MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

måndag, oktober 9

Golddiggers in russia?!

Mycket spännande mail jag just fått, min son har uppenbarligen blivit erbjuden att lämna sina kontouppgifter till en amerikansk bank, så han får ett najs samarbete med dem & att han ska kunna göra säkra bankaffärer OCH han kan till och med få lite dollares i fickan?!

Coolt eller?! Höll på trilla av stolen, någonstans har de snappat upp min mailadress samt min sons namn och erbjuder honom detta underbara samarbete till att troligen länsa hans konto & fucka loss han totalt! Wonderbar!!! De erbjuder en icke ens myndig person detta?!

Sikken tur att det mailet gick till min skräppost och att det är på engelska så han inte kanske kan förstå innebörden av det hela, är ju så man blir rasande när man hittar sånt skit! Och de stackars människor som kanske går på det hela...my god! Det intressanta är att de representerar en amerikansk bank, fast mailet kom från ryssland?!

Det var ett A4 med dravel på hög nivå...tänk vad folk kan hitta på, hur brotten förfinas iom internet, nu behöver man ju inte åka till banken för att råna den...man kan råna privatpersoner utan att ens behöva skåda dem i nyllet?!

Fast det e ju skönt med nätet oxå, svarade just på ett DN erbjudande om gratis prassel i lådan utan att ens behöva gå till brevlådan hehe...snacka om latheten slog till & bekvämligheten!

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Folk é inte kloka ute i cypervärlden. Försöker med allt.

onsdag, oktober 11, 2006  
Blogger RedAngel said...

Jupps, men bankreklam till minderåriga tar fan priset!

fredag, oktober 13, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home