MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

torsdag, september 7

Tigermama is goin to KILL BILL...eller nått coolt iaf! (äger ingen aik catsuit tyvärr)

Å men helvete, jag är så rasande att det bara kokar i mig & nu menar jag inte den härliga fabern som får mina kinder å bli så där charmigt rosiga, dock ser ögonen ut som nått man hittat på nån glädjeflicka i amsterdams hamnkvarter...glansiga & livlösa helt enkelt.

Och för att inte tala om mitt nyklippta hår som inte ALLS beter sig som på reklamerna...inte fluffigt & glansigt, snarare fett tyngt av all överdos av svettningar...det hänger likt taxöron längst skallbenet & jag känner mig sexy som fan...eller nej kanske som en skådis ur Fula, Skitiga & Elaka...

Och varför ilska? Joho...man ska inte talla på puppyns teling utan att tro det inte blir replisalier...imorgon kan ni glöma silvermissil låten & inse att den sjungs röda döden!
En lärare har begått ett tjänstefel & imorgon om jag inte klarar av att bita mig i knogarna, sitta på mina händer...spola tungan med tvållösning så kommer helvetet få en ny innebörd!

Skulle ta det idag, men...kände att raseriet pulserade & jag hade troligen klivit in...bitchslapat henne runt bänkarna så barnen fått ringa BRIS JOUREN direkt & jag skulle lyckas traumatisera en halv klass...för resten e säkert odågor som skulle heja på en så man banka skiten ur kärringen, så det är väl inte så bra då tänkte jag, vissa har iaf hjärna nog att stoppa sig själv INNAN en olycka händer...men håhå... det bubblar...jag fick till och med ringa hans far, så jag inte skulle komma infarande & dänga handväskan i huvudet på rektorn & spöa skiten ur dom allihop. Och ringa honom brukar snarare betyda att man svär harranger om sinnessjuka karlar som borde klippt av hela snorren istället för leka donator åt sin sjuka DNA felande gen (jo då, vi älskar varandra...sååå mycket, lovar!)

Det är det värsta...när jag blir riktigt arg OCH om det rör mitt barn så blir jag som en tjur eller tiger, för det låter sexigt idag va...plötsligt anar jag den röda fanan svaja i vinden...sen böjer man på huvudet & tar sats ...stångar så hårt att man själv kan slå sig...vilket då ej är positivt, hämdaktioner skall ske smidigt...blint raseri täcks väl inte av försäkringen? Borde klassas som force major det med hahaha.

Självfallet som den blida lilla mor man är kontrollerar man da facts...så imorgon har jag ett ex skollag under armen för att drämma till med, och ett stycke anmälan...det lär det bli när jag rådgjort med mina djupa kontakter inom de flesta juridiska områden & skolväsendet en flicka kan tänkas hålla sig vän med!

Säger som min mormor brukade säga: TA HELVETE är du dumma på hive?!

Och sonen är fostrad att veta sina rättigheter...självfallet tjuter han om att han ska polisanmäla häxan, vilket får henne att pinka ner sig & ringa La Mama....som i det närmsta rasar ihop av ilska & skulle kunnat spöa varenda nyfiken med passagerare som spetsa öronen i samma veva som jag börja morra dovt och upplyste damen om att jag sitter på komunala färdmedel & tänker inte dela med mig mitt eminenta temperament (satt ju en grå panter brevid & jag tänkte inte skicka henne till sös med hjärtstillestånd).

Djupt besviken titta en snubbe på mig, han var säkert frilansare åt tjuvlyssnat & ville höra en komplett galen story och ologiska svordommar yttras...eller så tänkte han bara äh shitt, inget drama idag igen...vad är det med folk, så snåla med sina liv?!

Så imorgon kommer jag vässa klorna i parketten & försöka leka yogabarn för att lugna ner mig, så man kan göra sig förstådd bland de fint selekterade svordommarna...givetvis kommer de grövsta att uttalas på utrikiska, är väl inte dum heller?! Och förhoppningsvis kommer jag sitta här & blogga...om jag nu inte återigen försöker ragga på snutarna...fjäska till mig en chokladkaka medans jag skakar galler & får känna hur det känns...aaah i SVENSKA finkor då rå...utrikiska vet vi hahahaha...ett annat liv, ett annat drama och jag var för en gångs skull OSKYLDIG!!!

2 Comments:

Blogger Chribbe said...

Men vad vad vad vad vad vad vad vad vad vad vad har hon gjort då den där läraren? VAD!!!! Vi måste få veta....

torsdag, september 07, 2006  
Blogger RedAngel said...

Hmm...grovt övertramp...kan klassas som både kränkande & misshandel!
Så inse att nu jävlars ryker hårstråna...catfight I belive *S*.

Ingen kröker ett strå på min bebbes huvud utan att veta vad som väntar runt hörnet!

torsdag, september 07, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home