MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

torsdag, september 28

trum trum...hösten e här..

bild tagen härifrån
Wee...nu idag är det en riktigt tråkig höstdag...efter vart så trevligt med solglimtar så neee...det här vill man ju inte skåda!

Så då roar man sig med lite kuliga saker istället :P så här kommer en länk om man nu känner för att spå sig online...tydligen e min höga lycka att satsa på hästar eller hundar?! Hmm...ja, eftersom jag har pissmyra valpen hemma, så stryker jag nog satsa på hundar.

Så kan man roa sig med att kolla veckans horoskop för att se om nått kul nu ska hända kanske, eller om det bara är lots a crap klottrat som vanligt!

Eller så kan man roa sig med att kolla på vackra bilder, hos dansken som jag lånade lövet ifrån. Där kan man sitta och glutta på annat än den grå sörjan genom fönstret!

Happs...så kul var jag idag, men efter ha jagat lillråttan så...tjaa du..humöret...är väl lika roligt som en pisshög på mattan, eller för att variera vätska så välte liten ut hela mitt cola glas?! Så nu får man klistrig matta istället?! Och när jag hade med henne till salongen, så medans jag fick min ansiktsbehandling så behandla valpen mina skor...så nu är man skosnöreslös nästan! TUR att jag inte skaffa en...fyfan den här är ju nightmare!!! Inte som min diva...hon va snäll som ett lamm & rumsren!

Åtminstånde får jag kul i eftermiddag, så jag blir av med hundarna och ska se över hur mitt skriverijobb kommer se ut och hur mycket jobb det blir, det är iaf något som man kan se fram emot. Funderar på dra en egen krönika eller något sådant...får se hur utrymmet ser ut.

Så japps...man kanske ska fixa lite städning nu, och ta dogzen på en promenad...näe vad tråkigt det är *S*...men hell, man ska väl ha sånna dagar med!

the butcher boyz...

Man upphör sällan att förvånas över folks idioti och mysko saker som man nu kan finna roande, som det glada städgänget som näckade bland kadaver...seriöst, har man verkligen så tråkigt på jobbet att man näckar?!

Och bland lik?! Mohaha...fyfan vilka äcklon...ska det vara nya chipendales eller? Borås Cleanest Butcher Boys visa ballen?! Vill man skåda spektaklet så klick här ...inte för det var mycket att skåda, några blekfisar med suddade nyllen *S*. Fan vad pinsamt och bli känd för det...grabbsen som näcka i slakthuset?! Mohaha...vilken referens till framtida jobb det måste vara!

Men jaja...hobbys ska man väl ha & roliga fritidsintressen...men att näcka med döda djur skulle jag dock inte räkna in som min hobby.

Ouff, har inte haft tid att ens klottra här...är hundvakt åt en icke rumsren liten puppy och hennes mor, fy satan säger jag bara vad det lilla otyget hunnit med! Så när ägaren ska hämta upp sina djur så ska jag smälla matskålarna i skallen på henne, för hade jag vetat att jag skulle haft pissorama här, så skulle jag avböjt direkt.

Jorå...little pinkish har addat ett helt nytt arbete åt en och lite tårfyllda ögonblick av ilska, nu mer är man miss klorin...och en räkning på kemtvätt kommer att levereras, nya madrasser, samt ett stycke förstörd mobil...det var icke en billig historia det här.

Satan i gatan...och imorse flydde tydligen puppyn ut genom dörren när sonen stack till plugget...tänkte inte mer på det, precis när jag började fundera på vad det lilla pinkande spektaklet var...så plinga det på dörren?! En granne hade hittat smulan ute i porten??? My god vilken hjärtattack jag fick, tänk om nån hade tagit henne?! Hur fan förklarar man det sen?! Jo...valpen...ehum.. ja en morgon försvann den upp i rök?! Helvete hjärtat höll på trilla ur kroppen när man tänkte på vad som kunde ha hänt?! Och hennes korkade mor saknade tydligen inte sin odåga alls, för inte ett pip eller att hon ens letade efter henne?!

Oki...eftersom mamsen är min gamla voffs så vet jag hur tokig hon är, kommer aldrig glömma när jag kom hem från jobbet...upptäcker i min fasa att hundfan tuggat i sig en karta alvedon, en karta p piller och ett halvt paket cigg samt...choklad samt ansat en blomma och skvätt ut jord?! Från den dagen lämnades hon inte ett ögonblick själv...konstigt nog blev hon inte sjuk eller dog av det hela.

Verkar mer som hundfan hade ett PMS anfall utan dess like *S*...så japps, man behövde kanske inte oroa sig för eventuella valpar på ett tag...hon va ju proppad med hormoner, säkert hög på nikotin och tog väl alvedon för att landa...hade väl hoppats på att plantan var knark kanske...vad vet man vad hundar tänker och inte?! Och sen så trösta hon sig med lite kexchoklad...fan, det är en riktig kvinna den där hunden...skogstokig hahahaha!!!

Så...imorgon blir jag befriad från pisslisan och big mama...fan vad skönt, man slipper vaka som en hök & kan nog glädja ägarinnan med att valpfan är näst intill rumsren nu pga min stenhårda träning...INGEN PISSAR OSTRAFFAT PÅ MIN MATTA, hell no...toalett träningen inleddes med omedelbar verkan!!! Måste sett ut som en idiot...andan i halsen och kläder påkastade i panik, för man skulle hinna med att få ut lillan innan hon fick ut sitt shit!

Nu är jag tacksam att jag inte köpte valp av den kossan...förfan, rumsren är det minsta krav jag har om jag ska ta in en odåga...så klart...små olyckor kan hända...men denna djävul...grrr...inget är bättre än en äkta matta uppenbarligen!

Så japps...gissa vem som sitter & klottrar med pisslisa i famnen om inte...mmm JAG! Så nu ska jag ut och rent av kanske man får vakna upp UTAN att bli slickad i ögat, biten i örat och pruttad på...fyfan vilken tortyr man utsätter sig för!!!

söndag, september 24

Sniffing in da corners...

Läste lite på en blogg nere i den södra delen av vårt land...och kom ju faktiskt på att mmm...det där hörde jag nått om förut. Att i Landskrona rösta vart 5:e på sverigedemokraterna..sheit, var femte människa där?! Det är ju...jättemassa det, fast samtidigt blir man nog inte så förvånad...för det är väl där de flesta hamnat, de som trillat in över gränsen?!

Lite komiskt samtidigt...på nån ort där nere hade de haft valvakan i en pizzeria, vilket då genast får mig att tänka: rassar käka hos Kemal men...bara för att HAN är okej, men alla andra är ju sjuka och ska bort!

Har faktiskt inte ens läst vad de hade för vallöften direkt, men hörde något om att det så fint stod om att istället för att plocka in flera flyktingar, så skulle man ta hand om de som finns här, nu! Och om ta hand om innebär att se till de faktiska behoven, att få ut dem på arbetsplatser och se till att de får ett meningsfullt liv så...då tänker dom bra faktiskt.
Men vem vet egentligen vad deras ta hand om innebär, med tanke på politik och lögner så kan det likväl betyda att de hyrt ett JAS plan och ska sätta vita huvor på utlänningarna och droppa dem från skyn vid deras landsgräns?!

*S*...mnja jag har vild fantasi ibland...men med tanke på vad amerikanerna roade sig med, så...det är ju en halvsanning eller en möjlig teori iaf!

Och förresten...vad jag menar med meningsfullt liv, är ju faktiskt som så...många av de som kommit till sverige har värsta utbildningarna, inte alla kanske...men jävligt många och vad får de göra?! Lyfta bidrag och få depressioner! För om man tog tillvara på deras kunskaper så kanske lilla svea skulle få ett uppsving?! Vem vet!

Tänker på en kvinna, som höll på bli vansinnig när hon kom till Sverige...hade en finfin läkarutbildning i bagaget och jobbat som det i ett tiotal år...så med andra ord så hade hon kompetens och erfarenhet, hon hade inte bara övat att ge sprutor på apelsiner...hon hade huggit folk i armen på riktigt!!! Och hon VILLE jobba...men jahaps...efter hon hamnat på SFI och var klar med det, så skulle hon isf validera sina betyg....och sen så...blattarattaraa...hon var inte precis 25år så hon hade all tid i världen att börja om på skolbänken, när hon redan vart i yrkeslivet!

Och så vad gjorde hon?! Ja, hon fick vackert sänka huvudet och se till att få in en fot i vården som hon brann för och som hon besviket sa: Ursäkta att jag säger det, men jag är utbildad läkare och här i Sverige får jag torka arslen på gamlingar?! Jag skulle kunna göra så mycket mer med mina kunskaper!

Och som jag tänker...varför skulle hon inte kunna vara läkare åt just invandrare som INTE behärskar språket? Hon skulle kunna ha en tjänst där hon hjälper de som är "nya" i sverige?! Istället för att släpa på en tolk...så kan patienten känna sig trygg och förstå vad läkaren säger och förklara sina symptom själv?! Det tror jag stärker både patienten och läkarens självförtroende och viljan att komma in i samhället?! Slippa sitta som en bebis och undra, inte fatta och inte komma vidare?! Den här kvinnan som är läkare hade lite jävlaranamma i sig och såg till att åtminstånde komma ut på någon höger i arbete, men jag kan förstå de som ger upp!

Så på sätt och vis så tycker jag att Sverige faktiskt ska ta hand om de som de redan släppt in, pausa lite och fundera på vad man ska ta sig till. För det snackas om bidrag, arbeten och sådant...fast man släpper inte in invandrare på arbetsmarknaden...man kasta bidrag på dem som det vore godis och sen gnäller man om det?! Och de svenskar som hamnat på sniskan, inte ens dom kan få in en fot på arbetsmarknaden heller, så slänger man lite bidrag på dem med?! Är det för politikerna vill ha något att gnälla om?

Och de här moderaterna...vad tror de att det ska hjälpa om de sänker bidrag och arbetslöshetsersättningar?! Ger det ökade arbeten tänker de, att de tvingar ut folk ur husen för att söka de där jobben som inte riktigt finns eller ens har funnits? Eller är det inte som så att vi snart kommer ha ett samhälle likt USA, där det kommer att finnas riktiga ghetton...där fattiga blir hur desperata som helst och lägenheterna kommer förfalla eftersom privata hyresvärdar har en tendens att slarva med underhållet redan nu, så...privatisera resten och se när de riktiga skojjarna investerar och skiter i underhållet?! Och...en invandrares högsta dröm är väl att lyfta bidrag och äga sin egen fastighet...eller, för det har man råd till när man skurar toaletterna på t centralen?!

Mnjaa...jag kanske överdriver lite, men rent så där...verklighetsuppfattningen hos politiker är inte den samma som hos vanliga dödliga, kan gärna byta lön med nån på ett år kanske och så ska vi se vilket uppvak det skulle orsaka, vi kan byta bostäder men inte rutiner...så ska trolla med knäna få en ny innebörd, även om jag då trollar solbrännan i karibien hahaha!

*S*...

Trillat på skallen än elle???

Ah just det...kom på så här nu...håller på spanar runt lite på hemsidor för att prångla ut mina små alster, så för att ha en uppgift om priser så har jag spanat på sidor som säljer konst.

Och...vissa människor lider av ett sådant storvansinne att det är sanslöst, såg en jävligt uggly...för att inte säga "inbilla du dig du kan måla" tavla...en apa hade kunnat göra ett finare verk än vad den här dåren gjort.

Och själva grejen som fick mig att häpna var priset för skiten... snacka om övervärdera sin konst...50.600 spänn?! My god och det var en liten sak 40x50cm...så hur man kan lägga det priset förvånade mig, det är en komplett okänd person, inte fina utbildningar eller diplom eller utsällningar eller något sådant som kan få en att tänka Aha...okej!

Shitt va folk kan sätta priser...inte bara den här extrema konst(-ig-)nären, samma sak som när man var på Öland, värsta priser på absolut...inget...berättade väl om önos syltburken med en målad blomma på á 600 spänn eller vad fan det var! Eller värsta pinsama...inte ens min son målar så uselt (och han har INTE ärvt mina talanger om vi säger så) i paint, som de printat ut och slängt ut Huldas gamla bild ur ramen, för att sedan ta cirkus 2000 spänn?!

Eller så är jag en idiot med samvete, som aldrig skulle kunna sälja till värsta överpriser...kanske ska lägga mina tavlor på 80.000 bara för att spela speciell?! Fan, man kanske blir miljonär på ett par tavlor...kan ju öka priset ju fler som köper?! Kanske ha budgivning på dem??? Ååå multi miljone och dollartecken i asset kanske kommer snart?!

Ska ta ett frimärkstort papper...dra 3 sträck och sälja för...mnjaa...vafan sägs om 45.000?! Sen kan jag spilla en droppe cola på det och voila...det är ett seriöst och djupt verk, skildrar fattigdomen på stäppen, svälten...ja all världens jävla olycka, sen döper jag den till...hmm... låt mig tänka....Los Locco Bimbos Stäppsvält?!

