MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

fredag, mars 31

I got the power...eller skrik som en fisk?!

Mohahaha...vi vet ju alla hur byggisar är...så igår skrek jag på en att om han & hans possy kliver in på mitt nystädade golv så jävlar ska han få moppa hela huset!
Idag...skor på pärlband placerade, inte en endaste lerig jävla fläck! I GOT THE POWER, skrämde en två meters till lydnad!


Ah..sen har jag grillat asset...mycket trevligt nöje faktiskt, (när rodnaden går ner & man antar en läcker brun färg istället)...efter ha vaknat & skrikit NEEEEEEEJ, nästan grinat över morgonkaffet...bara kännt att WHY BUT WHY måste det snöa för i helvete, kan det inte bara försvinna?! Hur kul är det att vakna med ett vitt vinterlandskap bara några dagar från april?!

Happs...vad har jag mer gjort då...få se, försökt slå näsbenet av mig...mycket roande...skrek en kanonfin harrang om satans gardinstänger & jävla prylar som inte kan fastna där de ska, as in NOT on my NOSE! Uppenbarligen har jag röstkapacitet som en häst..balkongen var tydligen öppen, och jahapps så var grannarna på balkongen & garva häcken ur led för mina finfina harranger...man ba OKEJ...idag bjuder jag på det...men nästa gång kommer det KOSTA!!!
Så ah..jag e sexig som fan...en röd snok oxå! Det är nu man ska dyka ner och kavla på sig make up, så man kan skeda av det till kvällen...eller OUFF att jag orkar bry mig!

Ser krigskadad ut, men stolt *ASG*! Sen självklart är jag så obstinat at jag drog på mig mina najsiga jumpadojs...i ren protest mot vädret vilket resulterade i sjöblöta iskalla fossingar!

Jag börjar undra om jag har en...utstuderad...självklart omedveten, plan på att ta livet av mig själv. Är väl en förkylning lagom till nästa vecka. MEN IMORGON SÅ SKA VI FAN SUPA BORT FÖRKYLNINGEN!!! Finns inget som inte en wirre kan bota *S* säger mamma iaf...ja, efter man blev myndig. Det är tydligen bra mot allt från förkylning till tandvärk?! Men..inte mig emot...imorgon ska jag pimpla medicin hahahaha!

Nehe...nu ska jag smeta ut mig i min berömda Al bundy pose, svulla lite framför Tv & bara njuuuuta av tystnaden! Hundfan har jag skickat till mamsen...så man får ÄNTLIGEN göra som man själv vill, inte passa tider...NAAAAJS!

torsdag, mars 30

Ta en kopp kaffe till vettja...;)


Present till Ankie... Ankie gillar kaffe, Ankie gillar kisse...här...du får en Kissekoffeinist

Käftis...behind the curtins...

Ja...min mor har alltid lurat i oss barn att nehee då...det syns inte ALLS att man har vart hos tandläkaren! Bara inbillning! Jo visst, tjena...såg en kille som kom ut...kind som en hamster...dregelsträng...blodskvätt...näe det syns inte va?!

Iaktog mig själv efter besöket...coolt, jag passar INTE i svullen siliconläpp (inte för att jag drömt om det, mina läppar e snygga som de är..mine and mine alone) men...när jag log...så ba smeeet... fyfan, skrämde mig själv i hissen, det var bara den blonda skallen & sandsäckarna som saknades, sen kunde jag ha svankat i tidningar!

Vaddå...jag e ju snygg...men med fläskläpp...ah en pingla utan dess like! Beslutade mig för att INTE dokumentera detta fasansfulla flin med kameran...vill ju fan inte drömma mardrömmar om mig själv!

Tacka gud så var det icke ett blodigt besök idag...ett smärre hål att täppa igen...annars hade man vart hamsterface oxå, on top of it...fatta vilken syn för gudarna. Sen är det sååå skönt när bedövningen är på väg att släppa...det pirrar i näsan, det pirrar i kinden...man kan fan inte dricka kaffe som en normal människa...man kör en 90 graders försök till att surpla, envis som man är...jo då, sånn e jag...om ni nu inte listat ut det än. Bästa är att ta en cigg till det...läppen hänger som ett miffo...man är inte riktigt säker på om man verkligen HAR en cigg mellan läpparna eller...man kanske rent av fjuttar på överläppen...så den alltid kommer se ut som en käftsmäll, förlåt mig...siliconläpp menar jag *ASG*

Ja...det var traumat & tankarna för idag...enjoy

Trum trum...väntar fortvarande på min syrra och DVD filmerna...KOM FÖR FAN...lata kossa, ska spöa dig om jag smonar i soffan...AGAIN...tänk på att jag är GAMMAL, jag är inte gjord för sånt här...mohahaha...skam & vanära...men idag är jag fuckd by a duck!

