MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

tisdag, augusti 15

fria fall...

Vad scary...nu är jag glad att jag inte vart på grönan det här året...med tanke på att man kan ha oturen att bli dinglandes lite hipp som happ, så...näpp tänker inte visa mig där heller! Inte nog med att en tripp dit blir så himla dyrt, så kan man ju riskera att bli sittandes där?!

Vad många sådana "tillbud" det vart den här sommaren, kan inte minnas att jag läst om det tidigare, nu menar jag inte bara grönan utan de andra i sverige...vad var det liseberg & något mer. Hmm...är det så att alla tivolin inte servat sina attraktioner ordentligt & nu föll det i symbios, detta år så fick folk lite mer skräck i sina åk, eller? hehe..jag & mina mörka teorier går icke av för hackor!

Det är en mardröm man har, tänk att bli hängandes upp & ned i en berg å dalbana...sheit, eller att låsen går upp just som man hänger med facet riktat mot backen *ryyyyys*. Men vilken klant som tappa tröjan på vilda musen? My god, det är ju så man vill smiska dem lite...finns väl en anledning till att de har säkerhets regler, eller?!

Wee...har fortvarande lillebror hemma & sonen, så det är livat i luckan...man får bända bort dem från datorn för att de ska "leka" lite vettigare, som att GÅ UT kanske, spela boll kanske?! Dagens ungdom kommer få synskador & hjärnskador av alla tv spel & data spel...inte nog med att de börjat fetta på sig (undrar VAD det kan bero på...PS2 & sitta på rumpan?!) Näe, här är sanktioner mot sådant, inte för att det är lätt direkt...maaaaamma schnälla...asså bara en bana till, amen jag har ju inte dött eller...men jag måste fixa poäng till nästa bana?!

Pfft...säger jag bara BAM så åker bollen fram & man vevar med skorna hängandes i skosnöret... UUUUT. Ska inte ens tala om Simpson avsnitten, plötsligt får man inte ens slappa i soffan & inta avancerat zapp mood. Nä, för buhu...den kanalen finns inte i mitt rum...och jag har INTE sett det avsnittet (trots att man sett det ihop) så...ah, myglare är dom allt, de små liven!

Men med lite nybakt så släpper de burken direkt, tur att old faschion knepen fortvarande funkar galant hehe...

Är fortvarande halvdöd...en förkylning är på ingång..eller så är det bara kylan, är ju så överkänslig mot kyla...den lilla benget man är, gått barfota hemma & vips så snörvlar man. Kan man aldrig bli fet, så kanske man får lite inbyggd värmekälla eller något! Vill ju inte bli sjuk nu, preciiis innan man ska fly landet!

Och jo då, lätt uttråkad som sig bör...pilliduttar här hemma & rensar prylar, försöker möblera om lite...AND min lilla arabiska familj som jag lärt känna är snart på sverige visit...ska bli så roligt att träffa dem igen. Var ett bra tag sedan & jag älskar min "nya" mamma hahaha jag har 2 mammor nu, så det så! Kanske en plats för en tredje, vem vet...ska ju ut & resa så man kanske kan adoptera en till på vägen?!