Mohahahaha...nä fan...jag borde bli en surmufflad konstkritiker *S*...använda sånna uttryck att de inte riktigt fattar vad man menar, så folk blir tveksamma när man placera nått i fittosa kategorin tex *ASG*....och ja då, jag är helt nykter...möjligen trött...men aaah behövde bara säga mitt om vad jag sett, speciellt då det finns folk som är så grymt duktiga men säljer sina grejer för 3000...fast DOM skulle kunna ta 50...då tänker jag så det knakar & ryker!

NATTINATT för sista gången å om blogger nu inte har sin outage...för då kommer jag GRINA om jag måste skriva om...för då skiiiiiter jag i det akej...

Boys are stupid, lets throw rocks at them...

Mmm...så är det ibland. Drog en repa förbi mitt kära spraydate i ren tristess för att spana in vilka nötter som fått fötter, det slår sällan fel där...alltid ett offer som vill smaka på mina fötter.

Inatt var det en fjant...lovar att det var fejkkonto med någon buttuggly bild så man kan trilla baklänges av skräck. Och vad skriver fjanten mån tro?! Jo att han självfallet är oskuld och skulle vilja ha lite hjälp att bli man, haft ett traumaliv och blattarattaraaa...

Hm...börjar fundera på om min sida ser ut som röda korsets freakin sperma samlare?! Står jag med en jävla bössa eller??

Men shittyshit, seriöst...VEM är så efterbliven att man tror sig kunna få napp på sådana små menlösa mess?! Och självfallet haglade komplimangerna...som om det skulle få en på ett blidare humör mohaha, så japps...charmig som jag brukar vara när ipekkon anfaller så brände jag av en sån där sköning som antingen kommer få han att hamna på trauma akuten då han plötsligt beslöt sig för bli man med dammsugaren eller så kommer fjanten att garva sig lila!

Allt eller inget...stekpanna på skalleponken är nog det enda som hjälper! Och nej, det är inte den första blida oskulden som trott sig hittat den givande lilla donnan, hon som ska förvandla honom till...ehum ja man eller mus, vettefan!

*S* Det är sååå roande ibland att läsa mess, även om man ibland bara känner för att hulka över dumheterna som utdelas på löpande band.

Har killar hjärnor när de kliver in där? Eller slutar det fungera då de inser att det finns en massa titts and ass där ute?! Och de som plötsligt blir smygrunkande Hasse som glatt skickar svårt perverterade mess...undrar egentligen hur en sån är i vardagen?! Säkert en förtryckt liten fjant som ser sitt tillfälle att leka häftig på nätet!

Slutar aldrig förvånas...finns det riktiga snubbar där ute, eller är de alla lätt skakade och störda?
Fan vad kul det skulle vara att se folks miner, när de läser mess...nu tänker jag mer på dem jag drivit med, som jag berättat tidigare (i belive).

Hörde i tvättstugan idag...de efterlyste oxå normala snubbar, utan emotionella skador och som kanske kan klara av att vara ärliga en sväng...det verkar vara unikt att hitta något vettigt!

Eller unikt...har väl hittat något som verkar vettigt sedan en längre tid (me hemish) än så länge verka han normal typ, så jag kanske har haft lite tur och kräsenheten är inte av ondo. Men jag har redan hittat små sprickor i fasaden *S*...dom kanske jag tar och analyserar vid ett senare tillfälle, eller om jag blir förbannad...för det är väl då man klottra en massa stuff hehehe! För nog har han retat upp mig ett par gånger redan, men jag skyller på mitt temperament som blossa upp på två röda!

Nattinatt be back lejter

lördag, september 23

Pics på Ella...

Igår först langa jag in bilderna på Ella efter badet...så nu kan ni se hennes GLÄDJE över ha blivit badad och fönad...hon hatar att bli plåtad oxå för den delen som ni ser...men söt som få luddtussen =P
Här lyckades hon smita från pälsföningen...skåda hennes avsky, hon nästan spyr av ilska, fnös och var allmänt pissd off *S*. Kröp under bordet för att undkomma evil Red och hennes plans.
Här ser vi tydligt hur hon iggar mig och kameran stenhårt...man anar temat hear no evil red, see no evil reds eyes, speak no evil to red...I just hate her for the moment *fnyyyys* and my soul will not be capture on film...basterds!

Den här anar jag att hon hotar mig...gör om det där så ska jag slicka dig på ögat...tugga på dina favvoskor och pinka på ditt täcke, våga vända ryggen till och alla dina kakor kommer vara borta, gone...försvunna...bara så du vet!

Jo då, jag tror Ella är en hämdlysten hund...därför fick hon det fina smeknamnet Ella Bella Fittsmälla...det ryktas att hon gräver upp växter och skvätter jord då hon blir sur...såg även när hon försökte sno min kaka med choklad på...hann precis hejda henne och hon vart skitsur, blängde på mig och kröp under bordet....spana in denna bild, lovar att den där hunden tänker evil tankar och planerar nästa move hahaha...hon e smart, det e jag övertygad om...bara försöker lura en med sin bimbo look!

Knarkbantare...strange folk med dumma ovanor!

Sitter i solen och bläddrar i tidningen, råkar fastna i ett repotage om kändisar som tuggar adhd medicinen Adderall?!
Hmm...man tuggar i princip affe fast som man kan få utskrivet på recept och lite lögner?! Friskt eller?! Och varför man gör det är för att banta?!

Folk är så sjukt lata, istället för att se till att röra på arslet och kanske käka lite mindre så...mmm tar man lite knark istället, för det är ju enklare?! Inte för att jag blir så där direkt förvånad över det, alla pundare är ju spinkiga små historier...det vet man ju, det har man sett i alla dessa år.

Men att vara så äckligt lat, och snackar vi kändisar som just artikeln handlar om...så är de ju knappast så fattiga att de inte kan anställa en personlig tränare som piska asset på dem och ser till att de tappar sina kilo i ett naffs utan att riskera diverse andra problem som droger för med sig.

Men även vanliga okända människor knarkbantar...vet att mina ögon nästan ploppa ur skallen på mig när min vän som bor i Italien berättade om henne och hennes vänners senaste "diet" och hur bra det var. Hon roade sig med att kokainbanta?!

Åååh det var så bra det där, man blev inte hungrig och man kunde parta hur mycket som helst!!! Jo, visst...skitbra, för det är väl det livet går ut på...snorta skit och sluta äta till förmånen att kunna festa i storlek 34/36 eller rent av mindre storlek??

Kom ihåg när hon berättade det, blev skitförbannad och smacka till henne, kalla henne för massa saker...för fan, bara för hon lämnat sverige så ska hon väl inte frångå sina principer och bli en korkad pundare?!

Hon fnissa på och berättade att hon höll på pinka ner sig när hon passera tullen på arlanda...de hade hundar på plats just den där gången och hon hade en sedel i bakfickan där det fanns rester kvar och lite pulver, hon hade kallsvettats och trodde hundarna skulle få upp spår på det?!

Smart brud...men så klart, hennes klassiska förklaring var ju som alltid...du har ju alltid vart smal, så du kan inte förstå. Du kan ha alla kläder du vill. Hmm..sure, det stämmer väl men still... jag kan parta på krogen nykter eller berusad, har inte de komplexen att jag är i behov av att droga mig BARA för att ha kul?!

Dejta en snubbe en gång, som oxå berättade att han roa sig med droger då och då?! En gång om året baaaraaa...?! Jaha, och varför bara en gång om året istället för aldrig?! Hmm..jo asså några polare och bla blaa...man bara jaha så du menar att du är så klen att du inte kan stå emot det, av vilken anledning gör man det en gång per år endast? Vad skulle hända om du träffa dem oftare? Skulle du partyknarka då eller?! Ehum...?

Han hade inga vettiga svar att ge, för det är ju rent idiotiskt att hålla på med sådant. Visst har man fastnat i det, så det klart...kan vara svårare att ta sig ur, det ska ju motsvara en cigarett abstinens x10 och då förstår man att det är nog svårt som fan att lägga ned.

Nä, jag är inte drogliberal alls och blir bara irriterad på folk som vill berätta hur "bra" det är och att det är okej ibland?! I mina ögon är det inte okej ever...och för att BANTA med det...men ditt lata fetto för fan, rör på dig istället för punda...

mmm...det var väl det jag hade att tillföra idag, för nu ska solen tillföra mig lite värme och färg ;)

fredag, september 22

Hon eller Han?!

hehehe...bjuder på en till sköning, tycker att bägge alternativen var bra, så ser ingen vinnare i detta lopp tyvärr!

En språklärare försökte förklara det här med tinget "kön" för sina elever. T ex, sa läraren, benämns båtar, flygplan och orkaner som "hon".
En av eleverna undrade vilket kön i så fall en dator skulle vara. Läraren gjorde detta till en gruppuppgift och delade upp klassen i två grupper - killar för sig och tjejer för sig.

Uppgiften var att ge datorn ett kön och motivera varför.

Tjejerna kom fram till att en dator definitivt är en "han" eftersom:
1. Han kan en hel del, men vet sällan hur han ska använda sin talang utan att få instruktioner.
2. Det är meningen att han skall hjälpa till att lösa dina problem, men hälften av tiden är han själv det största problemet.
3. För att få hans uppmärksamhet måste du först sätta på honom.
4. Så fort du skaffat dig en vet du att om du bara hade väntat litet längre skulle du kunna hittat en bättre modell.

Killarna, å andra sidan, ansåg att en dator är en "hon" eftersom:

1. Ingen, utom hennes skapare, kan förstå den inbyggda logiken.
2. Det språk en dator använder för att kommunicera med en annan dator är obegripligt för alla som inte är datorer.
3. Minsta lilla misstag lagras i ett långtidsminne och kommer att ställa till problem långt efteråt. 4. Så fort du har fastnat för en, kommer du tvingas att spendera halva lönen på mer eller mindre nödvändiga tillbehör

onsdag, september 20

Min midja är smal av samma skäl som mina fötter är små - saker och ting växer inte i skuggan

fick ett fniss i mailen HISTORIER OM INTELLIGENTA KVINNOR

Han sa: Använder du BH? Du har ju inget att stoppa i den ....
Hon sa: Du använder ju byxor ...

... Han sa: Ska vi försöka ändra ställning ikväll ?
Hon sa: Det var en jättebra idé, du stryker och jag sitter i soffan och sover!

På en vägg på damtoaletten . . "Min man följer efter mig överallt" Skrivet precis under .. . "Det gör jag inte alls" ...

... Varför är gifta kvinnor tyngre än singelkvinnor?
Singelkvinnor kommer hem, ser efter vad som är i kylen och går och lägger sig!
Gifta kvinnor kommer hem, ser efter vad som är i sängen och går till kylskåpet!

Mannen: Gud, varför gjorde du kvinnan så vacker?
Gud: För att du skulle älska henne
Mannen: Men, varför gjorde du henne så dum?
Gud: För att hon skulle kunna älska dig

mnjaa lite dumheter å finss måste man ju bjuda på :P

söndag, september 17

Det ringer på dörren...valspäcket brer ut sig?!

Hm...det här med valet & deras jäkla terror har gått över styr må jag då säga, nu kommer de likt jehovas vittnen på dörren?!

PLINGPLÅNG... blänger i ögat...vem fan är det där? Öppnar och fram kommer pompoms, confetti & vallappar?! Där står en upphausad liten dam som vill berätta något om sitt parti eller vad hon nu ville?! Ger henne onda ögat...förfan har de hittat hit nu från torget?! Förföljer de folk? Såg de att jag sket i deras lappar, talesmän & nu promt skulle de berätta och ge mig en lapp samt dra en resumé?!

Har aldrig vart med om att de jagar folk i hemmen...okej att de fullkomligt bombat lådan med allt crap som de lyckats printa ut, alla de glossy löften som de så klart ska hålla...men som så ofta sen inte blir mycket av. Sånt kan man slänga...men när de kommer på dörren?! Ska man slänga dem då?! Kasta ner dem i soptunnan?

Varför kommer de och fiskar röster vid dörrkarmen? Blir det mer husligt då, partiet kommer in i hemmen? Man får en annan känsla för dem? *ASG*...hell no, man smäller igen dörren så klart med vrålet SKANTE HA NÅ SKIT...D R A!

Hmm...så ska man kanske ner å rösta, har inte bestämt mig än...men då kommer man ner & alla ser så där frikyrkliga ut, sista fjäsket liksom...de ler som de pumpat knark. Så var det sist, man blev jagad av lappviftare?! Men förfan...om de redan har skickat hem en trave skog, måste man få FLER?! Man kanske ändrar sig i sista stund eller?!

Så kul med kidsen förresten...hörde på bussen härom dagen. De hade blivit ovänner via det här med partier å röstandet. Å helvete...vilka diskutioner man fick höra, den ena var av utslänsk härkomst å den andra svensk (antar jag) så svensken hade väl sagt han skulle rösta på sverige demokraterna & den utlänske vännen vart sur å typ TACK!
Så försökte svensken förklara om det va spaniendemokraterna å han bodde där..and so on, men kompisen var inte impad...tyvärr missade jag storyns början, för de klev på efter mig å va redan i vild diskution & klev av före fortvarande i denna diskution så fick inte se hur de blev sams om de ens blev det!

