Blev skitförbannad & ifrågasatte gubben som ledde det hela... men vafan gör jag här? Så jag ska bara lyssna på hans snörvel om hur synd det vart om han som shoppa på systemet och drack, ta hänsyn till hans känslor och...jahapp...ha förståelse för han, men han ska inte veta hur vi uppfattat det hela?! Nä, alkisar ska lindas in i bomull och tyckas synd om...men anhöriga kan man pissa i nyllet?!

Hmm...nä, jag tyckte det faktiskt var det sämsta jag vart med om i mitt liv, ska jag stötta och förstå så måste motparten också få veta vad denne orsakat för känslor och VARFÖR jag är där. Jag är inte där för att hålla handen och bara ha enparts samtal, ska det helas så är det väl en familj som ska helas...inte ska man väl fortsätta tassa på tå då?! Och gubben som ledde det hela blev galen *S*...japps, man fick inte kritisera organisationen alls, för han var en fd. alkis han med?! Jaha...and?! Ska jag tassa på tå för hans skull med nu?! Hur ska man vara ett stöd om man blir lynchad? Hur hade de tänkt sig upplägget att föra samman familjer, hela dem så som det vackert hette då han malde veckan innan?! Det hade han inget svar på, men fan ta mig om jag var kritisk igen, för då fick jag inte komma dit mer?!

Tog ett privat snack med papsen efter det, sa mina åsikter...jag tänkte inte trippa på tå för hans skull, ville han sluta så ska han ta mig fan veta varför...jag kan inte respektera han om han inte vet vad jag vart med om medans han ömkat sig själv. Så papsen fick sina hårdkokta, men förstod mina åsikter och respekterade ändå att jag sa det...han fick en inblick i vad han gjort och varför jag skulle stötta han om han menade allvar, skulle han få återfall...då kunde han räkna med att jag skulle vända han i ryggen direkt & kan kunde kyssa barnbarnen adjö, kämpa eller lägg dig på rygg nu, inga jävla halvmessyrer!

Och...personligen, det funkade för oss...inget jävla tassande på tå, utan rå & brutal ärlighet, han visste vad han själv skulle förlora på det och fick själv analysera förlusten. Tror det hjälpte han mer än om vi jönsat runt i den tappning AA ville! Och sen så läser man om barn till alkoholister, som precis likt alkisen själv har grävt ner sig i självömkan om att min barndom var så tragisk och jag är så svag, hur ska jag bära mig åt...det är så synd om mig...bara för jag hade denna barndom?! Hm...okej, visst det är tragiskt att vuxna kan svika en och inte se det själva, det är pinsamt med en alkis som beter sig som en idiot mellan varven, rentav kan de skylla ifrån sig på sina kids om de är riktigt patetiska.

Men...någonstans bestämmer man själv hur man vill bli, man kan faktiskt ta sitt arsle ur vagnen och sluta spela offer. Man kan analysera effekter från ens barndom och bestämma sig för att förändra saker & ting, man behöver inte bli ett offer om man inte vill.

Jag provade att gå på alonon bara för att se vad det skulle ge, rätt givande...stört egentligen hur man blir drabbad på samma sätt fast folk haft olika grader på alkoholism hos sina föräldrar, men alla har samma känsla. Det var sjukt att lyssna på att fler upplevt exakt samma sak, man kunde garva åt vissa grejer & snörvla åt annat. Men ändå...ingen jävel linda in en i bomull där, man fick/gav kanske sympatier men det tassas inte omkring & det finns inga terapi nissar där.

Vissa kunde behöva det för de var så nere i sin egen sorg från barndommen, men jag har en annan syn eller så är jag bara starkare...men jag tänker inte se mig själv som ett offer och bortförklara saker med att jaha...livet var tufft ibland och det är synd om mig?! Jag skäms inte för hans beteende, varför skulle jag? Jag har inte satt flaskan vid hans mun, jag är inte skulden till hans superier, det har han valt på egen hand?! Och frågar någon så kan jag säga det, jupps han har släppt flasken...han har tagit sig samman!

Och vem är det som det apploderas åt då? Mig som levt med den historian eller han som släppt flaskan? Så visst, livet kan te sig orättvist...men å andra sidan kan jag faktiskt applodera mig själv eftersom jag inte valt hans väg...ja, den han valde innan menar jag, jag kunde oxå snörvlat och tyckt synd om mig själv...börjat nalla i spritförrådet, goddamn...jag jobbade ju på krogen & hade alla möjligheter att "efterfesta" eller att ta en drink efter passet för att som det heter "varva ner", jag skulle kunna ha fester då jag lullar omkring på lyset framför min son...men näe inte ens det gör jag eftersom jag inte gillade den synen som liten...så varför utsätta mitt eget barn för det?!

Allt handlar om val...vem vill du vara, inte buhu det här hände mig & nu är det så synd om mig. Man måste faktiskt bestämma själv, ta sig i kragen...ja det är inte det lättaste i livet, men...inte heller så jävla svårt som snörvlare tycker! Lite jävlar anamma och beslut är det mesta som krävs & ja...behöver man så skaffar man sig folk som kan klappa en på axeln, men...egentligen hänger det inte på vad omgivningen tycker & tänker, det viktigaste är att man själv ser till att må bra & inte gräva ner sig!

Hehe...finns en anledning till att jag drar en A4 inlägg här om det & de berörda vet, men jag anser att man måste ta sig i kragen ibland, själv...inte skylla på omständigheter & historia! Lev i nuet, heter det ju ;)

måndag, november 27

SL terror eller?!

Japps, så äntligen har man sett effekten av störda som irriterar sig på mobilsnack. Hade faktiskt ingen aning om att man ej fick snacka i mobilen på bussar oxå?!

Och som jag nämt tidigare om galna bussförare, så kan jag tänka mig skadeglädjen slog till rejält när han larma vakterna om ett "störande samtal"?! Och de där pajaserna...freakin wanna be copsare...okej att hon snackat på bussen & fick lite skäll för det, men att sedan inte ens få ta t-banan hem efter uppläxningen är väl att utöva maktmissbruk på hög nivå?!

Bruden ringer SL som säger att hon får smita förbi väktarna, klart hon får åka tåg hem?! Yeah...SL känner väl inte till de adrenalinstinna väktare med mindrevärdskomplex, smita förbi?! Halleljuja...det fattar väl vem som helst att de kommer få anfall och leka James Bond, för att senare avancera till tortyrmästare för att klämma fram eventuella bekännelser om att hon säkert riskerat svea rike och NU har de neutraliserat faran och kräver minst ett diplom och tillgång till vapen inför nästa aktion?!

Seriöst, de flesta väktare lider ju av komplex...de drar upp brallorna så högt i grenen att det orsakar smärtor och troligen blodsbrist vilket resulterar i deras otrevliga humör, och de facto att de aldrig blev poliser...ja genast förstår man deras lidande.

Och den där tandlösa lagen som alla ryggradslösa medborgare utan käft hyllat...my god så patetiskt...

läs själv...

Så fräckt då... :D

En läcker blondin vinkar till mannen, han tycker att han känner igen henne. - Känner jag dig frågar han.
Hon svarar: - Om jag inte tar fel så är du far till ett av mina barn.

Han börjar fundera på den enda gången han varit otrogen och säger: - Shit är du strippan som jag "satte på" på biljardbordet på min svensexa medans kompisarna såg på, och din väninna piskade mig med våt selleri och stoppade upp en gurka i röven på mig??????

Hon svarade: - Nej................. jag är din sons klassföreståndarinna...

mohahaha...så det kan gå

Ikea?!

En ung nygift kvinna hade varit och inhandlat en garderob på IKEA.
När hon kom hem började hon montera upp den. Utanför hennes fönster fanns en busshållplats. Precis när hon var klar med garderoben körde bussen förbi och garderoben föll ihop. Hon kliade sig lite i huvudet och monterade sedan upp den igen. Strax därpå kom nästa buss, och garderoben föll ihop som ett korthus.

Hon ringde då till IKEA och talade om vad som hänt. De lovade att skicka dit en kille som kunde fixa det. Montören kom strax dit och fick ihop garderoben. Men precis när den var färdigmonterad igen så kom bussen och garderoben föll ihop.

När han för andra gången fått ihop garderoben gick han in och ställde sig i garderoben för att se vad det var som egentligen hände. Just då kom kvinnans make hem.

Han var nyfiken på hur garderoben såg ut som hans fru hade inhandlat och stegade in i rummet där garderoben stod. När han beundrat den öppnade han garderobsdörren för att se hur den såg ut innanför.
Maken och montören tittade ett ögonblick på varandra och sedan sa montören: "Du tror väl inte mig, men jag står faktiskt här och väntar på bussen."

söndag, november 26

Get jiggy with it...

Det är så kul tycker jag, när invandrare driver om invandrare för man känner igen grejerna även från andra nationaliteter, så gissa om jag hade kul när jag råkade skåda Sen kväll med Pierre när jag zappade uttråkad...okej vissa saker skulle de behöva slipa till bättre men my god när de visa araben som hade dotterförvaring i källaren *S* så jävla störda så det finns inte. Fyfan, såg precis ut som mormors källare & när han öppnade så satt det tjejer inlåsta där.
Bästa när han visa att mmm dom har ljus som dom kan tända & släcka när de vill, ett fönster...dator hade de tillgång till (dock en skärm på en hylla, hårddisken på annat ställe) hoprullade madrasser and stuff...amen gud.

Eller lilla Ali tror jag han hette med värsta krullet, som hade svenska undervisning fast...ja med andra uttryck, som haffa guss & sånt. Så sjuka, men mina absoluta älsklingar är ju stockholm live. Finns det någon som INTE garvar när de kör på?!

Ah, mer sånt tycker jag...det va ju ungefär som när man var liten och fyllde år, så var släkten där och sjöng efter bästa förmåga...speciellt mormor, så avslutas ju födelsedags sången med hurra...men saken är den att mormor uttalar det lite på annat vis, brytningen gör ju sitt till... mormor tar i...HORA HORA HOOOOORAAAAA och applåderade lyckligt, varpå mina vänner såg lätt chockskadade ut. Själv tänker man inte så mkt på det, man är ju van vid hennes uttryck, byxslån är byxor, köttflers är köttfärs, frtti är förtio & frizerplan är fridhemsplan...så är det bara.

Så när kompisarna undrade litte lätt över varför mormor kalla mig för hora och alla applåderade till råga på allt, ingen höjde på ögonbrynet ens...så började man asgarva...nej nej, hon kan inte säga hurra, hon säger hora istället. Och det är ju ett internt familjeskämt nu för tiden, när folk fyller år så skriar vi horaaa mellan varven istället *S*.

