MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

fredag, september 1

Hagalna ska ha galgen!

Så jävla irriterad på bilskolan där jag kör, dom har börja fitta loss sig totalt. Och vad det beror på, jupps...ekonomin. Så nu har de börjat terra folk som kör, speciellt om man har få lektioner kvar...plötsligt från att ha kört bra så försöker de inbilla en att man är så sämst så jaa...man behöver köra i 3 år med dem?!

Hörde rykten i våras...då personalen ojade sig om få elever & eventuellt skulle tjänster dras in... bara det fick mina öron att förvandlas till paraboler och analysera läget. Haft en as skön lärare som man har flabbat med & vart hur soft som helst...ungefär tills de försökte mjölka syrran på lektioner & sänka hennes självförtroende som förare...vi hade samma lärare. Peppade henne & sa ge dem fingret direkt och tvivla inte...det handlar om deras ekonomi, inte din körning.

Så...de hade rekomenderat henne minst 5 körningar innan hon ens skulle kunna köra upp igen, pfft...balkaner som vi är, boka hon upp en ny tid & satte kortet! Då förväntar man sig att läraren i fråga ändå ska bli glad att han lärt upp sin elev så pass att de är kördugliga i lagens ögon?! Icke då, väldigt svalt & jag har fått höra komentaren att "hur vissa fick körkort" yppas?!

Så igår...kör med herrn, vill inte byta lärare för de andra verka ena värre än de andra & personkemin funkar inte, klarar inte av fnittriga spattiga blondiner eller surmulade herrar så pfft! Vad händer??? Jo, jag var "jätteduktig, helt perfekt" på körningen...tills jag sa att nu var teorin klar.. å men herre gud, plötsligt var jag i det närmsta inkompetent?! Fick värsta pikarna & han irriterade mig som fan, för jag hade en bra dag...körningen var som smör så det va inte befogat.

Visst vissa dagar kör man som ett arsle bak & fram *S* medges...men för fan, när man putsat upp & tagit sig samman...nä då kan de kyssa mitt arsle att jag tar skit. Tänkte oki...testar mongot & frågar hur mkt han beräknar att jag behöver inför uppkörning & vart jag står?! Jo jävlars...minst 20 lektioner till?! Börja garva & bara mmm eller hur?! Vad har jag lärt mig då på mina 30 lektioner innan? Stoppa nyckel i låset & vrida på ratten? Öppna & stänga bildörren???

Inser rätt snabbt att han e på jakt att sänka mig & att mjölka mig på pengar, är inte skadad fyfan...och så la han några fler komentarer...nä då fick jag nog & bad han hålla käften om han inte kan vara trevlig, ett ljud till & han får en käftsmäll. Han gapa...och bara höhö den va ny!
Upplyste han att hans jobb är inte att psyka eller att fälla obefogad kritik om han nu inte fått nuppa hemma eller vad han led av, hans prob...kanske borde ta semester eller?!

Och nu är ju jag just jag...tänk en annan person som verkligen tar åt sig, som han plötsligt sabbar självförtroendet för & som blir osäker?! Men för helvete...jag betalar inte för att bli trackad utan för att lära mig! Jag känner att det blir till att byta bilskola helt enkelt, för han kommer hindra mig från att ta mig vidare.

Precis som nu...får fjanta runt & göra saker som jag redan kan...jag fräste på han att JAG har inte råd att slösa mina lektioner på att lalla runt som en fjant, så att backa sig SÅ långt accepterar jag inte. Jag skulle påbörja citykörning & sen landsväg...vad får jag göra nu? PARKERA?! Och när jag sätter det så försöker han hitta "svårare" parkeringar, hittar på att backa runt hörn?! Med andra ord...slösar min tid & mina pengar.

Men de tror väl man är efterbliven kanske, eftersom papsen pynta för både mig & syrran i samma veva så inbillar de sig att nu är det fri limit på hur mkt de kan dra in på mitt konto?!

Säger bara...de kan suga röv...nu ska jag hitta en ny skola istället, är otrevlig så får man inte kunder & ska man flåsa efter pengar...PFFFT!

7 Comments:

Blogger RedAngel said...

Saken är att jag redan kan det fick godkänt på det för en månad sedan, så det var på ren djävulskap, bara slösa min tid & mina pengar..annars hade jag inte blivit förbannad.

Men då är det iofs bra, för då är det inte stålarna dom är ute efter men även att man måste känna sig klar innan man kör upp...*S* det e nog så pressande att klara alla moment & nervositeten inför körningen!

Men...ser man på statistiken så är det extremt få som klarar på första...iaf i sthlm, varierar ju från ort till ort...i norrland ligger procenten på 89, stockholmare på 49% så...man kan inte ens räkna att man har en chans på första, redo eller icke!

Men...grattis ;)

lördag, september 02, 2006  
Anonymous Anonym said...

Jag har en bilskola precis bredvid mig här på Gullmarsplan. Den verkar bra och billig. Sen när du har kört klart så kan du ju komma över på en fika eller nåt... *S*

söndag, september 03, 2006  
Blogger RedAngel said...

hmm...säger du det Nissemannen... det e väl den som man kan inbilla sig att man kör bil va hahaha... vad heter det, simulator grunka?!

Nah, hört att de inte e så damn bra av andra! Men...fika kan man väl ändå göra :)

måndag, september 04, 2006  
Anonymous Anonym said...

Fan du är läcker!

måndag, september 04, 2006  
Blogger RedAngel said...

*S* Så klart jag är mattias, vem annars?
Ödmjukhet är ett ord som vi inte känner till här :P

måndag, september 04, 2006  
Anonymous Anonym said...

Om du kommer på fika så ska jag baka precis vad du vill. Jag garanterar inte kvalitén men det är tanken som räknas!

måndag, september 04, 2006  
Blogger RedAngel said...

ey du Nisse...säpo säger HATA allt av dålig kvalité så med andra ord...KÖP en bukett muhameds rosor så e jag nöjd *S*

måndag, september 04, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home