Så aaah...rent av trillar jag ner å röstar på nått som bjuder på kakor och kanske ett bloss *S* nu lär man slippa bli trackad på dörren iaf...eller om det blir valfusk så kommer de med ficklampa i pannan på en och förhör en hahaha.

lördag, september 16

I do like Jackie do...ehum I think QUIT DA SHIT

Japps...då har dagen kommit, när rödtoffsen börjat bryta sin fula ovana att blossa på som ett lokomotiv runt banan...beslutet fattades ganska snabbt och inom 24 timmar så har den vilda mamsen dragit i nödbromsen så stenhårt att stråna fortvarande dansar runt spikraka och skalleponken befinner sig i ett upproriskt tillstånd.

En sak kan jag säga, sure jag är spontan, men när jag väl bestämmer mig så går jag bärsärkargång och når mina mål snabbare än folk hinner fatta.
Bestämd som få är jag, envis som få oxå...och nu jävlars så är det färdigrökt!
Inga jävla nicorette eller sånt stuff, nänä kör balkanette...en huskur där man tvångs psykar sig själv genom att stirra på paketet, så 36 timmar senare har jag rökt
...hmm...4-5 cigg om jag räknat rätt, det är lite skillnad på det och mina cirkus 1 paket till 1 ½ per dag i...ouff aldeles för många år, nån stans efter sonen släppte boopsen så påbörjade jag "feströkandet" igen & sluta med att man tydligen hade party varje dag, men se där...nu är det banne mig finito!

Tjong i medaljongen sa det och...ja, så snabbt kan man cutta ner och vilka men lider man av? Klåfinger så klart...men en påse godis & ett storbak senare...så hade man pillrat klart med fingrarna! Och jupps, den här gången har JAG bestämt själv...inte min mamma, inte min syrra, inte the kidow...ingen annan än JAG har tagit detta beslut och därför är chansen större att man klarar det.

Värsta som finns är alla "förstå-sig-på´are" som gärna ska bry sig om hur man gör & vilka tips de kan erbjuda en...finns inte på tapeten, snabbt clean cut är det bästa...men för jag inte ska få raseriutbrott så kör jag 48 timmars snabb avvänjning och sen är det slut!

Så alla cigg tiggerskor: Banken har stängt...inga mer uttag ur det vita lilla paketet med guld på, röda korset har semester, köp era egna pinnar *MOHAHAHA* så nu kan ni testa snålröka min kaffesump möjligen...för DET beroendet kommer jag ICKE lägga på hyllan *S*...hur ska jag annars klara av att fungera som människa på morgonen?! Att vakna ever?? Så huset är snart nikotinfritt, men dock ej koffeinfritt....that´s my shit!

Ah...jag vet..min mamma kommer göra vågen, klappa händer när hon inte kan sniffa rök på mig längre, kan väl göra kärringen glad :) MEN...fan, nu kan man inte irritera alla dessa ickerökande herrskapshostande fjantar...damn, men jaja...får väl offra dem & komma på något nytt. Kanske fisa ljudligt & ägglikt när de står för nära i busskön eller vart än man finner griniga fån utan liv!

I´LL BE BACK...men nu vill min abstinens ha KAKA...så ciao ciao på er, håll hårt i godispåsarna om jag passerar, lär garanterat nalla stenhårt hehe


torsdag, september 14

Begynnande huvudvärk...

En vän till mig har införskaffat sig en mac...och så klart behöver hon hjälp, eftersom hon är ny med datorer över huvudtaget. Så klart...red kommer och hjälper till, men så funkar ju inte mac som pc och där börjar huvudvärken sätta igång.

Hmm...systemåterställning...damn, finns inte den funktionen...eh nähe? Hon lyckades slänga en genväg och hur i helvetia hittar man programmen där? Ett huvudbry utan dess like...klicka lite hit, kolla lite där...sökte lite hit & dit...?!

Apparaten är ju snygg, designmässigt...men när man inte är van hur systemet funkar...my god, man vill bara börja gråta nästan. Men...*S* jag har lärt mig massor av att klia mig i skallen och fundera, testa och leta...men troligen kommer MAC I BOOK inte ligga på min heta lista efter det här äventyret.

Och så klart får hennes msn en flipp som heter duga, så man kan inte entra mailkorgen från den...och rätt vad det är kan man knappt komma in på nätet?!

Så nu har jag äran att leka proffessorn...hittat en bok, men mnjaa...inget najs index här kapitel felsökning ingår, så tycker man synd om henne...bara sitta där och titta på sin shiny nya dator utan att kunna göra det man vill göra.

Så rent av sitter det en mac användare & gluttar här...så tar jag tacksamt emot tips & råd hur man bär sig åt, för jag blir icke klok på denna tingest!

Och som om det inte vore nog...*L* syrrans bil kajka ihop och...tjaa då var man tvungen att åka med hjärtat i halsgropen till bilfirman, så bara den färden gjorde en nervös att bilen rent av skulle bli stående rätt å slätt mitt bland all trafik...man kunde förvänta sig sådant av en äldre bil...knappast en ny historia.

Var ju som med den gamla som hon övningskörde med...som bara tvärdog, men DEN va en oldie...så det kunde man förvänta sig...precis på heeelt fel ställe och så klart började det spöregna mitt i allt *S*...damn det var icke najs och folk hade ingen förståelse för att när lamporna tvärdog...så troligen tvärdog bilen i samma veva, det tutades och jävlades istället. Det här med att hjälpa till och flytta den från MITT i gatan existerar icke i stockholm, blidde en norrlänning med lastbil som insåg att två klenisar inte kunde rubba metallburken!

Ah...ska smacka upp lite fler bilder, så fort jag hinner langa ur dem ur kameran *S*....Ella fick ju sig sitt bad, allt gick bra men hon var INTE så lycklig över tilltaget och blidde fönad efteråt var inte heller allt för poppis...självfallet fick man se hennes lilla tunga & hon blängde på mig så klart...djuuuupt förolämpad för jag sett hennes bara skinn under allt det där fluffet!

Ah...ska ta mig en funderare på den där burken & finna en lösning...är så irriterande med saker som inte funkar som de ska!

onsdag, september 13

min dag som pensionär...

Min morgon började förresten jättehemskt, vaknade av att någon slickade mig i örat...bara det kan få mig att hoppa högt & vråla. När ögonen slutat spinna runt som flipperkulor i skallen på mig och jag fick någon form av focus blängde jag villt omkring mig i sängen...vem fan peta sin tunga i mitt öra?! Vad fan, var det en "realistisk" dröm eller?!

Plötsligt bökar det till under täcket...AHA...DITT SVIN...så ut kommer Ella Bella Fittsmälla... hon ser jätteynklig ut, tårdrypta ögon och tungan sticker ut...hon viftar tveksamt på svansen, sen börjar jag skratta och då tar hon ett skutt rätt i solar plexus, men som tur är så är hon så liten att man inte tappar andan. Men förfan, hade ju glömt att jag var hundvakt...när man blir väckt så där med ett rys och ett illtjut så tar det tid att återhämta sig.

Det här är Ella Bella Fittsmälla...eller only Ella, men mitt smeknamn på henne e så fint tycker jag! Skåda tungspetsen, hon lipar rätt ofta åt alla å envar!
Så vad har vi roat oss med idag då? Jo, Ella och jag har fikat på balkongen...dissat alla andra bitches som passerat, spanat hunkar...hon spana in en pongo...men asså blondiner?
Nä, Ella nu får du ge dig! Förstår att du gillar stora starka killar precis som jag, men den där?!
Så Ella höll med efter ett tag, hon spanade in en pitbull istället?! Hmm...den hunden gillar kralliga saker tydligen.
Sen solade vi och drack kaffe, eller...mnja Ella fjäskade till sig lite leverpastej så klart...lite skinka oxå, men hon är ju så söt och bimbo så man kan inte låta bli. Hon skulle bli en riktig tjockis om hon bodde med mig, skulle mata henne med godsaker varje gång hon peta tungan i örat på mig & jag skrek...får ju dåligt samvete!
Sen diskuterade vi livet...jorå Ella är en snackare, hon lipar åt det mesta som hon inte gillar...så japps, nu är man som en pensionär, det är Ella och jag...två kärringar som fikar och spanar från balkongen! Kan det bli värre???
Och Ella är ju i sizen pensionärs vovve...och sällskaplig som få, när man ropar på henne så blänger hon ner en, kommer smygande, försök ta henne och hon studsar rätt upp i famnen på en, man blir lite förvirrad av denna manöver...men hon är lite tossig vad det verkar!
Och nu ska Ella få lära sig att bada...Ella stinker...fyfan, min snok höll på trilla av när vi kramades, finns inget värre än otvättad hundlukt...eller regnblöt hund *S*...nä, så nu ska vi leka SPA. Kommer troligen bli biten och riven...men hell den som ger sig!

Likt Sverker granskade jag kritiskt apparaturerna...

Jag med många andra har stått med en drägelsträng i mungipan och kramat dessa platta tv apparater hos allehanda återförsäljare. Helst vill man ha en stor...så stor att grannen kan kolla på min TV när han/hon fikar i sitt kök, GRANDE med andra ord!

Liksom kunna tapetsera en vägg med denna tingest, så att man aldrig kommer ens misstänka att man skulle behöva en synkontroll...man ser ju allt på teven...så vad mer ska man se?!

Så när man står där...som en dvärg skådar man upp på väggarna när de fäst upp alla flats...så först tindrar ögonen, man är i lalla land och bara den, den å DEN vill jag ha...fan, jag vill ha en i köket oxå...jag vill ha en...i förrådet, badet...vart fan som helst för man kan ju bara smacka upp dem som en tavla.

Och är man riktigt störd, så kan man ju köpa en dvd med "levande brasa" för att leka myspys...kanske köpa Ludde fårpäls från Ikea och leka glamouröst 80-tal hahaha. Eller, så köper man en fejkkamin å trycker ut i vardagsrummet...hellre det än en sketen dvd tycker jag i sådant fall...fast helst en äkta, så man kan leka cowboy och ta en kastrull och värma bönor, så man kan gasa ner hela huset sen hehehe...(ja, min mor älskar cowboy å indian filmer, jag har svåra men från min uppväxt (trauman snarare) då det pangpangade och indianer tjöt, mamsen grät och kalla cowboysen för svin när de fångade röskinnen and so on).

Anyway..medans jag står där och drömmer mig bort en sväng, så börjar papsen fräsa... finns det inga VANLIGA teveapparater längre??? Sånt där plattskit bara?! Vart är välden på väg? -Frammåt pappa, framåt...världen utvecklas serrö *host* våga säga det högt och eventuella julklappar är ett minne blott så man nickade och bara mmm så rätt du har pappa!

Men...dock hade han fan rätt, vi spana på alla modeller... ena bilden va gubbfan blek & utmärglad, andra...då var han fet och rödnost, sen var han blek och fet, normal och gul, spinkig och röd, kornig och vit?! Men asså...vilken är den ÄKTA gubben i rutan? Hur kan det vara sånna skillnader på en och samma gubbe i rutan? Och hur vill man skåda gubben i rutan hemma? Lätt uppsvälld och illröd? Gul å ful? Hmm...tror mina tapetsera en stor platt tv på väggen får vänta, tills de bestämt sig för hur man får en bild att se bäst ut och mer normal!

Att det fanns så mycket variationer på en och samma människa var ju spännande, men knappast så imponerande att jag ville laxa upp för en teve som gud vet vad den porträtterar egentligen, och när kvalitéerna var så vitt skilda..så hmhmhm?! NÄ! Ja, så nu kan jag likt sverker ta fram soptunnan och säga: Ska det va så här? Ska det verkligen va så här??? Och likt papsen börja muttra om moderna skitapparater som fan inte håller måttet, nä det va bättre förr...när teven såg ut som en micro med vridreglage och det fanns bara i färgen grafiskt riktig... svart och vit...som då inte är färger men...aaah...*ASG*...jorå eller förfan, jag vill ha en platt, men jag vill att pappa betalar, hur gör man nu? Lägger huvudet på sné och ser så där bedårande ut? Eller...kanske drar en snyftare...hmhmhm...lycka till säger jag bara...får kolla på min VANLIGA tills vidare *S*

måndag, september 11

Biler, bara bilder...

Men så irriterande, skulle fixa en slideshow...så kom mitt eminenta ps på att nehe du det kan du pinka ner dig & glömma serrö...så jaha ja...askul, kan inte klippa till det i lagom stora filer & fibbla som vanligt!

Men tänkte bomba loss lite bilder ändå :) men en slideshow hade vart coolare så klart *mutter*

Den här bilden heter: Mus i brallan, mus på brallan

Här är bilden vi kallar: Koppla musen, det är för fan fredag...


Den här heter kom så snurrar vi, passa dig för popo spaden...