Japps...det e sköna grejer det, synd att tanten lämnat oss redan, för hon var för rolig men sin serbsvenska och när hon rörde ihop språken, och alla storys om när man var liten...för det finns en hel del, jag var ju nere med mormor varje sommar och innan jag började skolan så var man där i månader *S*, så mnjaa...visserligen lätt skönt att slippa höra för miljonte gången om när man gömde sig och allt det där.

Bruden i busken & andra släkthistorier...

Snackade med ena syrran idag & vi började garva åt barndomsminnen and stuff, så plötsligt kläcker hon ur sig att hon vill ta mc-kort... börjar garva lite, hon är liksom minst av oss alla... hur ska hon ens nå ner?

Så frågar jag om hon kört moppe när hon va liten? Typ...ja så man har lite koll om man kan eller inte, åtminstånde styra & gasa hahaha...då blir hon tyst...funderar lite...

Så börjar jag garva, ja just det farsan lärde mig, tog 2 min att fatta galoppen...styvsyrran hade det tagit en timme för samt att hon körde rätt in i ett staket?! Farsan & jag garva häcken av oss, ja det e ju hans kärrings dotter då, inga blodsband med den där...vi stod i samma "korsning" och jahapps...den va hur stor som helst, hur fan hon inte lyckats vända utan köra rätt in i grannens staket var för mig ett mysterium & hon tävlade med andra motorsporter hahahaha...jävla klåpare

DÅ SLÅR DET MIG...det har du visst, har du glömt?! Vi skulle ju lära dig att köra & vafan gjorde du?! My god...polaren hade fått en vad det nu va...moppe eller vespa eller nått så vi roa oss att åka omkring, så va lillasyster på besök & vi tänkte ah vafan hon kan väl testa?!

Jag fick det nere i juggeland då jag var 5, så då kunde väl hon göra det som va 7?! Stackars lilla pissmyran...hon nådde knappt med hakan till styret, visade henne vart gas & broms satt, sa att hon skulle vrida försiktigt på gasen...ja, jag är ingen jävla gasell som kommer upp i några 30-50km/h direkt.

VROOOOOOOM sa det när ungjäveln vred gasen i botten, jag for som en vante, moppen tog ett skutt rätt in i buskaget...å helvete, jag efter...SLÄPP GASEN...VROOOOOOOOOM...det yrde pinnar, jord & löv...SLÄPP GASEN FÖR FAN...VROOOOOOOOO....försökte bända loss hennes små händer, men icke då.
Moppen zigzaga i sidled & rev allt större hål i häcken, ett moln hade lyft bakom oss, lyckades få tag i bromsen så ungjäveln inte rätt vad det är skulle flyga som skjuten ur en kanon...my god, fick borra ner naglarna för få respons, så hon släppte.

Å helvete vad vi garva, av buskarna var det slarvsylta...polarn låg på marken & vred sig av garv, sen kom vi på grannarna *S*...ehe...bara att packa våra små asses på moppen & bränna där ifrån hahaha, lagom pinsamt var det!

Så nu satt jag & syrran och flina i varsin ända av luren åt barndomsminnena...jaa...är du säker du ska ta mc kort sa du? Jag menar...ska du köra off road eller hur hade du tänkt dig, du vet väl att man ska släppa gasen va?! Lika bra du drar till norrland & lär dig... 1. massa skog att meja ner 2. Älgar räknas inte som vittnen hehehe!

Då kom vi in på norrland då...syrran va väl runt 5-6 år när hon åkte dit med plastmorfar (som kommer därifrån) och som sagt, i norrland händer det inte så värst mycket...ja så vida inte 08:or hittar dit dvs, för då blir det livat vill jag lova!

Morfar e en ascool snubbe med den värsta humorn man kan tänka sig...så jävla skön, anyway... han tyckte ju att lilla syster yster kunde lära sig att köra motorbåt, medans han skulle pula upp sina fiskespön & grejer...fine, syrran tar över båten och världen oxå...hon gasa rätt upp på land hahaha....efter den gången fick hon never ever again röra båten.

Så ska han ta henne och lära hur man fiskar...de går en bra bit från de andra gubbsen, för hon inte ska lyckas kroka tag i någon. Han visar hur man ska kasta & woooosh den gick långt den där, längre än morfar räknat med....tro på fan att hon fångar en gubbe på kroken. Hon fnissa & sa att ja, du ser vi kunde likaväl stått brevid...va väl ingen skillnad?! Barn e alltid kloka som få ;)

Och för att ta en till norrlandsskräck, min bror...han fick haka på en gång, han blev uttråkad och hade en väldigt typiskt grabbig stil....han gillade vapen & sånt finns det mycket av i norrland, närmare bestämt en hel ingift jägarsläkt...men han fick ju inte pillra på grejerna och tillslut blev han uttråkad som få, så frågar en av gamlingarna där om vad han tyckte om norrland och om han trivdes.

-Nä, det e skittråkigt här. Finns inget att göra.
-Ja, men vad skulle du vilja göra då, fråga gubben? Vad skulle du tycka va kul då, lille vän?
-Det vore jävligt ballt att ha en AK47:a och gå ner till kohagen och skjuta ner alla äckliga kor, ja det skulle va kul!
Stackars gamlingen...han fick ju hjärtinfarkt direkt...skjuta hans kor??? Vafan är det med stockholmare??? När han återfått medvetandet & sansat sig lite, frågar han chockat:
-Vet du va en ko kostar, pojk? Ska du skjuta mina kor? En ko kostar 10.000?!
-Amen du har ju så många, kan ju skjuta ner häften då, och så börjar han luftskjuta med fingret.
Gubben dööör nästan, han vänder sig till morfar som vid det här laget ligger på marken och garvar ihjäl sig.

Brorsan gjorde sig poppis där uppe, han var ko-mejaren från stockholm & gubben va nervös att han kanske skulle få tag i en bössa, så ja...han va liksom inte välkommen dit mer!

Japps...så kan det gå när man skickar kids från stan till bygden, farliga grejor det där. Konstigt nog fick jag skjuta som liten, ja...i juggeland förstås...där riktiga morfar visa allt. Men å andra sidan, jag va ju liten & söt...sa inget om att meja ner kossor eller nått, gjorde mer djävulstyg bakom ryggen hehehe...

torsdag, november 23

Sökning pågår...

Det e ju alltid lite kul att se hur folk hittar hit & på vad de söker för att hamna här, samtidigt kan man ju undra vad den person som sökte på : satungens imperfekta ålderstest var på jakt efter?!

Eller vet någon vad krojcare är och när jag använt det ordet månne?! Vad är cdbr?! Cd broadband eller?! Cd breake? Mohahahaha...jahaa man kan väl undra?!

Eller vilken information söker man när man får upp detta: inneboende coola i längden som playad?! Ska man blåsa en inneboende eller? Ska man hyra ut ett rum för att framstå som cool och man själv blir playad?

Är det inte spännande så säg mig...och alla de här spaggarna som hittar hit, eller fransmän och marokaner?! Hm...undrar vad de egentligen begriper av mina eminenta inlägg?! Eller kollar de bara på bilder? Ehe...vi hitta en svensk tjej....säkert massa snuskbilder från de syndigas leverne där i norr...leta...leta...leta, fan värdelöst ju, inte ens en bild på en isbjörn?!

Hade ju bablefish översättare här förut, ren komik vad den översatte....älskade den tyska versionen...preciiiis så som jag snackar när jag shoppar alkohol där. Eine falschen rotentjuten, nein nicht billigt crapzen, ish vill ha eine fiiine winer...du fattenzie?! Ah, dumkpofen..skickenzie hit die chefen, fattenzie nicht nada...okej vi försökenzie maid aine flarren whiskey...aaah jaja guth som fan...ja den I havenzie finen minnen zu...bra bra. Zå ich e nöjden...ja kassa...vart fan är den då? Kan du peka eller?! Pekenzie the weigen to kassan? Bitter please...danke?!

Funkar varenda gång...de tittar på en som man är en dum turist, fast man helt klart e självlärd i det tyska språket och vafan...det är väl självklart att de fattar vad man vill ha...SPRIT, billig SPRIT...ska det vara så svårt att begripa?! *FNYS*

onsdag, november 22

Mitt konsumenttest...Ni suger stenhårt!

Happs...tänkte jag skulle se över alternativen i antivirusdjungeln & laddade ner en trial av Pandas.

Hm...seriöst, det var väl oki från början inte för krångligt att dra igång & nu menar jag inte installationerna utan de söta rara pop up-rutor som på vissa program, där man både fördröjs och ska godkänna varenda millimeter av vad man gör?!

Efter ungefär halva prövotiden gått, så börjar det varnas om någon inlogg hit & dit för att kunna uppdatera programet?! Men perkele....vaddå för inlogg?! Testar den som man fick klottra i början av installationen?! Hepp, kyss karlsson...den fatta inte vad du höll på med?! Så jag iggade och försökte inte bry mig om den där rutan, som nu började hoppa upp ungefär 400ggr/min.

Okej då ditt envisa fanstyg...går på "hämta ny logg" eller nått liknande, lämna din mailadress & land?! Klotter klotter...trycker på skicka?!
Felsvar: We don´t know you or your contry...don´t talk shitt...get lost MOHAHAHA or hand over all mailadresses you can remember?!

Men vafan...det va ju på den här mailadressen?! Va snackar dom om?! Har ju fått deras jäkla newsletter så HUR kan de inte hitta mig?!

Skickar ett surt mail till supporten, som gladerligen filar naglar och tar en HEL vecka på sig att svara: Asså...hajaru vi hittar liksom inte dig i databasen här?! Säker på du har panda typ & verkligen denna mailadress...för asså du haja väl att du ska skriva in det användar ID du fick när du pynta för grejerna?!

Men godmorgon yxskaft...det är fortvarande en trial & härmed kan ni köra upp ert program där solen ALDRIG skiner, för hade jag pyntat för den lilla vän, så hade jag vart på ditt kontor nu & spankat dig på riktigt...akej...med ursöta hälsningar Rabiesapan...nej INTE panda...APA sa jag!

Sekunden då man läst deras hjärndöda mail poppa hån-rutan upp igen?! WTF...nu räcker det! Här blir det inte att stödja pandor, kapar hela regnskogen direkt mohahaha & gör en sverker SLÄNG SKITEN, ska det va så här??? SKA DET VERKLIGEN VA SÅ HÄR?!

