MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

torsdag, oktober 26

pantad brottslighet lönar sig...ehum kanske?!

Ja det är ju så man garvar hur uppfinningsrikedomen slår till bland brottslingar...nu har man ju avancerat till att kopiera EAN koderna för att få ut några enkronor mer?! Kan det månne röra sig om en ny typ av databrott eller?! Kopiera koder och klistra på pantflaskor?!

Och...så som det uppmärksammades var ju en annan kund som råka se att FAN, snubben framför fick hela 2 spänn för en 1 spänns flaska?! Hmm...tillhör det snikenhet då, att man ögar över axeln för att skåda hur mycket personen framför får för sin påse pant eller?! Ja, eller hur ofta spanar man egentligen på vad folk gör vid returautomaterna?!

Men hur lönsam kan den banan vara egentligen, att snika till sig några spänn mera? Och varför sätta en krona mer, när man likväl kan klistra på royal koden...hela 4 spänn direkt?! Och HUR många burkar måste man panta för att göra sig en mille på banken? Eller kanske två då??? Mohahaha vilka roliga jävlar som kom på det där måste jag säga...my god...vem sa att brott inte lönar sig och att det INTE är slitgöra?!

Herre gud, måste ju vara en heltidssyssla det där med...kopiera, printa, klippa, klistra och springa och panta...för att inte tala om hur man fixar flaskorna eller burkarna?! Jag beundrar deras "mod" och deras uthållighet...och framför allt...hur jävla fattig måste man inte vara för att komma på en sådan grej?! Pantbrott?!

Ja, nyheterna kan ju bjuda på lite komedier ibland...om man börjar tänka efter så japps, det är ett kladdigt jobb att vara brottsling, iaf om man sysslar med pant...för alltid rinner det ut en skvätt klet i påsen...

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Men gudars vicken påhittighet. Sicket jobb en del har.
3vlig helg.

lördag, oktober 28, 2006  
Blogger RedAngel said...

Eller hur, kanske ett karriärsbyte?! Va sägs?! *S* Damn inte lätt alls om man tänker efter!

Trevlig helg du med & alla kidsen & karln!

lördag, oktober 28, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home