MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

söndag, september 10

Alfa Beta Peta?!

Hmm...vad är betablog?! Har jag Alfablog nu eller?? Mysteriet tätnar! Och eftersom jag e sååå effektiv som få, så har jag även gått igenom hur många mailkonton jag äger.

Jag äger hela 5 mailkonton som jag kan logga in på, sen ska vi inte ens tänka på att jag minst har 2 som jag helt glömt av...men ah, så är det.

Och hur måga hemside utrymmen har jag? *S* Det är nog få se här nu...1...2...3...4...5...ah just det en jävel som jag inte lyckas få upp sidan på, det blir 6 st.

Nu räknar jag självfallet inte mina 2 bloggar, eller tre då...men min första har jag skitit i och det går inte att stänga ner den, så den ligger och guppar med sina få inlägg.

Analysen blir att jag helt enkelt gått över till att samla utrymme på nätet *ASG*...fan, det är ju ultimata samlingen, tar ingen plats här hemma...behövs inte packas upp eller ner...det bara existerar.

Och vad sitter jag och knåpar med nu då mån tro...jupps hur jag ska fixa ride så jag kan hämta mitt ytterligare nyinköpta bord?! Jag borde starta ett eget tradera, nu har man en massa möbler och man bara byter, ändrar och fixar. Oki om det är kläder, de hänger å dinglar eller ligger knöglat i någon av alla mina 42 byråer eller garderober...men möbler?!

Efter ha snortat damm idag så har jag insett att några samtal till myrorna alternativt smacka upp annons, det är nog inte helt tokigt må jag då säga! Och rent av så om jag säljer allt jävla crap så har jag råd att köpa den där lampan jag spanat in!

Hehe...har ju kvar lampan som lata papito inte vill hjälpa mig att nita fast...fast den här nya jag sett....aaah den är precis det jag sökt, så nu jävlar ska jag ha den och inget annat skit!

Fan vad störd man är...mitt andra soffbord köpte jag...få se här, i början av sommaren... sen hitta jag ett annat som jag kära ner mig i...oki den här jag har duger...men det nya är precis ett sånt som jag sökt en längre tid. Ta mig fan att det alltid blir så...när jag väl ger upp och köper nått jag kan "leva med"...så självfallet dyker det ultimata upp?!

Och jahapps...har spanat på nya klanbordet till köket, har inte hittat något ännu som faller mig i smaken, men kan ju ge mig fan på att när jag just köpt ett...så kommer det att dyka upp ur intet. Men varför blir det alltid så?

Och...så klart, är snart helt klar med lägenheten...då kommer jag självfallet flytta och börja om på nytt?! Jag vet att jag inte är ensam om det här dilemmat...men seriöst, vad felas?! Alltid när jag fixat klart mina lägenheter så brinner det i baken på en...och så byter man?!

En evighetscirkel helt enkelt! Nä fan, är så uttråkad nu känner jag...så rent av får jag slå vurpor på soffan för att roa mig själv. Vilken pissigt tråkig söndag jag haft...städkärring & tråkig film. Och imorgon...aaaah då är jag tvättstugebitchen igen...se där, ytterligare en evighetscirkel!

Måste hitta mig en hushållerska som kan göra allt det där tråkiga *S*, skulle behövas torkas ur i alla skåp, men ser det ut som jag vill det eller?! Sånt är jobbigt det med, eller jobbigt...det är urtåkigt snarare och med min snigelfart så tar det ett liv det med! Nä..om man skulle gräva efter lite praliner nu kanske...lägga sig på divanen och njuta lite?! Låter som en kanonbra idé när man ändå bara e gnällarslad idag hehe!

Sådan var hon idag japps...

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

jäklar i min lilla låda...du har varit otroligt produktiv idag. Skrivit mer än jag brukar kacka ur mig på en vecka... :)

nu är det snart nattinattidax för mig...skall ju upp vid 4 för att hinna till jobbet. Det är så det är att bo ute bland risbuskarna...ja, här finns inga risbuskar, men gott om sten...

söndag, september 10, 2006  
Blogger RedAngel said...

*S* Har klottrat 2 uttråkade idag, de andra är midnattskvitter innan jag slängde mig själv på kudden å tvångsblunda tills jag somna!

Kallar inte det rekord direkt, förr sköt jag fler inlägg per dag... nu aaah...lazy mf helt enkelt!

Upp i ottan känns NOT så hett må jag då säga & snubbelrisk på stenbumlingar låter inte hett heller *S* (vissa andra snubblar ju på parketten ändå på morgonen)

måndag, september 11, 2006  
Blogger Min kopp te! said...

Jag läser och läser och blir så kaffesugen för det hör i hop att yrvaken gå upp och dricka kaffe och läsa och förfäras ech skratta så tårarna rinner till dina rader på nätet.
;-)
Skarru mä kränga prylar på tradera?
Jag också.
Har en hel vind full jö!
:o)
kallar mig lillkrax där inne, men än har jag inte börjat sälja. Bara köpt hysteriskt mycket.
.o)
Nu måst jag söva.
Återkommer
Kraaaaaaaaaaaam

måndag, september 11, 2006  
Blogger RedAngel said...

Ja förfan...har snackat med Boris the ryss, men han e ju så förstoppad så honom kan man ju inte ha som hälare...så det blir tradera med mera om det ska bli lite fjutt på det hela!

Eller blocket...men folk är ju så äckliga och börjar ringa i gryningen, så jag lär få anfall till slut.

måndag, september 11, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home