Uppdatering avbruten!!!
Det användar ID du angett vid konfig. är fel...fattar du FEL FEL FEL. Kontrollera synen för fan och uppdatera, ditt senilsnöre...I know you like me...you wanna... oups bästa att dra...

jag vill...
Kontrollera ID...rentav ringa migrationsverket för pandor, något stämmer inte...är du SÄKER på du är en panda?!
Försöka igen nu ...att få hjärnblödning?!
Försöka senare..för det blir säkert bättre då HA HA?!
Ta emot mitt mystiska & topsecret jävla användarnamn som uppenbarligen inte ens EXISTERAR?!

Ps...till och med blogger tycker att det suger...word verification: tefaat?! Bara det liksom?!

Folk är ju friska?!

MOHAHAHAHA...nä ingen norgehistoria...utan en sann en?! Ja, som om det då skulle vara bättre eller?!

Herre gud vilken dåre...en norbagge kunde inte komma in till polarn, porten va låst?! Vad gör smartskaftet?? Jo han klättrar genom sopnedkastet?! Ursäkta mig...men det finns inga småsten i norge som man kan kasta på rutorna? Norrmänn har inte röstkapacitet eller förmåga att busvissla?! Självfallet vet de inte vad MOBILTELEFON är bra till?!

Nä, man föredrar att kläma in häcken i soprummet och klättra, bara för att fastna?! Eller han kanske rent av trode det var julafton & misstog sopröret för skorsten?! Nämen vafan...får man bli så jävla desperat att man krälar där?! Hur är det med tankeförmågan?! Ursäkta att jag asgarvar & undrar hur det står till i lilla skalleponken?!

Läs själva...aftonbladets utrikes skvaller

*S* Tänkte ut en alldeles egen rubrik: Dumpa en norrman & du kommer garanterat hitta han i soporna hahaha...Svensk dejtingservice nästa rubrik kanske?!

Im thinking...va händer?!

Har ni tänkt på vilken skillnad det är på folk hur de klär sig, ja...nu menar jag då självfallet inte att alla skulle må bättre av att ha en kollektiv uniform då rå utan snarare hur frostkänsliga människor är hahaha...

På väg till T banan imorse så står man i rulltrappan & ser folk slussas förbi en, vissa verkar anse det är sommar & så lättklädda att man själv fryser av att titta på dem, andra så där lagom... och plötsligt kommer en amazon förbirullandes som har klätt sig för en sibirisk steppvinter?!? Ehum, jag fryser rätt ofta & så där...men när man såg denna påbyltade kvinna så undrar man lite lätt hur hon ska klara RIKTIGA vintern med RIKTIGA minusgrader?!

Men jag tror hon läst min blogg & tagit fasta på det här med använda mössa...en stickad tomteluva som tornade upp sig en extra halvmeter på skallen (om hon nu inte mot förmodan var en alien med VÄRSTA höga pannan då, men föga troligt) hon va amazon, men med mössan en halvmeter extra on top...hehe..låt oss säga hon såg GRYMT lång ut & för säkerhets skull så hade hon en polojumper och halsduk på sig?! Har jag missat något??? Är det snöstorm på väg in igen eller?!

Hmm...så bläddrar man i tidningarna...my god, var det verkligen 23 år sen Palme blev mördad & de fortvarande lallar runt efter ledtrådar?! När ger man upp?! Jag menar andra brott preskas ju liksom när de inser att nä, det gåååår inte?!

Herre gud, 23 år sedan?! Fan hur gammal är man egentligen?? Kommer ihåg när det hände, en klasskompis kom snyftandes & helt knäckt till plugget...frågade vad som hade hänt, trodde typ hennes kanin dött eller något annat fasansfullt, så snörvlar hon ur sig att Palme blivit mördad?! Ehum...och Palme är din pappa, din kanin...eller vem?!

Jo då...jag var så insatt i politiken då *host* gick väl i 5:an...eller var det 6:an...kanske rent av 7:an ( och nej jag tänker inte räkna nu heller, låt mig behålla illusionen att jag gick på MINST gymnasiet då *S*) i alla fall så drog hon igång en snörvlig kampanj att vi MÅSTE gå ner till nämdehuset eller vad det nu hette och skriva i minnesboken, läraren tyckte det var en skitbra idé & det gjorde jag med...slippa lektioner är alltid välkommet inslag bland skolbarn...jag menar sörjande intet alls medveten om vad man sörjde men...hell, dramaqueen kan man väl va ändå hahaha!

Japps...var det inte en gullig liten story from the past, så säg hehehe...mina flashbacks :P

Ibland är det roligt...com heeem...vi börjar ooom igen...

Det är så skönt att leva sitt liv ovetandes om vad som händer runt om en, blir liksom mer spännande då & vredesutbrotten kan hagla lite så där skönt igen...dagens I landsproblem i min värld:

Började med min morgonprocedur...Tv´n ska hålla mig sällskap medans jag försöker hitta till kaffebryggaren & förstå det komplexa hur man får ner ett filter & skopa ner kaffe utan att skvätta utanför (ja, jag e darrhänt som en gamal kärring när jag e nyvaken...vilket kan förklara många olyckor då), ja ledljus är ju bra att ha?!
Hör mina kära svamlare på tv4 morgonsnackers i bakgrunden tjattra om något som min hjärna ej förstår tills jag fått kaffe i mig, men det känns mysigt! BZZZPF...knäpptyst?! Vart tog mina svamlare vägen?

Börjar zappa runt...fan det e bäcksvart överallt?! Döh...öh...asså vem snodde mina kanaler? Hm... en förvirrad hjärna utan kaffe fungerar ju uppenbarligen inte som alla andras, kraffsar mig själv i huvudet & håret står på ända...asså...asså..fan tv pejlar dom eller?
Nä, vafan har det med kanaler att göra?! Hm...asså...dööh...vad händer?

Kaffet börjar bli klart...tänker vidare, har jag glömt betala räkningen? Drar en klunk kaffe...nä, det har jag inte & skulle jag ha gjort det så skulle jag ha tråk-tv kanalerna iaf?! Poff så är mina glada vänner åter i rutan, burrar till mig under filten i soffan och ska avnjuta min frulle med mina budies... BZZZPF...återigen myrornas krig?! WTF va händer?! Nämen nu jävlars?!

Rycker tag i luren & kraffsar fram en räkning...ringa till dom där jävla tv terroristerna, här betalar man för att ha kabeltv & morgonbudies...så får man sitta helt själv?! Asså det GÅÅÅÅR INTE! Kommer fram....ahaha nu jävlars *KOPPLINGSTON*....plötsligt blir det knäpptyst i luren?! HOHO?! Vem snodde mitt samtal?! Fan, ingen tv ingen telefon?! Återuppringning...nu måttligt road..."just nu är det många som ringer, lägg på luren" *smack* bortkopplad?! Men det var mig en jävla satkärring till telefonsvarare?!

Nä, jag ska maila...tripp tripp till burken & drar igång den... www.klaga-arslet-ur-led-hos-com-hem-eller-kom-igen.se hehe... passar på att logga in på msn oxå så länge. DENNA SIDA KAN INTE VISAS JUST NU, FUCK OFF & DRICK DITT KAFFE?! Msn gnäller om att det e fel på grejerna?! Kollar in modemet...pfft blinka ju inte alls som det ska?!

URSÄKTA MIG...nu e jag arg som fan...1. tvfan funkar inte, 2.Modemjäveln är på semester & 3. Nåde den som ringer, för vi kapar er direkt?!

Tvn drar igång igen...kastar mig tillbaka & leta rätt på comhem sidan på med text tv mood...nu ska vi se här STÖRNINGAR...vart hittar man det? BZZZPFT...gone fishing?! Efter ett tag så va kanalen igång så pass länge att jag fick veta att NADA kommer funka som det ska en vecka?!

Ja, låt oss säga att jag vart verry förbannad, nästan så man trodde det satt någon jävel med någon fjärrkontroll & stängde av grejerna och fnissade medans man själv nästan hoppa jämfota av ilska. Vore det för mycket begärt att innan de raffsar ledningar så kan man få ett glossy A4 som talar om det, eller...rent av kunde man RINGA och undra vad som händer?!

Jupps...uppenbarligen, och det är inte tillfälligt heller...de ska driva med en en hel vecka minst... hm, jag vill ha GRATIS bredband & kabeltv...hålla på jävlas en VECKA?! Nej jag har inte överseende med det, tyvärr...jag pyntar för saker som jag ska förväntas att ha...inte att förvånas över deras mystiska försvinnanden?! Kan de inte lalla på nätter istället?!

Och så när man rörde datan i eftermiddags...POFF utslängd?! Där satt man & skulle precis skriva upp lite adresser & telefonnummer dit man skulle åka...hmm...15min senare?! Och det funkade bra eller?! Och man kan ju inte precis fråga grannen om man kan glida in en snabbis och bara skriva av det?! Nä, för de har samma probs...och att logga in på mobilen...jo men tjena, min bråkar ju jämt och tjaffsar om massa konstiga saker att det kommer inte ens på fråga om jag inte ska få anfall!

Det skulle vara LITE störningar...avstängt bredband i cirkus 3 tim på raken är ingen liten störning...

tisdag, november 21

Se mig i rutan?! Mohahaha

Satt & fnittrade lite, my pimp Ankie verkar känna mig rätt rejält vid det här laget och jupps här har du scenariot OM jag skulle vart med i bonde söker fru:

... jag skulle ha retat folk till vansinne när jag blev uttråkad´och stinker det djurpopo till råga på allt MY GOD & hade jag haft syrran i släptåg ja helvete, vi hade skapat intriger & tåtat ihop ngn fejkbråk (iaf från vår sida) så brudarna hade kutat som yra höns där medans vi iaktog hela speklaklet med diaboliska flin & bonden skulle vilja låsa in oss bland kreaturen.

Varpå jag snor traktorn & fyllekör hem efter en blöt afton på bygden...där vi skrämt resterande folk, blir nappad av polisen & sen (vi blev ju det en gång förr så...)...ja sen skulle sverige aldrig mer bli sig likt! Bönder skulle sätta upp varningslappar på stalldörrarna hahahaha... japps, helt sant!

Hm...och på din fråga om jag skulle ställa upp på något program...seriöst så finns det inte direkt något program där jag kan tänkas delta, ursh jag skulle få anfall på alla korkade jävlar som de trycker ihop, eller de där stropparslena med plastade hjärnor?! MY GOD...det är ju fan människomisshandel?!

Och som folket inte vore nog, så ska det näst intill alltid filmas när folk skiter eller duschar?! Ursäkta mig men...måste man verkligen fläka ut allt?! Ja, det jag möjligen skulle kunna sträcka mig till är väl att vara med i deal or no deal...det verkar smidigt, komma in & gissa siffror och få en väska stålars med sig hem.

