MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

onsdag, september 13

min dag som pensionär...

Min morgon började förresten jättehemskt, vaknade av att någon slickade mig i örat...bara det kan få mig att hoppa högt & vråla. När ögonen slutat spinna runt som flipperkulor i skallen på mig och jag fick någon form av focus blängde jag villt omkring mig i sängen...vem fan peta sin tunga i mitt öra?! Vad fan, var det en "realistisk" dröm eller?!

Plötsligt bökar det till under täcket...AHA...DITT SVIN...så ut kommer Ella Bella Fittsmälla... hon ser jätteynklig ut, tårdrypta ögon och tungan sticker ut...hon viftar tveksamt på svansen, sen börjar jag skratta och då tar hon ett skutt rätt i solar plexus, men som tur är så är hon så liten att man inte tappar andan. Men förfan, hade ju glömt att jag var hundvakt...när man blir väckt så där med ett rys och ett illtjut så tar det tid att återhämta sig.

Det här är Ella Bella Fittsmälla...eller only Ella, men mitt smeknamn på henne e så fint tycker jag! Skåda tungspetsen, hon lipar rätt ofta åt alla å envar!
Så vad har vi roat oss med idag då? Jo, Ella och jag har fikat på balkongen...dissat alla andra bitches som passerat, spanat hunkar...hon spana in en pongo...men asså blondiner?
Nä, Ella nu får du ge dig! Förstår att du gillar stora starka killar precis som jag, men den där?!
Så Ella höll med efter ett tag, hon spanade in en pitbull istället?! Hmm...den hunden gillar kralliga saker tydligen.
Sen solade vi och drack kaffe, eller...mnja Ella fjäskade till sig lite leverpastej så klart...lite skinka oxå, men hon är ju så söt och bimbo så man kan inte låta bli. Hon skulle bli en riktig tjockis om hon bodde med mig, skulle mata henne med godsaker varje gång hon peta tungan i örat på mig & jag skrek...får ju dåligt samvete!
Sen diskuterade vi livet...jorå Ella är en snackare, hon lipar åt det mesta som hon inte gillar...så japps, nu är man som en pensionär, det är Ella och jag...två kärringar som fikar och spanar från balkongen! Kan det bli värre???
Och Ella är ju i sizen pensionärs vovve...och sällskaplig som få, när man ropar på henne så blänger hon ner en, kommer smygande, försök ta henne och hon studsar rätt upp i famnen på en, man blir lite förvirrad av denna manöver...men hon är lite tossig vad det verkar!
Och nu ska Ella få lära sig att bada...Ella stinker...fyfan, min snok höll på trilla av när vi kramades, finns inget värre än otvättad hundlukt...eller regnblöt hund *S*...nä, så nu ska vi leka SPA. Kommer troligen bli biten och riven...men hell den som ger sig!

11 Comments:

Anonymous Anonym said...

Tråkigt med en "ny" ung förtidspensionär.

Med tabke på att du länkar till Riksförbundet Attention misstänker jag det har att göra med ytterligare en "ny" neuropsykiatrisk kultursjukdom.

Många bloggare som du skriver från Stockholm och jag tror att många bostadsområden i Stockholm framkallar det som vissa läkare kallar för neuropsykiatriska symtom.

I förra veckan besökte jag Stockholm och körde bla förbi Jordbro och Flemmingsberg. Dom oranga fula husen i Flemmingsberg fick mig att få ångest direkt. Hur mycket ångest har då inte dom som bor där?
Vantrivseln i dessa bostadsområden skapar den vantrivsel i miljön som många med adhd/autismspektrumstörningar upplever. Dvs det är miljön i dessa områden som orsakar sömnstörningar och utanförskap.

torsdag, september 14, 2006  
Anonymous Anonym said...

Hej!
Scysst smeknamn på söt vovve haha

Ville tacka dig för din kommentar i min blogg. Det saknas "stake" i mig..och därav håller jag tyst.
Kram

torsdag, september 14, 2006  
Anonymous Anonym said...

min lille stålfjäder till hund avskyr dusch och bad, men han har sån respekt för mig att han låter mig tvätta honom ändå...han skulle bara våga annat... :)

punkmummel

torsdag, september 14, 2006  
Blogger RedAngel said...

Återställd...du är otrolig, bara så du vet.
för att vara ÖVERTYDLIG SÅ DU FÖRSTÅR:
Jag är INTE förtidspensionär, så behåll dina åsikter för dig själv & din trauma akut, orsaken att jag länkat till dem är INTE att jag har ngn sjukdom...men arbetat med barn som har fått diagnosen samt mitt eget intresse för det hela!

