MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

onsdag, augusti 30

Krax sa kråkan...eller nått

Jag mår fan som en överkörd kråkunge typ...ja eller åt det hållet så hittade en lätt sjuk"kråka" bild som får illustrera detta. Inte fan ser det ut som en kråka...när man tittar på den men google gav mig den...så då är det väl så?! Gick inte att söka på psykotisk kråka hahaha...och att se en överkörd kråkunge var inte precis min högsta lycka heller, är inte störd...bara lätt vispad i skalleponken tror jag!


(Kolla in fulingen med rosett på köpet? Vilken pedagogisk uppenbarelse The Crow is green?? Elle?)




<-Så här ska väl en kråka se ut...btw, som en a lagare tjoig & dimmig lite kul så där!


Nu blir jag fan irriterad, vad är det med mig? Var lite halvkajko innan jag åkte, men fick tyvärr ingen läkartid innan jag flög...min speeaddial suger väl eller så måste man spela död?! Kunde erbjuda en om...daah nån vecka va?!

Okej, ingen tennisboll i halsen då jag flög...lyckades göra mig fri från den, men öronen är lite si så där...så inatt...så klart kommer en ny boll...en pingisboll den här gången?!

Kanske är den berömda hösten som smällt mig i bakhuvudet innan jag ens hann se skuggan?! Kommer troligen döööö i någon mystisk flunsa som just nu festar på min hjärna eller nått liknande...vääääldigt dramatiskt så klart, här kan man väl inte ha en normal förkylning...blir så boring!

Ah, inte nog med det...det har hänt massor sedan jag styrde snoken mot arlanda typ...sheit vad man fått höra, alla har vart skogstokiga eller så. Men en grej som hände var inte alls så förvånande på sätt och vis...hade mina onda aningar & delade med mig av mina storslagna visioner, fast utgången av det hela var rent ut sagt...äckligt. Får se vilka tillstånd jag får, så kanske jag skriver om det...men det var lågt, lägre än glocalnet serrö *S*!

Reklamskadad? Who me? Näää då...vi sitter i saaaamma biiiiil, silvergrååå...and so on! Sjukt hur viss onödig info kan fastna i skalleponken på en medans mer viktiga saker kan vara som spårlöst försvunna en sekund senare?! Tänker på mitt minne, som är lite höhö...mja...enigma kanske!

Nä fan, man kanske ska leka effektiv nu? Kan vara en bra tanke istället för att snörvla om hur syyynd det är om mig, som mår som ett träsktroll. Fan vad seg jag är, behöver helt klart hångla med solsken så man blir både het & allert!

Ah just det..."sammlar" lite på snusförnuftiga uttryck eller vad man ska kalla det...så slänger väl upp en som jag gillade eller nej...tar med citatet från en bok oxå hehe...man hittar massor på nätet vettu när man planlöst irrar omkring i sin dimma!

Enjoy

Den här hittade jag hos klimakteriekärringen...hehe minns för jag garva åt hennes nic...så skönt med sånna namn *S*

De spelar att de inte spelar ett spel.
Om jag visar att jag ser att de spelar ett spel, bryter jag mot reglernaOch de straffar mej.
Jag måste spela att inte se att jag ser spelet..


Den här tror jag att jag hittade hos en otrogen kvinnas blog, inte säker...läste många just precis i det andetaget som jag norpade lite ord hehe


Elsie Johanssons sista rader i boken Näckrosträdet är mycket beskrivande.
"........Drömmarna är tryggast, verkligheten så vådlig............Du ser mig , Gud. Du vet. Jag väntar mig ingenting. Jo. Jo, det gör jag! Jag ljuger om jag påstår någonting annat. Hoppas gör jag också. Men jag misstror mirakel! Tyvärr. Kärleken är ett alltför stort mirakel. Jag kan inte gå på vatten. Jag står här bara. Rotad under himlen. Och talet är noll."



Ah...låter väl fan lätt deprimerande & negativa om man tänker efter...men smått & gott ur tankenötter är alltid kul å läsa...har en till men det får jag ta senare...

4 Comments:

Blogger Min kopp te! said...

Men jisses vilken bild jag hittat på en blogg här:
Koll in!!!
-Hur kan hon ha en sådan midja?
En annan har ingen midja alls och smala be å platt ärsle, så jag blir riktigt avundsjuk på denna matrona.
:o)

onsdag, augusti 30, 2006  
Blogger RedAngel said...

å herregud hahaha...fan ska hitta en annan bild jag såg härom dagen...genast kommer du glömma allt vad komplex heter!

Ja satan i gatan, men vi har en ingift släkting som har ÄNNU större ass & ännu mindre midja...så sjukt oproportionerligt så man kan dö för mindre, vet inte om jag träffat HENNES släkt...för det va det jävligaste jag sett blir så galet, hennes höfter förhindrar henne att ens ta sig genom en dörröppning utan att gå i sidled....fatta HUR stort ass hon har då!

Om jag åker dit ska jag plåta henne *ASG* du kommer DÖÖÖÖ!

onsdag, augusti 30, 2006  
Blogger Min kopp te! said...

Ha ha ha..Ja gör det, fota henne!!
:o)))
Nu ska jag lägga den bilden som skrivbordsbild så sambon sätter i halsen i morgonbitti då han kommer hem efter nattjobbet och tar sin kopp kaffe med sig till computtern..hihiiiii..Han kommer att döööö.
:o)

lördag, september 02, 2006  
Blogger RedAngel said...

ska ta mig en resa ner dit...så ska jag smygplåta henne hahaha hon e så jävla uggly.

måndag, september 11, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home