MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

söndag, augusti 20

besök i valplådan...

Så idag först så orkade jag ta en tur och fixa med valparna...hjälpt till att väga dem & klippa klorna eftersom hon som köpt min andra lilla darling inte törs göra sådant.

Blev galen, upptäckte att mamma hund hade klor som...som...flo jo ungefär, smacka nya ägarinnan i bakhuvudet & upplyste om koncekvensen av att inte titta på mamsens tassar lika mkt som bebbarna!

Nu är de skitroliga, inga små fettbullar som bara diar, dom hoppar & jabbar...leker som bara valpar kan...kanar på arslet & tultar omkring. Öppna ögon & full fart frammåt. Damn, börjar bli sugen på hund igen...why but why? Är det inte kallt på vinterpromenaderna? Måste man kanske inte gå ut trots att det regnar? Jo din dumma kossa och ska man resa så måste man ordna vakt! Fan!

Min darling tjockis är riktigt rolig & sen har han ändrat sig i teckningen...har lånat ut kameran men så fort den är på plats så ska jag smacka upp nya bilder. Och när man kliar dem så smetar de ut sig på golvet hahaha...så damn söta!


Här är tjockis för ca 2v sedan, inburrad under boopsen hehe

nu är hans nos inte rosa längre, han har ett svart hjärta istället

Undrar om man kan langa upp en film? Hmm...My Pimp, tell me...om jag spelar in en video på digitalkameran, hur eller i vilket format ska jag överföra den? Funkar det på samma sätt som med musik & videos man tar från nätet, du vet på file lodger eller vad det hette, eller ska jag köra på den där grodgrejen...som du har nu?!

Eller? Nu har du ett mission ;) hehe...