Orsaken att det nämts förtidspension är pga en trafikolycka...så nu vet du det, och som det står i ett inlägg rasade jag mot det...du kunde ha 1.frågat om det hela eller 2. LÄST innan du drömmer, som sagt motsätter jag mig ev pension & vill hellre ha rehab för mina skador & men!

Alla kan inte vara som dig lilla vän & om du får ångest av bostadsområden så borde du söka psykisk hjälp kanske...fast frågan är fortvarande VAD fan du är sk. återställd från med tanke på hur smart du är på en skala!

Tacka fan för jag bor där jag bor... jag behöver inte fantisera till diagnoser om andra människor, som du gör ;) kanske har du sniffat koblaja & analyserat löv för länge?!

Puss på pannan din puckosmurf & dunsta om du inte förstår vad du läser om...ironi baby...(mata hund= liv som en pensionär, eftersom du är så trög som vanligt)

torsdag, september 14, 2006  
Blogger RedAngel said...

hahaha...ja Belita, jag gillar att rimma & harranger så därför blidde det sååå fint så, dock uppskattar inte syrran alltid det namnet kanske *S* men hon gilla när jag svär fitta fat handgranat...så aaah!

Nä Belita, smäll till bara...så mår man bra sen...tänk vad du kunde ha garvat åt deras miner...bara det e värt sin vikt i guld, sånna människor ska knipa igen...man undrar vad deras föräldrar lärt dem? Rent av pekar de på folk oxå *S*...bara det?!

Precis som lilla amatörpsykologen med ångestanfall här ovan, "återställd"...som oxå verkar ha trillat på huvudet & inte har två hjärnceller som INTE slåss å orsakar diagnoser på folk, så där spontant *S*...kortslutning & overload helt enkelt!

torsdag, september 14, 2006  
Blogger RedAngel said...

*L*Mumlish... Det gick skitbra att tvätta lillan, det var värre med rottisen när hon ansåg hon va klar för då steppa hon bara rätt ut. Men lillan gjorde allt för att hoppa ut...men fann sig i att bli gnuggad, duschad OCH fönad *S*... men hon va INTE happy.

Tog bilder...ska langa upp hahaha...hon e så jävla rolig!

torsdag, september 14, 2006  
Blogger Min kopp te! said...

:-) Jaaaaaaaa! Jag vill gärna se foto på söt vovve som badar!
Det är alltid så kul att läsa det du skriver därför att du har förmågan att beskriva så att man både ser och hör och känner framför sig det som hänt/händer.
OBS..>Författartalang har du verkligen!!!!!

Återsäll läser ALDRIG vad man skriver(skrivit, utan kastar sig på kommentera-knappen och Klistrar in, (förlåt!), skriver nåt helt annat,
som inte har med saken att göra.=en sån här *politruck* åt (gud vet vem? Men inte är den/de vetenskapligt orienterade i alla fall.) $einto sägs det, Är Återställ.
Men om denne ger sig på dig så har en bitit i skiten i det blå skåpet.
Ha ha ha haaaaaaaaaa!
;o)))
Du är bra på att svara på ett snällt och vänligt sätt att det finns ett varmt plejs dit man kan åka och roa sig.
he he he;o))
Återställ skrev t.ex i min bästa kompis Killes forum och var då helsäker på att han var den Kent som vi känt från neuronätets forum.
Ja jisses!
Återställ kan inte nånsin ha surfat runt på hemsidor, då

Återställ inte känner till vare sig gästböcker, privata hemsidor, bloggar osv , hur de fungerar=man får ju reda på mkt om personen som står bakom, om man har tålamod att LÄSA PÅ hos den man besöker INNAN man bajsar ur sig i det blå skåpet s a s.
Det är inte så intelligent att hela tiden dra förhastade slutsatser och det inför publik också.
Jag förfäras. garvar stundtals ihjäl mig och oroar mig i bland för att Återställ ska bli ledsen t.o.m.
Inte kul då folk gör bort sig på detta viset.

Vad skoj att höra att du jobbat med barn som har npf.

Du är perfekt tror jag för oss/dem.