Den här kallar jag: Wanna be mine?? Ouff me love you long time mistah

Och det e liten som jag funderar på ska få ingå i min familj framöver, inte säker...men jag tror det blir så trots allt. Små söta tassar...bara det som man saknar nu :) haft min lilla sorgetid efter min big mama attack dog, så aaah...kanske det kanske!

Blogga på aftonbladet?

Kollade läget där en gång för ett bra tag sedan...men för att joina dem så behövde man fylla i en massa personuppgifter & det är jag som jag sagt tidigare inte pigg på. Samt när jag läste om vilkor och grejer så insåg jag rätt snabbt att där kommer man inte få uttrycka sig som man vill... för det kan gå emot deras policy eller ideal va...och en annan vill klottra om allt och som jag känner för det.

Sen råkade jag se att de inte uppskattade bloggen "mitt liv som hora" här om dan (eller...ja jag tror den hette så, har iaf läst den flera ggr tidigare), om hon önskade finnas kvar som blogg så skulle hon inte få ta emot kommentarer?! Hmm... I see, är inte det halva grejen med bloggandet...att få komentarer, åsikter eller feedback på det man skriver?!

Och...smartisarna tyckte lite att hon kan ju rent av få kunder på det viset?! Så arbetstillfällen vill de inte länkas samman med *S*...illa illa, inte för att jag tror riktigt på just det...med tanke på att hon skriver om hur fachinerad hon är av sitt skådespel och att hon borde få Oscar! Eller visst fan var det där jag läste det? Fan...det finns ju fler horor som bloggar...men hell, jag tycker att de oxå ska få blogga och få komentarer.

Det är ju alltid intressant att se in i andra människors liv, oavsätt yrke. Och så klart fanns det moraltanter som svamla om att koppleri är olagligt and so on, så det klart aftonbladet skulle ta avstånd hit & dit?! Men i moderna tider...varför det? Yrket existerar...har alltid gjort, men att klottra om det...är det omoraliskt då? Och alla blaskor är ju beroende av att sälja storysar om allt möjligt och ibland så hittar de på lite extra najs sensationsrubriker som inte ens överrensstämmer med vad man läser.

Nu ÄR det en hora som SKRIVER om sina TORSKAR och sina tankar kring det...hur fel är det?! Precis som när Tone visa tittsen så blev det ramatjut...men i nyhetssoffan sitter en flicka som visat mer än så?! Jävla dubbelmoral jämt...det är okej om aftonbaldet skriver att de bustat en bordell, men inte om en hora skriver om sitt liv? På deras blogg?! Och OM hon nu skulle råka få en kund av det...HUR fan vet de att just pga bloggen så fick hon en extra inkomst? Hon har tydligen redan en hemsida som de upplyser om...man kan googla och hitta henne?! AND???

Så på aftonbladets blogg är inte vem som helst välkommen att blogga...och tänk så här, för att se det från en annan "laglig yrkesgrupp"... en snickare bloggar där, har en hemsida som man kan googla fram...han får kunder via bloggen?! Så aha...ska han oxå få komentarsfunktionen avstängd elle?? Och...tänk om han då får betalt svart då? Vet aftonbladet om det? Främjar de svartarbetare istället???

Jävla löjligt må jag då säga...horor är oxå människor trots allt! Så aftonbladet förtjänar en spark där bak tycker jag, de tänker som kaffebordsrasister!

reklamen har landat, det är återigen måndag

Jupps...nu när jag är i shoppingtagen, så har scannat av de kära reklambladen som hagla ner över en. Och eftersom jag vart tvättstugebitchen idag, så vad skulle man då vilja ha om inte en alldeles egen shiny tingest i badrummet...om inte...jo, en tvätt maskin!

Helst vill jag ha en som både tvättar och torktummlar i en å samma maskin, vill inte stapla upp en massa maskiner å hoppas på att de INTE trilla rätt ner i skallen på en då man badar!

Å vad skådar mitt öga...en kombimaskin? Nej, men dock en som har speciella program för jeans? Ehum..jaha...å titta den har specialprogramm för att få mindre skrynklor på skjortor??? Och hur fan då...inbyggd strykjärn elle? Och lika speciellt program för impregnering och outdoor?! Det facila priset av nästan 17.000?! Och den har stor display i klartext?! Coolt, så nu behöver man inte brillor eller handbok...eller hur menar de nu då?

Men kan den torka kläder oxå för det där priset? Nej, inte då...så vad betalar man för då? I princip för att ett blindstyre skulle kunna sätta på maskinen, fatta vilken knapp man ska trycka på...för om det bara blir mindre skrynklor på skjortor och att man kan tvätta outdoor kläder...så vad fan är grejen?! Seriöst? Nog fan kan man tvätta "outdoor" i en vanlig maskin, det har man alltid kunnat?!

Nej jag är inte impad faktiskt, men hade det funnits en funktion som polerar kakel i badrummet och fäller ner toasitsen samt städar under badkaret och...viker in och stryker tvätten så KANSKE det hade vart ett klipp. Men nu?! Att formulera om funktioner, vinkla det så man rent av skulle tro att det skulle vara en mirakelmaskin...sånt betalar inte iaf JAG för!

Hittade en maskin förut som kostade 5 lappar som både tvättade och torkade...FEM TUSEN... det är en jävla skillnad och...den var väl mer unik i sånna fall, för man kommer ändå behöva stryka skjortor...oavsätt, så vad...mindre skrynkel är bättre än inga alls? Mohaha.. japp det var mitt kritiska konsument tänkande, shoppomanen i mig sparka bakut och fnissa diaboliskt åt dumheterna de försöker prångla ut!

www.Sälj_ditt_hem.imorgon

*S* Med tanke på tidigare inlägg om rens & sälja stuff, samt Ankies kommentar så aah...ska busta sanningen om när jag gjorde det stora misstaget att smacka upp en annons på överflödiga lyxprylar som dammade i mitt hem! En skräckblandad upplevelse att sälja saker...

Likt det här med att byta lya & få diverse mysko samtal från folk som hitta på en egen annons... på samma vis funkar det tydligen då man ska sälja saker. Är fortvarande impad av vad som slår till hos folk när de ska "fynda" eller vad man ska säga!

Skulle sälja av lite objekt...kan tyvärr inte berätta detaljer, eftersom min mor skulle skära halsen av mig och bli galen om hon bara visste...hehe...men anyway. Annonsen blev publicerad och med den så tog husefriden slut och mobilen förvandlade sig till...en hysterisk alarmerad vibrator som ständigt tjöt. Smart som jag var så aktiverade jag ett annat simkort för just det ändamålet...så sen kunde man klippa det i bitar när man sålt allt, tacka gud för det!

Hade 3 objekt till salu, inte hela mitt hus.
07.02 -E hallu...dy sälja matta? Äkta matta oxå?
Någonstans från dödens dal formulerades orden: -Eh, vart brinner det?(min standardfras om nån ringer svintidigt) Vem är du? Vad schnacka du om?
-MATTA?? Du sälja matta? Din annonsen dy vjet!
-Står det MATTA där kanske?
-Nee...men jag tänka du kanske HAR, sen dy kanske har sånna dära silverbestick?
-Nu tänker jag så här: NEJ, JAG SÄLJER 1, 2 och 3 okej kompis!
-Är dy säker?
Ett dovt morrande och tänkta svordommar cirkulerade som en haj i mitt sinne: -JA DET ÄR JAG, *KLICK* å så var det samtalet avbrutet.

Jaha...och så där höll det på, sen ringde det ett par uttråkade arabiska hemmafruar med minst 5 barn i bakgrunden som ville komma och titta hon å vänninan med deras barn ville komma över, gick det bra?
Hmm tänkte jag, ungarna förde ett jävla liv i bakgrunden och viljan att sälja dalade ner till underjorden, geniala jag kom på utlänningar+hund=hehe terror! Så jag sa du...du tar väl inte med barnen va? Asså min hund gillar inte barn, det är en stor vakthund så...asså om du kommer själv så kan du titta, smart som jag är så tecknar jag komandot skall och min rottispärla låter som en hel jävla hundfarm varpå damen inte va så sugen längre.

Mohaha...sorry, men jag vill inte ha en freakin cirkus hemma, jag ville prångla ut grejerna smidigt, inte leka välkommen till min butik...ta gärna tre varv!

Sen kommer min bokade 5i5 potensiella kund (då har jag slutligen vrålat att NEJ jag säljer DE TRE SAKERNA så man nästan tappa rösten hela dan). Damen ska spela smart och få ner priset...pressa handväskan mot bröstkorgen *S* du är jag känd som Araben nere i marocco eftersom jag dealade med säljarna tills de grät, men...fick mina prylar till ett extremt bra pris, så gissa hur det gick?!
Hon spela skitsmart och skulle "ringa en vän"...BAH, sa till henne ring vem du vill, jag har fler köpare så det är bara take it or leave...priset är bra och varan är hel som du ser, akej!

På vägen ut ser jag att det glimma till i ögonen på damen...hon tvärnitar så hennes man som konkar på sak nummer 2, tätt bakom... får en smäll i solar plexus och ser skitglad ut, not! Åh men du..vilken snygg lampa? Vad ska du ha för den?

Mohaha...damen måste ha vart en undercouver antikdäckare på jakt efter att blåsa nån stackars intet ont anande fibbler med för mycket saker hemma, men tyvärr...den här prånglerskan hade stenhård koll på läget, log och sa att...du den har jag fått av Farmor och jag vet vad den är värd, så den är INTE till salu. Sen börja hennes ögon zigzaga över lägenheten med någon form av radar & prisscanner...vad mer kunde hon hitta?! Hon fråga sen om jag hade något mer att sälja?!

Damen kunde knappt slita sina giriga ögon från lampan...komplimangerna hagla medans jag sakta såg till att de maka sig mot utgången, hon la en komplimang om mina gardiner, man bara oki tack...hej då...gå nu...nästan en dregelsträng när jag slutligen kunde smälla igen dörren!

*FNYS* folk är fan ta mig ha-galna, i princip så säljer du en sak...men du skulle kunna tömma hela huset av bara farten...när den där fynd-ådran börjar pumpa så vill de ha allt, ALLT säger jag!

Så japps...nu har jag en ny hög att sälja...frågan är bara...pallar man med det?!

cityreprisen...

Äh vafan...spanade in på citysmsen och nu kör vi en ny följetong där jag krypterar och besvarar alla mystifika sms som någonsin förvridit din skalle...

Angående axÈn ohlins sk. jobbgaranti efter fem dagar. Är det bara jag som luktar sovjetiska gatusopare? Mattias, liljeholmen
-Självfallet Mattan har du rätt, men eftersom jag så desperat vill ha en hemhjälp...så hell, rösta blått...så bjussar jag på en kopp kaffe vid nästa arbetstillfälle ;) deal elle?!

Du som skriver om Paprika,HITTAR PÅ bara.Finns M?Snälla skriv en dagbok istället!M
-kära M, det heter recept...inte dagbok, om du hittar gurkan, löken och salladsbladet så är du på rätt spår ;)

Jag visste men kan inte sluta bry mig.Du kommer förevigt vara väldigt viktig för mig.O jag hoppas du nån gång kan förlåta mig.My light in darkness/me.
-Ja men förfan...sa ju att jag INTE tänker säga hej på msn?! Vad är det du inte fattar?? Nej jag kommer aldrig ursäkta dig och släck lampan för fan!!!

. . . jag skulle behöva ett kravlöst möte m dig nämligen. f mkt begärt. . .
- beror helt enkelt på hur bra du är i sängen och att du inte är "lille vännen" i annat fall, glöm det din sjuke fan...jag kräver massor och många gånger!!!

\ Skulle vilja samla alla VI som gick på STRÖMSBORG O GLÄDJEHUSET på-80 o 90talet,Skriv t mig på:dance566@… Hörs.Mica/
-vet inte hur gammal du är eller ens minns dig...men erkänner inget och vem tror på återträffar vid den åldern?! Skaffa nya boggiepolare...nice try!!!

Du driver m mig. JAG har haft mod att kontakta d IRL etc, du satsar på telepati. pah. förtr. no, humörsväng, ja. ett kravlöst möte hade varit bra.
-nu fattar jag inte VEM fan är du? Är du pizzabagaren, brevbäraren...VEM? Telepati säger du...vette fan vilken mottagning du har, men jag har garanterat INTE kontaktat dig ÄN...sa ju om du va ett bra ligg, men nu ska vi inte övertolka saker å ting...klart som fan jag driver med dig!!!

d får duga!/känns fantastiskt,verkar inte ha nån större effekt,men säkert senare./kan kalla mig stjärt! e de ett bra ord?
-ehum...knappast sexy, har du blivit assraped telepatiskt nu eller vad menar du med det där?!

HITTELÖN Till den som hittade min kasse m kläder från zara o viktiga papper i t vagnen i Tensta i lörd. 20.50.Lämna namn o nr i spärren
- så länge du betalar kontant så visst fan var det jag som hitta din kasse...lämnar alla uppgifter här baby, har du en bra lur oxå btw min e pajko?!

