MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

fredag, augusti 18

Inkontinensbesvär elle???

Fyfan...det sitter en granne & trycker bakom en dörr, som verkligen inte bekymrar sig för vad deras odåga har gjort!

Blir så förbannad, nu igen har man haft äran att dela port med hundpink?! Har väl inte hänt allt för ofta...men när ens hund pinkar på golven så kan man väl SVABBA upp det??? Så länge det var i porten så kunde man parera det, man behövde inte umgås med odören länge..man kunde välja att slänga sig in i hissen eller skutta upp för trapporna i vild panik!

Men igår...ta mig fan...då var måttet rågat, hundjäveln har pissat en freakin OCEAN i hissen?! Ställa ner matkassen, eller NEJ!

Sure, när min flodhäst var valp så kunde det hända att hon fick för bråttom & skvätte lite...eller man kom rätt sent från jobbet eller annat & hon fått vänta för länge...så ja hon kunde inte hejda sig så man hann ut. Men vad gör man då??? Skyller sig själv & hämtar en mopp och tar bort det OM man är normal det vill säga! Höll på köra över en hundskit som något mindre hund/katt lämnat som visitkort utanför tvättstugedörren?! Men för i helvete era äcklen...man kan väl åtminstånde peta in det i en buske OM det nu är så att man inte hade en påse med sig, finns väl pinnar & lite finess om en olycka sker?!

Så loggar man in för att anmäla det, för nehe...idag är pisset kvar & jodå man vet när det är hund eller människa om man haft en valp! Och jaha...hundskit eller piss finns ej som alternativ... inte heller att man kan markera annat problem, eller sanitär olägenhet eller vad som... så det blev felanmälan på en glödlampa i hissen med beskrivning: HUNDPISS SJÖN SKA BORT!

Men satan i gatan, vem är så jävla lat??? Grrr...jag kokar & jag är glad för att man inte har bebis & tvingas åka med hissen...köra vagnen i det och kontaminera sin lägenhet med urinskvätt! Nä fy satan säger jag & nu ska det bli en finfin lapp i porten om äckliga människan som inte skitar ner sin egen svabb! Kul, de städar på måndagar...så jaha ja ska man tvingas sniffa på det över helgen?!

Och...när fastighetsskötaren ringer upp så ska jag meddela att de tyvärr behöver ha fler alternativ på sina felanmälan & med dessa hyror så tänker jag inte acceptera att behöva umgås med toalättbestyr i vare sig port eller tvättstugan!

Fan vad folk kan vara äckliga & lata...har man djur så ska man väl ha överseende med att en olycka kan hända, men håller fanstyget inte tätt så får man väl tvätta eller ta bort det! Eller..kanske JAG ska göra det?!

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Ja inte fan ska du göra det. Kan man inte torka upp efter "olyckor" ska maninte ha djur. Helt enkelt så är det.
Stå på dej.
Kram

lördag, augusti 19, 2006  
Blogger RedAngel said...

*L* Nej, inte fan tänkte jag det...tänkte mer moppa till den fan jag misstänker att det är!

För med den pölen så är det knappast nån liten vovve & då vet jag bara EN som jag mött i porten!

Man kanske ska avancera & börja pissa utanför deras dörr hahahaa... ja jävlar vilket liv det skulle bli då!

lördag, augusti 19, 2006  
Blogger RedAngel said...

Just det Agge...varför känns du så bekant? Är det du på bilden eller? Slog mig sist jag kika in...jag har sett dig men vart? På TV eller IRL???

lördag, augusti 19, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home