MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

söndag, september 17

Det ringer på dörren...valspäcket brer ut sig?!

Hm...det här med valet & deras jäkla terror har gått över styr må jag då säga, nu kommer de likt jehovas vittnen på dörren?!

PLINGPLÅNG... blänger i ögat...vem fan är det där? Öppnar och fram kommer pompoms, confetti & vallappar?! Där står en upphausad liten dam som vill berätta något om sitt parti eller vad hon nu ville?! Ger henne onda ögat...förfan har de hittat hit nu från torget?! Förföljer de folk? Såg de att jag sket i deras lappar, talesmän & nu promt skulle de berätta och ge mig en lapp samt dra en resumé?!

Har aldrig vart med om att de jagar folk i hemmen...okej att de fullkomligt bombat lådan med allt crap som de lyckats printa ut, alla de glossy löften som de så klart ska hålla...men som så ofta sen inte blir mycket av. Sånt kan man slänga...men när de kommer på dörren?! Ska man slänga dem då?! Kasta ner dem i soptunnan?

Varför kommer de och fiskar röster vid dörrkarmen? Blir det mer husligt då, partiet kommer in i hemmen? Man får en annan känsla för dem? *ASG*...hell no, man smäller igen dörren så klart med vrålet SKANTE HA NÅ SKIT...D R A!

Hmm...så ska man kanske ner å rösta, har inte bestämt mig än...men då kommer man ner & alla ser så där frikyrkliga ut, sista fjäsket liksom...de ler som de pumpat knark. Så var det sist, man blev jagad av lappviftare?! Men förfan...om de redan har skickat hem en trave skog, måste man få FLER?! Man kanske ändrar sig i sista stund eller?!

Så kul med kidsen förresten...hörde på bussen härom dagen. De hade blivit ovänner via det här med partier å röstandet. Å helvete...vilka diskutioner man fick höra, den ena var av utslänsk härkomst å den andra svensk (antar jag) så svensken hade väl sagt han skulle rösta på sverige demokraterna & den utlänske vännen vart sur å typ TACK!
Så försökte svensken förklara om det va spaniendemokraterna å han bodde där..and so on, men kompisen var inte impad...tyvärr missade jag storyns början, för de klev på efter mig å va redan i vild diskution & klev av före fortvarande i denna diskution så fick inte se hur de blev sams om de ens blev det!

Så aaah...rent av trillar jag ner å röstar på nått som bjuder på kakor och kanske ett bloss *S* nu lär man slippa bli trackad på dörren iaf...eller om det blir valfusk så kommer de med ficklampa i pannan på en och förhör en hahaha.