Såg dig i lördags vid halv tolv tolv tiden då du åkte in på min gata och iväg... Hade kommit ut om du velat... Älskar dig & saknar dig -men förfan sluta hota mig med den där "sara kom ut igen låten", måste du skicka så ALLA vet att jag tjuvkörde själv?! Fan vad du är död nu kompis & nej det är inte kärlek bara för du sitter bakom gardinen & spionerar!

kära Du tyck tänk exakt som Dig d e precis som om jag sagt d själv förstår Du då? -vill du påstå du är min tvillingsjäl, eller vill du bara nuppa?! du måste vara tydligare förstår du...

Jepps, detta var kvällens digra sortiment och axplock ur dagens city sms mohahaha...återkommer en vacker dag med flera svar & uppkodade svar..you just wait and see

(eventuella sårade...skyll er själva & ta det IRL istället för ge mig material att leka med *S*)

msn fucker is on the road again..

Haha...de senaste dagarna har jag blivit anklagad flertalet gånger för att inte skriva HEJ till hur många som helst när jag loggar in?!

Men shittyshit...måste man anfalla och vara tvångssocial så fort man loggar på?! Finns det en gyllene regel jag missat?!

Det värsta jag vet är exakt i den sekund som jag loggar in...så kommer det upp massor av rutor upp, jag blir stressad av att snacka med 10 samtidigt?! Är jag unik?



Säger bara...lika mycket som jag säger god morgon då jag nyss slagit upp ögonen, lika mycket anfaller jag med 149 HEJ mess...så sug på den era gnälliga arslen *S* I SHITT ON YOU...fatta det! Jag svarar när jag känner för det, jag hälsar när JAG vill...akej, klagomål hänvisas numer till msn support...ha det bra & lycka till din dumma sill...för jag svarar bara när jag vill, rent av till april (fyndig som fan uppenbarligen *S* och gnällspikar...ta helvete och read this and with a kiss ;)!!!

Hmm...jag tänker...

Zappade å hamna på en typ dokumentär av importbrudar, ja jag kallar det så när man näst intill köper fru via internet...detta var en ryska med en svennebanan. Redan mitt i när jag poppa in så förstod man att det där kommer icke att hålla...1. Hon var för snygg & 2. För mycket utbildad för att nöja sig sitta hemma som en panelhöna.
Hennes make hade lindat in henne som en liten bomullstuss var i princip det han sa, skyddat henne?! Jo jag tackar...risken att hon köper sig uppåt va stor, men hålla folk som en sällsynt burfågel brukar straffa sig...som det fint heter, burdörren på glänt & oj vad vingarna flappa.

Det enda hon ville göra var att jobba, få ett liv & identitet förutom att vara fru. Rätt kul att lyssna på hennes tankegång & när vänninan kom på besök och de snacka loss sig. Deras teori varför svenska män skaffar sig ryska fruar var att de var hemkära och familjära?! Hm...oki if you say so, men jag tror snarare att det är lättare att hooka en fru där än dra en repa på krogen där grabbar ändå får tvärnobben och för att då inte tala om mission släpa till altaret?! Brudarna vill lämna hemmet och snubbarna vill ha hem någon, så det där med amore mio går bort... det blir snarare en deal som e lönande för bägge!

Men jag gillade hennes tankebanor om relationer *S*...det är fan sant, i början kan man aceptera eller ha överseende med en massa saker, som sedan när man hamnar i vardagsrutinerna plötsligt bara är negativt...eller iaf en källa för negativitet.

Som för att ta mig själv...svenska killar är mycket så där för att hjälpa till i köket...gulligt, men det stör mina vibbar lite *S* jag vill ha mitt käk på mitt sätt, sen att bli störd av frågan "kan jag hjälpa till med något"...man bara hmm...så måste man fundera ut något som han kan roa sig med som "hjälp"?! Men senare in i ett förhållande...så kan man snarare tänka...ashole, kan du göra sallad elle?? Hittar du porslinet kanske?! Ska det vara sååå svårt att sätta på en tvätt, behövs det examen på att hitta knappen? Snacka om sjuk man är då! Men det handlar väl om duktighetskomplexet som man fått inbankat av hela den kvinnliga delen av släkten (inte för jag lyder slaviskt under den, men den poppar fan ta mig alltid upp som en räkning på hallmattan)

Japps, jag är långt ifrån perfekt va...men hell, jag vet om det och kan erkänna det. Men det är min balkanmentalitet antar jag, man har fått det indunkat i skallen sedan barnsben...fast man vet att näe..fan jag vill inte ha det så, så på någon höger blir det rätt ofta så trots allt. Tankarna på den utlimata snubben är ju självfallet en som bara aaah vi hjälps åt med ditten & datten... men tro på fan att den där gamla juggekärringen i en greppa tungan och bara, sitt ner...är du man eller ska du ta på dig kjolen snart?? Vad har du med tvättkorgen att göra?!

Tänk vad man kan börja fundera av att skåda en ryska på TV och samtidigt analysera sin egen lilltå av bara farten?! Jag är så klok så...men teroi och praktik är en svår balansgång *S* men så länge man är medveten om det och kan pauskoppla, ändra riktning...så ja då jäklars finns det en chans att man styr upp sig själv & tungan!

söndag, september 10

Alfa Beta Peta?!

Hmm...vad är betablog?! Har jag Alfablog nu eller?? Mysteriet tätnar! Och eftersom jag e sååå effektiv som få, så har jag även gått igenom hur många mailkonton jag äger.

Jag äger hela 5 mailkonton som jag kan logga in på, sen ska vi inte ens tänka på att jag minst har 2 som jag helt glömt av...men ah, så är det.

Och hur måga hemside utrymmen har jag? *S* Det är nog få se här nu...1...2...3...4...5...ah just det en jävel som jag inte lyckas få upp sidan på, det blir 6 st.

Nu räknar jag självfallet inte mina 2 bloggar, eller tre då...men min första har jag skitit i och det går inte att stänga ner den, så den ligger och guppar med sina få inlägg.

Analysen blir att jag helt enkelt gått över till att samla utrymme på nätet *ASG*...fan, det är ju ultimata samlingen, tar ingen plats här hemma...behövs inte packas upp eller ner...det bara existerar.

Och vad sitter jag och knåpar med nu då mån tro...jupps hur jag ska fixa ride så jag kan hämta mitt ytterligare nyinköpta bord?! Jag borde starta ett eget tradera, nu har man en massa möbler och man bara byter, ändrar och fixar. Oki om det är kläder, de hänger å dinglar eller ligger knöglat i någon av alla mina 42 byråer eller garderober...men möbler?!

Efter ha snortat damm idag så har jag insett att några samtal till myrorna alternativt smacka upp annons, det är nog inte helt tokigt må jag då säga! Och rent av så om jag säljer allt jävla crap så har jag råd att köpa den där lampan jag spanat in!

Hehe...har ju kvar lampan som lata papito inte vill hjälpa mig att nita fast...fast den här nya jag sett....aaah den är precis det jag sökt, så nu jävlar ska jag ha den och inget annat skit!

Fan vad störd man är...mitt andra soffbord köpte jag...få se här, i början av sommaren... sen hitta jag ett annat som jag kära ner mig i...oki den här jag har duger...men det nya är precis ett sånt som jag sökt en längre tid. Ta mig fan att det alltid blir så...när jag väl ger upp och köper nått jag kan "leva med"...så självfallet dyker det ultimata upp?!

Och jahapps...har spanat på nya klanbordet till köket, har inte hittat något ännu som faller mig i smaken, men kan ju ge mig fan på att när jag just köpt ett...så kommer det att dyka upp ur intet. Men varför blir det alltid så?

Och...så klart, är snart helt klar med lägenheten...då kommer jag självfallet flytta och börja om på nytt?! Jag vet att jag inte är ensam om det här dilemmat...men seriöst, vad felas?! Alltid när jag fixat klart mina lägenheter så brinner det i baken på en...och så byter man?!

En evighetscirkel helt enkelt! Nä fan, är så uttråkad nu känner jag...så rent av får jag slå vurpor på soffan för att roa mig själv. Vilken pissigt tråkig söndag jag haft...städkärring & tråkig film. Och imorgon...aaaah då är jag tvättstugebitchen igen...se där, ytterligare en evighetscirkel!

Måste hitta mig en hushållerska som kan göra allt det där tråkiga *S*, skulle behövas torkas ur i alla skåp, men ser det ut som jag vill det eller?! Sånt är jobbigt det med, eller jobbigt...det är urtåkigt snarare och med min snigelfart så tar det ett liv det med! Nä..om man skulle gräva efter lite praliner nu kanske...lägga sig på divanen och njuta lite?! Låter som en kanonbra idé när man ändå bara e gnällarslad idag hehe!

Sådan var hon idag japps...

Bland damm och kartonger...en glamourhelg ;)

Har vart så duktig så jag nästan kan svimma av hänförelse...my god, lyckades komma på vad min favvopizza hette...fatta den ultimata söndags steken: Kebab pizza!!! Tänk att få det bästa av två skräpmåltider i en jävla tallrik?! Är det inte underbart så säg!

Dock mycket besviken på Teve tablån...så hyrde Babas bilar, tänkte nä nu jävlars ska jag garva?! Hur fan tänkte jag då? Visst några fniss, men vart fan är våldet??? Det var ju för lite helt enkelt, ville ju se folk som snubblar å slår ihjäl sig...spränger skiten ur varandra, ja visst några scener va väl sköna, men när man läser att det e finnar & ryssar med så förvänta iaf jag mig mera...besviken helt enkelt, men aaah pizzan satt åtminstånde där den skulle *snörvel*.

Och vad mer har jag gjort? Hmm...få se här vilken partypingla man är, gick som en bulldozer igenom förrådet och slängde allt crap som man sentimentalsparat eller av vilken annan ologisk anledning de existerade, hitta en påse hundgodis oxå?! Ehum...bra att ha kanske?! Eller kunde vart bättre att ha när man hade hunden...eller hittat det då åtminstånde!

Och för andra gången på...ehum låt mig räkna...väääldigt länge så gned jag in mina fagra trämöbler med lite "anti mögel-olja upp dina prylar samtidigt som både du dör av odören & trasjäveln kan självantända" historia. Papito kommer banna mig om han skulle skåda vad jag gjort hehe...gnida mig hit & dit...de har ju klarat vintrar kanon tycker jag hehe...lite sprickor å skit får man väl räkna med?! Och vem fan sa att jag kommer öppna balokngdörren nästa gång han är här hahaha...man e väl inte helt lost! Håll han på hallmattan!

Nu har jag vart så duktig att jag nästan kan printa ut ett eget diplom att tapetsera väggarna med, my god aaaah klappetiklapp på skalleponken!

Jobbigt värre, hitta några gamla biblaböcker...ehe..oups...nu lär man bli lynchad när man kommer med dem, får försöka mygla dit dem och kuta hahaha...skam å vanära!

Och visst fan är det kul att städa...hitta 43.50, så nu jävlars får man lön för mödan *S* dock var det en gammal 50 öring så den får man väl räkna som svinn då....men ändå! Nu hoppas jag givetvis på att hitta de där guldbyxorna...där 500 & 1000 lapparna kommer prassla varje gång man kolla fickan, det skulle då inte sitta helt fel hehe!

Naah...nu ska man låta liten sitta vid datan och få sin datafix...annars lär man väl få fly fältet om man vill ha lugn och ro. Rent av ska jag träna...leka yogabarn...(vilket skämt, men det låter jävligt najs & duktigt...vem vet kanske lägger mig på golvet & sträcker mig som en kisse)

meeh...

Fan, skulle ju krama syrrans ass...snörvla lite & få vara så där ynklig som på film..., så har hon korvat till sig över hela sängen. Risken e väl man får en knock istället...så jag slözappade på teven...sen när det var lika kul som att köra ett häftstift i pannan övergick jag till sektionen dowloads..bläddra lite där, men aaah...näääh

Så enkelt gick det att vända dygnet eller NOT. Fyfan va lat man är...sheit. Så fibblade runt lite bland bloggar istället, övergav min kära al bundypose och började filosofiera. Inser att nu jävlars är det snart dax att infiltrera PRO, ta sin plats bland senilsnören och käppviftare.

Jag e fan senil...säkert alzheimers...mmm...jorå, traumaakuten är nära vill jag lova! Och efter min kära läkare yppade ordet förtidspension...haja själva, det e fan kört *S*...det e bara att raffsa i badrummet efter en engångshyvel och börja karva upp ådrorna, lägga sig ner & tvärdö!

En blå bic trippel razor superduper hårfjärmare (eller vad fan det nu är) kommer bli mitt sista minne här i livet, min kalla kompis i nöden!

Har ett minne som...som...hm...det har jag visst glömt hahaha, men anyway varför kan man minnas sjuka saker, men att hitta en nyckel är ett enigma...? Och för att inte tala om alla eminenta inlägg jag tänkt sprinkla ut över min blogg som godis, men nähe...när man sätter sig så går skalleponken på autopilot och en dräggelsträng kan anas i mungipan. Jaja....klottra gör jag väl ändå, men...grejer som jag tänkt klottra försvinner!