Käftis...ett sätt att bli torterad, sövd & rånad

Jaha...då hade man äntligen fått sin tid hos herr Tortyrmästare av rang...hmm...*S* glömde att säga att sist jag var hos käftis, så rök jag ihop med en oförskämd liten hagga i receptionen. Slutade med att min gamla tortyrmaster hade fått hett om öronen & miss klinikchef sket på sig & skickade ett brev om att jupp, du är icke välkommen till etablisimanget.

Ni kanske undrar...hur man kan bli portad hos tandläkaren? Nykter?! Jah..tra la...skrev om det tidigare, den där bitchen som slet sönder min tid & kastade smulorna på mig...spella subba med fel brud! Så...kontaktade chefen & krävde min rätt...ska fan inte bli förolämpad & anfallen för jag vill ha en faktura, de små svinen!

Osmarta chefen skrev ett ännu mer korkat brev, som dokumenterade hennes dumhet & vips så hade vi allt vi behövde för en anmälan! Smart som hon var passade hon på att plita ner lite kränkningar & raffsat sig bland mina journaler av någon underlig anledning! Hmm...osmart, för vips så hade herr advokat ett solklart fall & BOM BOM jag sköt från höften...komma där & komma de dumma fåren!

Så jaha ja...så fick jag packa ihop garnityret & uppsöka annan käftis (eller..om det var jag som var käftig..mohaha) tog visserligen en hel jävla månad att vänta på tid då rå...men...oh, det kommer aldrig något ont som inte för gått med sig!!! Den här nya, han är en freakin ängel...han har inte gått i butcher skolan där man pressa sprutorna genom käkbenet & på bästa sätt försöker få en att känna nära döden skräck, han är min nya älsklig! Om han försvinner, så måste jag nog förfölja honom...så jävla duktig var han...ah, nämt min extrema sprutfobi? Märkte inte ens att han la den?! Grrryyymt, va nog första gången i mitt liv som man ba...eh, va e du klar?!

Fyfan...varför har jag alltid fått de elaka tandläkarna?? Va? Idag är jag fattig, lycklig & ett hål mindre...det e bra det för en sötätare som mig...nu kan jag ha mina orgier med sweets igen!!!

Det här är nästan värt en partykväll *S*...ah, faktiskt...måste bara jobba in några dollares, så kan jag roa mig kungligt!

onsdag, mars 29

Presenter till Chribba & Nislon...dä ä snart hälg...


Här får ni gossar...ifall ni tappat bort era fraktsedlar från helgen innan...se så omtänksam jag är

Sanningen om kvinnor...*S* måste ju bara adda!!!

  • Vad är skillnaden mellan en kvinna och en rottweiler?Läppstift.
  • Hur många män krävs det för att laga en dammsugare?Varför i h-e skulle vi fixa den, vi använder den ju inte.
  • Vad är en hustru?En enhet man sätter på i sängen för att få hushållsarbetet gjort.
  • Varför skapade gud kvinnan?För att bära sperma från sovrummet till toaletten.
  • Varför har kvinnor bröst? För att män ska prata med dem.
  • Varför blundar kvinnor när man har sex med dem? De tål inte att se en man ha trevligt.
  • Varför fejkar kvinnor orgasm? För att de tror att män bryr sig.
  • Vad är defintionen av "att älska"? Något en kvinna gör medan mannen knullar henne.
  • Vad är sex tum lång, två tum bred och gör kvinnor vilda? En femhundring.
  • Varför får kvinnor mens? För att de förtjänar det.
  • Vad har du gjort för fel om din fru kommer ut ur köket och skäller på dig? Gjort kedjan för lång.
  • Varför är alltid bruden klädd i vitt? För det ser bättre ut om diskmaskinen passar till ugnen och kylskåpet.
  • Hur många mansgrisar krävs det för att byta en glödlampa? Ingen. Låt kärringen diska i mörkret.
  • Vad är kärlek? Illussionen att en kvinna skulle skilja sig från andra.
  • Vad är det för skillnad på kärlek, äkta kärlek och uppvisning? Spotta, svälja, gurgla.
  • Varför döper man tornados efter kvinnor? De dyker inte upp så ofta, men när de gör det för de ett jäkla oväsen och när de går tar de halva huset med sig.
  • Vad är det för skillnad mellan din fru och ditt jobb efter fem år? Jobbet suger fortfarande.
  • Varför skapade Gud lesbiska kvinnor? Så att feminister inte ska kunna fortplanta sig.
  • Varför kan man inte lita på kvinnor? Hur kan man lita på något som efter fem dagars blödande fortfarande lever?
  • Varför kallar kvinnor det för "PMS"? "Galna ko-sjukan" var redan upptaget.
  • Varför använder kvinnor makeup och parfym? För att de är fula och luktar.
  • Varför fjärtar män mer än kvinnor? För att kvinnor inte håller tyst länge nog för att bygga upp ett tryck.
  • Varför släpade grottmännen sina kvinnor i håret? Om de dragit dem i fötterna skulle de ha fyllts med lera.
  • Vad är det för likhet mellan kvinnor och laxermedel? Båda irriterar skiten ur dig.
  • Vad är värre än en mansgris? En kvinna som inte gör som hon blir tillsagd.

