MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

måndag, november 13

Fars dag?!

En av mina äldre vänninor (som för övrig tycker att min paps är superhet hunk) undrade lite i förbifarten hur vi skulle fira vår far, en dag som denna och jahapps i vår familj tror vi inte på komersiell smörja utan vi uppvaktar folk när andan faller på och vi behöver inga dagar för sånt shit! Men jag kan nog tänka mig att hon skulle vara redo att slänga sig över till mig med ett lass nybakt och tindrat som en julstjärna om jag bjöd hit henne...hahaha....

Så hur firade vi då fars dag månne? Jo, papsen bytte däck på syrrans bil och jag skulle ha dragit en repa övningskörning med honom, men valde att hyra film med chips & dipp istället iofs väldigt snällt skulle jag vilja påstå eftersom papsen alltid får en smärre hjärtattack när vi är ute och åker.

Ja, vi är ju inte överens om det här med bilkörningen då...jag ser en lucka, jag tar en lucka. Pappa ser en lucka...den ska helst vara på minst 3 km innan jag då ska krypköra ut i värsta pensiostylen, men dock...jag har hittat till gasen & hehe...där ligger foten fint skulle jag vilja påstå! Sen talar vi olika språk också...så oftast får han sitta tyst och fin medans jag roar mig med att köra som jag vill, det funkar skitbra vill jag lova. Men å andra sidan, det va länge sedan han tog sitt kort va...och så nu kör jag som vi lärt oss på skolan, eller ja nästan iaf...jag svänger på 3:ans växel istället för att larva mig och växla ner, mer miljövänligt liksom!

Så...jag anser mig som en väldans snäll dotter som inte tilltvingade mig en åktur idag, men som sagt...imorgon är en annan dag och då ska vi allt ut och åka (helst skulle jag vilja ha ett snöfall inatt så jag kan få dra i handbromsen och snurra några varv...men men man kan ju inte få allt här i livet)