MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

torsdag, augusti 24

Sena lilla jag upptäcker stuff...

Jupps, jag är inte alltid så vaken...men igår råkade jag få syn på det där berömda & omtalade lilla klistermärket MOBILFÖRBUD i t-banan...*S*..jaha ja...och jag tror bestämt jag satt på fel sida om den, för jag antar att det är som med hundförbudet, en bit är liksom...förbjuden att sitta på om man har en lur i fickan...eller att bara pillra på den, eller är det bara samtalen som e förbjudna?! TÄNK om det ringt, vad hade hänt då?

Kameraövervakning & sen hade de kavlat ut mitt nylle i efterlyst, tillsamans med de andra banditerna?! Kanske pappa polis hade velat ha heta tips på vem jag är? Vad snackade jag om & med vem? Eller?

Och jag har missat lite om det, är det för att det är så störande med samtal eller är det strålningen? El överkänsligheten? För vad jag vet så har jag om läst det tidigare, men eftersom t banan nu går på ström...och om man inte viste det innan så nu när strömen gick i vårt ösregn borde det gått upp ett ljus.

Har svensson svårt att säga ifrån? Måste storebror göra det? Och vad händer förutom möjligen lika ogillande blickar om man mitt i trängseln hamna fel i vagnen & plötsligt ringer de från sjukan och meddelar att ens barn slagit sig där? Blir man först stenad för att ha svarat? Sen avhyst? Och sen böter? Eller...var det ytterligare en liten harmlös idé?!

Och för egen del så är det inte ofta jag stött på de här som vrålar ut sitt liv på nallen, att man får akut hjärnblödning & bara vill strypa dem, men så klart...vissa är gränsfall! Läste city, deras krönika...den där spanjorskan vill jag minnas, Ana kanske hon heter, som välde ut allt sitt förakt om mobilmissbrukande vänner som tar emot samtal, ens om de avvisade samtal med infot: Jag sitter med den & den & vi är där & där...så var det heller inte bra?! Undrar om hon har en egen mobil? Undrar om hon har barn? För om man har barn, så blir det motfrågor om man säger att man inte kan prata för tillfället, att man befinner sig på den platsen och är troligen hemma den tiden osv. är det mobilterrorism?

När man läste hennes tankar om det hela, så fick jag mer intrycket av att hon vill synas, höras...inte bli avbruten under stjärnglansen hon i strålkastarens ljus?! Och är man bland vänner så kan man väl säga hur man tycker, vad man anser & sen om det inte går fram så jaha ja...man kanske bara har en egopolare & gillar man inte läget så måste man ju inte umgås, elle?!

Självfallet kan jag ibland tycka när det ringer 418ggr på en timme, att mobilen är djävulens påfund, men samtidigt är det väldigt skönt att ha en. Tex när man lagat middag & sonen glömmer bort tiden när han har skoj, så slipper man både oroa sig eller låta maten kallna...en signal senare & man vet exakt vart han befinner sig, man behöver inte förvandlas till OOO tänk om han ramlat av cykeln & brytit benet...eller herre gud han kanske har gått vilse...eller skitoskar, vilken kompis sa han nu igen att han skulle till...och VART är nummret?!

Alla morsor har en dåld hönsmamma i sig, visa har fjädrar på skallen oxå hahaha...men mobil är skönt om & när något händer...så slipper man hoppas på att någon hör en, man kan slå en signal & vips så får man hjälp!

Min första bilolycka...ingen mobiltelefon, asskönt en morgon på motorvägen...dryga timmen frös man asset ur led & inte en bilfan i sikte...och inga lätta skador heller, fick vackert vänta på första jävla bil att stoppa och som folk vet...inte många som stannar frivilligt!

Andra bilolyckan...förare försöker smita, BAM...samtal till polisen & voila så va ambulanser och poliser där innan man ens han kolla skadorna!

Så näe...min nalle är min kompis *S*...och nej, jag skriker inte ut mina samtal för att impa på folk...snarare försöker man mummla ut det man vill säga med minimalt tjuvlyssneri, inte skrika som man vore stendöv för att få lite uppmärksamhet kanske...inte heller fibblar jag med ringsignaler som ett mongo...sånt kan man testa hemma!

Så kanske...mobilettikett skulle vara på scheman?! Eller...i många fall vett & ettikett över huvudtaget för vissa personer!

Men jag tror nog att de flesta människor är rätt normala & kan använda skallen utan regler, de fåtal som inte klarar det...kan man väl säga till?! Och återigen...LYCKA TILL en helg efter midnatt med mobilförbudet hahaha...vilka partypuppor kommer klara det, vilka fyllskallar kommer hålla det? Och...VAD händer då???

And...hur gör man med nötterna då? De lite galna? Hade sällskap av en vrålare som skrek & sjöng, han stod mitt emellan telefonförbudet & vanliga? Ska det förbjudas om det oxå? Förbud mot glada dårar? Mot tiggare? Mot påtvingad liveunderhållning av Tri Amigos and a banjo?!

Vet att jag klottrat om detta tidigare, innan regeln dök upp...men *S* jaaa...jag förundras fortvarande över samhällets lamhet att kunna säga ifrån, om fler störs...ta bladet ur munnen & säg det istället för att muttra & blänga?!

2 Comments:

Blogger Chribbe said...

Mobilförbudet är ju i ändarna av vagnen, samma ändar där alla allergiker ska sitta för där är det djurförbud också. Så om du är allergiker har du ju inget val än att sitta och prata i mobilförbudszonen för du kan ju inte riskera din hälsa genom att ta dig till mitten där djuren får vara. Så pladdra på och om nån tittar argt säg snällt: "Jag är allergiker." Hahahahaha. Nä, mobilförbud är ett jävla trams. Och varför kalla det för mobilförbud när det egentligen inte är det, man får ju prata i mobilen, men man ska helst inte göra det just där skyltarna finns. Det känns som att de som gnäller mest över detta inte har egna vänner som de kan prata med i mobilen och därför blir ledsna. Well hey - gå en drejkurs eller nåt och skaffa vänner då. Gnäll inte på oss som har ett liv.

torsdag, augusti 24, 2006  
Blogger RedAngel said...

*S* Eller hur, äh tycker det e så fånigt. Syrran hade sett en som "hamna fel" i morgonrusningen som fick onda ögat och lite tjatter om det!

Men..vad?! DÅ vågar folk säga till?? Det måste finnas förbud för att säga till?!
Och sådant funkade väl bra när de 2 brudarna blev våldtagna tillsamans i en park i dagsljus eller när folk kan bli nedslagna framför vittnen?!
För DÅ om något ska man väl göra nått, kanske bara ringa in till polisen om man inte törs agera själv??

Nehe...men ett sketet samtal är viktigare än medmänsklighet att hjälpa folk?

Tycker det är så sinnesstört så det finns inte! Skrattretande helt klart! Läste du hennes kolumn i veckan? My god...där kan vi snacka om fjant nummer 2 *S* vad folk kan hetsa upp sig för nada!

torsdag, augusti 24, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home