MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

lördag, november 18

Sköna grannar, eller hur det nu var?!

Som jag nämnt tidigare så kan man älska sina grannar på olika sätt, mama india är fett cool hur hon grillar på balkongen & parerar 2 meters eldflammor med lock!

Ett tag hade jag mysko lurkar som säkert hade en flykting i garderoben som försökte kraffsa ut sig med en sked varje natt...men tack och lov antingen rymde flyktingen eller så flyttade de!

Nu har jag familjen från helvetet ovan mig, de har säkert ett privat dagis eller jävligt många hyperaktiva kids. De vuxna verkar ju inte heller så friska...cirkus NU så kommer de på att de behöver ett hål i väggen?! Likadant har det vart 3 helger på raken, vid 22-02 ska de borra ETT hål, inte fler...bara ETT.


Eftersom det är helg så har man ju i princip hela jävla dagen på sig att borra, rent av ta ALLA hål på en halvtimme istället för sprida ut det över ett år, eller vad deras sjuka mål är?! (Har hittat bilden som säkert beskriver hur slutverket ser ut)

Inte nog med att de äger en borr, de äger en jävla bongotrumma oxå?! Vaknade runt 2 inatt av djungelrytmer från en trumma?!

Men for fuck sake?! Okej om ni rökt på eller släpat fram sentimental minne från någon jävla resa innan barnen kom...TITTA på den, dunka inte!!!


Trode jag skulle få hjärnblödning...cirkus 5.35 vaknar ALLA deras barn (det måste vara flera, eller så är det djävulens avkomma) dunk dunk dunk av små fötter som dundra över golvet, de åker säkert rollerblades inne...det mullrar överallt?!

Självfallet river ungen en blomkruka av modell skitstor & braket, porslinklirret och ungens ångerfulla illtjut över olyckan?! SNÄÄÄÄLLA KAN MAN FÅ VAKNA NÄR MAN SJÄLV VILL ELLER?! Sen ska det dammsugas & joxas... runt 8 så var det så pass tyst att man kunde somna om utan oljud...eller?! Nej, någon ungjävel cyklar rätt in i en parkerad bil...ungen tjuter, bilägaren vrålar och larmet bara låter, morsan till ungen vråla på bilägaren?!

Å vad det är skönt att det är helg nu igen förresten...kanske ska ta med mig madrassen och sova i parken inatt, lär väl va lugnare där med alla duvor och hundskit än hemma uppenbarligen, kanske hittar en ny polare...farfar Hasse Hembränd?!

Nu känns sommarstugan in the middle of fuckin nowherer som en idyll...alla björnar, älgar & vargar precis som husdjur, gullit liksom! Till och med utedasset är en idyll med frostskadat ass & inbillning om farliga djur som tänker bita en i .... Ja, DET känns iaf TYST!

6 Comments:

Blogger Det Mörka Hotet said...

Lider med dig: de verkar ha en mindre fritidsgård ovanför dig SAMT en kursverksamhet där folk lär sig spela instrument och/eller hantverk (som - just det! - att borra i väggar så det hörs långt bort)!

Samuel

lördag, november 18, 2006  
Blogger RedAngel said...

Inga probs, planerar att bila betong imorgon 03.28...men BARA två minuter åt gången ;)

Sen tänker jag felkoppla tvättmaskinen så de lär sig duscha kallt och om inte det räcker så vill jag ha en afrikans inhemsk afton med FLER trummor än de EVER hört & så ska de hoppdansa i taket.

Fixar en jävla studsmatta & när jag lessnar på kultur dansen så riktar jag hoppmattan mot balkongen så kommer det regna svarta män på biljävlar som ändå skiter i att parkera i garaget...

Allt gör grannsämjan ;)

lördag, november 18, 2006  
Blogger Dead Dog Texture said...

Har en granne som var tvungen att borra 23:00 en vanlig vardag.
Alltså jag var över och bad honom att sluta. Det var då han sa att han var tvungen.
Det räcker alltså. Ska prova nästa gång.

Polisen:
-Körde du inte lite fort där?
-Jag var tvungen.
-Ohh, sorry. Visste inte.

Butikskontrollanten:
-Jaha, och vad har i väska.
-Jag var tvungen.
-Ingen fara. Ska du ha en påse till allt det där?

Kanske samma med dina grannar.

söndag, november 19, 2006  
Blogger RedAngel said...

Fyfan, det kanske e din granne??? Snackat med nissen förra veckan...det va inte HAN som borra?! Nej nej! Man bara okej vart fan e kärringen då?

Sen råkade jag höra han snacka med en polare då jag drack kaffe på balkongen & visst fan va det han erkände han till polarn *S*!

Så...jag har en borrmaskin även jag, kanske dax att dra upp några hyllor...vad e klockan nu...hmm ja NU måste jag nog det *ASG* ska bara hitta plugg & så där... be right back...

söndag, november 19, 2006  
Blogger Min kopp te! said...

;-)Skarru bo i stugan nu då?
Det är hemskt att bli väckt.:/
Jag har en fördel i att vara döv på ena örat ety då lägga jag hörande örat neråt i kudden åså blir re tyst serru.
;-)

måndag, november 20, 2006  
Blogger RedAngel said...

hahaha...ÄRU GALEN?! Nej fan Ankie *S*..det e så man överväger det, hade så ont i skallen & sen bli väckt så där...ja då får man ju anfall för mindre!

I sånna tillfällen kan man ju önska att man var hörselbefriad...eller iaf volymkintroller på öronen hahaha

onsdag, november 22, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home