MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

måndag, september 4

BabbebabbebabbeBAAAAABBE...

Blir så jävla irriterad, gillar inte ens som skämt att bli länkad till någon arisk liten hej kom å hjälp mig sida!

Så TACK säpo för den!

Och för att poängtera...NEJ jag är icke arisk i den meningen, kommer aldrig ens med hjälp av en dunk klor eller en bananbåt kunna bli det! Och fattar man inte sarkasm & ironi så bör man söka hjälp snabbast fan!

Ska jag gnugga av lite babbe på dig för du ska fatta att jag inte är 100% svensk eller?! Och hets mot folkgrupp??? Kära lilla vän...har du ens spelat Red Alert eller, vet vad det är? Missade du att det gällde det ljudet eller???

Och jag tillhör icke stugsittande kaffebords nazister heller för den delen...bara så jag är extremt övertydlig nu, och som det står på min blogg så är det mitt fräshål= jag skriver om allt som kan irritera mig, eller vad fan som faller mig i sinnet!

Hets mot folkgrupp va...pfft...kan skriva att jag hatar kattungar & så skulle det vara hets mot dem med då eller, eller att jag hatar rosa...eller annat jag nämt?!

Och...som jag nämnt tidigare i bloggen, läser man svensk historia...så finns det en hel del "svartskallar" involverade i detta samhälle...besläktade med lintottar så vi är alla samma skit när det kommer till kritan oavsätt nationalitet, men skillnaden är VEM man är & HUR man är...rötägg existerar vart man än i världen vänder på asset!

Så hetsa upp dig själv 3 varv till & ge fan att länka! Vill inte ens bli länkad till annat så vida det ej är en BLOGG...där folk skriver om det de själva önskar utan att få skit i hörnen!

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Önskar att man kunde bli förvånad över att det finns såna korkade människor. Tyvärr kryllar det av dem därute. Hets mot folkgrupp alltså? Hm. Av vad jag vet efter att ha läst din blogg så blir jag väldigt nyfiken på hur det där korkade lilla våpet har motiverat sina anklagelser. Men dyslexi och lågt IQ kan ju förlåta även en sån som hon. Lycka till med körkortet btw. Du är inte ensam:)

måndag, september 04, 2006  
Blogger RedAngel said...

Får hoppas det e ett uselt skämt, men det är inte ens kul som det att bli länkad dit eftersom jag inte delar ett uns av deras ideologier eller tankar. Därför ville jag poängtera det, inte beblandas med hemsidor som jag INTE står för eller vill bli associerad med!

Visst tycker jag å tänker...men still...mil ifrån det som dom tänker & tycker...samt det är mina åsikter, jag påtvingar ingen ngt & det e valfritt att läsa här!

Men man kan väl alltid höra det man vill höra...kul att folk iaf fattar VAD man klottrar om och tolkar det rätt
-inte tolkar en som djävulen skulle tolka bibeln, för att ta ett uttryck!

tisdag, september 05, 2006  
Anonymous Anonym said...

ja, det var sarkasm & ironi av mig med länken till den ariska sajten, varför fattar ni inte det då?
ursäkta mig att jag hör till den där felaktiga och mindrevärdiga (enligt Aftonbladet)nationnaliteten som bör utrotas pga den är så usel

tisdag, september 05, 2006  
Blogger RedAngel said...

Seriöst...känner du dig mobbad av aftonbladet, så rekomenderas att du hör av dig dit...inte hit!

Och med tanke på din nya spännande länk så e du ryss då eller & det va dom du syfta på som bör utrotas? Din typ av humor är låg...lägre än glocalnet vettu :P

Så mao...du kände dig mobbad av ett spel som jag nämde & drista dig till att länka skit då?! Tror jag måste kittla mig själv för att garva åt dina roliga skämt!

Och...så vad ska min ursäkt vara, med tanke på serb? Ah, just det VI är ju mördare enl många efter kriget...så nu ska jag grina jag med eller???

BU FREAKIN HU din fjant! Akta så du inte snubblar när du inte ser vart du går...tårdrypt & humoristisk som du är!

onsdag, september 06, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home