MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

måndag, september 11

msn fucker is on the road again..

Haha...de senaste dagarna har jag blivit anklagad flertalet gånger för att inte skriva HEJ till hur många som helst när jag loggar in?!

Men shittyshit...måste man anfalla och vara tvångssocial så fort man loggar på?! Finns det en gyllene regel jag missat?!

Det värsta jag vet är exakt i den sekund som jag loggar in...så kommer det upp massor av rutor upp, jag blir stressad av att snacka med 10 samtidigt?! Är jag unik?



Säger bara...lika mycket som jag säger god morgon då jag nyss slagit upp ögonen, lika mycket anfaller jag med 149 HEJ mess...så sug på den era gnälliga arslen *S* I SHITT ON YOU...fatta det! Jag svarar när jag känner för det, jag hälsar när JAG vill...akej, klagomål hänvisas numer till msn support...ha det bra & lycka till din dumma sill...för jag svarar bara när jag vill, rent av till april (fyndig som fan uppenbarligen *S* och gnällspikar...ta helvete och read this and with a kiss ;)!!!

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Ett tips.
Radera minst hälften, de brukar vara överflödiga anyhow,
sätt sen din status "på lunch" eller dylikt.
Tjing.

måndag, september 11, 2006  
Blogger RedAngel said...

Ursäkta joaquim...men om man ändå sätter status tex. på.. upptagen eller rent av filurig nog och påstår att man INTE är vid datan...så...aaah det jävlars ska då vibreras så man får vansinnesutbrott, eller det skickas en miljon mess inom loppet av en nanoskeund & tro mig 87% är blockade och blir avblockade då petit moi känner för att snacka med dem!

TROR DU NÅTT HJÄLPER??? *S* Tyvärr endast en käftsmäll OM det nu skulle finnas den funktionen... DET kanske skulle va nått nytt!

Men tack ändå ;)

måndag, september 11, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home