MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

torsdag, september 28

trum trum...hösten e här..

bild tagen härifrån
Wee...nu idag är det en riktigt tråkig höstdag...efter vart så trevligt med solglimtar så neee...det här vill man ju inte skåda!

Så då roar man sig med lite kuliga saker istället :P så här kommer en länk om man nu känner för att spå sig online...tydligen e min höga lycka att satsa på hästar eller hundar?! Hmm...ja, eftersom jag har pissmyra valpen hemma, så stryker jag nog satsa på hundar.

Så kan man roa sig med att kolla veckans horoskop för att se om nått kul nu ska hända kanske, eller om det bara är lots a crap klottrat som vanligt!

Eller så kan man roa sig med att kolla på vackra bilder, hos dansken som jag lånade lövet ifrån. Där kan man sitta och glutta på annat än den grå sörjan genom fönstret!

Happs...så kul var jag idag, men efter ha jagat lillråttan så...tjaa du..humöret...är väl lika roligt som en pisshög på mattan, eller för att variera vätska så välte liten ut hela mitt cola glas?! Så nu får man klistrig matta istället?! Och när jag hade med henne till salongen, så medans jag fick min ansiktsbehandling så behandla valpen mina skor...så nu är man skosnöreslös nästan! TUR att jag inte skaffa en...fyfan den här är ju nightmare!!! Inte som min diva...hon va snäll som ett lamm & rumsren!

Åtminstånde får jag kul i eftermiddag, så jag blir av med hundarna och ska se över hur mitt skriverijobb kommer se ut och hur mycket jobb det blir, det är iaf något som man kan se fram emot. Funderar på dra en egen krönika eller något sådant...får se hur utrymmet ser ut.

Så japps...man kanske ska fixa lite städning nu, och ta dogzen på en promenad...näe vad tråkigt det är *S*...men hell, man ska väl ha sånna dagar med!

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

jepp...hösten är här med 20 gradig värme och stundtals riktigt soligt och fint... Hur led är tiden? :))

Men trots fukt och värme, så verkar det som om de flesta fästingar har försvunnit. Jag plockar numera bara nån enstaka i veckan på vovven...mot dryga tiotalet per dag i somras...så det är nog mer höstlikt trots allt. :)

måndag, oktober 02, 2006  
Blogger RedAngel said...

vill du ha ett tips ;) tvätta hunden med grumle grönsåpa...så ska du se att du slipper plocka en endaste! Bästa tips jag fått :D

Ja...det e väl skönt med sol å värme!

måndag, oktober 02, 2006  
Anonymous Anonym said...

dessvärre så har den lille rackarn hudproblem, så det är endast ett speciallschampo han tål. Han blir röd och håller på och kliar ihjäl av allt annat...annars så är grumme tvättsåpa kalas till hundar.

torsdag, oktober 05, 2006  
Anonymous Anonym said...

Lillråttan Red? Vafan hahahaha! Skit i jycken hörrö du får väl sopa i en fet actionrulle i dee-wee-deen, bunkra upp med lite godsaker och rulla in dig som en jävla kebab i varma filten. Du vet att det är himlen. Sitta och kolla på blombilder WTF?? No excuses! *S*

torsdag, oktober 05, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home