MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

lördag, september 9

Bytare Bob slår till...

Ah fifan, har funderat på seriöst miljöombyte...börjar få nog av den här hålan där jag bor, så slängt ut annonser lite här & där för att se vad som nappar. Ibland undrar man om folk fan ta mig är helt felknullade, eller kompletta dyslektiker som hittar på en heeelt egen annons?!

Samtal: Hej jag har en ETTA i jordbro, såg din annons...jag vill byta med dig!

I mitt stilla sinne svär jag, spottar & undrar ÄR DU SJUK ELLER?! I min annons står det att jag vill ha en 3:a eller 4:a närmare stan, eller i stan ingen jävla loftgång eller NB och för satan t-bana in da hoods tack (dock finare formulerat då).

Och så blir man så här...hmm...jordbro sa du, det ligger cirkus 35 minuter utanför stan med PENDELTÅG och...få se här om kravet är en 3:a eller 4:a VARFÖR I HELVETE RINGER PUCKOT ÖVER HUVUDTAGET??? VARFÖR?! Och nu var det inte så att det var av utländsk härkomst som faktiskt skulle kunna läst fel eller tolkat galet, en svensk felfri röst?!

Och när man upplyser madam om det hela, att det står NÄRMARE STAN inte ut åt helvete och vad fan jag ska med hennes etta till...så säger människan...skulle bara testa?! Men skjut dig själv din sjuka kossa!!! Det ringer ju ändå så man får hjärnblödning.

Och...alla som vill hyra rum?! Hyra andrahand?! Ehum...det står BYTE...vad fan felas??? Jag skulle inte få för mig ringa någon som hyr ut ett rum & undra om vi inte ska byta lägenhet...helst om de bor i Jukasjärvi eller nått annat ologiskt, så vad är det med folk? Har de pundat bort skallen eller?! GAH säger jag bara!

Och sen min förra lgh, när jag hade visning...hade oturen att de la ut den till bostadsförmedlingen istället för internt, hur skönt är det när det rasar in en hop på 35 pers samtidigt & alla stirrar på alla, alla ska fråga exakt samma saker...ska man då ta fram projektor och ha en genomgång eller? Avsluta med några frågor???

Höll på få utbrott tillslut och en liten brudjävel var jag på väg att nita...fråga idiotfrågor, sen börja gnälla om lägenhetens utrymmen?! Men for fuck sake...är jag den som byggde skiten? Om du inte gillar det så D R A...men icke då, hon klistra sig i hasorna och fråga massa helt vansinniga frågor som bara hyresvärden kan besvara...så tillslut sa jag att du ska nog inte bo här helt enkelt, eller vänd dig till de som äger fastigheten istället....henne kommer jag aldrig att glömma. Och gravid med sin mes till snubbe som bara blev rödare å rödare för alla hennes frågor & gnäll...man bara TA HEM HENNE NU FÖR FAN & MASSERA PANNAN PÅ HENNE!!!

Och vad jag hatar gnälliga gravida förresten...å men gud...mötte på t banan...eller snarare hörde & kunde inte låta bli att glo...hon skulle säga upp sig från jobbet för hon inte klara av att jobba nu?! Bäckenuppluckring och gud vet vad mer hon gnällde om i telefon...spana henne och inte ens en skymt av mage fanns?! Så...vilken uppluckring förutom hennes hjärna fanns?! Och vad hon klagade...hennes kille såg ut att förbanna sig själv för att han ever gjort misstaget att planera familj med gnällspiken & ja, det kan jag fatta. För utan mage & i höga klackar...gnällandes redan...ojoj hur ska de resterande 8.5månaderna gå?!

Och en annan...blev stressad av jobbet, sa upp sig när hon pinkat positivt?! Men ursäkta vad fan är det för gnällarslen? Man e fan gjord för att föda barn, så HUR svårt på en skala är det i början?! Sure man mår som en kossa kanske, men...hahaha kom igen med fettokaggen & supertittsen DÅ kan man kanske gnälla, när man knappt får luft & inte ens når tårna?!

Men skit i det nu...förresten är det nån som ens fått napp på björns bytare? Nu menar jag... något man vill ha?! Verka segt som fan...eller jo, fick så klart 47st från Dalen...alla verkar fly fältet från samma gata, så man bara hehe...nä tack du...sätter inte min tå där, verkar suspekt att man får så många "intresserade" från samma adress!

Och inte heller känns det som en bright idé med tanke på att rätt va det är blir man robbad å får gå med rumpan bar, känns inte som man vill streaka hela vägen hem *S*.

Mamsen garva när vi snacka om det idag, så gav hon mig en ypperlig lösning till problemet: Jo visst ska du få mina grejer, har du nått emot att jag byter om i buskarna...ja visst kan du få titta...sen greppa du fjonken på han & vrider till...så ska han få se på rån, kicka han så hårt och så plockar du av han HANS grejer...så får han strippa och vänta på snuten ska hämta han....passa på att risa hans ass lite medans ni väntar!

