MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

tisdag, november 28

Med trycksvärta & en latte...

Jupps så har man sniffat i tidningar då & förundras över världen. Hur kommer det sig att just den här vintern, eller...om man nu kan kalla det vinter så slår folk ihjäl varandra på löpande band? Kärringar har ihjäl sina gubbar, gubbarna tar livet att kärringarna och ungarna slår ihjäl sina föräldrar?! Förgiftar spioner & andra?

Är det mörkret som släpper ut demonerna eller? Och jag som pep om mina galna grannar & fly till landet?! Hell no, där spränger folk sig i bilar?! Okej, shit happens hela tiden men nu tycker jag tidningarna haft en liten mordvåg igen. Mnja...inte känns det så kul med sådana nyheter heller, det är mörkt när man kliver upp & det är mörkt när man kommer hem och plötsligt torr man att klockan är 22 men så kollar man och den är bara 18.03?! Nä vad uttråkande det känns *S* med like the sun!

Och så läste jag om den nya trenden bland unga, visa upp sin fylla?! Ja, egentligen så är det ingen nyhet alls, det är bara modern teknik som är skillnaden. Att ungdommar vill synas, eller skryta om en fylla...eeeh är det nytt?!

Minns väl själv när man gick i plugget och vissa var SÅ stolta över att de hade minnseluckor, det va så coolt att de däckat i buskar eller spytt tarmarna ur led?! Sure, inte hade vi digitalkameror då, eller ens mobiler...för att inte tala om mobiler med kamera hahaha...då fanns tegelstenen som satt fast i bilen typ! Och kodak moment var möjligen det som kunde föreviga fyllan om det nu var målet. Och det var knappast så många som hade tillgång till datorer eller att det ens existera sajter där man la upp bilder, utan det hetaste var väl att smygringa "heta linjen" och fnissa, driva med folk eller snacka?!

Så vissa nyheter är inga nyheter egentligen, old shit i modern tappning bara...

6 Comments:

Blogger Det Mörka Hotet said...

Jo, men nu börjar jag fundera på om inte mina (nya) minnesluckor beror på de där ungdomssynderna...finkel ÄR inte nyttigt!

Samuel

onsdag, november 29, 2006  
Anonymous Anonym said...

Det roligaste är att ungdomarna enligt tidningen "tvingas" supa sig redlösa för att de ska kunna filma och lägga upp. Det är en "trend" nu och det är farligt. Jisses, om det är en trend att ungdomar super sig askalas och spyr så är det en trend som hållit i sig sen den första apliknande människan fattade hur man jäser sprit. Och att "tvingas" supa sig full för att filma för att lägga upp på en sajt där andra gör samma sak, så undrar jag vem som "tvingar" dem. Alla de där anonyma människorna på nätet som de aldrig träffat? Står de där med pistol och säger: "Nu får ni supa, filma och lägga upp på You Tube - OR ELSE!"

onsdag, november 29, 2006  
Blogger RedAngel said...

Ja men eller hur Mörkret...det måste nog vara därför *S*, bara tog sin tid att landa?!

onsdag, november 29, 2006  
Blogger RedAngel said...

*S* Ja, Chribba...man tvingas säkert, måste va så?!
Eller kan de va inspirerade av typ alla wildboys och vad det nu heter, så det blir fylla med överdrift...fast teater snarare så de ska göra film av det?!

Nä...ren å skär tonårsfylla... as we all know it, nu dock på film på nätet ;)

onsdag, november 29, 2006  
Blogger Dead Dog Texture said...

Du glömde föräldrana som slår barnen med golfklubbor.
Precis som man behöver en golfklubba för att pryla en bebis på 1 månad.

fredag, december 01, 2006  
Blogger RedAngel said...

Varför ska man prygla en bebis??? Som om de förstår eller kan uttrycka sig bättre för det?! Snarare tar jag då golfklubban & svingar på de vuxna...för de fattar nog varför röven blidde röd och att den kan bli det igen om man inte passar sig *S*

onsdag, december 06, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home