*ASG*...Nä, den var bara föööör skön för att inte smackas upp!!

Har du börjat säcka ihop? Checklist för Pantrar i silver

Har du någonsin funderat på om du börjat bli till åren? Din 30 års kris har infunnit sig? Du känner dig tveksam? Du behöver bara checka min lilla lista, bocka av & se resultaten...

TESTA DIG PÅ MITT EMINENTA ÅLDERSTEST...
  • Du sätter på glasögonen oftare än din partner?
  • Ditt barskåp är fyllt av "finsprit" mer än billig vodka?
  • Du funderar på en GPS, till bilen...inte så tokigt?
  • Dina crémer heter Anti- något eller Q12 vitamin super complex young look-a-like?
  • Du har köpt din första eye créme...men bara för att "dölja bakfylle kråksparkarna"?
  • Din dejt har slutat gymnasiet, för ett år sen...eller??
  • Du kör laglydigt, använder blinkers oftare än gasen?
  • Din telefonbok innehåller mer läkarnummer, än heta dejter?
  • Din "lilla svarta" är en nattsärk modell nå tån?
  • Du stönar, när du böjer dig...?
  • Du föredrar middagar, framför fylleslag på krogen?
  • Dina högsta klackar är ett par jesus-sandaler med tuggumi under hälen?
  • Du ångrar alla ggr du inte följt dina impulser?
  • Din vilda kväll innebär nu mer, den stora jakten på fjärrkontrollen?
  • Du har börjat släcka lampor, tänka på el priser?
  • Du har försäkringar för allt på allt...?
  • Du granskar pensionsfonder nogrannare än trenderna?
  • Glimten i dina ögon...är numer reflexer från dina brills?
  • Du funderar på skaffa slipade solbrills, så du kan se vart du går?
  • Dina samtalsämnen handlar mest om prisskillnader på tomater?
  • Du har frikort hos kiropraktorn?
  • Du minns i detalj, vad du gjorde förra helgen?
  • Du har slutat räkna grå hårstrån?
  • Dina danskvällar består av 5min på dansgolvet & i det närmsta nära döden efter det?
  • Killarna i din ålder har mer hår i öronen än på skallen?

Resultat:

0-5 Jaja...det är nästan så man börjar bli orolig för dig, men i nästa stund halsar du bärs med tratt...så okej, you still got some miles left

6-15 Ursäkta mig, men antingen skärper du dig, eller så kommer jag fan peta en pinne i magen på dig, varenda gång du sover. Måste ju kolla så du lever?!

15-25 Herregud människa, köp dig en spade förfan!!! Logga in på fonus & börja förbereda dig för din begravning... för nära för att ens kunna skämtas bort!

...sonen tänker jobba & nätsäkert barnsurfande

*S* Jupp, vi fick reklam från "Mitt i" som söker tidningsutdelare...så sonen greppar bladet & läser. Funderar sen...så säger han ja, jag kanske skulle börja jobba!

-Hmm...jaha vad ska du jobba med då?
-Dela ut tidningar!
-Men vågar du göra det själv, gå till alla portar & så...det blir ju kanske inte just vår gård!
-Hmm...jo, det tror jag, fast jag undrar vad man får betalt?

Tänkte det är bra sine, så tänker en jugge...vad får man för pröjs...är det värt det hela? Och nej, jag är faktiskt inte så sugen på joina honom i alla kulinariska portar för att han ska göra sitt jobb, är lite tveksam till att släppa min son att kuta runt i portar...finns ju så många psykbryt att man faktiskt skulle joina han, tillstul ändå- med ett baseballträ!

Sonen säger: Undrar hur gammal man nåste vara?
Kollar igenom lappen, ah 13 år ska man vara...to bad, han får inte...säger det till han!

Han säger då att jaha, men om jag stoppar lite tidningar i skorna, så blir jag längre...då tror dom ju att jag är 13. *S* Jupp han tänker! Sen testar han mina jumpadojjor...ställer sig på tå, kolla mamma, så här...ser jag inte ut som 13 nu?

Mamsen ler...jo visst, min son. Klart du ser ut som 13 nu, men du vet...det är ju personnummret som avgör. De ska ju betala ut din lön & de måste få uppgifterna...så även om du är lång som en 13 åring så hjälper inte det!

