MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

torsdag, november 2

Förvåning eller?!

Jaa...det upphör aldrig att förvåna mig att så fort det kommer lite snö så stannar halva stockholms kollektivtrafik, eller förlåt mig...lite LÖV kan ju uppenbarligen oxå ställa till det en hel del?!
Vad jag vet så bor vi inte vid medelhavet eller vi ekvatorn så att en snöflinga kan orsaka kaos?! Och under alla dessa år så har inget hänt så de är förberedda på snön, det snöar JÄMT i sverige på vintrarna, eller så kan det bli slask...men man kan kallt räkna med ATT det kommer snö förr eller senare?!

Kan förstå bilister som i sista stund väntat med att byta vinterdäck, kanske ekonomiskt eller brist på tid...det är väl en femma, men när bussjävlarna inte har gjort det...ja då är jag inte impad direkt av att frysa muffsan ur led trots att de varnat om snö i cirkus en vecka innan flingorna föll! Och vart får man informationen om att bussarna är inställda? Mentalt sms eller?! Där kan man ju få stå som en jävla glasspinne och se hur pass länge man står ut, kanske kalkylera om det kan vara värt att promenera hem en mil istället?!

Kan de kanske satsa på ha något högtalarsystem där oxå som upplyser en om att du kan pissa ner dig & grina, för ingen jävla buss tänker ens visa sitt nylle det närmsta dygnet...så gör vad du vill, sno en cykel, lifta, gå, ta en taxi...men glöm bussen din dumme fan?!

Borde inte stora bolag som tjänar sitt leverbröd på att forsla folk fram & tillbaka kanske se över & satsa lite på att ha en plan B standing eller?! Nä, det är väl onödigt...vi höjer taxorna istället och fyller madrasserna med sedlar som värmer, medans foket kan få promenixa hem i snöyran alternativt DÖÖÖÖ i snön?!

Nä...man kanske ska flytta dit man kan sätta kokosnötter på tittsen & dansa hulahula hela vägen hem istället?! Gå är ju gratis och det funkar ju uppenbarligen att röra asset när som!

3 Comments:

Blogger Chribbe said...

Det tog fem timmar att ta sig hem. Fem. Timmar.

torsdag, november 02, 2006  
Blogger RedAngel said...

Visst är det skönt...NOT!!! Sanslöst! Och tänka sig...det snöade trots allt, och förvarnad vart man i god tid (fast inte SL/SJ uppenbarligen??! Fyfan säger jag vilken usel service för 600 spänn, jag kan frysa gratis oxå om jag känner för det :S

lördag, november 04, 2006  
Blogger RedAngel said...

Försökte komentera hos dig...6cm snö är det som krävs för att ta sthlm ur spel...inga terrorister utan lite freakin snö?!?
Mmm...och norrlänningar har typ 30cm i augusti men int fan har de samma probs?!
Snöskoter nästa?! Och sure...5 timmar är okej om man bor i Kalmar kanske, eller Uddevalla...men heck NO här, fast ok...finns de som hade 11,5tim hem?! Sjukt!

lördag, november 04, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home