FAST...jag skulle bli asförbannad om jag fick en spänn bara hahaha...skulle dänga Timell i skallen med väskjäveln & vråla att de fuskar allihop...de bara ljuuuuuger, svinskaft!

Jag tror inte jag är rumsren nog att tas in i filmsalonger där barn sitter med och tittar. Såg det där deal programet när det va en tjej som loosade varenda miljonväska & tog det soft...jag skulle vara så uppe i varv av förbannelse att jag troligen skulle bete mig som en rabiessmittad apa, för att vara ärlig hahaha.

Bobo & jag diskuterade förut att låsa in oss på BB & ställa till ett jävla liv, reta upp blondinerna så de grät och få killarna att trippa på tå av skräck, men risken finns att folk inte fattar att man driver skiten ur dem & sen blir man stämplad som psykfall i hela sverige. Känns inte så hett faktiskt och så när man har barn så måste man tänka sig för både en & fler gånger innan man utsätter sig för tv världen & dokusåpor, eller ja...jag tänker iaf så för media är inte så snälla alltid och barn har vänner & skola...så nä!

Jag ska nog hålla mig till skraplotter och bloggar hahaha...det känns som ett bra alternativ när jag tänker efter!

Och av ren irritation måste jag nämna att idag så har granarna övergått till att spika, men så klart börjar man vid 23 då?! Jävla ipekkon...imorgon ska jag gnälla asset ur led, sånt skit pallar jag inte med. Hemterror eller vad?!

måndag, november 20

Folkhögskolan fristående kurser för män VT-07

Folkhögskolan fristående kurser för män VT-07

  • Kurs 1 Hur man fyller på ispåsar -Kursen går igenom varje arbetsmoment med diabilder.
  • Kurs 2 WC-papper. Är det sant att toalettpappret växer ifrån pappershållaren? Diskussionsgrupp
  • Kurs 3 Är det möjligt att lyfta upp toalettringen innan urinering? Och hur lägga ner den igen efter urinering? Mycket praktiska övningar
  • Kurs 4 Efter middagen: Flyger de smutsiga tallrikarna själva till diskhon? Lösningar och exempel på videoband.
  • Kurs 5 Lär dig att hitta saker, börja med att ställa de på de rätta platserna istället för att gapa och vända hela lägenheten upp och ner. Öppen forum
  • Kurs 6 Att ge blommor till din älskade skadar inte din hälsa Bilder och ljudband
  • Kurs 7 Våga fråga efter vägen när du inte hittar Berättelser ur verkliga livet.
  • Kurs 8 Är det genetiskt möjligt att hålla tyst när frun kör bilen? Körsimulator
  • Kurs 9 Lär dig skillnaden på fru och mamma. Rollspel
  • Kurs 10 Hur man lär sig att älska shopping? Andningsteknik, meditation samt mental träning.

Need I say more?! hahahaha

Muskonst eller?!

*S* Ja, jag fick en fråga på puppyart bloggen om hur jag gjort en bild där och hoppsan, så ska man förklara på bästa sätt...och konst kan ju förklaras hahaha

Jag menar, gör man en tavla i olja så blir förklaringen onödig, en duk en pensel & ett motiv sen färg på det och voila så var det klart då, inga konstigheter med det.
Samma med akvarell och andra saker, det är ju så självklart att man inte behöver beskriva om det nu inte är någon speciell teknik man avnänder sig utav.

Bilden det gällde var en som var gjord med hjälp av dataprogram, så vad ska man säga...jag gjorde den med musen serrö...hahaha, samtidigt börjar man ju garva för hur låter det där då i andra samanhang mohaha!

Men hur ska man säga det annars...om man på fri hand med hjälp av musen "målar" och det enda man mer gör är att tex använda olika penslar med olika struktur, lite filter och sådant.

Det är ju liksom en helt annan sak och iaf jag kommer inte ihåg om någon ens skulle skjuta mig precis på pricken vilka filter jag använder...jag bara gör & sen när jag är nöjd så är det klart?! Svårare än så är det inte för mig...och jag kanske ska döpa grejer jag gjort i datan till muskonst istället hahaha....å herregud, ja vaddå det e ju inte penselkonst?!

Det är ju inte förrens man får sådana frågor som man börjar kläcka ur sig saker som man kan fnissa åt, jag är ju lättroad!

lördag, november 18

En till grej...ang psykosgrannar

Asså nu har jag så många bloggar & saker som jag skriver på olika ställen att man får snart skaffa sig split personality för att hålla reda på vem sa vad & vart då hahaha...

Ang grannar...som jag berättat tidigare om min kära copycat ex granne, vars dyrkan för mig inte har gränser, (hon som köper likadana kläder, överraskar en med en smärre hjärtinfarkt då hon visa upp sin nya frilla...en spottad kopia av mig, som köper likadana möbler som mig...)
har ju då gått & gjort sig själv på smällen...ganska troligt för att jag, hennes hero är det.

Inte så att hon först fråga snubben om hur hon ska göra...nej, hon pinka på stickan & sen blev hon så till sig i trasorna att hon lyckats...så hon ringer mig, hennes all mighty, hennes livsguru och tillika gud för att meddela denna gudomliga nyhet?!

Har jag en idiotmagnet i asset som suger till sig de tokigaste som går att finna på denna jord? Jag bara undrar...

(hm...asså undrar om man kan hyra en bila tills 03.25 så jag kan väcka grannarna med lite skak & brak?! Existerar terrorakuten???)

Sköna grannar, eller hur det nu var?!

Som jag nämnt tidigare så kan man älska sina grannar på olika sätt, mama india är fett cool hur hon grillar på balkongen & parerar 2 meters eldflammor med lock!

Ett tag hade jag mysko lurkar som säkert hade en flykting i garderoben som försökte kraffsa ut sig med en sked varje natt...men tack och lov antingen rymde flyktingen eller så flyttade de!

Nu har jag familjen från helvetet ovan mig, de har säkert ett privat dagis eller jävligt många hyperaktiva kids. De vuxna verkar ju inte heller så friska...cirkus NU så kommer de på att de behöver ett hål i väggen?! Likadant har det vart 3 helger på raken, vid 22-02 ska de borra ETT hål, inte fler...bara ETT.


Eftersom det är helg så har man ju i princip hela jävla dagen på sig att borra, rent av ta ALLA hål på en halvtimme istället för sprida ut det över ett år, eller vad deras sjuka mål är?! (Har hittat bilden som säkert beskriver hur slutverket ser ut)

Inte nog med att de äger en borr, de äger en jävla bongotrumma oxå?! Vaknade runt 2 inatt av djungelrytmer från en trumma?!

Men for fuck sake?! Okej om ni rökt på eller släpat fram sentimental minne från någon jävla resa innan barnen kom...TITTA på den, dunka inte!!!


Trode jag skulle få hjärnblödning...cirkus 5.35 vaknar ALLA deras barn (det måste vara flera, eller så är det djävulens avkomma) dunk dunk dunk av små fötter som dundra över golvet, de åker säkert rollerblades inne...det mullrar överallt?!

Självfallet river ungen en blomkruka av modell skitstor & braket, porslinklirret och ungens ångerfulla illtjut över olyckan?! SNÄÄÄÄLLA KAN MAN FÅ VAKNA NÄR MAN SJÄLV VILL ELLER?! Sen ska det dammsugas & joxas... runt 8 så var det så pass tyst att man kunde somna om utan oljud...eller?! Nej, någon ungjävel cyklar rätt in i en parkerad bil...ungen tjuter, bilägaren vrålar och larmet bara låter, morsan till ungen vråla på bilägaren?!

Å vad det är skönt att det är helg nu igen förresten...kanske ska ta med mig madrassen och sova i parken inatt, lär väl va lugnare där med alla duvor och hundskit än hemma uppenbarligen, kanske hittar en ny polare...farfar Hasse Hembränd?!

Nu känns sommarstugan in the middle of fuckin nowherer som en idyll...alla björnar, älgar & vargar precis som husdjur, gullit liksom! Till och med utedasset är en idyll med frostskadat ass & inbillning om farliga djur som tänker bita en i .... Ja, DET känns iaf TYST!

Ibland undrar man...

Slicka en ruta kan ibland innebära fler alternativ...mohahaha



Måste ju berätta en sjuk sak som hände här om dagen... står vid ett övergångsställe och väntar på en lucka mellan bilarna, så man kanske kan kliva över...

Så plötsligt stannar en bil...MITT på övergångsstället?! Tänker jaha...vilse & vill veta någon gata eller något sådant. Nej! Den paranta lilla damen trycker ner sin ruta och säger: Du kan gå över nu med ett smajl!

Tänker...ehum, är du hel eller??? Vill du rent av att jag ska 1) Glida över motorhuven på någon cool actionfilms manér 2) Öppna bakdörren och krypa igenom din bil 3) Gå framför alt. bakom bilen så du kan köra över mig på riktigt, eller?!

Ibland blir man ju så perplex av situationen och det enda man har i skallen är att jag ska gå över gatan...har bråttom, vafan gör du din sjuka kvinna att man bara höjer ett ögonbryn & går!

Fan, ångrade mig innan jag ens hunnit över att jag inte hann tänka två nanosekunder och ifrågasätta henne hur hon tänkte när hon stannade MITT på övergångsstället & öppna rutan för att tala om att jag kunde gå nu?!

*S*...berättade för bilskolläraren om detta drama & han garva, han sa att han borde bjuda in mig som "Vittnet som överlevde" eftersom de skulle hålla teorikurs om just det ämnet. Han garva oxå och förstod inte poängen med varför hon tvärnitar mitt på?! Vi garva åt mina teorier & alternativ till detta...vad hade hon vart ute efter & varför tänker man inte tillräckligt snabbt! Kan vi hitta henne och intervjuva? Damen i den svarta sportiga pegauten...VART är du???

Men det kanske var ett förtäckt hot...ey biyaaach, nästa gång du passerar MITT övergångställe så kommer jag smeta ut dig, bara så du vet?!

Ipekko bakom ratten?!

Nu har det hänt igen, en dåre köpte sig en fin liten bil & lekte troligen rallyförare men kunde tydligen inte hitta bromsen i tid och körde därför över en morsa & en barnvagn?! Och eftersom när man ändå har foten på gaspedalen & gjort något riktigt dum så varför stanna?!
Lika bra att gasa på & sen överge bilen?!
Roligast är att smartskaftet köpt bilen dagen innan & sen överger den...oki kanske chockad av det. Nu hittar jag inte länken till det, men vafan är det med folk!
Men om det går riktigt åt helvete, är det inte bättre att kanske ringa en ambulans eller något...

