MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

onsdag, november 8

Sjöyra och brända firrar?!

Läste igen en notis om den glada kryssningen med Tallinks styrelse...det är ju så man skrattar när man läser vad de har roat sig med.

Smälla bartendrar på käften, kalla servitriserna på silja för deras pigor...mohahaha...ja, på sätt och vis stämmer det väl, fast man i regel inte brukar uttrycka sig så till sin nya personal direkt. Och vad kul det måste vara att få ett nytt rederi som tar över en och är helt skogstokiga när de partar loss lite.

Och att ta sig för av spriten själva i baren, det är väl vad krögare kan göra om de har party på sin krog, så det förvånar mig inte alls...men roligast är ju att de försökt muta folk och absolut roligast är den som kläckte idén att grilla firrar i en brödrost?! Hmm...tanken har aldrig slagit mig att brödrosten skulle kunna vara ett substitut till en riktig grill, men uppenbarligen funkade det inte så bra eftersom den började brinna. (och firre till frulle?! bara det får en att rysa)

Men att bara komma på tanken, låter ju som en briljant bakfylla...då kan man väl komma på sådana idéer eller?! Och hur ledningen slår bort kritiken är ju skön den med -Äh, bara en vanlig fyllekryssning...vafan shit hapens, sluta gnälla! Dom är ju allt lite roliga, även om jag inte skulle vilja jobba under dem när de flippar ut igen!

*S* Ja, visst har man vart med om crazy kryssningar i sina yngre dagar, men nu är det mer tveksamt om man skulle roa sig på ett sådant sätt och...är inte styrelser egentligen ett gäng gamlingar?! Hmm...måste väl bero på någon form av åldersnoja som slog bakut och nu lekte de vilda tonåringar igen?!

Fast...iofs när syrran var på en kryssning råkade hon på en dam i 60 års åldern som attakerade yngre tjejer & jagade stenhårt på allt med manliga hormoner, dansade vilt hela natten lång. Och dagen efter så stötte de på denna vilda dam ute vid taxin, damen gick dubbelvikt, kunde inte stå upprätt längre (troligen av allt headbangande natten innan) och syrran kollade faschinerat hur hon skulle baxa in sitt ass i taxin, dubbelvikt som hon var.
Bara det var en syn för gudarna... så även gamlingar kan skaka loss i värsta hormonattacken på båtarna. De kanske har svårt att avgöra om det är båten som guppar fram eller de & med lite prit innanför...who the fuck cares?!

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Var nyssens på kryssning med jobb kompisar och jäklar vad jag headbanga. Nä inte riktigt men kul hade ví allihopa. Själv sov jag två timmar. Mellan kl 08 på morgonen till 10. Asså jag gick å la mej 8 på morgonen så kul hade vi..

torsdag, november 09, 2006  
Blogger Chribbe said...

Det som händer på båten stannar på båten...

torsdag, november 09, 2006  
Blogger RedAngel said...

*S* Det e precis så det ska gå till agge, slitnast vinner alltid ;)

Var det någon som ens hade en brödrost i hytten elle?! :D Ja, jag har ju aldrig hört det innan så man måste ju fråga!

torsdag, november 09, 2006  
Blogger RedAngel said...

Exakt Chribba...om det nu inte e så att personalen känner ett behov att lätta på skandaler & brända sillar?!

Fast...jag har ju skvallrat om mina kryssningar i stort hahaha... men kunde inte låta bli!

torsdag, november 09, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home