-Men mamma, vi fixar ett presonnummer...sen kan jag ju jobba!

Visste att det skulle straffa sig en vacker dag!!! Fan! Dagen är här!
När sonen började hänga på nätet på olika chattsidor, så räknade mamsen ut ett fejkat personnummer (vissa sidor har en "kontroll") & har lärt sonen att man inte lämnar ut privata uppgifter på nätet...enbart till de som han känner från skolan eller hoodsen!

För en 8-13 åring kan vara ett peddo...man vet aldrig VEM som sitter på andra ändan. Men i samma veva som jag gjorde det och det fungerade så tänkte jag faktiskt på att om jag kan göra detta, så kan ju ett utstuderad peddo oxå det! Hur lätt det egentligen är att skapa ett konto som är fejk...som då kan vara "barnkonto" på en sight.
Jag tror inte många föräldrar faktiskt tänkt på hur extremt enkelt det är! Det är skrämmande...så man måste nog ändå ha kontroll på vad barnen gör på nätet, eller upplysa dem så mycket man bara kan, för att försäkra sig om att de inte tummar på säkerheten! För tänk om de knäcker koden...de kommer åt barnens inloggningsuppgifter, ser er adress hem...hur safe skulle man känna sig sen? Man skulle vaka med baseballträt vid dörren...

Sonen har även fått instruktioner om att inte adda folk på msn hur som haver, för jag vet...jag har vart på nätet & fått psykoser som haft 5 olika mailkonton & bara försökt komma in på min msn lista igen! Men...sonen märkte rätt snabbt på nätet att saker inte stod rätt till, en 12 årig tjej fråga om han var kåt & andra saker...sa att blocka direkt, man ska inte ens snacka om det verkar konstiga frågor eller känns fel! För hur många 12 åriga tjejer skulle ens ställa en sådan fråga???

Speciellt efter debatten på Chribbes förra blogg, om peddosar som inte agerar ut, men tänker! Jagar de kanske, skapar kontakter, leker barn...för att hålla fantasin igång, nära den...tills de...som JAG tror...de agerar på den, för att testa hur långt de kan gå!

Har du koll på vad ditt barn gör på nätet? Skulle jag vara du, så skulle jag kolla...se till att ta ett snack om det & fint höra mig för vad som händer....för att vara på säkra sidan!

Better safe than sorry

tjeeenare tjeena...

Jahapps....har ju så klart vart & kikat runt lite på bloggar, sånt är ju så kul...hittade svallerpressens shimoda ponke, fan han verkar besläktad med mig *S* flinade igenkännande åt hans hängivelse att packa upp sitt nya fynd & knocka sig av bara farten.

Fast...hos mig brukar det ibland inte vara min egen upphetsning som resulterar i en smäll, man kan ju få en rottis i häcken & falla handlöst...kyssa föremålet ofrivilligt, eller...min son...han är fenomenal på att FLÅSA en i nacken när man shoppat, typ slita kassarna ifrån en & sen ser man en liten rumpa som kraffsar i kassarna & sliter upp saker, kollar ...slänger tillbaka, letar efter nästa.

Vet inte vem han brås på riktigt, en annan har ju lärt sig dra in tungan & sitta still...inte slänga sig över saker! Men sonen...damn, försökt i ÅR att få han andas först...men nehe...det går ju tydligen inte in. Vi gör som alla kvinns...blame the father...känns bättre nu *S*...men saken är att inte ens hans far var så, vill inte minnas att han anföll mig i dörren, slet kassarna ur händerna & stod med häcken i vädret för att undersöka påsarna?!

Fast jag minns...han klagade...amen guuuud har du handlat igen? Du har ju garderoben full, vad ska du med det här till??? Helst ville han hitta ett liknande plagg & veva med...KOLLA KOLLA du HAR ju linnen!!! Män...fnys...fattar inget, man MÅSTE ju ha flera modeller, färger & ja...man ska ju kunna matcha & mixa! Köpte man en jacka...VÄRLDENS UNDERGÅNG VAR NÄRA... jag hade ju redan 7! AND säger jag AAAAND???

Sonen är tuktad i mammas anda...när man shoppat så möjligen kan han gnälla OM jag inte köpt något åt han *S*...funkar jättebra...en sak åt mamma, en sak åt sonen, en sann demokrati.

Ah, just det...var inne hos Nina igen ...fan måste hitta länken sen...ninaweb iaf, hon skriver lite om mördare, länkar på sin sida hehe...ja, varför har man en fachination till sådant? Men det var intressant...är alltid lite sådär woho...creepy we like *S*!