Folk är verkligen tragiska egoister ibland, samma sak som förra vintern då min mamma är på väg hem & upptäcker massa bildelar på motorvägen, men hon kan inte stanna mitt där av halkan & risken att själv bli manglad, rätt va det är ser hon en bil i diket som det ligger massa snö på och ingen har klivit ut ifrån. Så vad gör hon?! Jo, som en normal människa ringer hon in det för att kolla om någon kanske vet om att det ligger en bil på taket & rent av är de svårt skadade och det gått en tid sedan med tanke på snön på underredet. SOS hade inte fått larm om det, trots att trafiken passerat hade ingen brytt sig om att ÅTMINSTÅNDE ringa på hjälp?! Tror den familjen var glada att de fick hjälp & inte frös ihjäl den kvällen!

Och herrn som mangla barnvagnen, ja det förvånar mig inte...för när sonen var tiny & satt i vagn fick man va jävligt snabb även om det var grönt på övergångsställen för det var fler gånger folk nästan körde på en än att de stannade & vintertid...amen shit att gå med en pulka på ett övergångsställe?!
Man fick ju va glad om man kom över med ett barn i pulka än bara ett snöre i handen! Det är väl tur att man har instinkter & reagerar snabbt...men ibland kan det inte vara snabbt nog om man har otur & eftersom jag själv håller på ta körkort så tänker man på sådana saker. Jag vill inte ha något liv på mitt samvete, hellre tar jag det lugnt än riskera döda folk! Och skulle jag se en olycka så kan jag inte stanna så tänker iaf jag ringa & se till att någon kan komma dit.

Speciellt eftersom jag vid en bilolycka med mina vänner insåg att man bör ha mobilen klistrad vid låret i alla tillfällen, för händer det något så är det inte säkert att du får hjälp!

Petad i ögat eller syrebrist?!


Ibland undrar man om folk blev vaggade för hårt som små, eller om de helt enkelt är så gravt dyslektiska att de ej förstår innebörden av vad de läser?! Som jag sa tidigare, så la jag in en komentar om spinkelinker på aftonbladets forum & tills nu har ingen pipt ur sig ett ljud tills smartasset slog på stort, hittade i mailen att någon klottrat...så det klart man måste spana...

Jag tycker att det är en viktig sak att folk inser att alla människor som är underviktiga faktiskt inte lider av aneroxia och att medier & sjukvården enbart focuserar på den gruppen. Nu är jag i den åldern att alla kan kyssa mitt arsle med sina åsikter...jag har accepterat att jag kommer förbli en smalis livet ut, men som tonåring var det inte alltid så jävla kul och just eftersom det finns fler som "lider" av det så tycker jag det ska påpekas och gärna att de glossy små magasinen skulle köra fetta på dig reportage varvat med alla bantartips!

Kör in det jag skrivit vs. svaret av ipekkot & mitt gensvar...så får vi se hur det utvecklas... nu blir det lååångt inlägg

Undervikt=sjuka ideal?! (2 inlägg)
Du blir hjärntvättad av modevärlden, undervikt är det samma som aneroxi, rädda tonåringarna!Sådant ska man läsa, som underviktig ständigt i medierna, senast idag läste jag om Marianne Berglund som uppenbarligen måste lida av något?!

Jag blir förbannad när jag läser detta och att det ständigt varnas om det, men läser man någonstans om de tjejer som faktiskt lider av sin undervikt? Finns det "fetta på dig" tips? Kanske ett "du är vad du äter" för smala?! Nej, men så fort någon mager person visas i media så klankas det direkt om att de måste vara sjuka. Själv väger jag 48kg och är 173cm vilket då ger mig ett BMI på 16.
Jag äter allt, dricker röd mjölk...klämmer gärna massor av bullar och kakor, jag ser precis ut som Marianne...jag är 34 och har sett precis likadan ut hela livet. Den gång jag gick upp i vikt rejält, var när jag väntade barn.
Då drog jag upp hela 30kg, som sedan efter förlossningen försvann, drygt 6 månaders amning och sen hade jag gått ner 36kg så jag fick dra i nödbromsen om jag inte skulle försvinna direkt! Mina besök hos läkare, då jag sökt för undervikt har skrattats bort med att jag är modernt smal, inget fel på mig...alla vill se ut som dig!
Ja, det hjälpte mig mycket?!Ständigt har jag blivit påhoppad av människor som "vet" något om mig. Uppenbarligen äter jag aldrig, troligen vomerar jag dagligen och det är fruktansvärt synd om mig, ja...förutom att när det ska shoppas kläder så kan jag ju ha allt enligt avundsjuka "fetare" personer som gärna upplyser mig om det?!I skolan blev jag "anmäld" av en lärare och fick besöka kuratorn, för de trode att jag hade aneroxia, eftersom det gick en vomerande trend bland tonåringarna just då.
Det är väldigt trevligt när folk tror sig veta vad som felas hos en smal person.Men är det någon som inser hur kränkande det är att få dessa komentarer, för det är ju inte så att folk direkt ger matråd åt tjockare personer på tex. busshållplatser eller andra allmänna platser!Och när ska vi smalisar få se att medierna gör något av sin oro? Ska vi också få fetta på oss tips? Ska vi också kanske få någon som sniffar på vår avföring och sedan drar fram menyer som ska få oss att gå upp i vikt?
Eller ska vi bara få nöja oss med att tjockisarna får det, vi får uppmärksamhet i media... väldigt negativ sådan.

Svaret från brightskallen:

Ideal? Naiv förklaring.
Nej, undervikt = psykisk sjukdom. Man behöver inte ha konstiga ideal så länge man ser sig själv som fet i spegeln. Om du väger 30kg har ingen betydelse, hjärnan säger till dig att du är överviktig, vilket, om man är normal, man inte vill vara.Det är en mycket gammal sjukdom, så tro inte att Modetidningar eller, "männens värld" skapat den, det finns anorexi fall så långt tillbaka i tiden som Romarriket.
Av nibbler

Mitt svar på det:
Smal=psyksjuk???
Så nu är jag psykiskt sjuk per automatik menar du?! Tack, vad gullig du är! Om du läst och förstod det du läste...så hur kan du missuppfatta saken så grovt?! Finns fler anledningar till att folk kan vara underviktiga, så ALLA smala tror sig vara feta & vomerar ständigt?!
För oss som är genetiskt underviktiga så finns ingen hjälp att få, endast om man är anorektiker blir man tagen på allvar. Och det jag efterlyser är snarare att medier kan ta upp VÅRAN problematik, ge oss omvända bantartips & du är vad du äter-för smalisar?! Och VEM förutom du tror på medierna menar du nu...du tror ju att jag har en antik psykisk sjukdom?! Så har inte du snarare fallit i fällan att skrika aneroxia så fort du läser ordet smal?! Finns fler anledningar till undervikt utan att blanda in psyket eller annat!

Gud vad tröttsamt när folk verkligen UTGÅR direkt från att det måste vara aneroxia, det bevisar ju bara hur jävla pantade folk kan vara! Så...alla överviktiga är det ENBART av anledningen att de svullar som flodhästar, eller?!
Det finns faktiskt medicinska skäl oxå... sköldkörtlar som pajat...du kan du bli antingen supersmal eller superfet, använder man cortison mediciner kan man svälla upp...ämnesomsättning är en bov på bägge sidorna, matallergier, vissa former av benskörhet...men självfallet så tänker ju nibbler på alla skandalrubriker om modeller och vrålar aneroxia?!
Kanske gick in på fel debatt...vad vet jag, för uppenbarligen gick infot inte hem *S* och skolgången måste ha vart jävligt svår om läsförståelsen är lika med nada!

fredag, november 17

Det försvunna inlägget i upplaga 2 försök 2?!


En sak jag inte gillar med blogger är när de leker mongo med en... nu vet jag inte om det blir DEN bild jag laddat upp eller en grå ruta som jag ser nu...och klipper den ett till inlägg så klipper jag sladdarna snart! Inlägg blir sällan bättre av att man måste skriva om dem...jag föder fram mina spontant för fan...*bittermuffsan slog till*


Anyway...att lära känna nya människor är som att göra ett pärlhalsband, men får en bit i taget...eller som jag lärde mig på en kurs...lökens lager, men det låter för stinky så det skiter vi i, vi kör finsnack! Och folk har alltid en sådan förmåga att öppna sig för mig...både på gott och ont så att säga...

Till detta drama av att lära känna nytt folk, så får man ju ibland veta saker som man egentligen inte alls vill veta...ja...ibland är det så detaljerat att man mentalt befinner sig i lallaland och sitter i fosterställning och vaggar som en riks idiot!

Nu ska vi ta exemplen på saker som kan få en att...tvivla på om det verkligen EVER har funnits ett svart hål dit man kan söka skydd!

När folk öppnar sig med toalettsnack...seri-fuckin-jävla-öst vem VEM är intresserad av anala draman??? Vilken färg, vilken form och hur man lyckades spränga muggen på egen hand? Eller om vad bebisar gör i blöjan/pottan (nyblivna mammor verkar ibland tro det tillhör världens 8:e underverk, sickos...gå ut förfan och gör saker...träffa folk)

Man kanske inte hunnit komma till den där punkten i vänskapen att man hunnit dela med sig av åsikter så som -Jag är fett kräsmagad, nämner du en jävla gång till vad du gör på muggen så kommer jag vomera rätt i din panna, can you digg it?!
Och man kanske inte har hunnit berätta (eftersom de e så jävla spontana med infot ur det blå) att man inte är en dietist från Du är vad du äter & genast kommer analysera färg, doft eller om det är en sänkare?!

En gång ringer en polare mitt när jag käkar...hon hör att jag käkar och berättar om att hennes katt just e lös i magen??? MEN SNÄLLA MÄNNISKA?! Det sa bara KLICK i luren...när hon ringde upp igen och jag bekämpat kräkreflexen så upplyste jag henne om att OM hon EVER berättar sånt kommer jag strypa henne med mina bara händer & stoppa henne i torktummlaren så hon blir ett riktigt jävla russin, för möjligen dom kan ha brist på samtalsämnen i senilhemmet!

Och tjejer kan ha en benägenhet att öppna sig och kläcka ur sig: A fyfan, jag har min mens asså... det bara droppar och rinner??? SHIT RING LÄKAREN FÖR FAN...RING INTE MIG!!!!
Kära brudar...vi har samma deal varje månad...man behöver ingen uppdatering, möjligen om det är PMS varning och man bör vara väldans trevlig och ljuga om hur fet du ser ut...okej, annars... håll käften, du behöver bara säga du har M så hajar jag...bokstavera inte ens ut det! Å fyfan...jag kan bli illamående för mindre!!!

