MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

torsdag, oktober 5

Höstnys på sofflocket

*S* NISSE...fyfan vad du känner mig helt å hållet...eller vafan sitter du nu igen på taket med det förbannade mörkersiktet?! Kan du inte blinka lite med en tändare så jag vet vart jag prickar med min sprojlans nya superduper de lux ärtbössa med popup?! Tänkte inviga den ;)

Jaha...döden är nära, legat och hostat upp lungorna, fått magen i kramp för man hosta fel eller nått...sträckte väl nån tarm på vägen (eller var det slaffskäket?!) efter den obligatoriska mamma råka höra att man var förkyld, stormar från norrtälje å hit med vitlökskapslar & ginseng tjofräs som är stora som stolpiller & de inbillar hon sig att man ska kunna svälja när man inte ens kan svälja en kaksmula utan svåra plågor! Jo tack, mamsen pyssla om en va?! Kan ju faktiskt bli ÄNNU sjukare när man försöker tvångssvälja å mamma tittar...kan ju vomera för mindre med allt snor som plötsligt bara kväver en å tar över. MEN...slapp min obligatoriska rudlof the redsnok look den här gången, fick feberyra istället...mer tacksamt må jag då säga när man irrar omkring i en dvala och knappt vet vem man är, vad som händer och vad fan en lila minigris gör i en fågelbur?!


Tillfrisknade lite sådär lagom så man vågar kliva utanför dörren, för man ser fan ut som ett ras med håret slickat vid öronen, tårfyllda ögon och en röst som en sönderbränd whiskey tant på parkbänken...hyrt 4 rullar de senaste dagarna & korvat in mig i filten med fetaste kebabpizzan (efter alla dom förbannade sopporna var jag i det närmsta utsvulten, nära döden och mina minimala fettdepoer hade rykt all världens väg...vågen skrämde mig) och bara..öööh myst med levande ljus & en dunk cola!
Hell, det e livet det!Å mörkt är det så ingen jävel kan ens se när man smusslar ut pizzakartongerna och allt sunkkäk (man vill ju verka så där normal, inte bara tugga fett...men jaja IBLAND måste jag fetta akej!)...aaah å på balkongen har jag en back läsk, fan Im in fetto heaven...i köket finns 30 olika sorters kakor, OCH jag har upptäckt marabous nya choklad med dajm...men SATAN i gatan, ett UNDER att man inte rullar fram, eller bara tvärdör.

Skulle allt vilja se "Du är vad du äter" hemma hos mig, tror hon skulle grina när jag öppna mina skafferier hehe...och mina fina såser som drälls ut över tallriken...ja, mina köttbitar kör konstsim kan jag lova ;) & tänk när hon kikar på mina mackor...som jag brer med MASSOR av smör...aaah bara det skulle få henne att gråta!

Kan avslöja att när jag var liten så älskade jag att käka smör...och jupps inte fan har jag ändrat på min idag, även om jag kanske inte tar en sked å käkar ur paketet, men jag har halva paketet på mackan istället. Kallas finess *S*...mer moget liksom! Och jag halsade grädde ur paketet som liten parvel, så japps jag är en mjölkoholist...fast numer lactosintolerant då...men det finns ju alternativ nu för tiden, fast halsa grädde funkar inte...dock hälla grädde på massa saker...konstigt att jag aldrig blev en fettopadda nu när jag tänker efter?! Fan, jag var ju urtypen för att kunna langa upp fettdepoer a la amerikana!

Så tanten du är vad du äter skulle nog snarare få roa sig med att lukta på bajs & pillra sönder det i beståndsdelar & dra sitt hår i förtvivlan...vilken sjuk jävla människa egentligen, snacka om inte ha bättre för sig än att analysera skit...och nu menar jag RIKTIG skit?!

Fast sjuka människor finns det gått om *S* sniffar de inte på skit, så snackar de skit...det är väl nästan samma likadant?! hehe...nu ska jag återgå till mina pizzarester känner jag & sen ninna nanna...så ha det bra & glöm inte kolla på Ursulas trolleri här nedan...det e grejer det!

4 Comments:

Blogger Min kopp te! said...

Men fy tysan vad du har varit jättesjyk jy!!
Det verkar vara samma som vi hade.
Hosta, feber och snor.:-/

Jag älskar också smör och smält smör då man gör t.ex sockerkaka är sååå gott!!!!!
Dricka grädde kan jag också göra och har haft sånt behov så länge jag kan minnas.
Just nu då jag sitter här blir jag sugen likt en knarkare och funderar på min minigrädde på 7% om jag kanske ska ta mig en sup.
;o))
Har nu verkligen fettbrist då jag bara käkar sånt utan fett i princip och när det är fett så är det olivolja eller becelsmör.
Kan inte vara nyttigt ju så jag kans verkligen på riktigt behöver halsa den där grädden va?
VA? Resonerar solklart som en knarkare här eller.?!
;o))

Hursom hoppas jag du kryat på dig och skojigt att se dig skriva igen.
Blev lite orolig faktsikt.
Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaam!

lördag, oktober 07, 2006  
Anonymous Anonym said...

Nisse här. Du vet ju. Gör som jag säger så får du ett fantastiskt mys. Du vet att det är bra skit. För övrigt, har du nåt som hjälper mig sova om nätterna eftersom min fru lämnade mig nyss (ganska precis två år sen)?

lördag, oktober 07, 2006  
Blogger RedAngel said...

Jasså Ankie, du e oxå en fettjunkie hahaha...ja men fett e ju smörjare av leder å sånt, måste va därför jag är så övervig mohahaha kan peta med foten på näsan ;) så jaja en slurk grädde e väl inte fel, sen blir allt cirkus!

Ja dom här förbannade snoransamlingarna gör en galen & man får ju ont av att hosta till slut, urkel säger jag bara! Och nu regnar det oxå å jag som ska åka å köpa present till syrran?! Fan ännu TRÅKIGARE!!!

lördag, oktober 07, 2006  
Blogger RedAngel said...

hehe...ja nisse...det e bra skit det här, popo har helt rätt ;)

Hjälper mot att sova? Du snackar med miss insomnia här, så några sånna tips är jag värdelös på att ge.
Men en sak vet jag....ett riktigt bazz å sen sover du som en bebbe *S*...eller aaah DET brukar hjälpa mig iaf (undra om jag e man istället?!)

lördag, oktober 07, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home