Jag har blivit usel på adda länkar, men det är ju som ett mission...copy paste..logga in....in bland templates, skrolla en meter...smacka upp... hmm...och sådant gör man ju...när man inte har bättre saker för sig, tyvärr Im a lazy fuck!

Och em aka devil doll...ska oxå bli länkad en vacker dag *S* eller förlåt, en sketen dag då jag pallar trixa & fixa!

08:a 8 varv i rondellen, placera asset på kartan ;)

Jag har PINKAT IN REVIRET... min blogg är en 08:as verk...as in Stockholm på bloggkartan.se BARA SÅ NI VET... over and out

RINKYKINKY raj raj & sladdertackan sprider dynga...fnissar högt

Det började med ett mail, en VB med ett desperat rop på VG översätt detta åt mig...

Okej då...skicka så läser jag. En vän hade fått ett mail...var upprörd över innehållet, ville polisanmäla & se till att avsändaren hamnade på svarta får listan hos Ayna (=polis)man!

Jag skrattade så jag grät...hon var upprörd...skriade om onormal...galen...brottsling, försökte förklara för henne om mannen med potensproblem, eller att det kanske rörde sig om lite problem med att hävda sig själv.

Det var inget konstigt med det, det var bara lustigt sätt att inbilla sig att han var casanova, romeo eller svaret på de otillfredställda kvinnorna där ute i etern.


Jahapp, den anklagade sexförbrytaren hade försökt att dokumentera hur han var i sängen...så inga eventuella missförstånd skulle ske ... villket de så klart redan gjort, mailet hade förtydligat extrema perversiteter, kvinnomisshandel, förnedring & ja...fan vet mer...jag grät av skratt, kanske missade en ytterligare upprörd harrang utav att jag rullade runt på golvet med kramper!

Så vad hade mannen skrivit? Jo, han var lätt sexuellt dominant...han ville att hon skulle hänge sig completly åt han...iförd handbojor & ögonbindel, kanske lite smisk...men asså inte som misshandel, det ska inte göra ont...man ska njuta av det!? FY VAD LÄSKIGT?!

Han betonade detta light, lätt, lite i 47 olika formuleringar, gav en detaljerad beskrivning av herr supah dupah lovers scenario...hur han entrade sovrummet...hur hon skulle ge sig hän åt han & lustarna...okontrollerat!

Jo visst...okontrollerade raseriutbrott är vad han åstakom, för att inte tala om mina okontrollerade skrattlustar som plötsligt svepte mig av fötterna...ah, denna passion...denna man....

Till saken hörde att denna kåta singelkarl drar upp detta i telefonen innan första dejten AHAHAHAHAAAA...jävla puckosmurf!!! Och sen urskuldrar han sig på 2 A4 om hur det ska hänga ihop!

Herregud...jag dog...och jag med mina tankebanor...jag såg ju FILM förfan om hur han snava in i sovrummet & fick sig på arslet med handväskan, blev knuten med slipsen i sängstolpen medans hon med darrande händer ringer snuten...ska anmäla honom, bokföra honom för sexuellt abnormalitet & att han troligen är en våldtäktsman, en buskrunkare!!! Hur hon skriker din perversa gris, slår honom blå å gul medans han får panik (för i hans beskrivning är HAN och ENDAST HAN dominant) allt går åt helvete...han ber böner om att hon inte ska hitta masken...inte hitta piskan...för då är det kört! Jag ser framför mig hur polisen kommer...försöker se seriösa ut..försöker utreda denna perverterade hingst med en klacksko i häcken försöker förklara missförståndet!

Amen shitt..jag kan fan skriva en hel bok om deras dejt hahahaa!!!! Han poängterade ofta om att han var LITE dominant i sängen, en man ska va dominant! Började tänka...hum hum...asså jaa...men ÄR inte män typ lite dominanta...fast inte som han tänker, utan naturligt? De kan ju dra tag i en, pressa en mot en vägg, kanske vänder på en...eller ja sånna saker! Det ser inte jag som de har en KINKY läggning, det är väl fan normalt...ELLER JAG ÄR EN PERVERS GRIS AHAHAHAHAHAA...å fyfan!!!!

Men seriöst...det är KNAPPAST något jag skulle titulera som dominant, eller...iofs då är JAG light dominant själv *S*, när jag vänder på steken...hmm..jaja, men skit i det nu...seriöst...se det framför er...hur killen är mjuk som en pippiunge...du bestämmer hela tiden...hm...jaha du, och så är det ofta eller? Jag menar nu ur normalt perspektiv...inte madame Inga med piskor & attiraljer. Så som han målar upp det...då är typ missionären en väldigt dominant sexlek...mannen styr ju liksom...ah, gud asså bara hänge sig åt sina lustar & sen...ÖH vakna du eller?!
Han är en vanlig jävla lirare som vid sin ålder kommit på att OJ DÅ...med en handboja & observera nu: sidenscarf (han har sett film eller?? repriser på 9½ vecka kanske??? VÄLDIGT KINKY DOMINANS!!!) det är dominanta prylar det...och HON...hon har uppenbarligen inte läst veckotidningar since år 2000:s början! Varenda Svensson har ju en handboja skräpandes i ett hörn, om man ska tro medias tryck om det!

