MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

tisdag, september 5

Londonbridge is falling down...Analyze this Puppyasses

Så skulle vi knyckla ner min resa i beståndsdelar va...har ju kört lite innan om smått å gott men nu släpper vi följetongen & drar igen resdammet!

Trots allt kaos de kablat ut om landa i den stan å på den flygplatsen så märkte jag inte direkt av det, var som vanligt...folk barrikerade å döda varandra för upphämtning av väskor n´stuff! Men vad de låter grymt trevliga...så läskigt smöriga och alla kallar en love, dear, miss?! Man bara aaah mer av smöret så ja...komsikom.

En sak jag märkte var skillnaden på restaurangbesök här & där (och efter mina år i branchen så e man skadad japp & kollar saker) här kan du få en surmupp som i det närmsta dööör bara över att man kommer in eller service är ett minne blott...man får anfalla kyparn när de passerar bordet & peta dem i ögat med kortet för att få betala & glida vidare.

Ja, alla ställen e så klart inte så, men...service verkar inte toppa direkt, ibland kan man undra om man måste kasta sig över baren själv för att fixa sin drink när personalen roar sig med att dumstirra ut & inte ser ut att vilja jobba.

Fast...där blev det nästan så man hade lust att be dem andas lite, man hann inte ens kliva in genom dörren förrens man blev mött av personal. Man hinner sätta sig & få in fördrink och... så har de redan frågat en 10 ggr om allt är bra, man är nöjd...självfallet med dear, love eller miss *S*.
Spela ingen roll vart man gick eller typ av ställe, alla var likadana...där kan vi snacka om du inte är nöjd med köttet så hinner det inte kallna & du hinner ge upp dina försök att få kontakt. Det är pronto...det är service, fast en brud var läskig...hon stirra ner en varje gång hon kom förbi & fråga om det va bra...man bara OKEEJ...är det MENINGEN att jag ska säga nej nu elle? Vad vill hon mig? Askopparna tömdes på stubinen...inget slarv med sådant & det gillar jag..jag må röka men att dela middag med en fimp på bordet känns inte så hett!

Sen gilla jag att det inte var så organiserat husbygge...helt sjukt vilken blandning (ngt som JAG inte viste de va kända för...en annan vet shopping, big ben, party, shopping, picadilly, shopping) så jag fachinerades av alla brokiga byggnader, hur gulliga deras lyktstolpar är...inte som här kliniskt raka metallrör, utan utformade krusidulliga med koi fiskar på.

Deras bänkar längst den där dypölen de har i stan (tackar vet jag stockholm på den punkten) hade små...vettefan...bitches hängandes *S*...nä men figurer iaf.

Ah...det fanns så mycket detaljer att skåda så man aldrig blev mätt i ögonen! Jag blinkade faschinerat för alla nya detaljer jag såg...alla små detaljer...hur gulligt som helst men samtidigt...började man fundera på hur det fanns så mycket utsmyckning & vad de symboliserade...hur passade det ihop med England? Hmm...plomonstop & cricket med krusiduller å bärs? Egyptiska saker...regn å öken? Ehum...ja, jag e ju konstnärligt lagd & troligen en liten funderare va...inte en flummig filosof men en virrpanna möjligen *S*.

Den stan räcker INTE en helg för...måste åka dit fler ggr för att uggla mig mätt & var så seg efter förkylningen så när jag var där att det knappt blev många bilder tagna heller...(kalla mig lat, men trycka sig brevid turister å tvångsknäppa bilder e inte min grej...men ont om tid så...jupps nått fick jag på bild) När jag inte e på humör så e jag inte, basta!

Vad mer...ah, de är sjukt uttråkade där...åkte förbi en totalt övertänd bil på väg från flygplatsen...mr.Butter ni minns...ylade om jag hade kamera? Ehum..ja den hade ju då livsfarliga batterier & fick åka i mitt dödliga handbagage...som nu låg i bagaget...så NÄE! Fråga varför, så han bara blev extatisk...sa att jag kunde få 300 pund för den bilden om jag sålde till tidningarna?! Jahapps...vaddå nyhetstorka?! Tänk att ringa expressen eller aftonbladet & skråla att man har en bild på en brinnande bil på en motorväg?! Jo tjena...de hade bara OKEJ ditt psyko...vad ville du med den då, sök hjälp stör inte oss *KLICK*?!

