MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

lördag, november 18

En till grej...ang psykosgrannar

Asså nu har jag så många bloggar & saker som jag skriver på olika ställen att man får snart skaffa sig split personality för att hålla reda på vem sa vad & vart då hahaha...

Ang grannar...som jag berättat tidigare om min kära copycat ex granne, vars dyrkan för mig inte har gränser, (hon som köper likadana kläder, överraskar en med en smärre hjärtinfarkt då hon visa upp sin nya frilla...en spottad kopia av mig, som köper likadana möbler som mig...)
har ju då gått & gjort sig själv på smällen...ganska troligt för att jag, hennes hero är det.

Inte så att hon först fråga snubben om hur hon ska göra...nej, hon pinka på stickan & sen blev hon så till sig i trasorna att hon lyckats...så hon ringer mig, hennes all mighty, hennes livsguru och tillika gud för att meddela denna gudomliga nyhet?!

Har jag en idiotmagnet i asset som suger till sig de tokigaste som går att finna på denna jord? Jag bara undrar...

(hm...asså undrar om man kan hyra en bila tills 03.25 så jag kan väcka grannarna med lite skak & brak?! Existerar terrorakuten???)

4 Comments:

Blogger Det Mörka Hotet said...

Creepy!

I filmer - och det är nästan den enda "erfarenheten" jag har av psychos - så älskar dessa weirdos sina hjältar och avgudar den mark de beträder...TILLS något får deras mikrohjärna att klicka och de ger sig på sin hjälte istället: se upp - be MUCH aware!

Samuel

söndag, november 19, 2006  
Blogger RedAngel said...

Fett Creepy, skulle nog bli rädd om hon plötsligt ville hyra rum hos mig hahahaha...DÅ ere kört, ser kniven glimma i mörkret *S*!

Ja, min erfarenhet innan var på film, nu har jag plötsligt mitt livs levande eget exemplar att brottas med, strange feeling.

När man var tonåring så var det vanligt att ha en kompis som kunde apa efter, men det var mer oskyldigt även om jag inte ens då var förtjust i att ha en tvilling men på sätt & vis kan man ta det som en komplimang...att man är en stilikon, men när en vuxen kvinna som e 10 år äldre än mig kör samma stuk...ja då är det fett creepy & att bli gravid OXÅ?, ja det känns inte precis så där HOPPSAN det hände, i detta fall för sedan hon fick reda på att jag var det, så har hon inbillat sig i månader att hon OXÅ är det & nu slutligen BINGO!!!

söndag, november 19, 2006  
Blogger Min kopp te! said...

Eh!
-Kanske dax å flytta?
Detta får mina knän att skallra och vika sig en aning.
'Stackars barn om hon bara skaffar det för att stajla och vara lik dig.
Och jag förstår att hon diggar dig för det gör jag med, men det där är ju inte friskt som sagt att göra som hon gör.

Är hon också gammal käring och får barn och inte bryr sig om barnet så lär det bli etter värre eftersom det är fysiskt jobbigt att springa efter & bära och kånka på barn om hon är min ålder t.ex..47års-åldern typ.

Kan man bli gravid då föressten?
Hjäääälp.....måste fråga sambon, nämen det behövs inte denna månad för ja förklaringen finns i mitt inlägg i bloggens rubrik..;-)

måndag, november 20, 2006  
Blogger RedAngel said...

Ja, hon skrämmer mig Ankie, det där är inte sunt betende alls & hon e ju äldre än mig så det kommer bli jobbigare för henne, även om det oxå kommer bli jobbigare för mig för nu e man ju 10 år äldre & den där whiplashen on top, så jag är medveten om mitt val.
Men HON?! Ja, jag vette fan vad hon tänkt om hon ens har det.

Och Ankie...ja, så länge man har sin M, så kan man alltid få till det ;) fast det sägs att det ska va svårare då men för den skull går man ju inte säker, du har väl läst om 55-åriga kärringar som skaffa barn?!

Hur tänker man då? Man är ju 60 innan barnen ens gått ut dagis?! Och...kommer man leva så länge som barnet kan tänkas behöva stöd av förälder? Man e ju fan 80-90 när de skaffar sina partners & barnbarn?! LEVER man ens då? Nä, det känns jävligt ego då!

tisdag, november 21, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home