Sen onani vanor & ovanor...asså e jag inte tvärfull och har bett om det...skona mig, jag får så konstiga visioner, det funkar liksom inte.
Kan folk inte va lite mer gameldax ibland och va tysta?
En vännina utbrister plötsligen i luren att hon onanerar varje dag?! DAAAHAA...okej....kul för dig, vi kan nog skjuta på fikan det e lugnt & dina nybakta bullar kan du allt behålla!!!

Samma brutta berättar om hennes dusch munstycke mer känd som "en kvinnas bästa vän" (never heard about...men oki) och fnittar "man vet aldrig vad jultomten kommer med i år"?!

Hm...jag ser två tolkningar där A) Do you think Im dirty?? B) Behöver jag onanera mera?! Hur förolämpad ska jag bli av hennes glädje & givmildhet?!

Och sen...vänta här nu...hon står ju fan ta mig alltid i duschen när man ska ses??? Så hon e alltid helt "nyduschad"?! Jaha ja...nu vet man det då...och de gånger man väntat på att hon ska bli klar i duschen??? Vad fan har hon roat sig med då?? Damn shit, sånt är ju precis som att råkna öppna dörren hemma hos päronen in action...sånt man HELLER inte vill veta, men vet att det förekommer!

I like my friends...även om jag anser att de bör lära sig knipa käft i tid... ibland, så nu vet ni det :P

Japps...sån e jag vettu

Min dag...mus i mitt eget hus

Idag har jag suttit i husarrest typ...började med att jag skulle ha lite hantverkare på besök och de har ju alltid så där sköna vi kommer cirkus mellan gryning och skymning på en höft, går det bra att apstirra i väggen tror du?
Ja, vad ska man säga när man vill ha saker fixade...det är bara sitta som en panelhöna och lyssna till om det kommer några fotsteg eller icke som närmar sig dörren.

Och mina sköna herrar har ju fått lusen avläst ett par gånger, så de är lite skrajsna att närma sig min vargkula, de lata jävla små otygen...jag har väntat i ett år på att få garderoberna fixade & utbytta. Ungefär i skymningen pinglar de i luren (men förfan...om de ska ringa i luren och annonsera att de kommer så hade ju jag kunnat spatsera omkring halva dan?! *muttermutter*)

Började listigt att smöra för dem, de fråga om hunden var hemma...nä hon mötte gud i våras & sedan dess har hon inte velat komma hem igen, så det är lugnt! Och bjöd på dricka...såså...när de började slappna av så smacka jag till & undra hur fan det kommer sig att jag ska behöva vänta ett freakin år innan de behagar att dyka upp?! Host & harkel så var det färdigkalasat..ja, vad skulle fixas...lägger en order på det där..jo men förfan, inga problem serrö ja...asså kan ju säkert fixa en helt ny oxå, dä ä lugnt!

Sen tog jag smartasset som i princip hånat mig sist och haft en sådan där...vafan vet kvinnohöns om saker å ting-blick och släpa med han till badrummet...ruskade på toastolen, kolla här... DEN ÄR FORTVARANDE LÖS och innan man däckar med hela toajäveln i arslet...har du något emot och fixa den? Tror en vattenläcka skulle vara poppis hos grannarna, eller va säger du?
Oj, ja herrejävlars...ja men det fixar vi serrö...bara lugn och fin!

Tänkte i mitt stilla sinne...lugn & fin...jag är för fan gravid och vem vet hur jävla fet man blir den här gången och en lös toastol gör mig fan inte lugn, ser ju snarare skräckscenarion om hur jag kravlar runt på golvet med toan på ryggen...vattnet sprutar och rätt va det är så sprängs toadörren upp av vattentrycket och ut forsar både jag & porslinet...amen vafan....det e ju skitfarligt ju!

Sen har jag lismat till mig lägre pris för högre hastighet på bredbandet, borde ge mig själv en oscar bara för jag kan kuttra loss deals via luren, jag är ju så charmig att jag rent av kunde fått en digitalbox eller fler om jag kuttrat lite mer AH...jag e bäst och under tiden har jag hunnit bli interjuvad både per mail och i telefon och höra av mig till försäkringskassan för jag slarvat bort lite papper...erkänn att jag är imponerande!

Kvinnohöns de kan... *S*

Finkultur på bloggbesök...

Ja, jag har ju mina tappra försök här att ha en djup och intressant blogg...självfallet så är det viktigt att det är mångfald & sådana saker ( för övrigt så försvann mitt inlägg och nu blir det kulturnytt)

Och nu ska vi köra lite finkultur och poetiska saker, sånt är viktigt om man raggar besökare och komentarer har jag förstått när jag skådat i mörkrets makters korridorer, men eftersom jag är så speciell, så måste finkulturen också vara speciell







För att bejaka feministen i mig (någonstans lär det väl finnas, jag är ju tjej för 17) så valde jag denna epilog ur diktsamlingen "Boys are stupid, let´s throw rocks at them








Detta verk är ju utlänskt kan vi ju se, en klok gubbe i indien löste snabbt sina bekymmer då sonen blev bortgift med grannbyns ragatas dotter! Väldigt djupt och lätt feministisk doft!

Eftersom jag är född på sjuttiotalet och därmed tillhör den förlorade generationen X som då är slutet på SEX och sedemera blev ex-tacy så förstår ni djupet även på detta poetiska mästerverk!

Något som dock förvånar min omgivning är när de ibland kan läsa lite verk på msn, självfallet misstolkas konst alltid, det vet vi...det ska lidas och plågas, födas fram och diverse andra uttryck så uppenbarligen blir de djupt träffade av denna lilla rad:

Jag blev så gripen av polisen att jag föll i tårar. /Blandaren.

De frågar om vem fan va snutjäveln som slog dig? Vad har du gjort nu då? Har du blivit gripen?? Sitter du inne? Böla du verkligen framför ayna? Va händer lan...jao du där...shoo?!

Men det är ju så med konst, det ska ju väcka starka känslor (även om vissa uppenbarligen är för jävla tröga för att fatta att jag INTE sitter inne, det e poesi för fan VAKNA nu jag leker ju för i helvete djup...ska det va så svårt att fatta?!)

Alltid hittar man nått nytt på nätet...

Å shit majbritt vad jag har skrattat, hittade ju till en ny blogg efter en viss komentar i ett inlägg. Och när jag hittar sjukt roliga ställen att läsa, så menar jag det...min humor har en annan nivå än att fnissa åt fjärtar och oups-såg-du-skorna eller något annat boring stuff. Den e mörk & massor av svordommar som kan få folk att trilla baklänges är oxå kul!

Kan ju varna känsliga humorbefriade själar att det svärs & det låter, men det e kärlek det med, så jag presenterar The Dog och ja, jag döper om folk ibland...så doggy om du nu drabbas av ångestattacker och annat, så är det DITT eget fel...du fick mig att garva så magen har studsat i bordet och om min unge nu föds med hjärnskador efter det så är det DITT fel, bara så du vet!

Och mörkrets maktmissbrukare Samuel ...ursäkta att en avundsjuk själ undrar Men vad fan mutar du folk med egentligen? Hur kan man få så många komentarer??? VA? 30-40 lugnt per inlägg??? Här sitter man med en massa nollor på inlägg och tänker vilka snåla snyltare som bara läser & drar vidare...så läser man hos dig och det är miljoner komentarer?! Nä, sluta snåla...du kan väl skicka ett par hundra till mig med *S*.

Hmm... försöker väl med det gamla beprövade sättet att locka till komentarer...en sexy mama brukar väl sälja in det mesta?!

REDZOS PLACE IS FRIPPIN HOT!!!

SAY SOMETHING...OR ELSE...

Mössan är huvudsaken ;)












Att tänka på i vinter...

  • Har man ingen mössa så blir man förkyld
  • Blir man förkyld, så blir man hes
  • E man hes, så måste man viska
  • Den som viskar han ljuger
  • Ljuger man så åker man i fängelse
  • Åker man i fängelse så börjar man troligen att knarka
  • Knarkar man så dör man
  • Så glöm inte mössan för i helvete

Jupps...så är det, så tänk dig för noga innan du går ut

Nationalsånger...

Man får så mycket konstiga saker i mailen, här är sovjetisk nationalsång fast på svenska *S* så nu kan den lilla ryss som gnällde sig här på min sida förut(& inbillade sig saker) ta sig för hjärtat & skriva lite mer i forumen ;) Jag bjuder på det...det e snart jul ändå!

Hoppas videolänken funkar annars:

http://www.youtube.com/watch?v=WGooytl30pI

en syrra going down...testet bustar alla ;)

*ASG* Kunde inte låta bli att testa på en av mina syrror...mouhahahaha...å helvete...don´t kill me hahahaha...men jag tycker det låter...hahahahaha....damn it...och hon kollade på köpa hus i trakterna utanför knutby för en tid sedan MOOOHAHAHAHAHAHAHA...satan i gatan!

Dina testresultat är klara

Ditt Fultal är: 1
Du tillhör Fultalsgrupp 1

Ditt Fultal är under Socialstyrelsensrekommenderationer.

Analys: Även om du inte känner till det, eller helt enkelt inte velat erkänna det för dig själv så talar ditt resultat sitt tydliga språk: Du är frikyrklig.

Vi ber dig därför söka upp närmaste pingstförsamlig omedelbums! Där är det enda kreativa orala arbete du behöver utföra att tala i tungor, vilket borde lindra din prestationsångest.

Om du skulle råka befinna dig i trakten kring Knutby avråder vi dock från detta och ber dig istället att:a) om du är kvinna, snarast inställa dig på närmaste ROKS-kvinnojour där du kan träffa jämlika och diskutera er livssituation över ett glas vin. b) om du mot all förmodan skulle vara man kan du istället söka dig till något svenskhak på Mallis eller Rhodos där du tar anställning som DJ.

Har du inte höjt ditt fultal efter en säsong ber vi dig vänligen men bestämt att följa Socialstyrelsens handlingsplan 3:16 och snarast flytta till Holland där männen, sedan länge, är erkänt fula.

Andra har svarat...9% totalt tillhör denna grupp.8% av tjejerna tillhör denna grupp.10% av killarna tillhör denna grupp.Medelåldern i denna grupp är 28 år

Are you also a uggly MF?!

Mohahaha...hittade ett test på fultal va...så klart man kolla av läget, råden var ju avtändande!!!