Dominant för mig...ja, det är helt andra nivåer det...light oxå...skulle inte kalla mig för en lätt dominant utövare bara för att låta speciell, när det fan inte är mer speciellt än att fisa i soffan! Eller...vafan jag kanske är dominant som fan..men jag har bara inte märkt det *S*...måste göra en analys, ringa några samtal & räkna upp blåmärken, ögonbindlar & smällar på rumpestumpen hahaha...KINKY...jorå....verry KINKY!!!
Comme on you sexy basterd...I will bitchslapp you around the bedroom...but JUST...in a light way...hahaha

Fan...skulle ju sätta upp en bild på titts åt Nisse...ah, måste hitta något att adda later *S*...men Nisse...BAAARA LIGHT så du vet asså!

tisdag, mars 28

sleepy...så ögonlocken klipper...

Känner mig precis som kissen här, skulle kunna somna över alla kastruller & skålar...bara krypa ihop till en liten boll & sova sova sova...
Måste fan vara sjuk eller nått...eller så är det förfallet som gör sig påminnt *S*...efter 30 så brakar man...man blir en gnällig trött gammal gumma.


Ska nog boka en tid hos läkaren, så piggnar jag nog till ska ni se. Bara tanken på blodprover & allt pillrande & tryckande kan få en frisk som en lärka. Så länge jag slipper se nålarna, för då somnar jag direkt!
Jag känner mig som en halvdöd pensionär...eller kanske bara utsliten...har ont överallt, säkert reumatism...fingrarna kommer krokna på mig, snoken med...kommer bli en förvriden satmara som hasar över parketten, med papiljotter i håret & en cigg i mungipan.

Kommer bo i en morgonrock från sekelskiftets början...en äcklig urtvättad färg...ett mönster som en blind skulle bli seende av, tofflor som sett sina glansdagar....ögonen konstant hängande i knävecken, medans asset gubbar över tröskeln när jag glider i min dimma...så e det! Im freakin one step away from it! Armarna hängandes två meter bakom mig...troligen kommer jag snubbla på tittsen, eftersom de kommer ge vika för tröttheten & smeta loss sig...förfallet är här... I can feel it in the air!

Med raspig röst, kommer jag sega ur mig en mening högst per dag, mer än så klarar inte min söderrökta hals av att prestera...så är det när man är utsliten!
Urk...min själ är på semester, den sitter just nu & sippar på en paraplydrink i ett soligt land, flirtar & lever rövare, dansar till sent på nätterna...solbränd & vacker till skillnad från det vita spöket i förorten som ålar sig fram på sista batteriet.

Själv är jag en spillra på parketten helt enkelt...tejpar upp smilbandet, försöker se lite pigg å läcker ut...nyper mig i kinderna...så där...rosenröd pluttinutt...nä fan...tror jag nog ska leka bebis en sväng, ta en liten nappy så jag återfår lite jävla energi, det här är fan KAOS...så här kan det ju inte vara...TA DIG SAMMAN DIN TRÖTTA FAN!!! HOHO VAKNA SA JAG!!!


Nytt på bloggen: Idag har vi peptalk...vi väcker de döda...ser till att zombien dansar mambo i skymningen...vi skådar ett förfall, en frusens själs nära döden upplevelser outas & hon hoppas finna sina energier...en redbull kanske skulle ge henne vingarna tillbaka, den där stackars lilla ängeln som kraschlanda på sofflocket om någon sekund!




Observera stör ej skylten, inga äckliga samtal mottages, inga dörrknackningar besvaras... så gitta din sjuke fan & återkom lite lejter...eller så kommer den galna kossan hångla upp dig som straff!

Puss å kram din gammla gam...LÄGG DÄ NER :P

some people are twisted fucks...copycats dilemma!

meh...skit blog...nu kan man inte ladda upp bilder IGEN ...

Nu ska vi snacka om konstiga människor...för det första, en lirare nätraggar & hans dotter oxå på samma ställe?! Är det normalt? Hmm...ja han fick barn som väldigt ung, men jag skulle nog inte ha min son på min prez att han va singel oxå å hette ditten å datten!

För det andra, hur kan man ta sig så illa vid om man inte minns någon man addat på msn för en evighet sedan & inte snackat med så ofta...troligen inte vart inloggade vid samma tid? En snubbe fick traumachock av det & skrev att hans självförtroende nu var tillintetgjort?! Han måste väl ha skämtat? Eller? Hanloggade ut direkt efter?! Är jag en bitch? Hmm...vet inte, men vafan man kan väl inte minnas allt i livet om det vart obetydligt eller ointressant?!