Har man ett svart hål i pannan? Hmm? Nej...jag tänkte inte färga grå slingor nu & smacka på mig colabottnar för att irra runt på motorvägen i nattsärken *S*...men jag måste få leka drama, min rätt i natt!

Och förresten...vad fan är det med förrymda pensionärer och motorvägar??? Får de in låten born to be wild i skallen plötslig av sina maxade hörselapparater och sen likt zombies travar de dit?! Seriöst?! WTF...den här sommaren har syrran och jag hittat TVÅ...fatta HELA TVÅ förvirrade gamlingar på motorvägen, en gubbe och en gumma?! Running on the higway...?! Eller springa är att överdriva...men ändå, plötsligt kommer de där?!

Eller är det en PR kupp kanske i valtider... de släpper ut kärringar & gubbar på vägarna, för att sedan plåtas i skvallerbladet med texten " Vi gör allt för att din farfar ska få det bättre"?! "Liggsårens tid är över, gratis plåster till hemmen"?? "Du kommer aldrig att hitta granny på motorvägen, rösta på oss"?! Eller kanske ett nytt koncept... "Vi har drastiska åtgärder för att minska kötider inom äldrevården, vi löser det snabbare än du hinner säga DHL"?!

Och för att inte tala om den gråtande gamla kvinnan jag hitta på gården...hon snacka utrikiska men...är det kanske ett nytt tag om invandrar politiken? Nu släpper vi ut folk från migrationsverket, barackerna står tomma? Vi kör dem till ett område och dumpar dem, korta behandlingstider i ärenden kan nu komma att väntas?! Eller...kanske..en plan för yngre att bli vän med en pensio? Adoptera en granny?! Jaa...det snackas ju så mycket om intregrering å sånt *ASG*...kan ju vara en ny form av det?!

Mina teorier är ändlösa...precis som jag är sömnlös...eller kanske just därför hahaha...men hell, lätt slagen av en socka är jag...släng av minnesförluster, ska sitta som en fjant med anteckningsbok och klottra ner helt galna minnesanteckningar som jag sedan kommer få huvudvärk av att lösa! Se där, jag har alltid en lösning i bakfickan...hoppet är inte ute för mig...i´ll be back MOHAHAHA

Petrolstation...stället för förvirring

Hehe...japp, som körkortslös så hinner man skåda mer än vad föraren gör, så därför ser jag alla små saker & ibland impar med mina kunskaper som jag kanske inte alls skulle ha...just för att jag är körkortslös...och billös för den delen!

Bensinstationer är roliga...folk är lite allmänt freaky där, eller bara förvirrade...ibland till och med i någon slags panikstadium.

Situation 1. med syrran på macken...typ första egna tankningen...
aaaah åt vilket håll får man upp den här jävla skiten, följt av lite så där crack the safe snurr med tanklocket...3varv höger, sen 3 varv vänster...sen klia sig i huvudet och upprepning av proceduren. När väl locket öppna sig som sesam, så kommer nästa problem...självfallet står jag coolt lutad mot bilen i en häftig pose medans hon börjar kuta runt för att hitta sedelautomaten.

Iaktar henne tyst...måste ju få glädja mig själv en sväng hehe...sen visar jag henne att om hon tvärnitat framför pelaren hon just joggat 3 varv, så hade hon skådat sedelintaget *develish smile* så ska hon fylla upp soppan, tänkte visa henne att man kan haka fast så bubblar det loss sig själv...men nej nej då blir hon stressad, så skiter i det.

Under tiden kör en kille upp bilen på andra sidan, försöker se cool ut han med medans han får upp sitt tanklock...plötsligt ser han förvirrad ut, börjar bränna 3 varv han med...hehe...gissa vem som flinar & höjer ett ögonbryn...jupps, den körkortslösa som åtminstånde vet vart fan man pyntar till skillnad från de med körkort mohahaha!

Han stannar upp likt en kyckling som sprätt färdigt, spana in han...tänkte hehe...okej jag ska säga åt han...Eh du där, runt den där pelaren så har du sedelautomaten *STORT JÄVLA DIABOLISKT FLIN*! Han, illröd snubbla sig fram & tänker säkert hur pinsamt det måste ha vart!

Situation 2. Väntar på att papito ska komma ut med en ny övningskörnings skylt (glömt hemma) så står å blossar på parkeringen. Obs...PARKERINGEN EN BRA BIT FRÅN MACKEN!
Hör att nån skriker som en gris, men i min värld svär jag över den satans pudeln som ylar (från nu mer inlåst i) BUREN...och papsen som fjolla innan han gick så hunden i det närmsta fick damp...yla å tjöt så man fick lust att trycka en sko i käften på krullet, han manar fram hundens hysteri genom att lalla med den!

Papsen kommer trippandes...idioten som någonstans ylat börjar plötsligt höras...eller jag fattar att han skriker åt mig, vänder mig om & han vråla att man inte får röka där?! Tänkte kyss mitt arsle ditt mongo...med din sketna plåtburk till bil...så va GLAD om den sprängs, den e mer värd på försäkringen än med silvertape! Funderar på om jag ska skrämma skiten ur han, börja gå blossandes närmare...de dryga 100 meter ifrån som jag var?! Men papito är med...nöjer mig med att titta på han, vända asset emot & fimpa bakom vår bil...pfft psyko jag står fan inte vid pumpen å röker!

Ah, det finns fler sånna sköna iaktagelser...speciellt skön var grå paps som kommer puttrande ut från macken å inbillar sig alla ska väja för han?! Och börja flappa med händer & gestikulera... problemet var att min morsa körde...i mötesögonblicket signalera hon att han va sinnesrubbad... var av hon tryckte ner rutan och gav han fingret....hahaha...så mycket hon brydde sig. Grå pantern fick säkert hjärtklappning av det hela, men vissa har läst teori va...utfartsregeln... så kunde egentligen tryckt ner rutan jag med & gett han dubbelkomando mohahaha!

Och en annan sak...syrran har drabbats av road rage...det e så satans kul när hon fräser å svär åt alla...veva med fingret, kastar sig in som en dåre...mighty shit...hon är inte blida lilla perfektionisten längre, hon är den där galna kvinnan som inte väjer, som snarare skulle utmana till ett chicken race...fast nu har hennes kid kommit hem *snörvel* så nu försöker hon skärpa sig hahaha...hon KVÄVER dom mitt i, men...klart jag kan hennes svordommar vid det här laget!

Kan ju inget annat än att garva...my god, kommer jag bli likadan??? Ah just det på tal om det, min bilskolelärare fick sig en sådan chock av sist vi åkte, så den här gången var han normal. Hade mailat ut till en massa skolor, men de verka grymt sega på svara och ett svar jag fick var så...strange att man bara kände att...höhö där skulle jag INTE lägga en spänn på, de verkade störda som få! Och istället för pris fick man konstiga anvisningar om hur uppkörning fungerar?! Wtf...fråga om lektioner, inte vad du har för trauma! Så...rent av, om han leker normal nästa gång så...kanske jag behåller han...eller så får han smaka på mina fötter helt enkelt!

SEN...ska jag allt uppdatera om MINA missöden...och mitt tragiska körande hahaha...lär bli en story eller 107 det med!

Wee...ängnat mig åt att spanka datan idag, skulle bränna loss lite shit men icke då...klart det ska vara sååå avancerat och så klart ungen har förvandlats till di flash hacker supreme, så nu kan man inte ens få åtkomst till filer på hans sida?! Fan vad de lär sig...skulle se om han hade lösenords fråga...jo visst hade han det: Haha BIYACH, can´t touch this blippa upp?! Man bara WHY YOU LITTLE..ooooo!

Och återigen....det berömda tjatet om STÄDA, PLOCKA UPP, PLOCKA UNDAN efter dig... GAH, blir så less på att låta som en hackad skiva...inte hjälper det att muta fanstyget heller. De där jävla nanny showerna måste ha menlösa succers till kids som låter sig mutas. Min är ju djävulens son, har försökt med allt från a till ö...till och med pengar och moppe?! Tss...han är inte dum han, rycker på axlarna och bara...som det ser ut så...är du skyldig att ansvara för mig tills jag är 18?! VEM fan lär dem deras rättigheter?? Kan man inte mörka sånt?? VA?! Helvetish... hade jag sagt så till min morsa, så hade mitt liv avslutats som den nya röda tapeten i hallen... bam...rull rull..STRIIIIIKE och där satt man!

Och nu har han inte ens trätt in i tonåren...en snabb kalkyl och jag inser att jag kommer slita håret av mig, bli en sån där hysterisk förtryckt liten morsa *S*....yes master, sure master, if you say so master...eller...hm...måste fila ut en ny plan!

That´s it för inatt...måste vända på dygnet åt rätt håll igen, hade en avstickare igår till gryningsljuset nådde mitt bleka nylle...så naah...NU jävlars ska jag krypa ner & krama syrrans ass *S*...har ju sällskap inatt vettu...blir nog bra det där, kan snyfta mot hennes rygg så hon knocka mig i vild panik hahaha
Nattinatt

lördag, september 9

Bytare Bob slår till...

Ah fifan, har funderat på seriöst miljöombyte...börjar få nog av den här hålan där jag bor, så slängt ut annonser lite här & där för att se vad som nappar. Ibland undrar man om folk fan ta mig är helt felknullade, eller kompletta dyslektiker som hittar på en heeelt egen annons?!

Samtal: Hej jag har en ETTA i jordbro, såg din annons...jag vill byta med dig!

I mitt stilla sinne svär jag, spottar & undrar ÄR DU SJUK ELLER?! I min annons står det att jag vill ha en 3:a eller 4:a närmare stan, eller i stan ingen jävla loftgång eller NB och för satan t-bana in da hoods tack (dock finare formulerat då).

Och så blir man så här...hmm...jordbro sa du, det ligger cirkus 35 minuter utanför stan med PENDELTÅG och...få se här om kravet är en 3:a eller 4:a VARFÖR I HELVETE RINGER PUCKOT ÖVER HUVUDTAGET??? VARFÖR?! Och nu var det inte så att det var av utländsk härkomst som faktiskt skulle kunna läst fel eller tolkat galet, en svensk felfri röst?!

Och när man upplyser madam om det hela, att det står NÄRMARE STAN inte ut åt helvete och vad fan jag ska med hennes etta till...så säger människan...skulle bara testa?! Men skjut dig själv din sjuka kossa!!! Det ringer ju ändå så man får hjärnblödning.

Och...alla som vill hyra rum?! Hyra andrahand?! Ehum...det står BYTE...vad fan felas??? Jag skulle inte få för mig ringa någon som hyr ut ett rum & undra om vi inte ska byta lägenhet...helst om de bor i Jukasjärvi eller nått annat ologiskt, så vad är det med folk? Har de pundat bort skallen eller?! GAH säger jag bara!

Och sen min förra lgh, när jag hade visning...hade oturen att de la ut den till bostadsförmedlingen istället för internt, hur skönt är det när det rasar in en hop på 35 pers samtidigt & alla stirrar på alla, alla ska fråga exakt samma saker...ska man då ta fram projektor och ha en genomgång eller? Avsluta med några frågor???

Höll på få utbrott tillslut och en liten brudjävel var jag på väg att nita...fråga idiotfrågor, sen börja gnälla om lägenhetens utrymmen?! Men for fuck sake...är jag den som byggde skiten? Om du inte gillar det så D R A...men icke då, hon klistra sig i hasorna och fråga massa helt vansinniga frågor som bara hyresvärden kan besvara...så tillslut sa jag att du ska nog inte bo här helt enkelt, eller vänd dig till de som äger fastigheten istället....henne kommer jag aldrig att glömma. Och gravid med sin mes till snubbe som bara blev rödare å rödare för alla hennes frågor & gnäll...man bara TA HEM HENNE NU FÖR FAN & MASSERA PANNAN PÅ HENNE!!!

Och vad jag hatar gnälliga gravida förresten...å men gud...mötte på t banan...eller snarare hörde & kunde inte låta bli att glo...hon skulle säga upp sig från jobbet för hon inte klara av att jobba nu?! Bäckenuppluckring och gud vet vad mer hon gnällde om i telefon...spana henne och inte ens en skymt av mage fanns?! Så...vilken uppluckring förutom hennes hjärna fanns?! Och vad hon klagade...hennes kille såg ut att förbanna sig själv för att han ever gjort misstaget att planera familj med gnällspiken & ja, det kan jag fatta. För utan mage & i höga klackar...gnällandes redan...ojoj hur ska de resterande 8.5månaderna gå?!

Och en annan...blev stressad av jobbet, sa upp sig när hon pinkat positivt?! Men ursäkta vad fan är det för gnällarslen? Man e fan gjord för att föda barn, så HUR svårt på en skala är det i början?! Sure man mår som en kossa kanske, men...hahaha kom igen med fettokaggen & supertittsen DÅ kan man kanske gnälla, när man knappt får luft & inte ens når tårna?!

