MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

onsdag, september 13

Likt Sverker granskade jag kritiskt apparaturerna...

Jag med många andra har stått med en drägelsträng i mungipan och kramat dessa platta tv apparater hos allehanda återförsäljare. Helst vill man ha en stor...så stor att grannen kan kolla på min TV när han/hon fikar i sitt kök, GRANDE med andra ord!

Liksom kunna tapetsera en vägg med denna tingest, så att man aldrig kommer ens misstänka att man skulle behöva en synkontroll...man ser ju allt på teven...så vad mer ska man se?!

Så när man står där...som en dvärg skådar man upp på väggarna när de fäst upp alla flats...så först tindrar ögonen, man är i lalla land och bara den, den å DEN vill jag ha...fan, jag vill ha en i köket oxå...jag vill ha en...i förrådet, badet...vart fan som helst för man kan ju bara smacka upp dem som en tavla.

Och är man riktigt störd, så kan man ju köpa en dvd med "levande brasa" för att leka myspys...kanske köpa Ludde fårpäls från Ikea och leka glamouröst 80-tal hahaha. Eller, så köper man en fejkkamin å trycker ut i vardagsrummet...hellre det än en sketen dvd tycker jag i sådant fall...fast helst en äkta, så man kan leka cowboy och ta en kastrull och värma bönor, så man kan gasa ner hela huset sen hehehe...(ja, min mor älskar cowboy å indian filmer, jag har svåra men från min uppväxt (trauman snarare) då det pangpangade och indianer tjöt, mamsen grät och kalla cowboysen för svin när de fångade röskinnen and so on).

Anyway..medans jag står där och drömmer mig bort en sväng, så börjar papsen fräsa... finns det inga VANLIGA teveapparater längre??? Sånt där plattskit bara?! Vart är välden på väg? -Frammåt pappa, framåt...världen utvecklas serrö *host* våga säga det högt och eventuella julklappar är ett minne blott så man nickade och bara mmm så rätt du har pappa!

Men...dock hade han fan rätt, vi spana på alla modeller... ena bilden va gubbfan blek & utmärglad, andra...då var han fet och rödnost, sen var han blek och fet, normal och gul, spinkig och röd, kornig och vit?! Men asså...vilken är den ÄKTA gubben i rutan? Hur kan det vara sånna skillnader på en och samma gubbe i rutan? Och hur vill man skåda gubben i rutan hemma? Lätt uppsvälld och illröd? Gul å ful? Hmm...tror mina tapetsera en stor platt tv på väggen får vänta, tills de bestämt sig för hur man får en bild att se bäst ut och mer normal!

Att det fanns så mycket variationer på en och samma människa var ju spännande, men knappast så imponerande att jag ville laxa upp för en teve som gud vet vad den porträtterar egentligen, och när kvalitéerna var så vitt skilda..så hmhmhm?! NÄ! Ja, så nu kan jag likt sverker ta fram soptunnan och säga: Ska det va så här? Ska det verkligen va så här??? Och likt papsen börja muttra om moderna skitapparater som fan inte håller måttet, nä det va bättre förr...när teven såg ut som en micro med vridreglage och det fanns bara i färgen grafiskt riktig... svart och vit...som då inte är färger men...aaah...*ASG*...jorå eller förfan, jag vill ha en platt, men jag vill att pappa betalar, hur gör man nu? Lägger huvudet på sné och ser så där bedårande ut? Eller...kanske drar en snyftare...hmhmhm...lycka till säger jag bara...får kolla på min VANLIGA tills vidare *S*