MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

torsdag, november 9

Rond 2 *dingding*

Jahapps ja, då var man vart en repa till & gjort navelskådning till då. Fan, nu har jag så jag kan fylla ett halvt album snart med "Jag såg dig innan du föddes" bilder. Riktigt roande sysselsättning att bli petad i magen & skåda mästerverket! Papsen tyckte mer det lät scary *S*! Ja, se karlar...vad fan fattar de?!

Har ju aldrig fått se så här tidigt innan, men nu e man ju kärring & då får man göra nupp-test (låter iofs som jag redan klarat den biten, med tanke på bildbeviset nedan då rå) och så idag så fick jag göra om det IGEN...för sist var bönan för tiny & vild.

Den här gången garva jag så jag dog...liten låg & ninna nanna, så ville inte bli mätt...så sköterskan börja smacka en i magen för att väcka upp min alien böna...mohaha...lika seg som sin mor må jag då säga.
Liten vänder häcken till och somnar om! Knackelibang igen...liten sträcker på sig som en kattunge och skiter fullkomligt att det sitter en sköterska som vill titta och mäta...sen det skönaste av allt...som i en tecknad såpbubla så vänder sig bönan om och glider upp & ner...flyter omkring med häcken i vädret?!
Fyfan vad jag skrattade...såg så jävla komiskt ut och sköterskan bara...jaha ja envis liten sak, cirkus timme senare lyckas de ta alla mått & jaha ja...där har man legat på första parkett och sett filmen "Bönan i ditt liv"


PuppyBean...fotogenisk posare tar över the belly
Och sen när man avklarat navelskådningen, så tänkte jag AH...glider förbi lågprismeckat i kurvan. Spanar genast in en ny lur...sist gick den åt helvete när valpen rev ner den, värsta sprickan och den väljer själv vilka meddelanden som ska komma fram eller icke, riktigt kul NOT!
Står där med näsan pressad mot rutan, ser min shiny nya telefon och bara jaaa den ska jag ha, får väl se det som en julklapp till moi! Raffs taffs i väskan...måste kolla hur miljonerna väger i handbagaget...tungt baby tungt...men kort är ju en kvinnas bästa vän...eller du upptäcker att du har GLÖMT korten hemma....du har inte en endaste jävla med dig, eller JO ICA kortet så klart?! Ja, det hjälper ju mycket?! Där rycks min shiny lur ur mina händer, och vakterna börjar stirra snett på en...ja jag e en looser baby...*SNÖRVEL* faaaaan oxå, måste jag åka hit imorgon igen?! Så snyftandes bestämmer jag mig för att en bulle och en kaffe skulle sitta fino, för nu har bönan kommit på att det är matdax och börjar dansa salsa med mig igen!
Och en sak har jag nyss upptäckt...(vetenskap by RED) när bönan sover, leker min mage hela havet stormar...för när de gjorde ultra ljudet så sov liten & jag mådde lätt illa, men när parveln e vaken...nada probs i världen! Hmm...ska skaka liv i den varje gång jag börjar må lite krassligt, ingen får sova om jag mår pyton *S*! Fick en till bild idag...men den orkar jag inte smacka upp, så det blir bara en preveiw :P och nu är det matdax igen & smöra en ride till min shiny nya lur!