MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

onsdag, september 6

Muskoppel eller koppla musen...?!

Å herre gud, jag har skrattat så tårarna har sprutat...näst intill dött av garv. En vän köpte lite kul prylar till sonens små odjur, fan måste plåta sen...ah kommer jag palla det? Får se

...Anyway fick en hel påse med galna prylar till hamstrarna, så mitt bland prylarna finns ett koppel?! Bara det fick mig att skratta vid åsynen av det...koppel? Hamster? Rasta musen elle??? hahaha....så akej, vi fånga en rackare & ska peta in i den där prylen...fopp sa det & liten skjöt iväg som en kanonkula av ren skräck.

Öglan som man ska ha runt skalleponken var uppenbarligen för stor...som tur var hade de inte sina obligatoriska smällfeta kinder, för då hade man väl kvävt dem på köpet...sen ska man prångla den andra ögglan runt magen?! Mmm...testa få på det på en minimus hahaha...inte en chans, men bara tanken av ett GÖRA ett koppel får en att funta på vad som felas med folk.

Och sen var det ett skithus med...komplett med en liten spade...sån där som man har för katter?! Å men herregud...deras små skitar lär ju trilla igenom, men kul idé...flinade åt det... vad de hittar på för saker egentligen...galet ju!

Sen var det en typ halmring...eller nått sådant med massa hål, peta in bägge där & de älskade det, plötsligt hade vi speedrace...dom for som påtända runt & kika ut sen vrrroooooom 37 varv till. Då upptäcker man problemet, hur FAN får man ut dem??? Skaka ut dem? Hmm...muta ut dem??? Och VART i rullen är dom??? Hehe...man fick vackert vänta ut dem, så ena e ju korkad..den trava ut & bam så var den i buren. Den andra...en diabolisk satsnabb liten jäkel som så fort man närma sig med handen satte på raketfart & HOPPA in i ringen bara för att kasta sig in i tunnelsystemet?!

Perkkele...där fick man sitta & vänta ut henne...och nu är hon uthållig oxå, kika ut & blängde ner en...ger mig fan på att dom kan lipa & garva oxå...tog en timme innan skiten lessna & klev ut!

Så fick de en prasseltunnel med...nu leker de wonderland & kastar sig in i tunneln...prasslar & rasslar som fan, de rejsar & fastnar med sina feta asses i öppningen då de försöker klämma ut sig först?! De stirrar helt vilda på en när de lyckats klämma sig ut, bara för att tvärvända & bränna ner i tunneln, tror jag aldrig sett dem ha så kul eller ens sett så mkt av dem sedan de hamna här.

För seriöst...hur kul är ett par hamstrar??? Och när dom har kul, så har man lust att klacka ner dem...för mitt i natten så lever de rövare & slår ihjäl sig medans de övar på vem som kan hänga som en apa längst uppe i burtaket (iofs är det svinkul när de voltar & envisas med klättra upp igen bara för slå frivolt igen mohahaha!

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Seriöst alltså, du borde bli komiker!

onsdag, september 06, 2006  
Blogger RedAngel said...

*S*...kanske det, fast jag tror ett publikhav skulle ge mig feta nojan...skulle väl bli illröd, svälja tungan & få spasmer på scen...kan ju iofs oxå va ett spektakel att skåda...adda lite betting så kanske man kan bli rik?!

Hmm...ny affärsidé?! Inte illa hahaha! Och skulle jag joina cirkusen så skulle det vara hos stockholm live...för dom e så sköna!

torsdag, september 07, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home