MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

söndag, augusti 20

Im sick...

Någon har kört ner en tennisboll i halsen på mig, hällt kokande olja i öronen & smällt mig i skallen med en stekpanna...som om det inte vore nog, petat mig i ögonen.

Någon evil sate bröt sig in här igår...misshandlade mig...mm så ere bara! Eller så har gestapojäveln ollat ner mina koppar sist hon va på besök, smygrökt mina cigg när jag vände ryggen till...gett min sina baselusker & nu slutligen dödat mig så när!

Och vad innebär det...jo imorgon bitti ska man slicka fast luren i örat, tävla om hur snabb speeddial man har på luren för att knäcka telefonväxeln hos lilla doktorn, var efter man återger en väldigt dramatisk & självfallet grovt överdriven historia om att man feberyrat sig bort i egyptiska pyramider, vaknat upp kallsvettig i köket & hällt kaffet på hamstarna...ett säkert kort om man ska få sig en tid!

Wee jag hatar det, de kommer peta den där förbannade träpinnen i halsen på mig, så man får igång kräkreflexen samt biter läkarn! Och låt mig gissa...så ska de sno mitt blod & ge till de fattiga, fast de kallar det prover va *fnys* me know the dark hemlish från vårdcentralens kala & kalla klorerade korridorer...(damn många ord jag fick på raken med K hehe).

Och vem kommer få den elaka dvärgen som envisas med att peta ner nålen rätt genom benmärgen & skippa ådrorna? Jo jag med min höga lycka...sen kommer man sussa så fint med tungan hängandes utanför käften när man däckar av skräcken!

Om jag inte var sjuk innan, så lär jag väl bli det bara i väntrummet där alla sitter & hostar en i ansiktet, slemmar och man vet att inom 24 timmar så är man antingen stendöd eller så överlever man allt *S*!

Noppe, nu ska jag återgå till att behandla lite bilder åt min vän...sen ska jag tycka jättesynd om mig själv, krama pillerburken & tillbe gudarna att göra mig frisk snabbast fan...tänker inte resa med en sjuka i handbagaget! Tataaa *vinkar*

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jodu man måste vara frisk för att bli sjuk.

måndag, augusti 21, 2006  
Blogger RedAngel said...

*ASG*...vad då? Menar du att jag är sjuk?

För att komma till läkare bör man vara döende vad det verkar, annars får man vänta flera veckor på tid & damn...flyger i helgen...iaf hade jag tänkt det!

måndag, augusti 21, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home