Men skit i det nu...förresten är det nån som ens fått napp på björns bytare? Nu menar jag... något man vill ha?! Verka segt som fan...eller jo, fick så klart 47st från Dalen...alla verkar fly fältet från samma gata, så man bara hehe...nä tack du...sätter inte min tå där, verkar suspekt att man får så många "intresserade" från samma adress!

Och inte heller känns det som en bright idé med tanke på att rätt va det är blir man robbad å får gå med rumpan bar, känns inte som man vill streaka hela vägen hem *S*.

Mamsen garva när vi snacka om det idag, så gav hon mig en ypperlig lösning till problemet: Jo visst ska du få mina grejer, har du nått emot att jag byter om i buskarna...ja visst kan du få titta...sen greppa du fjonken på han & vrider till...så ska han få se på rån, kicka han så hårt och så plockar du av han HANS grejer...så får han strippa och vänta på snuten ska hämta han....passa på att risa hans ass lite medans ni väntar!

*ASG*...ja hon e rolig hon, men knappast lika kul att hamna i den situationen & tycker synd om de som fått kuta hem näck, snacka om förnedring...först rånad sen avklädd?!

Lite kul när man läser annonserna...så bara aaah finaste lgh i området...så kolla man bilderna och bara OM det där e hetaste i hoodsen...då är det illa fan ta mig. Vill ju inte ha sämre standard än man har nu, kollade vitvarorna...man bara AHAHA...mina är NYA, vill inte ha en rutten spis och kylskåp från 89. Hell NO!

Hitta nyss en...så börja man kolla närmare...loftgång??? NB??? Nehe fan heller...om jag vill promenixa hemma i mina undies eller bara ta en kaffe i köket, så vill jag inte sitta som en apa på zoo till allmän beskådan när folk trippa förbi fönstret och tänk bara på sommaren, ta en kaffe på "balkongen" i bikini...med alla dina grannar?! Är inte SÅ social faktiskt, jag vill välja själv när och OM jag känner mig på prathumör...och rent av kommer en kid köra sin cykel fram och tillbaka där...kolla på en och rent av fråga en på morgonen: Hej vaj hetej dju? Jag är dödligt otrevlig på morgonen...gillar inte ens mig själv då, än mindre andra... så jag kan redan förutspå scenariot där, hur jag blänger ner grannar/ungen på cykel...slår halvt ihjäl mig på stolen när jag ska slänga mig in...troligen morgonfumlig så kommer jag köra tån rätt i balkongtröskeln och rasa rätt in i det troliga köket...få kaffe över hela mig och tugga porslinsskärvor!

Känner mig själv...jag går ju för fan in i väggar och allt möjligt & omöjligt när jag nyss vaknat... sonen vet redan att man ej tilltalar mig förrens jag svalt kaffet och tänt en cigg.
WHY BUT WHY hittar jag inte "MIN" lägenhet...den där mysiga, ultimata...där jag på ålderns höst kommer falla ner och dö, bli funnen långt efter rigor mortis inträtt...snarare när lägenheten är fylld av flugor som kalasa på mig...DEN lägenheten vill jag finna, hell det kan va ett hus oxå...

kan ju rulla ner för trapporna och landa på skallen lagom i hallen, så kan det komma massa hunkiga snutar som kan lalla ihop en hel teori om vilka brott som skett...spraya på väggarna för att skåda blodsplatter...trackassera alla jag känner & misstänka dem för att ha motiv för att sno alla mina papper som jag ständigt bygger högar utav!
Mmm...nä här har vi INTE sett csi eller andra program, inte heller den eviga singelns scenario (och mitt morgonhumör kommer ju inte få grannarna att efterlysa mig direkt heller *S*)!

Nej nej kom på det HELT själv så här spontant som min hjärna funkar (eller kanske inte funkar...vettefan) näpp...nu ska jag allt skåda mina filmer som jag packat upp...hej svejs i bytardjungeln...MIN lägenhet e FINAST i heeela området, bara så ni vet!

torsdag, september 7

misstänkte väl det...

It-chefer hatar jobbet

Känns det som att it-avdelningen på jobbet medvetet djävlas med dig?
Enligt en ny undersökning kan dina misstankar vara berättigade.Hälften av it-cheferna i Storbritannien är så trötta på sina jobb att de medvetet gör livet surt för användarna, skriver Computer Sweden

De skrämmande siffrorna kommer från det brittiska utbildningsföretaget Skillsoft.I en undersökning har de kommit fram till att de allra flesta som arbetar inom it-branschen – 75 procent – mycket hellre skulle göra någonting annat.

Mest missnöjda är de som inte sitter på någon chefsposition. En tredjedel av dessa säger sig vara "inte särskilt", eller "inte alls" glada på jobbet.

Aah...inte undra på man blir galen på datorer å stuff...de som jobbar med det hatar ju skiten själva *S*...illa illa

Hehehe...hittat artikeln här

the ho with da flow...

Passar fint den rubriken, nej ni skall icke hysa agg till denna förnedrande rubrik...not yet iaf sen får ni skaka ass eller snyfta...valfritt!

Hade ju lovat kabla ut ett otrohetsdrama här, låt oss nu likt filmer säga att namn, platser och all annan info är djupt omtumlad & skakad för att ni ej skall fatta vem fan som gjort exakt vad och exakt när. Vi döper dem till partner 1 och partner 2 i detta drama, de har även bebisar... bebbe1 och bebbe2 självfallet, inga jobbiga mattematiska uträkningar elle?!

På en ort i en stad...inte så långt från havet fanns en pool, ett stycke fest och ett syskonpar... drickat flödade och med det hjärnceller (minns ni väl från skolan va...) och frestelser i kombination med alkohol är ju otrogne svenskens ypperliga tillfälle att yrka på sinnesslöhet, minnesförlust och dylika termer för att bortförklara hur fan de knullade fel person och hur det kom sig. Plötsligt är allt väldigt diffust?! Personer som i normala fall alltid har hästminne förvandlas till...ja vette fan...amöbahjärnskadade bölhögar?!

Ta fram spyhinken nu...bjuder ej på popcorn tyvärr...men partner 2 lyckas i tumultet förlora en massiv mängd hjärnceller och tjaa...på någon höger glömma bort att det hårda mellan hennes lår var hennes bror?! Ja, ni hörde rätt...b r o r?! Mnja...bara det är ju faschinerade hur bortträngningsmekanismen slår på....hur man någonstans i fyllan klämmer ett syskon, båda var självfallet djupt förvånade och mindes ingenting?! Men...öh...de mindes att de var otrogna?! Hmm....intressant det där! Ja, jag är då icke snäll i mina tankar hur jag tänkte när jag fick höra det av chockad partner 1?!

Inget snack om saken, ring kastades i pannan...ut paketerades nr 2 som självfallet krokodiltårade sig hela trappen ner, släpandes på sina trasor!

Nu tänker jag högt: Hmm...jag må ha vart aspackad, spytt magsäcken genom näsan...bönat om en snabb död, mörklaggt huset...men trots det...så nog fan skulle jag veta både hur, när och varför jag hade satt mig på en...mnja.."pinne" och nog fan skulle jag aldrig hångla upp min bror utan att i det närmsta ens DÖ bara av tanken, visst älskar jag han...SOM EN BROR och inte som en knulldocka precis (ja, one nights är väl inte mer än så?!)

Jag har vart så packad att jag inte kunnat skåda visare på min klocka, jag har ringlat zorba på trottoarer, jag blev fan till och med drogad på krogen en gång...men inte fan har jag glömt det! Jo, jag har minneslucka möjligen....flash1 Halsa vodka i köket flash2 Oj hur kom jag ner till taxin *hick*? Men lik förbannat minns jag slibbot som försökte ragga & jag stennobba han fast jag hade säkert 95% sprit och 5% vatten i min kropp?! Så de där lama standard uttrycken Oj du jag var så full så jag vette fan vad jag satte på....nänä...SÅNT går jag inte på! Men å andra sidan har jag inte knullat min egen brorsa...så vad vet jag man kanske kan få "minneslucka" bara av det?!

Det är så man mår illa...och person 2 som profilerat sig i bekantskapen som "Jag kan ej ha sex om jag ej är kär i personen" "jag otrogen? Aldrig, respekterar inte sånna lowlifes" mohahaha... fyfan vad pinsamt DET måste vara...asså va hon då kär i sin bror elle? Kanske inte räknas som otrohet om man "håller det inom familjen"?!

Ja...ni kan tänka er smutskastningen, ord som hora har haglat...och mycket annat...jag har full förståelse för person 1. Sen skulle det bli sk. bodelnings hot...fast så där...asså jag har RÄTT att ta det å det, men det gör jag inte?! Men shitt majbritt...enligt lagen...inte en chans och för övrigt skulle jag dock inte rekomendera förtäckta hot, sånt kan straffa sig...tänk själva, en flipp å sen BANG BOM...var det nån mer möbel du ville ha sa du?! Oj, svårt att bära med brutna ben?! Hahaha..ja jag ser genast scenarion så klart!

Sen person 2 dunstat med sina saker, så skall plötsligt bebbe 1 & 2 involveras i fighten...nej nej person 2 har EJ övergivit dem?! Näe...faktiskt inte VILKEN absurd anklagelse?! Hu så evil?! Man bara aha...så om du drar & lämnar kaoset utan att vända om...kanske ta en bebbe rent av eller hhjälpa till?! Hmm...det räknas som???

Ja...det här har ju nu hållit på en tid, en annan blir tvångsväckt i gryningen...haft terapisamtal i skymningen...amen jaiks, vad gör man inte för goda vänner? Vad gör man inte för folk? Vad gör man inte för ändlös sorg? Klart man kicka dem där bak & ser till att de plockar upp bitarna snabbats fan och ser att...ey, du har ett LIV...shit happens, gå vidare...eller åtminstånde ta dig till jobbet!

Så om mitt ena öra är större än det andra...mmm...jag har hört ALLT...flera gånger, i olika scenarion, nya vinklar, agressivitet, sorg...undra på man blev sjuk nu *S* och storörad!

Ah...nä orkar inte spinna vidare på soppan just nu, nu tar febern sitt grepp om mig & hänger med skallen...så örat vill nog vila *S* men...förfan...om man e så jävla packas så man inte minns att man har knullat...har man då knullat? Hur kommer DEN minnesbilden då..om allt annat e gone?! Bullshitt and bananas säger jag bara!

Tigermama is goin to KILL BILL...eller nått coolt iaf! (äger ingen aik catsuit tyvärr)

Å men helvete, jag är så rasande att det bara kokar i mig & nu menar jag inte den härliga fabern som får mina kinder å bli så där charmigt rosiga, dock ser ögonen ut som nått man hittat på nån glädjeflicka i amsterdams hamnkvarter...glansiga & livlösa helt enkelt.

Och för att inte tala om mitt nyklippta hår som inte ALLS beter sig som på reklamerna...inte fluffigt & glansigt, snarare fett tyngt av all överdos av svettningar...det hänger likt taxöron längst skallbenet & jag känner mig sexy som fan...eller nej kanske som en skådis ur Fula, Skitiga & Elaka...

Och varför ilska? Joho...man ska inte talla på puppyns teling utan att tro det inte blir replisalier...imorgon kan ni glöma silvermissil låten & inse att den sjungs röda döden!
En lärare har begått ett tjänstefel & imorgon om jag inte klarar av att bita mig i knogarna, sitta på mina händer...spola tungan med tvållösning så kommer helvetet få en ny innebörd!

Skulle ta det idag, men...kände att raseriet pulserade & jag hade troligen klivit in...bitchslapat henne runt bänkarna så barnen fått ringa BRIS JOUREN direkt & jag skulle lyckas traumatisera en halv klass...för resten e säkert odågor som skulle heja på en så man banka skiten ur kärringen, så det är väl inte så bra då tänkte jag, vissa har iaf hjärna nog att stoppa sig själv INNAN en olycka händer...men håhå... det bubblar...jag fick till och med ringa hans far, så jag inte skulle komma infarande & dänga handväskan i huvudet på rektorn & spöa skiten ur dom allihop. Och ringa honom brukar snarare betyda att man svär harranger om sinnessjuka karlar som borde klippt av hela snorren istället för leka donator åt sin sjuka DNA felande gen (jo då, vi älskar varandra...sååå mycket, lovar!)

Det är det värsta...när jag blir riktigt arg OCH om det rör mitt barn så blir jag som en tjur eller tiger, för det låter sexigt idag va...plötsligt anar jag den röda fanan svaja i vinden...sen böjer man på huvudet & tar sats ...stångar så hårt att man själv kan slå sig...vilket då ej är positivt, hämdaktioner skall ske smidigt...blint raseri täcks väl inte av försäkringen? Borde klassas som force major det med hahaha.

Självfallet som den blida lilla mor man är kontrollerar man da facts...så imorgon har jag ett ex skollag under armen för att drämma till med, och ett stycke anmälan...det lär det bli när jag rådgjort med mina djupa kontakter inom de flesta juridiska områden & skolväsendet en flicka kan tänkas hålla sig vän med!

Säger som min mormor brukade säga: TA HELVETE är du dumma på hive?!