Dina testresultat är klara


Ditt Fultal är: 150
Du tillhör Fultalsgrupp 5
Ditt Fultal är över Socialstyrelsensrekommenderationer.

Analys: Du befinner dig i en farlig situation. I det intervall du hamnat i har ditt fula leverne ännu inte tagit över och du prioriterar fortfarande behov, såsom hunger och sömn, högre än sexuell stimulans. Var dock på din vakt! Du står på tröskeln till ett svårare sexuellt missbruk.

Vid fortsatt höjning av ditt fultal finns risk för att Maslows behovstrappa vänds på sin ände och ditt liv slutar i sömnbrist och självsvält till tonerna av dansband och Ibiza-disco.

Vårt råd till individer i denna situation är följande:
Be kvinnor/män i din närhet använda pösiga, vita sloggitrosor. Använd själv vita, pösiga sloggitrosor.
Är du kille bör du dessutom sluta äta ägg och annan proteinrik mat samt placera en bild av Birgitta Dahl på nattygsbordet. Om inte dessa åtgärder hämmar din sexuella lust bör du låta kastrera dig eller i alla fall hoppa från hög höjd ner på ett trappräcke.
Lycka till!!!

Andra har svarat...
19% totalt tillhör denna grupp.
23% av tjejerna tillhör denna grupp.
17% av killarna tillhör denna grupp.
Medelåldern i denna grupp är 31 år»

onsdag, november 15

hehe one more...

Jahapps ja, nu har jag gjort en till blogg då...en som enbart kommer vara en mamma blogg eftersom jag funderat på det så pass länge och har såååå mycket att klottra om det ämnet och vill inte att min puppyass ska förvandlas till ett sådant ställe hehe!

Så därför hänvisar jag de som vill läsa om sånna saker att ta sig ett kliv över till den sidan istället, så får jag ha mitt fräshål som det är ;)

Döpte den så klart till I did it again, eftersom det är just precis vad jag har gjort ju!
http://redangel-bellytales.blogspot.com/ <- Där har du den länken

måndag, november 13

Kocken har anlänt...


En sak som hänger ihop med när jag blir på tjocken är uppenbarligen att man plötsligt fastnar i köket?! Man utvecklas till en überkock utan dess like & det raffsas något enormt i skåpen, allt ska skapas from scratch plötsligt?!


Som nu...jaha har en egen ost (lactosfri så klart) på G i lilla ugnen, sonen och jag ska baka eget bröd?! Jo, sånt roade jag mig med ofta förr eller?! Tss...skulle inte tro det! Man kanske slängde ihop något gott bakverk då sockersuget slog till, men att göra sin egen ost?! Haha....nä, finns butiker för sånt!

Helt sinnes, tror hemmafrus genen plötsligt slagit slint, måste bero på alla hormoner som dansar salsa med en. Visserligen gillar jag att raffsa i köket mellan varven, men inte jämt...inte 4ggr per dag, börjar bli rädd för mig själv snart...VEM har tagit över min kropp???

Och förresten hamna jag på en blogg med en till brutta som hade läst ngt att alkoholkonsumtionen bland gravida ökat?! Hm...har faktisk svårt att se det där framför mig med en drink & kaggen i luften?! Hur mycket bryr man sig om pyret om man super med det? Skulle man tex bjussa sin bebbe på en liten drink i nappflaskan, eller?! Hmm...tror inte det va!
Men jaja...finns ju alla typer av människor.

Men en sak som nästan är värre än alkoholskadade barn, är faktiskt tjejer med aneroxi som blir gravida... fanns en i vår bekantskap förr i tiden, och de skadorna hennes barn fick...ja det är mer skador på barnet just på grund utav att det inte fick näring...alls (hjärnskada, ingen syn på ett öga, handikapad arm bland andra skador)!

Och det är scary, samt att det nämns inte allt för ofta...samt en tjej jag träffade vars kille såg till att hon inte käka för mycket, för hon inte skulle bli fet?! Men hon är inte den enda...träffa på en vän som oxå väntar bebbe...som käkar för lite, för att inte bli fet...och resultatet blev att hon börja tappa tånaglar, nästa steg är väl håret?!

Hmm...verry strange folk där ute, ska man inte käka så barnet mår bra och får all den näring som man behöver? Ska man banta som gravid? Och är det inte så att det man fettar på sig under graviditeten är till för att man ska få mjölk och kanske ha någon energi till/efter förlossningen?! Jag kanske är felinformerad, trendlös rent av...men följer inga bantartrender...men å andra sidan har jag fått friskt barn?! Och...jag trivs med mitt fett, man ska ha både mage, titts and ass...

Och att en kille skulle säga till mig hur mycket jag äter när jag är gravid?! Den dagen kommer inte, då blir rubriken "man dödad av en kastrull, gravid kvinna vägra släppa den". Tjejen vars kille sa att hon skulle sluta käka, kom snyftandes till mig och klaga på att hon ständigt var hungrig...JA MEN ÄT DÅ...det försvinner ju ändå sen?!

Nä....ville bara vädra mina åsikter innan jag glider tillbaka till mitt kök och skådar mitt mästerverk och avnjuter mitt käk utan samvetskval och idiotiska tankar...oh me so hungry... och om ett par månader så kommer INGEN att känna igen mig *S*...jag kommer vara den vaggande lilla pingvinen med huvudet högt hahaha. Yeah Im sick...so what!

Fars dag?!

En av mina äldre vänninor (som för övrig tycker att min paps är superhet hunk) undrade lite i förbifarten hur vi skulle fira vår far, en dag som denna och jahapps i vår familj tror vi inte på komersiell smörja utan vi uppvaktar folk när andan faller på och vi behöver inga dagar för sånt shit! Men jag kan nog tänka mig att hon skulle vara redo att slänga sig över till mig med ett lass nybakt och tindrat som en julstjärna om jag bjöd hit henne...hahaha....

Så hur firade vi då fars dag månne? Jo, papsen bytte däck på syrrans bil och jag skulle ha dragit en repa övningskörning med honom, men valde att hyra film med chips & dipp istället iofs väldigt snällt skulle jag vilja påstå eftersom papsen alltid får en smärre hjärtattack när vi är ute och åker.

Ja, vi är ju inte överens om det här med bilkörningen då...jag ser en lucka, jag tar en lucka. Pappa ser en lucka...den ska helst vara på minst 3 km innan jag då ska krypköra ut i värsta pensiostylen, men dock...jag har hittat till gasen & hehe...där ligger foten fint skulle jag vilja påstå! Sen talar vi olika språk också...så oftast får han sitta tyst och fin medans jag roar mig med att köra som jag vill, det funkar skitbra vill jag lova. Men å andra sidan, det va länge sedan han tog sitt kort va...och så nu kör jag som vi lärt oss på skolan, eller ja nästan iaf...jag svänger på 3:ans växel istället för att larva mig och växla ner, mer miljövänligt liksom!

Så...jag anser mig som en väldans snäll dotter som inte tilltvingade mig en åktur idag, men som sagt...imorgon är en annan dag och då ska vi allt ut och åka (helst skulle jag vilja ha ett snöfall inatt så jag kan få dra i handbromsen och snurra några varv...men men man kan ju inte få allt här i livet)

söndag, november 12

Dejta och bli en husmus?!

Läste någonstans för ett tag sedan att det var sååå inne att dejta en bonde, att dejtingsajterna smackat upp en egen avdelning för bönder...ja, så man ska slippa scrolla 300meter city gossar och direkt hitta gummistöveln?! Seriöst...HUR MÅNGA söker efter en egen bonde????

Teorin varför det var så hett nu var ju självfallet media då...programet Bonde söker fru och alla stressade stockholmskor sökte lite koskit i hagen efter dagens slut! Hmm...fan asså, då var min mor flera år före med den trenden, då hon försökte tussa ihop mig med någon slyngel där ute bland majsfälten i de serbiska bergen. Och likt en bergsget skutta jag i vild panik ned för sluttningarna och satte mig på första buss till morfar som bodde lite mer... betongdjungeln åt!

Hmm...mina erfarenheter av att bli jagad av ett gäng kalkoner och även en slaktad höna fick paniken att stegra...gifta mig med en bonde?! Jo tack, smelly shitt och bryta nacken av sig själv med allt jobb, kliva upp i gryningen?! Ursäkta en morgontrött....men HELL NO!
Fick ju inte leva ut mina massochistiska drag som liten...jag piskade fåren för hårt & jagade korna så de fick hjärtklappning....så näe, den trenden känns far away om vi säger så!

Och så kväker min mors vännina ur sig en dag på en promenad (i sommras) att hon anmält mig och syrran till just det programet...å vad överlyckliga vi vart på henne! Hon klucka ur sig att jo då, en bonde ska vi ha...syrran kan stå i köket och laga käk åt sin, medans jag kan bli matad av min?! Så är dom rika oxå?! (Ja, på gödsel kan tänkas och hellre fattig & kär isf)
Hon hade skitkul åt våra reaktioner när våra nyllen skiftade färger och ögonen höll på ploppa ur skallen. Vi spotta och vi svor, vi även hotade henne att kommer det något jävla brev så är det hon & morsan som få bli bondmoror....or else!

Förstår inte ens charmen med det programet...tappar intresset efter cirkus 2 minuter, har aldrig kunnat se ett helt avsnitt och ursäkta mig....men vem utav de där bönderna är en heting?! Han med fågelburret eller?!
Shit ena galnare än den andra....råkade se när jag zappade på tvn idag (eller när det nu var) hur brudarna lalla omkring på nån åker och leta efter något?! Hmm... fan vad spännande?!

Jag nöjer mig helt enkelt med att ta död på mina växter och mina barndomsminnen från juggeland där jag jagade djur på byn. Så mycket bonde var det över mig...japps, och som jag sa när jag och syrran åkte ut till middle of...ja skogen så fick vi hallisar efter ett tag och inbilla oss att vi hörde msn plonket när vi askade i en colaburk! Bara det...men jag trivs på landet, det ligger nära stan i alla fall hahahaha!

fredag, november 10

Nä nu jävlars...

Okej...då har jag slutligen slängt in en tråd på aftonbladets forum om det här med vi stackars "sjuka" smalisar som skrämmer unga flickor och vi är oxå hjärntvättade från modebranchen läste jag!

Ja, visst...jag är en hjärntvättad liten smalis som älskar röd mjölk, feta biffar med massor av sås, gärna med potatisgratäng gjord på grädde så klart...mina värden är på topp...men sure!

