MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

onsdag, oktober 25

Siad och klar...

Ja, jag är ju lätt road av det här med att spå sig som sagt och nu gjorde jag den här nätgrejen på skoj, men hoppla...det va ju hmhm...nära!

kort1
En skön och härlig resa som för dig långt bort ska nu kunna vara fullt möjlig. Du kan även få chans till en förändring inom ditt arbete och det kan ha med en annan arbetsplats att göra. Ruter kung talar om framgångar och förändringar till det bättre

kort2
Kortet skvallrar om att du nu kan ha lyckan med dig om du vill förändra med ditt boende. Men även inom det som har med inredning och vitvaror att göra ska vara bra för dig. Kortet tror att du får det än finare när det gäller ditt boende.

kort 3
Inte är spader tio någon större glädjespridare och här har du fått just spader tio så var försiktig med allt vad du gör som gäller affärer och var diskret när det gäller vänner. Men en sak är positiv med spader tio och det är att kortet säger att du gör kloka beslut, så tro på dig själv.

Ja...tvåan är ju...underbar hahaha...har just tapetserat klart i dagarna, så nu är hela lägenheten finito, ja...lite kladd på snickerierna kan man ju behöva...men det kan man pynta folk, som gillar att pillra med sånt...för näpps där drar jag gränsen nu...tänker INTE tillbringa tiden med målarfärg, done that och guuuud så boring det är!!!
Och har ju spanat in en tvättmaskin och en grande diskmaskin hahaha...hur sjukt är inte det då?! Det var mig inte så illa pinkat.

Och det här med att vara försiktig med vänner hehe...ja, finns några som balanserar på en lina och där det lätt kan tippa över. Har det redan i sinnet, så försöker inte umgås så mkt med just de jag tänker på för att undvika en explosion och sen osämja. För de trampar på mina nerver men...de är ändå så roliga att man kan ha dem kvar, fast...man ska nog inte umgås allt för intensivt och ena är en jobbig människa som lovar en massa men aldrig håller ens hälften och hmhmhm...illa illa!

Men resa...jaa jag vill så gärna, men kommer nog inte så långt trots allt...iaf inte så långt som JAG vill hahaha...men en tripp till göteborg ligger väl på fatet, men det räknar jag inte som resa direkt utan blixt visit bara! Och förändring inom arbetet...ja den vet vi...den är redan igång and happening så...på det hela så var det banne mig rätt...för mig iaf *S* men kan ju stämma på fler rent av!

Ah...nu har jag lekt klart och ska frossa lite innan man ska ninnananna :P mmm...mina bullar ropar mitt namn, ja socker...mitt vita socker jag kommer...såså....hahaha YEPP jag e sjuk, sötsuget gör mig gaaalen...ciao