Min dramatiske chafför inbilla sig att det var svårt kriminella som fimpa en bil? Jag skratta å sa att i Sverige skulle de nog välja en öde skogsväg & inte morgonrusning mitt på motorvägen nära en flygplats. För bilen var snällt parkerad i vägrenen...så...ehum är de dumma i huvudet deras kriminella eller?! Vad vet jag...en tösabit från stan liksom...?!

Och min chafför...my god...han tyckte att handikappade barn skulle tvångsaborteras, folk va sjuka i huvudet som behöll dem...och tjaa...nä sånt var bara skit å kanariefåglar?! Tänkte på mina bekanta som just fått ett sådant barn...hepps...de hade nog skärt halsen av han direkt om han yppat det i deras närhet!
Fast å andra sidan tyckte han miss Jordan tuttlisan som punda med sin blinda kid trots allt verkade gilla fanstyget, han fattade inte riktigt det men..ah hade jag hört talas om henne (säger ordet kändisskvaller ngt?VEM kan missa när det kablas ut jämt å ständigt)?!
Man bara...ehum klart jag vet vem hon är...men inte mer än att de ryktas om att hennes partande å knarkande kan va orsak till sonens grava handikapp(vill minnas de sa grava...han kanske har mer probs, inte mitt intresse direkt)... anar jag en diss från miss tutti och sen har han utvecklat sin underbart charmiga åsiktskanon.

Där blev man lite chockad...inte många chafförer här hemma som småpratar i taxin om att man ska eliminera handikappade direkt?!

Hur grabsen raggar där...några pint innanför västen och de skriker vännen efter allt i kjol...eller så kan de bjuppa på roppar om man e sugen, asså inte svenskt smussel om droger utan det SKRIKS ut vem som hade vad?! Lilla jag...ingen drogliberal direkt höll på skvätta vin i ögat på mig & kväva mig själv så där...spontant som när bordet bakom ylade?!

Deras pubar luktar skit, vissa...så klart de äldre charmiga...kakka odören fick en att kuta ut & ta ett bord...tvångsröka så fort vinden bytte riktning, så deras rör ger jag inte mkt för. Förresten så skiter de som grisar på flygplatsen med...måste va terrorhotet som gör att ALLA skiter ner sig...skulle pinka innan man klev in genom tullen & lösgöra sig från en liter kaffe (skulle palla va vaken va) så bara...HULK...nä fyfan...min mage dansa salsa med mig & ut for jag tårögd och med kräkreflexen i högsta hugg. Klarar fan inte odörer...jag DÖÖÖÖR!!!

AH...den sköna tullen på hemvägen...snacka om man kände sig som en puckosmurf när man tvingades tassa runt i strumplästen & med snutar som hade skarpladdade sköna gevär, men erkänner...mitt favo läppklet SMUGGLADE JAG FÖRBI ALLA, ALLA SÄGER JAG...vägrade kasta 300 spänns gloss för de var rabiata...kyss mitt arsle den ska HEM, dock blev jag av med tändare & vatten?! Fatta de inte...jag kunde ju SLÄCKA ciggen snabbast fan liksom...men nej, de antog väl man smussla med bensin & skulle blåsa eld på dem?!

Men hur skitzo är de på en skala? Du slänger din tändare...BARA för att köpa en ny när du passerat passkontrollen?! VAD felas hos dem?! Jag menar...du tror inte DEN flög med i min ficka eller??? Så vad grejen med tändare var...ja det vette fan egentligen! OCH JAG SMUGGLADE PÅ EN TROPICANA APELSINJUICE (utan fruktgegga) PÅ PLANET...HAHA! Den låg i min lilla "jag shoppade även taxfree" påse...så aaah, jag är Al freakin QPuppy...en säkerhetsrisk, en riktigt hal jävel...jag gör som jag vill...försök inte stoppa mig!!!

Så trots mina fula små anfall...inte fan fick jag en muskulös & skitfarligt beväpnad snut som ragg?! Helvete, jag gjorde mitt bästa...glosset putade ut i fickan...flaskan var synlig...jag luktade rök...men VARFÖR haffa de inte mig?! Men så klart...de tror ju en brinnande bil på M5 är mafija verk, så...fatta då VAD man behöver göra för de ska brottas med en så där lite halvt våldsamt?!

Fyfan vilka fantasilösa fanstyg *ASG*....ja...det var väl det jag hade att tillföra från min resa, förutom att jag tar euro & (inte utgången valuta som agge försökte prångla på mig) på paypalen med 8 nollor då...om ni vill höra den barnförbjudna resan hahaha!