Så...har du något att lägga till i debatten, gör det gärna...vad du än anser och hur fet eller smal du än är, så lägg din syn på det hela!

här hittar du dit http://forum.aftonbladet.se/forum.jspa?forumID=99
och...ni kan ju sniffa er till rubriken, går inte att missa direkt: Undervikt=sjuka ideal?! av redangel.

Ska bli intressant att läsa vad som sker, med tanke på andra trådar jag sett där...kommer lägga mitt veto här och där har jag en känsla av, för jag är inte den som e den!

Smal...jaha du måste va sjuk!

Blir så irriterad när jag läste om Marianne Berglund, en svensk spinkig tjej som är med i en modelltävling i England.
Och självfallet utgår förstå-sig-på´are att hon troligen är sjuk, och att hon är en förebild för unga & så där kan man ju inte se ut OCH vara frisk?!

– En sådan bild är definitivt skadlig för unga flickor. De måste tänka på att de är förebilder, säger en talesman för ”International eating disorder centre” till Daily Mail.


När jag spana in bruttan...men hallå, så där ser ju jag ut i princip?! Så nu ska jag vara sjuk jag också då eller?! Det är ett jävla ståhej om det hela, hennes bror har intygat att hon alltid sett ut så där och...?! Jag kan ju trösta mig med att jag är en skadlig förebild för unga flickor...uppenbarligen världsomspännande...

Skulle kunna gissa att hon har ett BMI på cirkus 16...om jag utgår från mig själv med mina 173cm x 48kg...och jag har alla värden på topp, ja förutom blodtrycket...men en lång & smal person kan nog ha svårt att arbeta upp ett högt blodtryck!

Precis som när jag gick i skolan, blev nedkallad till kuratorn för att jag hade visst anneroxia?! Ja, det gick en våg i vår skola med vomerande tonåringar som nöp sig själva i hullet och hårdbantade!

Blev så jävla kränkt och rasande när jag fick sitta där. Vem hade anmält mig? Jo, min lärare! Men skönast var när de ringde hem till mamsen för att förhöra sig om mitt tillstånd och varna henne...jodå, de ångrade sig nog allt bittert när hon exploderade och drog upp släktingars längd x vikt och om hon själv kanske rent av led av aneroxi?!

Och har jag fettat på mig de senaste åren kanske?! Nej, jag är fortvarande lika mager som alltid. Och jo då, i livet har jag fått höra komentarer om det...frågor om jag äter, om jag mår bra, att jag måste äta and so on. Och hur glad blir man då? Hur många käftsmällar har man haft redo i rockärmen mån tro?!

Man blir fan förbannad tillslut, man kan inte vara smal och frisk i omgivningens ögon tydligen. Och med tanke på alla du är vad du äter program som ständigt focuserar på tjockisar och alla de här bantar tips & trixen som existerar...så OM det nu var ett så stort problem med att vara underviktig så varför tar inte medierna upp det istället??? Kan de kanske göra ett Vi fettar på dig program, där de tar in svea rikes bengetter och på 4 veckor försöker de få dem att gå upp i vikt?! Eller Aftonbladet Hälsa...Ät upp dig -102 tips för smalisar?!

DET skulle jag vilja se, istället för att så fort en smal människa exponeras i media så dras det i larmsnöret och det ska självfallet utgås ifrån att de lever på luft, troligen psykiskt sjuka så de hulkar upp sina få salladsblad de svalt?!

Och sen så grinar fula tjockisar på the Swan...de vill gå ner i vikt buhuhu...de vill ha en ny snok... buhuhu...ja, jag vill ha ett större arsle bu freakin hu...vad ska du göra åt det då?! Släpa bort din fula nuna från rutan och spring ett jävla varv i skogen, släpp tallriken i tid? Sluta tugga skräpmat?! Ja, efter man kollat på alla de här programen...det mesta jag ser är ett gäng lata fettopaddor, som uppenbarligen VISST kan gå ner i vikt.

Men jag...jaha...ja jag går inte alls upp i vikt (ja, förutom nu då...av naturliga skäl...tittsen & kaggen väger mer & jag med det all inclusive) vart är min snuskkärring som kolla skiten? Vart e min demon som plågar mig med grönskande bord??? HMMM??? VART?! Jo, på tidningsklippen & piper...där finns dom, men va fan hjälper väl det?!

Nä...fram med fetta på dig showerna för fan...

Shoppingdilemmat löst...


Som tjej...vi är ju berömda för vår shopping. Men har du shoppat för mycket någon gång? Behövt en kasse till?! Ah...ÄNTLIGEN är lösningen här...släng av dig BH´n och i ett naffs så har du en till shopping kasse!!!

*ASG*...Jo, det är sant!!! No more plastic heter den...japanerna är fyndiga som få, å jag då säga.

Fast att böka av sig en BH för att fixa en kasse till?! Mnja..det vette fan om jag skulle göra...lösningen på problemet är ju...shoppa en sak till & voila så får du en kasse till. Kanske inte lika miljövänligt som att dra fram BH´n men...jaja lite värdighet ändå, man behöver inte strippa då (fan...det rimma oxå *S*)

Kolla här om du vill läsa mer om denna tingest ;)

torsdag, november 9

Rond 2 *dingding*

Jahapps ja, då var man vart en repa till & gjort navelskådning till då. Fan, nu har jag så jag kan fylla ett halvt album snart med "Jag såg dig innan du föddes" bilder. Riktigt roande sysselsättning att bli petad i magen & skåda mästerverket! Papsen tyckte mer det lät scary *S*! Ja, se karlar...vad fan fattar de?!

Har ju aldrig fått se så här tidigt innan, men nu e man ju kärring & då får man göra nupp-test (låter iofs som jag redan klarat den biten, med tanke på bildbeviset nedan då rå) och så idag så fick jag göra om det IGEN...för sist var bönan för tiny & vild.

Den här gången garva jag så jag dog...liten låg & ninna nanna, så ville inte bli mätt...så sköterskan börja smacka en i magen för att väcka upp min alien böna...mohaha...lika seg som sin mor må jag då säga.
Liten vänder häcken till och somnar om! Knackelibang igen...liten sträcker på sig som en kattunge och skiter fullkomligt att det sitter en sköterska som vill titta och mäta...sen det skönaste av allt...som i en tecknad såpbubla så vänder sig bönan om och glider upp & ner...flyter omkring med häcken i vädret?!
Fyfan vad jag skrattade...såg så jävla komiskt ut och sköterskan bara...jaha ja envis liten sak, cirkus timme senare lyckas de ta alla mått & jaha ja...där har man legat på första parkett och sett filmen "Bönan i ditt liv"


PuppyBean...fotogenisk posare tar över the belly
Och sen när man avklarat navelskådningen, så tänkte jag AH...glider förbi lågprismeckat i kurvan. Spanar genast in en ny lur...sist gick den åt helvete när valpen rev ner den, värsta sprickan och den väljer själv vilka meddelanden som ska komma fram eller icke, riktigt kul NOT!
Står där med näsan pressad mot rutan, ser min shiny nya telefon och bara jaaa den ska jag ha, får väl se det som en julklapp till moi! Raffs taffs i väskan...måste kolla hur miljonerna väger i handbagaget...tungt baby tungt...men kort är ju en kvinnas bästa vän...eller du upptäcker att du har GLÖMT korten hemma....du har inte en endaste jävla med dig, eller JO ICA kortet så klart?! Ja, det hjälper ju mycket?! Där rycks min shiny lur ur mina händer, och vakterna börjar stirra snett på en...ja jag e en looser baby...*SNÖRVEL* faaaaan oxå, måste jag åka hit imorgon igen?! Så snyftandes bestämmer jag mig för att en bulle och en kaffe skulle sitta fino, för nu har bönan kommit på att det är matdax och börjar dansa salsa med mig igen!
Och en sak har jag nyss upptäckt...(vetenskap by RED) när bönan sover, leker min mage hela havet stormar...för när de gjorde ultra ljudet så sov liten & jag mådde lätt illa, men när parveln e vaken...nada probs i världen! Hmm...ska skaka liv i den varje gång jag börjar må lite krassligt, ingen får sova om jag mår pyton *S*! Fick en till bild idag...men den orkar jag inte smacka upp, så det blir bara en preveiw :P och nu är det matdax igen & smöra en ride till min shiny nya lur!

onsdag, november 8

Sjöyra och brända firrar?!

Läste igen en notis om den glada kryssningen med Tallinks styrelse...det är ju så man skrattar när man läser vad de har roat sig med.

Smälla bartendrar på käften, kalla servitriserna på silja för deras pigor...mohahaha...ja, på sätt och vis stämmer det väl, fast man i regel inte brukar uttrycka sig så till sin nya personal direkt. Och vad kul det måste vara att få ett nytt rederi som tar över en och är helt skogstokiga när de partar loss lite.

Och att ta sig för av spriten själva i baren, det är väl vad krögare kan göra om de har party på sin krog, så det förvånar mig inte alls...men roligast är ju att de försökt muta folk och absolut roligast är den som kläckte idén att grilla firrar i en brödrost?! Hmm...tanken har aldrig slagit mig att brödrosten skulle kunna vara ett substitut till en riktig grill, men uppenbarligen funkade det inte så bra eftersom den började brinna. (och firre till frulle?! bara det får en att rysa)

Men att bara komma på tanken, låter ju som en briljant bakfylla...då kan man väl komma på sådana idéer eller?! Och hur ledningen slår bort kritiken är ju skön den med -Äh, bara en vanlig fyllekryssning...vafan shit hapens, sluta gnälla! Dom är ju allt lite roliga, även om jag inte skulle vilja jobba under dem när de flippar ut igen!

*S* Ja, visst har man vart med om crazy kryssningar i sina yngre dagar, men nu är det mer tveksamt om man skulle roa sig på ett sådant sätt och...är inte styrelser egentligen ett gäng gamlingar?! Hmm...måste väl bero på någon form av åldersnoja som slog bakut och nu lekte de vilda tonåringar igen?!

Fast...iofs när syrran var på en kryssning råkade hon på en dam i 60 års åldern som attakerade yngre tjejer & jagade stenhårt på allt med manliga hormoner, dansade vilt hela natten lång. Och dagen efter så stötte de på denna vilda dam ute vid taxin, damen gick dubbelvikt, kunde inte stå upprätt längre (troligen av allt headbangande natten innan) och syrran kollade faschinerat hur hon skulle baxa in sitt ass i taxin, dubbelvikt som hon var.
Bara det var en syn för gudarna... så även gamlingar kan skaka loss i värsta hormonattacken på båtarna. De kanske har svårt att avgöra om det är båten som guppar fram eller de & med lite prit innanför...who the fuck cares?!