MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

torsdag, augusti 17

Galet...

Shit, brukar ju sitta & fnissa åt alla dumheter på http://www.tjuvlyssnat.se/ så läste jag om lillmongot som plåta microvågsugnar till sin "hemsida" så klart man googla på det & voila... där var den hahahaha!!!

Men vad lider han av?? Seriöst, hur kan man bli faschinerad av micros? Och vad han har gjort för experiment med micron?! Hahaha...fyfan tvättat kallingarna där...snacka om ÄCKLIGT!!! Inte nog med att tjuvlyssnat bustat hans ass när han ålar sig i stan & sexplåtar sina onaniobjekt (ja, min dom är hård...en perverterad microsnubbe) och sen hitta jag en tävling där, han vill utöka sin kollektion på bilder av denna plåtburk?! Nästan så man funderar på att fibbla till en bild i PS & hitta på en "ny" modell...en sån där hemlig utgåva hahaha...som iiingen hört talas om, men det är en prototyp...pruttotyp kanske rent av! skicka dit bidrag hit eller bara spana!

En annan gång hittade jag en mupp som sammlade på lampor & bilder av lampor?! Hmm...oki frisk eller?! Han ville öppna ett museum med sina lampor...sen hade han avancerat till att samla på kontakter oxå, misstänker att det är svårt att fixa till ett museum med lite crap...så han fick utöka sortimentet, rent av kanske det blir en elektrisk stol i hans samling snart & grand finale blir när han ska sätta sig där kanske?!

Och en bekants bekant samlar på dockor & dockhus...kläder & andra leksaker?! Tanten är i 60 års åldern??? Man blir fundersam, för hon leker med det oxå??? Hade hon inga som liten, så det slog slint i vuxen ålder eller??? Och OKEJ om de är värda pengar kanske...men inte ens det hahaha...det är vanliga billiga dockor från leksaksaffären?! Rena rama psyko tanten ju...man förväntar sig när hennes man går bort så kommer hon säkert stoppa upp han & så får han vara KEN i hennes lekrum?!

Jag må ha pappren & bra att ha crap, men jag rensar...mellan varven innan man dränks & nehe du att samla på saker i det omfånget...det räcker med att äga värdeföremål så är jag nöjd, en & annan antik sak...men helvete om jag skulle få för mig att sammla knappar hahahaha...skulle DÖÖÖÖÖÖ!!!!

2 Comments:

Blogger Min kopp te! said...

;o)))
Jag börjar faktiskt bli en lampsamlare.
Har börjat med att så fort jag går in på tradera så trycker jag på *antikt och design* och sen på *Lampor*
Har köpt minst 10 olika lampor nu jag...;o)))
En röd underbar fotogenlampa som är omgjord till el..DEN älskar jag.

Du skriver sån massa roligt hela tiden..Måste hämta andtan lite.
Var in på sajten tjuvlyssnat och där var det ju störtroligt..
Läste högt för mamma som skrattade så tårarna rann he he:-))

lördag, augusti 19, 2006  
Blogger RedAngel said...

Men den e ju så skön, så kul att höra folks grodor eller dumheter...man hör ju själv samtal ibland som man fnissar åt, men nu...har man HUR mkt som helst att läsa!

Hm...hade förut värsta sko samlingen, men sakterliga gjort mig av med dem, ser liksom inte anledningen att leka hamster. Slutar bara med att man har massa saker som tar en massa plats :)

Men...lampor kan man inte ha för mkt av, om man har olika typer?! Har en massa lampor, fast...inte hittat riktigt det jag vill & så byter man...så ah, det går väl an *S*!

lördag, augusti 19, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home