Och sonen är fostrad att veta sina rättigheter...självfallet tjuter han om att han ska polisanmäla häxan, vilket får henne att pinka ner sig & ringa La Mama....som i det närmsta rasar ihop av ilska & skulle kunnat spöa varenda nyfiken med passagerare som spetsa öronen i samma veva som jag börja morra dovt och upplyste damen om att jag sitter på komunala färdmedel & tänker inte dela med mig mitt eminenta temperament (satt ju en grå panter brevid & jag tänkte inte skicka henne till sös med hjärtstillestånd).

Djupt besviken titta en snubbe på mig, han var säkert frilansare åt tjuvlyssnat & ville höra en komplett galen story och ologiska svordommar yttras...eller så tänkte han bara äh shitt, inget drama idag igen...vad är det med folk, så snåla med sina liv?!

Så imorgon kommer jag vässa klorna i parketten & försöka leka yogabarn för att lugna ner mig, så man kan göra sig förstådd bland de fint selekterade svordommarna...givetvis kommer de grövsta att uttalas på utrikiska, är väl inte dum heller?! Och förhoppningsvis kommer jag sitta här & blogga...om jag nu inte återigen försöker ragga på snutarna...fjäska till mig en chokladkaka medans jag skakar galler & får känna hur det känns...aaah i SVENSKA finkor då rå...utrikiska vet vi hahahaha...ett annat liv, ett annat drama och jag var för en gångs skull OSKYLDIG!!!

onsdag, september 6

Muskoppel eller koppla musen...?!

Å herre gud, jag har skrattat så tårarna har sprutat...näst intill dött av garv. En vän köpte lite kul prylar till sonens små odjur, fan måste plåta sen...ah kommer jag palla det? Får se

...Anyway fick en hel påse med galna prylar till hamstrarna, så mitt bland prylarna finns ett koppel?! Bara det fick mig att skratta vid åsynen av det...koppel? Hamster? Rasta musen elle??? hahaha....så akej, vi fånga en rackare & ska peta in i den där prylen...fopp sa det & liten skjöt iväg som en kanonkula av ren skräck.

Öglan som man ska ha runt skalleponken var uppenbarligen för stor...som tur var hade de inte sina obligatoriska smällfeta kinder, för då hade man väl kvävt dem på köpet...sen ska man prångla den andra ögglan runt magen?! Mmm...testa få på det på en minimus hahaha...inte en chans, men bara tanken av ett GÖRA ett koppel får en att funta på vad som felas med folk.

Och sen var det ett skithus med...komplett med en liten spade...sån där som man har för katter?! Å men herregud...deras små skitar lär ju trilla igenom, men kul idé...flinade åt det... vad de hittar på för saker egentligen...galet ju!

Sen var det en typ halmring...eller nått sådant med massa hål, peta in bägge där & de älskade det, plötsligt hade vi speedrace...dom for som påtända runt & kika ut sen vrrroooooom 37 varv till. Då upptäcker man problemet, hur FAN får man ut dem??? Skaka ut dem? Hmm...muta ut dem??? Och VART i rullen är dom??? Hehe...man fick vackert vänta ut dem, så ena e ju korkad..den trava ut & bam så var den i buren. Den andra...en diabolisk satsnabb liten jäkel som så fort man närma sig med handen satte på raketfart & HOPPA in i ringen bara för att kasta sig in i tunnelsystemet?!

Perkkele...där fick man sitta & vänta ut henne...och nu är hon uthållig oxå, kika ut & blängde ner en...ger mig fan på att dom kan lipa & garva oxå...tog en timme innan skiten lessna & klev ut!

Så fick de en prasseltunnel med...nu leker de wonderland & kastar sig in i tunneln...prasslar & rasslar som fan, de rejsar & fastnar med sina feta asses i öppningen då de försöker klämma ut sig först?! De stirrar helt vilda på en när de lyckats klämma sig ut, bara för att tvärvända & bränna ner i tunneln, tror jag aldrig sett dem ha så kul eller ens sett så mkt av dem sedan de hamna här.

För seriöst...hur kul är ett par hamstrar??? Och när dom har kul, så har man lust att klacka ner dem...för mitt i natten så lever de rövare & slår ihjäl sig medans de övar på vem som kan hänga som en apa längst uppe i burtaket (iofs är det svinkul när de voltar & envisas med klättra upp igen bara för slå frivolt igen mohahaha!

tisdag, september 5

Londonbridge is falling down...Analyze this Puppyasses

Så skulle vi knyckla ner min resa i beståndsdelar va...har ju kört lite innan om smått å gott men nu släpper vi följetongen & drar igen resdammet!

Trots allt kaos de kablat ut om landa i den stan å på den flygplatsen så märkte jag inte direkt av det, var som vanligt...folk barrikerade å döda varandra för upphämtning av väskor n´stuff! Men vad de låter grymt trevliga...så läskigt smöriga och alla kallar en love, dear, miss?! Man bara aaah mer av smöret så ja...komsikom.

En sak jag märkte var skillnaden på restaurangbesök här & där (och efter mina år i branchen så e man skadad japp & kollar saker) här kan du få en surmupp som i det närmsta dööör bara över att man kommer in eller service är ett minne blott...man får anfalla kyparn när de passerar bordet & peta dem i ögat med kortet för att få betala & glida vidare.

Ja, alla ställen e så klart inte så, men...service verkar inte toppa direkt, ibland kan man undra om man måste kasta sig över baren själv för att fixa sin drink när personalen roar sig med att dumstirra ut & inte ser ut att vilja jobba.

Fast...där blev det nästan så man hade lust att be dem andas lite, man hann inte ens kliva in genom dörren förrens man blev mött av personal. Man hinner sätta sig & få in fördrink och... så har de redan frågat en 10 ggr om allt är bra, man är nöjd...självfallet med dear, love eller miss *S*.
Spela ingen roll vart man gick eller typ av ställe, alla var likadana...där kan vi snacka om du inte är nöjd med köttet så hinner det inte kallna & du hinner ge upp dina försök att få kontakt. Det är pronto...det är service, fast en brud var läskig...hon stirra ner en varje gång hon kom förbi & fråga om det va bra...man bara OKEEJ...är det MENINGEN att jag ska säga nej nu elle? Vad vill hon mig? Askopparna tömdes på stubinen...inget slarv med sådant & det gillar jag..jag må röka men att dela middag med en fimp på bordet känns inte så hett!

Sen gilla jag att det inte var så organiserat husbygge...helt sjukt vilken blandning (ngt som JAG inte viste de va kända för...en annan vet shopping, big ben, party, shopping, picadilly, shopping) så jag fachinerades av alla brokiga byggnader, hur gulliga deras lyktstolpar är...inte som här kliniskt raka metallrör, utan utformade krusidulliga med koi fiskar på.

Deras bänkar längst den där dypölen de har i stan (tackar vet jag stockholm på den punkten) hade små...vettefan...bitches hängandes *S*...nä men figurer iaf.

Ah...det fanns så mycket detaljer att skåda så man aldrig blev mätt i ögonen! Jag blinkade faschinerat för alla nya detaljer jag såg...alla små detaljer...hur gulligt som helst men samtidigt...började man fundera på hur det fanns så mycket utsmyckning & vad de symboliserade...hur passade det ihop med England? Hmm...plomonstop & cricket med krusiduller å bärs? Egyptiska saker...regn å öken? Ehum...ja, jag e ju konstnärligt lagd & troligen en liten funderare va...inte en flummig filosof men en virrpanna möjligen *S*.

Den stan räcker INTE en helg för...måste åka dit fler ggr för att uggla mig mätt & var så seg efter förkylningen så när jag var där att det knappt blev många bilder tagna heller...(kalla mig lat, men trycka sig brevid turister å tvångsknäppa bilder e inte min grej...men ont om tid så...jupps nått fick jag på bild) När jag inte e på humör så e jag inte, basta!

Vad mer...ah, de är sjukt uttråkade där...åkte förbi en totalt övertänd bil på väg från flygplatsen...mr.Butter ni minns...ylade om jag hade kamera? Ehum..ja den hade ju då livsfarliga batterier & fick åka i mitt dödliga handbagage...som nu låg i bagaget...så NÄE! Fråga varför, så han bara blev extatisk...sa att jag kunde få 300 pund för den bilden om jag sålde till tidningarna?! Jahapps...vaddå nyhetstorka?! Tänk att ringa expressen eller aftonbladet & skråla att man har en bild på en brinnande bil på en motorväg?! Jo tjena...de hade bara OKEJ ditt psyko...vad ville du med den då, sök hjälp stör inte oss *KLICK*?!

Min dramatiske chafför inbilla sig att det var svårt kriminella som fimpa en bil? Jag skratta å sa att i Sverige skulle de nog välja en öde skogsväg & inte morgonrusning mitt på motorvägen nära en flygplats. För bilen var snällt parkerad i vägrenen...så...ehum är de dumma i huvudet deras kriminella eller?! Vad vet jag...en tösabit från stan liksom...?!

Och min chafför...my god...han tyckte att handikappade barn skulle tvångsaborteras, folk va sjuka i huvudet som behöll dem...och tjaa...nä sånt var bara skit å kanariefåglar?! Tänkte på mina bekanta som just fått ett sådant barn...hepps...de hade nog skärt halsen av han direkt om han yppat det i deras närhet!
Fast å andra sidan tyckte han miss Jordan tuttlisan som punda med sin blinda kid trots allt verkade gilla fanstyget, han fattade inte riktigt det men..ah hade jag hört talas om henne (säger ordet kändisskvaller ngt?VEM kan missa när det kablas ut jämt å ständigt)?!
Man bara...ehum klart jag vet vem hon är...men inte mer än att de ryktas om att hennes partande å knarkande kan va orsak till sonens grava handikapp(vill minnas de sa grava...han kanske har mer probs, inte mitt intresse direkt)... anar jag en diss från miss tutti och sen har han utvecklat sin underbart charmiga åsiktskanon.

Där blev man lite chockad...inte många chafförer här hemma som småpratar i taxin om att man ska eliminera handikappade direkt?!

Hur grabsen raggar där...några pint innanför västen och de skriker vännen efter allt i kjol...eller så kan de bjuppa på roppar om man e sugen, asså inte svenskt smussel om droger utan det SKRIKS ut vem som hade vad?! Lilla jag...ingen drogliberal direkt höll på skvätta vin i ögat på mig & kväva mig själv så där...spontant som när bordet bakom ylade?!

Deras pubar luktar skit, vissa...så klart de äldre charmiga...kakka odören fick en att kuta ut & ta ett bord...tvångsröka så fort vinden bytte riktning, så deras rör ger jag inte mkt för. Förresten så skiter de som grisar på flygplatsen med...måste va terrorhotet som gör att ALLA skiter ner sig...skulle pinka innan man klev in genom tullen & lösgöra sig från en liter kaffe (skulle palla va vaken va) så bara...HULK...nä fyfan...min mage dansa salsa med mig & ut for jag tårögd och med kräkreflexen i högsta hugg. Klarar fan inte odörer...jag DÖÖÖÖR!!!

AH...den sköna tullen på hemvägen...snacka om man kände sig som en puckosmurf när man tvingades tassa runt i strumplästen & med snutar som hade skarpladdade sköna gevär, men erkänner...mitt favo läppklet SMUGGLADE JAG FÖRBI ALLA, ALLA SÄGER JAG...vägrade kasta 300 spänns gloss för de var rabiata...kyss mitt arsle den ska HEM, dock blev jag av med tändare & vatten?! Fatta de inte...jag kunde ju SLÄCKA ciggen snabbast fan liksom...men nej, de antog väl man smussla med bensin & skulle blåsa eld på dem?!

Men hur skitzo är de på en skala? Du slänger din tändare...BARA för att köpa en ny när du passerat passkontrollen?! VAD felas hos dem?! Jag menar...du tror inte DEN flög med i min ficka eller??? Så vad grejen med tändare var...ja det vette fan egentligen! OCH JAG SMUGGLADE PÅ EN TROPICANA APELSINJUICE (utan fruktgegga) PÅ PLANET...HAHA! Den låg i min lilla "jag shoppade även taxfree" påse...så aaah, jag är Al freakin QPuppy...en säkerhetsrisk, en riktigt hal jävel...jag gör som jag vill...försök inte stoppa mig!!!

Så trots mina fula små anfall...inte fan fick jag en muskulös & skitfarligt beväpnad snut som ragg?! Helvete, jag gjorde mitt bästa...glosset putade ut i fickan...flaskan var synlig...jag luktade rök...men VARFÖR haffa de inte mig?! Men så klart...de tror ju en brinnande bil på M5 är mafija verk, så...fatta då VAD man behöver göra för de ska brottas med en så där lite halvt våldsamt?!

Fyfan vilka fantasilösa fanstyg *ASG*....ja...det var väl det jag hade att tillföra från min resa, förutom att jag tar euro & (inte utgången valuta som agge försökte prångla på mig) på paypalen med 8 nollor då...om ni vill höra den barnförbjudna resan hahaha!