MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

måndag, november 27

SL terror eller?!

Japps, så äntligen har man sett effekten av störda som irriterar sig på mobilsnack. Hade faktiskt ingen aning om att man ej fick snacka i mobilen på bussar oxå?!

Och som jag nämt tidigare om galna bussförare, så kan jag tänka mig skadeglädjen slog till rejält när han larma vakterna om ett "störande samtal"?! Och de där pajaserna...freakin wanna be copsare...okej att hon snackat på bussen & fick lite skäll för det, men att sedan inte ens få ta t-banan hem efter uppläxningen är väl att utöva maktmissbruk på hög nivå?!

Bruden ringer SL som säger att hon får smita förbi väktarna, klart hon får åka tåg hem?! Yeah...SL känner väl inte till de adrenalinstinna väktare med mindrevärdskomplex, smita förbi?! Halleljuja...det fattar väl vem som helst att de kommer få anfall och leka James Bond, för att senare avancera till tortyrmästare för att klämma fram eventuella bekännelser om att hon säkert riskerat svea rike och NU har de neutraliserat faran och kräver minst ett diplom och tillgång till vapen inför nästa aktion?!

Seriöst, de flesta väktare lider ju av komplex...de drar upp brallorna så högt i grenen att det orsakar smärtor och troligen blodsbrist vilket resulterar i deras otrevliga humör, och de facto att de aldrig blev poliser...ja genast förstår man deras lidande.

Och den där tandlösa lagen som alla ryggradslösa medborgare utan käft hyllat...my god så patetiskt...

läs själv...

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag kan inte tycka synd om henne. Hon kunde ha stängt av mobilen som vi alla andra måste göra på bussen, ELLER, satt sig längst bak i bussen där man FÅR prata i mobil. Istället tyckte hon att "busschauffören skämde ut henne" ("ooohhh vad piiiinsamt!") och vägrade. Däremot tycker jag det var att ta i lite väl när de inte lät henne åka hem med SL efteråt, så får inte väktare bete sig. Även om folk är otrevliga och vägrar följa regler så behöver inte väktare bete sig likadant.

måndag, november 27, 2006  
Blogger Det Mörka Hotet said...

Jag är nog benägen att delvis hålla med "föregående talare" - dvs Anna - då hon faktiskt hade ett val och man kan faktiskt vänta med att prata i mobilen ibland.

Dock är det väl allmänt känt att de allra flesta väktare får jobbet via speciella Jobb-kuponger som ligger i 10 kg:s multivitaminpaket för kroppsbyggare: tar de sedan bara med Jobb-kupongen till SL/Krogen så är jobbet deras!

Samuel

måndag, november 27, 2006  
Blogger RedAngel said...

Ja, en sak att bli varnad & skita i det, sen beror det oxå på om hon VRÅLADE ut samtalet och var störande på så sätt MÖJLIGEN...men att bli sen bli nekad att ta t-banan hem...är lite VÄL överdrivet & att de jagar henne?! AND...vart sitter klisterlapparna om mobilförbudet i bussen? Aldrig sett där, dock på t-banan?!

Men seriöst...ser ni mobilsnack som väääärsta prylen, eller?! Jag kan inte förstå att folk inte har bättre saker för sig än att hetsa upp sig på små skitsaker?! Snacka om menlöst liv man har om DET är ngt man hetsar upp sig över?!

Mohahaha...tyvärr Anna & Samuel, den regeln är så jävla patetisk, snart kommer krogregeln...där det blir förbud mot tjejer som går 2& 2 på muggen som små flockdjur och bosätter sig! Fixa en regel mot alla tiggare istället & använd sunt förnuft & våga säga åt folk istället!

Och vänta bara...regler om när och om du får le på t-banan är väl nästa, fyfan vad patetiskt att skapa regler som är så löjliga...man kan säga åt folk att dämpa sig, men inte här...här gör vi regler så alla slipper prata med varandra?!

Naah...sorry, säger bara get a life för fan!

tisdag, november 28, 2006  
Blogger Dead Dog Texture said...

Hahaha, vilka pajasar. En ryssfemma i röven och dom tror att dom är satans jävla insatsstyrkan.

Tjejen skulle kanske bli utslängd. Det tvivlar jag inte på. Men väktarna tar i lite mycket.

Vet ni varför dom har byxorna så högt upp?

Jo, för då somnar kuken och då känns det precis som att runka av en annan.
...eller så är det ett sätt att slippa springa runt med stånd när man är fullproppad med "vitaminer".

fredag, december 01, 2006  
Blogger RedAngel said...

*ASG*...ja det e väl så, och tack...nu vet jag varför de alltid har brallorna så högt, vissa tror att de väntar på högvatten, men jag hade hela tiden en annan tanke om varför & se där...jag hade rätt :P

onsdag, december 06, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home