MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

torsdag, september 14

Begynnande huvudvärk...

En vän till mig har införskaffat sig en mac...och så klart behöver hon hjälp, eftersom hon är ny med datorer över huvudtaget. Så klart...red kommer och hjälper till, men så funkar ju inte mac som pc och där börjar huvudvärken sätta igång.

Hmm...systemåterställning...damn, finns inte den funktionen...eh nähe? Hon lyckades slänga en genväg och hur i helvetia hittar man programmen där? Ett huvudbry utan dess like...klicka lite hit, kolla lite där...sökte lite hit & dit...?!

Apparaten är ju snygg, designmässigt...men när man inte är van hur systemet funkar...my god, man vill bara börja gråta nästan. Men...*S* jag har lärt mig massor av att klia mig i skallen och fundera, testa och leta...men troligen kommer MAC I BOOK inte ligga på min heta lista efter det här äventyret.

Och så klart får hennes msn en flipp som heter duga, så man kan inte entra mailkorgen från den...och rätt vad det är kan man knappt komma in på nätet?!

Så nu har jag äran att leka proffessorn...hittat en bok, men mnjaa...inget najs index här kapitel felsökning ingår, så tycker man synd om henne...bara sitta där och titta på sin shiny nya dator utan att kunna göra det man vill göra.

Så rent av sitter det en mac användare & gluttar här...så tar jag tacksamt emot tips & råd hur man bär sig åt, för jag blir icke klok på denna tingest!

Och som om det inte vore nog...*L* syrrans bil kajka ihop och...tjaa då var man tvungen att åka med hjärtat i halsgropen till bilfirman, så bara den färden gjorde en nervös att bilen rent av skulle bli stående rätt å slätt mitt bland all trafik...man kunde förvänta sig sådant av en äldre bil...knappast en ny historia.

Var ju som med den gamla som hon övningskörde med...som bara tvärdog, men DEN va en oldie...så det kunde man förvänta sig...precis på heeelt fel ställe och så klart började det spöregna mitt i allt *S*...damn det var icke najs och folk hade ingen förståelse för att när lamporna tvärdog...så troligen tvärdog bilen i samma veva, det tutades och jävlades istället. Det här med att hjälpa till och flytta den från MITT i gatan existerar icke i stockholm, blidde en norrlänning med lastbil som insåg att två klenisar inte kunde rubba metallburken!

Ah...ska smacka upp lite fler bilder, så fort jag hinner langa ur dem ur kameran *S*....Ella fick ju sig sitt bad, allt gick bra men hon var INTE så lycklig över tilltaget och blidde fönad efteråt var inte heller allt för poppis...självfallet fick man se hennes lilla tunga & hon blängde på mig så klart...djuuuupt förolämpad för jag sett hennes bara skinn under allt det där fluffet!

Ah...ska ta mig en funderare på den där burken & finna en lösning...är så irriterande med saker som inte funkar som de ska!

8 Comments:

Anonymous Anonym said...

snygg sida.

fredag, september 15, 2006  
Blogger RedAngel said...

tack

fredag, september 15, 2006  
Anonymous Anonym said...

Mac existerar det ff?

fredag, september 15, 2006  
Blogger RedAngel said...

Uppenbarligen...men me don´t like...väldans krångligt

fredag, september 15, 2006  
Anonymous Anonym said...

mac är så otroligt mycket enklare att arbeta med än pc. Det som ställer till det för en pc användare, är att det är ett annat sätt att arbeta på och 'attackera' problemen. :))

Kan även tillägga att ju mer jag lär känna och arbetar med microdatorer (som pc och mac är) desto mer tycker jag om mini och stordatorer. :))

punkmummel

lördag, september 16, 2006  
Blogger RedAngel said...

men MUMLISH...hilfe, hur hittar jag en genväg som e slängd från docken?!
Du ska ju HJÄLPA mig nu *S*...va, komma här & berätta att allt är tvärt om?! Det har jag fattat *S*, snarlikt men icke då...får ju grå hår av det!

söndag, september 17, 2006  
Anonymous Anonym said...

Tror att du passar i lite grå slingor... ;)

Eftersom mina kunskaper om mac är lite begränsade, så trevar jag lite här. Eftersom man får gå in i programkatalogen för att starta program, så borde man dra en kopia av programmet till docken. Eller missförstod jag symptomen? Skulle haft en mac framför mig...men om jag lyckas pallra mig iväg till jobbet i morgon, med kryckor och allt...då skall jag sätta mig med en mac och kolla in exakt hur man gör... :)

tisdag, september 19, 2006  
Blogger RedAngel said...

hahaha kanske det, men känner inte för att skaffa grå strån i onödan!

Oki...måste kolla, det e som sagt lättare när man har burken framför sig, blir helt förvirrad av det.

Hittar man programkatalogen i systemfils delen eller? För sökte efter programet men...tji fick jag?! Man kan väl inte slänga hela programet av att hon tog den till papperskorgen? Man måste väl avinstallera som vanligt på pc...elle???

onsdag, september 20, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home