Du är rolig att höra på, och det skärper koncentrationsförmågan.
Det är bevisat att det är så, då man behöver enorm motivation för att orka lyssna t.ex.
När man har adhd-npf.
Vi har ju humor , vi med adhd-npf tillskillnad från "vissa andra" he he.
*Ett skratt förlänger livet* (ch munnen) och ja det tror jag verkligen på.
:-)
Massa kramelikraaaaaaaamar!
;o)

fredag, september 15, 2006  
Anonymous Anonym said...

Lyckas man ta bilder samtidigt som man badar hund...ja då var det inte tillräckligt besvärligt. ;) Själv vågar jag inte släppa taget en sekund på min lille vilde. För precis som din rottis, när han anser att han är klar och det brukar vara nångång mellan att jag stänger dörren till badrummet och sätter på vattnet, så försöker han smita. :)

Ibland tvekar jag till att han är 9 år. För han har inga gammelmansfasoner som hundar i den åldern brukar få. Näe, inte han inte...här skall det springas, hoppas och leka som om ingen morrondag fanns...Det visar han uttryckligen efter ett bad. DÅ skall det 'luktas' in igen och han fösöker riva huset i sin strävan att bli så smutsig man nu kan bli inomhus. :))

punkmummel

fredag, september 15, 2006  
Anonymous Anonym said...

Ok nu förstår jag. Men du var inte så tydlig i din blogg.

Och det här med Flemmingsberg har jag ju rätt i. Dessa bostäder skapar en ångest och vantrivsel vilket föder våld, alkoholism och neuropsykiatriska diagnoser.

Kom inte och säg att Flemmingsberg är detsamma som Kungsholmen nu!

Till sist.

Jag kiknar av skratt när jag läser hur många beskriver mig på olika sätt utan att veta ett dyft om min kompetens.

Gomiddag

fredag, september 15, 2006  
Blogger RedAngel said...

*S* Nä mumlish...våga inte ha kameran i närheten av hunden, de skvätter ju rätt va det är...men plåta henne sen!

Och bara det är att skratta så man dör, inte en enda vettig bild, den hunden absolut avskyr att bli plåtad!

Jo du, hon fick valpryck & försökte gnugga sig i mattan å allt annat...som hundar gör :)

fredag, september 15, 2006  
Blogger RedAngel said...

Återställd...det står faktiskt om du läser, att det var som pensionärs liv, sen hur du tolkar det..mja det hörde vi redan! Och om du stör dig på länkar jag har, så är väl det iofs ditt problem.

Och svaren finns i bloggen...om man hängt med ett tag,men du utgick från en rubrik & en länk och sedan ville leka "doktor diagnos" med mig.

Klart du har rätt om flempan, eftersom du fick SÅDAN ångest & tankar..så vad vill du jag ska säga? Nej?! Du sa det själv & det tycker ju du?! Eller vore jag som dig så *S*...mmm du hajar nog vad jag tänker!

Och nej, man kan inte jämföra stan med förorter, by med stad, sverige med utomlands...så?! Vad ville du säga? Din ångestattack är din...kan inte hjälpa dig!

Och jag tror nog inte man blir både våldsam, alkis eller får typ damp av att bo i förorten hahaha.

Alkoholism räknas väl till en folksjukdom, det är ett missbruk och inte symptom på var man bor, eller hur kommer det sig då att big star kändisar med VÄRSTA husen oxå blir alkisar?! Hmm...tänkt så långt eller? Det finns i varje samhällsklass och bostadsort!

Våld...det handlar väl om att man som liten kanske inte fick regler och gränser, de vuxna kanske inte lärt dem att hantera ilska på ett bra sätt, att man inte kan hantera ilskan utan man måste smälla på nån eller gå helt överstyr beror väl inte heller på om man bor i flempan eller på kungsholmen?!

Hur tänker du egentligen? Så ALLA som bor på kungsholmen är mentalt friska, nykterister och troligen våldslösa?!

Nej, jag blir inte mer impad denna omgång heller tyvärr & vart är din kompetens...var det inte du som var sk. "undersköterska" eller något sådant?! Skippade du några kurser, eller var du bakis & inte hängde med?!
För hur du tänker *L* mnja...får en att undra snarare om du ens är byxmyndig, för jag har träffat klokare tonåringar med åsikter än dina du delat med dig?!

Du är fortvarande välkommen att berätta om dig, sprid lite glans över oss okunniga alkoholister i förorterna hahaha, schnälla...jag vill oxå tillhöra din religion, kan tillbe dig om du är snygg (för klok e du fan inte)!

fredag, september 15, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home