MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

lördag, oktober 28

The mouse is fuckd up...vad händer?!

Jaha ja...så började musen bete sig väldans lustigt...den klickade som den själv ville, scrolla kunde man ju försöka sig på om man ville orsaka sig själv en lättare hjärnblödning. Och att snicksnacka på msn var...ja, låt oss säga en konst utan dess like.

Så nu har man övat upp reflexerna så att säga...sonen trode det var virus, eller någon hackat sig in på datan, han skriade...han kunde inte spela sina spel och var mighty förbannad. Happs, tänkte jag kollar väl vad det är då...logga in på mitt spelkonto och loosade stålar...självklart var det fel på musen och INTE mig *S*...wtf, jag är ju proffs ju?!

Hur man vet när musen gått sönder:

  1. Det går ej att klicka
  2. Den har fastnat på "högerklicket" så man behöver bara svepa över en ruta så lajlajar den alldeles själv.
  3. Testa öppna en dialogruta på msn...öppnas...stängs...öppnas..stängs... allt inom loppet av en nanosekund!

Körde för säkerhets skull en viruskoll...jaja lite skit i motorn fanns det uppenbarligen, men...det var icke det som var knas, utan musen hade sagt sitt & vägrade samarbeta...

Åker heeela vägen till freakin Sickla (och åker fel så klart, tar TVÄRBANAN istället för saltsjöbanan...men hur gullegull är det då när vinden pinar en vid en kajkant och det tar freakin 15min innan bussfan kommer...), jaja inte bara för musen utan sonen skulle ha nya spel till psp´n och vantar och annat tråk skulle ändå inhandlas, så varför inte åka till köpcentrats mekka?! Kommer hem med en sladdlös mus och lyckades äntligen komma på att köpa fler upplandningsbara mini batterier...herre gud, vi är storkonsumenter av det...varenda manick verkar ha trippel A varianten och ska man leva med MP3 så är det lika bra man fixar ett gäng så man har hemma.

Happy happy...sonen sliter upp sina spel med glittrande ögon och rummet fylls av åååh vad bra grafik det är, åh kolla nu ligger jag 3:a nej 2:a mamma jag vann första banan...och alla andra smatter & musik, motorvrål...och vad de nu inte MÅSTE ha i spel. Ber han dra in lurarna...näe mamma asså det blir inte lika bra ljud då!

Amen...NU minns jag varför jag HATAR spel...min lille herre vill ha surrondsystem...fast ja att man höjer det där spelet och promenerar omkring med oljudet?! GAH...visst är det trevligt med öppen planlösning i lägenheten...men just nu sitter jag och bläddrar i bauhause katalogen....dörrar...dörrar...fan ge mig dörrar!!!! Helst vill jag ha 114 korridorer där man kan dra igen och lyssna på vinden eller något annat lagom lugnt ljud.

Spotta och svor...nä den här musen jag köpte tyckte inte min data om och eftersom den andra var stendöd så var det näst intill...eller vad jag ljuger...det GÅR inte att installera en ny jävel eftersom den här ska sitta i usb porten så klart och DÅ fattar inte datan att söka upp skiten själv?! Happs...kraffs kraffs med asset i vädret och se där...hitta min gamla sladdlösa...ja den som käka trippel A batterier...DEN funka, så undrar om jag ORKAR åka och lämna tillbaka den här, eller ska jag orka ställa in den här?! Hmm...få se här nu?!

Jag har en bit tårta i kylen...jag tror jag ska trösta mig lite först och sen ska jag se VAD jag vill göra efter det...fan vad omständigt den blidde...plug n´play va...jo jag tackar...inte idag! Och förresten är det höstlov....så nu har jag skitit i det blå skåpet, nu blir det till att kuta till bassänger och museum om man inte vill höra spelet blippa hela veckan lång hahaha...mamsen planerar, får jag inga dörrar så ska jag fan få motionera oss båda tills vi inte ORKAR göra annat än dega och käka, man måste ha en plan sikkan...det e aldrig över förrens mamsen har trillat på snoken och blött ner håret MOHAHA!

Fan vad positiv jag är...impad av mig själv...har alltid en lösning i bakfickan, hell den som ger sig (fast nu slog det mig...fan...kommer vara knökfullt vid bassängerna...hm...vi kanske åker och boxas istället, eller nått annat smart...hmhmhm *tänka tänka*