Freaky 3...damn, en granne till mig...miss mini me, nu har jag knäckt hennes koder, listat ut henne en aningens mer. Hon är så impad av mig, att hon verkligen försöker uppnå målet att bli mig. Lyckas hon inte, så försöker hon sänka mig verbalt...asså försöker säga saker som typ skulle vara knäckande eller på något sätt trycka ner mig, kanske förvandlas till osäker?! Hon vet inte att hon dealar med miss balkanbitch! Det roliga är att hon tar åt sig som fan om man ger en lite taskig komentar *S*...jag bryr mig inte & hon absolut hatar det, jag kan alltid se hur det blixtrar i ögonen på henne när jag smäller tillbaka & ger henne en komentar.

Jag trodde hon oxå tillhörde de genetiskt smala, efter som hon ständigt hävdat det...men nu vet jag...kvinnan ÄTER inte, eller snarare hon håller sig på svältgränsen för att inte bli normalviktig?! Sjukt!!!
Vi hade nämligen käkat lunch ihop, svullat som små grisar...sen snackade vi dagen efter, så sa jag att fyfan jag svimma nästan då jag kom hem...kina mat är inte mättande & berättade vad jag lagat till middag och ja typ...vad vi gjort.
Happs...då kommer den där freaky komentaren som fick en att höja ett ögonbryn "så du är bättre än mig" tänkte, va...vad menar hon...lagar hon inte mat åt sina barn, käkar hon inte middag? Hur då bättre? Vafan snackar hon om??? Och hon kan plötsligt få för sig att slita fram vågen & näst intill tvångsväga en...nu börjar jag misstänka varför, hon ska pressa ner ytterligare ett par kilo, för sist GRINA hon nästan av lycka då det skilde ett kilo mellan oss?!

Så jag förhörde mig om hennes kväll, om hennes måltider...så kväkte hon ur sig att hon inte gjort ett smack & hon va mätt från lunchen?! Börja mobbba henne lite, för att ytterligare få mer info...vad fan hon pysslar med! Då råkade det bubbla ur henne att japp, hennes brax hon köpt kosta faktiskt 1200 och hon tänkte INTE gå upp i vikt, vägra köpa nya! Ah...jag hade lurat på henne de brallorna oxå hette det?!

Kan bero på att jag skulle ha köpt dem, så svalde bankomaten kortet & just min bank existera ej på det köpcentrat vi var just då. Sen köpte hon dom jeansen & då kände jag att...nej tack, hittar nog några andra istället vill inte se ut som freakin peachy twins! Om det nu är att lura på en ett par bralls...hmm...ja, om ditt mål i livet är att vara min lookalike, så fine...KÄNN DIG BLÅST!

Sen idag hjälpte jag henne med lite saker...så happs...hon iaktar mig grundligt, tänker att å nej...nu ska hon försöka återigen att apa efter mig! Så plötsligt frågar hon om jag färgat håret?! Hm...nej det har jag inte (hade keps på mig...det regnade ute idag som ni vet va) så börjar hon snacka om ngr skor som hon spanat på och att hon skulle köpa dem. Plötsligt sliter hon av mig kepsen??? Tänkte jaha din sjuka fan, ska hon kontrollera OM jag kanske gjort någon förändring med håret & sedan ljög om det?!

Så jag frågar henne om det är hårrazzia på G, hon ba nej...ah vad heter det där, pekar på spännet...säger att det heter...SPÄNNE! Jo, asså spännen var det på skorna?! Hmm...ursäkta mig att jag inte tror att man sliter av folk huvudbonader för att komma på vad "saker" heter, man kan ju påpeka det.
Det där var ett psykotiskt försök att kontrollera om mina fakta stämmer, hade jag verkligen inte färgat håret?!

Det är lite freaky, men samtidigt tycker jag det är så jävla kul att driva med folk...när man driver med henne så märker man rätt snabbt att hon inte är helt hel i huvudet. Varannan gång som hon öppnar köften är det sanningen som kommer, annars blåljuger hon...det roligaste är när hon trasslar in sig i sina lögner, glömmer bort vad hon sagt tidigare & man najsigt nog påpekar hennes tidigare version *ASG*.

Men det man får passa sig för, det är att råka säga saker...tex man ska shoppa saker till hemmet, för då kommer miss snoopy genast kopiera det. Eller om man ska handla kläder, sist var hon med...jag visste att hon inte hade stålar just då...så jag passa på att shoppa, då försökte hon dissa kläderna jag skulle köpa *S*...sen när det inte funkade försökte hon sig på att köra på om att ja ekonomin bla bla...man ba jahapp and? Senast idag taffsade hon på mina jeans...och ba ja i den butiken där i farsta så hade de inte samma jeans som i den andra butiken i haninge.

