MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

torsdag, augusti 17

I Stillhet...

Jag har så mycket papper, att jag skulle kunna fylla skattemyndighetens arkiv tror jag bestämt... men när man ska ha ett specifikt papper så kan man ge sig fan på att det är mystiskt borta, fått fötter, lämnat huset?!

Har kraffsat & raffsat likt de där två dvärghamstrarna sonen har...och vad fan man har spart på & varför?! Gamla avier, för länge sedan betalda...gamla deklarationer innan ens sonen föddes... men jesus, vad är det för fel på mig??? Och mitt i mitt avancerade arkiverings system (á 48 platser, grupperat med vykort, tidningar & annat i papper) så hittar jag några gamla kärleksbrev från...typ 90 talet! Mohahaha...det är ju antikvärde på sådant!

Ögade igenom & fnissa...my god vilken lyrisk snubbe & bla bla om mina ögon och allt smör man kan tänka sig?! Haha kan inte ens riktigt minnas ansiktet på personen längre, minns att jag då inte ens kunde minnas ögonfärg (ouff vilken bad girl jag är). Vilken romantiker...och jag minns redan då hur jag garvat, jag är inte så mycket för sånt...har aldrig vart & mnja...troligen kommer jag inte bli det heller vad det verkar!

Men nu rök de i soporna tillsamans med de gamla deklarationerna & några utrivna recept...och massa småskit man sentimental sparat, eller små "bra att ha" prylar...men shit har man inte haft användning av dem tills nu, så...jo då om en månad när jag slängt skiten så kommer säkert tillfället komma, då det skulle vart bra att ha den skruven eller vad man nu spart på!

Ursh...jag är en hamster ju, måste skärpa till mig...mitt förråd ser ut som någon bombat det & självfallet efter mina raffs efter papper, så när man stänger dörren hördes ett ljudligt kabrak... ah vem bryr sig...palla ens öppna & se vad som brakat. Ska minnesnotera inköp av stooora svarta sopsäckar & sen ska vi se hur skönt det är med YTOR...space, när man kan vända häcken utan att riskera bli begravd bland kartonger, cyklar, skor & snowracer...

Och på soffan slocknade morsan...ska klippa henne (mohahaha...hmm...evil tanke där...hehe) sonen bädda plötsligt ner sig framför TV´n och...det är tyst i huset?! För första gången på den här veckan så skulle man kunna släppa en knappnål & förundras över hur högt det skulle eka bland väggar & parkett.

Freakin underbart...mina öron har semester, skallen kan rassla på i lugn & ro...jo då, jag njuter av tystnaden, bortsett från lite tangentsmatter som fyller rummet! Tror det är dax för en kaffe & bara njuta...för rätt var det är sätter mamma mamma mamma mamma ekot igång!

Over and out in silence...tataaaaa