MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

fredag, november 17

en syrra going down...testet bustar alla ;)

*ASG* Kunde inte låta bli att testa på en av mina syrror...mouhahahaha...å helvete...don´t kill me hahahaha...men jag tycker det låter...hahahahaha....damn it...och hon kollade på köpa hus i trakterna utanför knutby för en tid sedan MOOOHAHAHAHAHAHAHA...satan i gatan!

Dina testresultat är klara

Ditt Fultal är: 1
Du tillhör Fultalsgrupp 1

Ditt Fultal är under Socialstyrelsensrekommenderationer.

Analys: Även om du inte känner till det, eller helt enkelt inte velat erkänna det för dig själv så talar ditt resultat sitt tydliga språk: Du är frikyrklig.

Vi ber dig därför söka upp närmaste pingstförsamlig omedelbums! Där är det enda kreativa orala arbete du behöver utföra att tala i tungor, vilket borde lindra din prestationsångest.

Om du skulle råka befinna dig i trakten kring Knutby avråder vi dock från detta och ber dig istället att:a) om du är kvinna, snarast inställa dig på närmaste ROKS-kvinnojour där du kan träffa jämlika och diskutera er livssituation över ett glas vin. b) om du mot all förmodan skulle vara man kan du istället söka dig till något svenskhak på Mallis eller Rhodos där du tar anställning som DJ.

Har du inte höjt ditt fultal efter en säsong ber vi dig vänligen men bestämt att följa Socialstyrelsens handlingsplan 3:16 och snarast flytta till Holland där männen, sedan länge, är erkänt fula.

Andra har svarat...9% totalt tillhör denna grupp.8% av tjejerna tillhör denna grupp.10% av killarna tillhör denna grupp.Medelåldern i denna grupp är 28 år

2 Comments:

Blogger Det Mörka Hotet said...

Sant - att hon tittade på hus i trakterna kring Knytby, alltså?

Antar att stället dock är helt okej.

Samuel

fredag, november 17, 2006  
Blogger RedAngel said...

*S* Ja det är sant, därför var det så grymt roligt svar...mitt var väl sisådär om man jämför.
Visste inte ens att knutby låg ut mot norrtälje förrens vi åkte förbi & vi garva så vi dog när vi såg det...sen gör man ett test och voila...vad ser man?!KNUTBY STALKS HER?!
Helt klart roligaste svaret på så sätt!

fredag, november 17, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home