*ASG*...ja hon e rolig hon, men knappast lika kul att hamna i den situationen & tycker synd om de som fått kuta hem näck, snacka om förnedring...först rånad sen avklädd?!

Lite kul när man läser annonserna...så bara aaah finaste lgh i området...så kolla man bilderna och bara OM det där e hetaste i hoodsen...då är det illa fan ta mig. Vill ju inte ha sämre standard än man har nu, kollade vitvarorna...man bara AHAHA...mina är NYA, vill inte ha en rutten spis och kylskåp från 89. Hell NO!

Hitta nyss en...så börja man kolla närmare...loftgång??? NB??? Nehe fan heller...om jag vill promenixa hemma i mina undies eller bara ta en kaffe i köket, så vill jag inte sitta som en apa på zoo till allmän beskådan när folk trippa förbi fönstret och tänk bara på sommaren, ta en kaffe på "balkongen" i bikini...med alla dina grannar?! Är inte SÅ social faktiskt, jag vill välja själv när och OM jag känner mig på prathumör...och rent av kommer en kid köra sin cykel fram och tillbaka där...kolla på en och rent av fråga en på morgonen: Hej vaj hetej dju? Jag är dödligt otrevlig på morgonen...gillar inte ens mig själv då, än mindre andra... så jag kan redan förutspå scenariot där, hur jag blänger ner grannar/ungen på cykel...slår halvt ihjäl mig på stolen när jag ska slänga mig in...troligen morgonfumlig så kommer jag köra tån rätt i balkongtröskeln och rasa rätt in i det troliga köket...få kaffe över hela mig och tugga porslinsskärvor!

Känner mig själv...jag går ju för fan in i väggar och allt möjligt & omöjligt när jag nyss vaknat... sonen vet redan att man ej tilltalar mig förrens jag svalt kaffet och tänt en cigg.
WHY BUT WHY hittar jag inte "MIN" lägenhet...den där mysiga, ultimata...där jag på ålderns höst kommer falla ner och dö, bli funnen långt efter rigor mortis inträtt...snarare när lägenheten är fylld av flugor som kalasa på mig...DEN lägenheten vill jag finna, hell det kan va ett hus oxå...

kan ju rulla ner för trapporna och landa på skallen lagom i hallen, så kan det komma massa hunkiga snutar som kan lalla ihop en hel teori om vilka brott som skett...spraya på väggarna för att skåda blodsplatter...trackassera alla jag känner & misstänka dem för att ha motiv för att sno alla mina papper som jag ständigt bygger högar utav!
Mmm...nä här har vi INTE sett csi eller andra program, inte heller den eviga singelns scenario (och mitt morgonhumör kommer ju inte få grannarna att efterlysa mig direkt heller *S*)!

Nej nej kom på det HELT själv så här spontant som min hjärna funkar (eller kanske inte funkar...vettefan) näpp...nu ska jag allt skåda mina filmer som jag packat upp...hej svejs i bytardjungeln...MIN lägenhet e FINAST i heeela området, bara så ni vet!

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Har ju själv redan hittat 'min' lägenhet...även om jag som realist måste inse att jag inom ett par år måste flytta härifrån. Finns f*n inga jobb och mitt nuvarande jobb tar slut nästa sommar...då lär det bli ett flytt ner till GBG igen. Efter att ha varit landsflyktig i 20 år så kommer man att återvända hem... :)

Det slog mig, att leva med dig kan bara vara intressant. Man vet aldrig om man skall skratta eller fly... ;)

punkmummel

lördag, september 09, 2006  
Blogger RedAngel said...

*S* Mnja...det är nog drama i flera akter & om du är morgonterrorist så fatta när du har en brödrost som inplantat :D blir lite jobbigt när folk undra vad som hände -Jag sa hej, sen kasta hon hahahaha!

Önskar att jag oxå funnit "mitt" ställe, iofs gilla jag min lya...men jag vill ha ngt annat & vill ha fria händer att göra som jag vill.
Så hus eller BR är väl då man kan va kreativ, vill bygga till & ändra men...kan man ju inte göra här, eller visst kan man men det kommer kosta en när man flyttar! Vill ha space...fan man har blivit gammal å galen *S*.

Men tror mer på ett hus...vid en pöl där man kan ta morgonkaffet skumpandes på en eka mitt i sjön...ah fyfan...jag e störd!

lördag, september 09, 2006  
Anonymous Anonym said...

haha...jag är en jäkel på att ducka och undvika smällar...så du hade nog fått försöka en stund innan du träffat. ;) Å andra sidan så är jag så söt på mornarna att du aldrig ens skulle komma på tanken att kasta nåt på mig... :)

Jag sålde mitt hus för två år sen och kan inte se mig själv köpa ett till...

punkmummel

söndag, september 10, 2006  
Blogger RedAngel said...

*S* Du har ju vart där, inte jag... så mnja jag tror på ett hus en vacker dag ändå!

OCH man behöver inte ha grannar inpå sig som nu...man ska till balkongen å ser hur många som helst...näe fan

söndag, september 10, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home