MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

onsdag, november 8

Rulla fram som ingen annan kan?

Ja just det, har ju softat med körningarna på bilskolan...lätt lat av mig men slutligen hamnade jag på citykörningen, efter ha lallat mig med de förbannade rondellerna. Jag vet iaf en sak, när jag kommer prutta runt all alone så kommer jag inte ta rondellerna så där...jag kommer hålla mig i mitt jävla fält & hoho...ni kan ju kolla på mina blinkers om ni undrar vart & när jag ska ut, eller om jag planerar köra 8 varv, så det så!

Och citykörningen?! Hm...syrran hade ju nojat upp mig om det hela, det skulle vara såååå komplicerat & svårt, så jo då...jag var beredd på överjävligheter & folk som kastar sig ut, cyklar som kommer farande och enkelriktat. Happs, rullar in på Mariatorget...det går ju inte snabbt precis. Oj en tant är på väg över...bromsa eller?! Svänga hit & dit som en idiot och sen var det klart?! Fattade inte svårighetsgraden i det hela...vart fan är alla faror??? Vad är det jag ska va oroad över? Man kör ju i typ 30???

Jag kanske hade tur, det var dagen innan Dagen D...då det kom hela 6 cm snö och hela stan lamslogs?! Kanske därför att cyklisterna hade låst in sina rides redan? Folk inte stoppa ut snoken i onödan när polarvindarna ven?! För det var ju rätt så folktomt tyckte jag iaf?! Så snart när jag segat mig klart så ska man väl ta sig en uppkörare, förhoppningsvis så vräker snön ner & det finns bara ett sätt att köra....snigelfart & hålla sig på spåret hahaha....lär väl bli så antar jag, för jag har inte bråttom direkt. Kanske är en fördel att köra upp i snö? Hmm...ska se hur det går men jaha ja...lär säkert funka super eller så grinar jag väl & drar mitt hår...vem vet!