MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

söndag, september 10

Petrolstation...stället för förvirring

Hehe...japp, som körkortslös så hinner man skåda mer än vad föraren gör, så därför ser jag alla små saker & ibland impar med mina kunskaper som jag kanske inte alls skulle ha...just för att jag är körkortslös...och billös för den delen!

Bensinstationer är roliga...folk är lite allmänt freaky där, eller bara förvirrade...ibland till och med i någon slags panikstadium.

Situation 1. med syrran på macken...typ första egna tankningen...
aaaah åt vilket håll får man upp den här jävla skiten, följt av lite så där crack the safe snurr med tanklocket...3varv höger, sen 3 varv vänster...sen klia sig i huvudet och upprepning av proceduren. När väl locket öppna sig som sesam, så kommer nästa problem...självfallet står jag coolt lutad mot bilen i en häftig pose medans hon börjar kuta runt för att hitta sedelautomaten.

Iaktar henne tyst...måste ju få glädja mig själv en sväng hehe...sen visar jag henne att om hon tvärnitat framför pelaren hon just joggat 3 varv, så hade hon skådat sedelintaget *develish smile* så ska hon fylla upp soppan, tänkte visa henne att man kan haka fast så bubblar det loss sig själv...men nej nej då blir hon stressad, så skiter i det.

Under tiden kör en kille upp bilen på andra sidan, försöker se cool ut han med medans han får upp sitt tanklock...plötsligt ser han förvirrad ut, börjar bränna 3 varv han med...hehe...gissa vem som flinar & höjer ett ögonbryn...jupps, den körkortslösa som åtminstånde vet vart fan man pyntar till skillnad från de med körkort mohahaha!

Han stannar upp likt en kyckling som sprätt färdigt, spana in han...tänkte hehe...okej jag ska säga åt han...Eh du där, runt den där pelaren så har du sedelautomaten *STORT JÄVLA DIABOLISKT FLIN*! Han, illröd snubbla sig fram & tänker säkert hur pinsamt det måste ha vart!

Situation 2. Väntar på att papito ska komma ut med en ny övningskörnings skylt (glömt hemma) så står å blossar på parkeringen. Obs...PARKERINGEN EN BRA BIT FRÅN MACKEN!
Hör att nån skriker som en gris, men i min värld svär jag över den satans pudeln som ylar (från nu mer inlåst i) BUREN...och papsen som fjolla innan han gick så hunden i det närmsta fick damp...yla å tjöt så man fick lust att trycka en sko i käften på krullet, han manar fram hundens hysteri genom att lalla med den!

Papsen kommer trippandes...idioten som någonstans ylat börjar plötsligt höras...eller jag fattar att han skriker åt mig, vänder mig om & han vråla att man inte får röka där?! Tänkte kyss mitt arsle ditt mongo...med din sketna plåtburk till bil...så va GLAD om den sprängs, den e mer värd på försäkringen än med silvertape! Funderar på om jag ska skrämma skiten ur han, börja gå blossandes närmare...de dryga 100 meter ifrån som jag var?! Men papito är med...nöjer mig med att titta på han, vända asset emot & fimpa bakom vår bil...pfft psyko jag står fan inte vid pumpen å röker!

Ah, det finns fler sånna sköna iaktagelser...speciellt skön var grå paps som kommer puttrande ut från macken å inbillar sig alla ska väja för han?! Och börja flappa med händer & gestikulera... problemet var att min morsa körde...i mötesögonblicket signalera hon att han va sinnesrubbad... var av hon tryckte ner rutan och gav han fingret....hahaha...så mycket hon brydde sig. Grå pantern fick säkert hjärtklappning av det hela, men vissa har läst teori va...utfartsregeln... så kunde egentligen tryckt ner rutan jag med & gett han dubbelkomando mohahaha!

Och en annan sak...syrran har drabbats av road rage...det e så satans kul när hon fräser å svär åt alla...veva med fingret, kastar sig in som en dåre...mighty shit...hon är inte blida lilla perfektionisten längre, hon är den där galna kvinnan som inte väjer, som snarare skulle utmana till ett chicken race...fast nu har hennes kid kommit hem *snörvel* så nu försöker hon skärpa sig hahaha...hon KVÄVER dom mitt i, men...klart jag kan hennes svordommar vid det här laget!

Kan ju inget annat än att garva...my god, kommer jag bli likadan??? Ah just det på tal om det, min bilskolelärare fick sig en sådan chock av sist vi åkte, så den här gången var han normal. Hade mailat ut till en massa skolor, men de verka grymt sega på svara och ett svar jag fick var så...strange att man bara kände att...höhö där skulle jag INTE lägga en spänn på, de verkade störda som få! Och istället för pris fick man konstiga anvisningar om hur uppkörning fungerar?! Wtf...fråga om lektioner, inte vad du har för trauma! Så...rent av, om han leker normal nästa gång så...kanske jag behåller han...eller så får han smaka på mina fötter helt enkelt!

SEN...ska jag allt uppdatera om MINA missöden...och mitt tragiska körande hahaha...lär bli en story eller 107 det med!

Wee...ängnat mig åt att spanka datan idag, skulle bränna loss lite shit men icke då...klart det ska vara sååå avancerat och så klart ungen har förvandlats till di flash hacker supreme, så nu kan man inte ens få åtkomst till filer på hans sida?! Fan vad de lär sig...skulle se om han hade lösenords fråga...jo visst hade han det: Haha BIYACH, can´t touch this blippa upp?! Man bara WHY YOU LITTLE..ooooo!

Och återigen....det berömda tjatet om STÄDA, PLOCKA UPP, PLOCKA UNDAN efter dig... GAH, blir så less på att låta som en hackad skiva...inte hjälper det att muta fanstyget heller. De där jävla nanny showerna måste ha menlösa succers till kids som låter sig mutas. Min är ju djävulens son, har försökt med allt från a till ö...till och med pengar och moppe?! Tss...han är inte dum han, rycker på axlarna och bara...som det ser ut så...är du skyldig att ansvara för mig tills jag är 18?! VEM fan lär dem deras rättigheter?? Kan man inte mörka sånt?? VA?! Helvetish... hade jag sagt så till min morsa, så hade mitt liv avslutats som den nya röda tapeten i hallen... bam...rull rull..STRIIIIIKE och där satt man!

Och nu har han inte ens trätt in i tonåren...en snabb kalkyl och jag inser att jag kommer slita håret av mig, bli en sån där hysterisk förtryckt liten morsa *S*....yes master, sure master, if you say so master...eller...hm...måste fila ut en ny plan!

That´s it för inatt...måste vända på dygnet åt rätt håll igen, hade en avstickare igår till gryningsljuset nådde mitt bleka nylle...så naah...NU jävlars ska jag krypa ner & krama syrrans ass *S*...har ju sällskap inatt vettu...blir nog bra det där, kan snyfta mot hennes rygg så hon knocka mig i vild panik hahaha
Nattinatt