Nähe...and? Jag har ju köpt mina...så vad menar du? Jag är nöjd med dem & ska inte byta, men de hade andra fina modeller?! Nä, men jag ville bara säga att de inte hade samma, dom där är jättefina..tunna å sådär...jaha ja...kan det bero på att nu är det illa pinkat, nu kan hon inte köpa likadana!

STACKARS STACKARS LILLA COPYCATS DILEMMA...det måste svida som fan hos henne i dagarna 3 har hon tjatat om mina jeans! Och idag erkännde hon att hon åkte till haninge för att kolla bil, eftersom vi just vart där och kollat bil?! Det finns ju förfan fler bilfirmor än just där?! Hon hade en lätt labil look när hon sa det, att ja du sa ju att ni vart där...så jag åkte dit oxå?!

CREAPY OR NOT?!

måndag, mars 27

Vikt...smal...fet...diskutioner

Nä, nu blir jag irriterad...vart inne hos Ankie & hamnat lite i en debatt om fettopaddor & sådant stuff. Det handlar om vikt, bantning & allt det där. Ankie & jag sitter på varsin sida av viktproblemen. Hon kämpar med övervikt, jag med undervikt.

Så hittade hon ett ställe som förklarar i princip att man genetiskt inte kan påverka sin vikt utan man ser ut som man gör, färdigprogramerad & skulle man gå emot detta så kämpar man mot väldiga krafter...asså att antingen sänka din vikt, eller som i mitt fall höja den!

Så har vi då Sofia en kvinna som hävdar att det här med vikten enbart i princip handlar om vad det är man sätter i sig! Okej, vissa tjockisar myglar & mörkar som fan...grinar om att de käkat en morot på en hel vecka & inte kan fatta varför arslet är större än en ladugårdsdörr...vi vet om det, vi är inte blinda & dumma!

Men sen finns det medicinska orsaker till en viss del, som påverkar ens persons "fetma" ett par snäpp mer eller vad man ska kalla det. Det är ju så att om du käkar tex kortison, antidepp eller typ blodtrycks mediciner att du KAN gå upp i vikt av dem, du KAN gå upp i vikt av p-piller & sluta röka sug! Det e fan inget nytt under solen, men Sofia anser inte att det är så & det irriterar mig, för då skulle jag inte vara supersmal om det bara hängde på maten!

Jag tror hon tänker på de som överkonsumerar & har fastnat lite i alla små smygätare som gnäller om sin vikt. Men man måste se det i ett annat perspektiv oxå...ibland märker man inte när vikten skenat iväg, du kanske äter normalt men dina mediciner fettar på dig efter ett par månader, års konsumtion. Tror det är rätt vanligt att innan man märker det så är arslet så stort & man grinar för det och en livslång ovana tar tid att bryta...om man e en tjockis som svulla fel!

För det är jävligt intressant sedan att se vad Sofia har för teorier om mig...utmanade hennes råd & kunskaper, för att höra hennes svar eftersom hon sagt att mediciner ej påverkar utan det mesta är maten! Happs, så för en spinkis som käkar minst 4 mål mat om dagen, käkar jävligt osunt...så i princip enligt hennes synsett så skulle jag faktiskt RULLA fram. Men nu gör jag inte det...jag ligger på mina knappa 50 pannor & rör mig inte många gram upp oavsätt vad et är jag trycker i mig?!

Är beredd att hålla med teorin om genetisk vikt...för om jag ser på mina släktingar så är samtliga smala eller normala, inga fettopaddor existerat förutom några få ingifta...men de räknar jag inte med eftersom deras DNA inte är delad med mig! Så där kan jag inte jämföra ett smack!

Nu käkar jag då inga mediciner...ja p piller då rå, men dom har TYVÄRR inte påverkat min vikt (jag som hoppades) jag är fortvarande en spinkelink...och om nu Sofias teorier skulle vara korrekta så skulle jag faktiskt inte kunna vara en smalis med mitt kostintag...fast okej jag kan inget om kcal eller vad shittet alla bantarfreaks ylar om, väger inte min mat eller på annat sätt analyserar! I mitt liv är en biff en biff, en gräddsås är gott & potatis ska det vara till...och vad det nu i energivärden & fett är...det vet jag inte & det ger jag blanka fan i.

Jag njuter av min mat helt enkelt, nu ska jag OXÅ börja gnälla mig om min vikt...ja fan det ska jag! Jag är så trött på alla jävla bantarråd som haglar, men för smalisar så blir man klassad som undernärd & gravt sjuk i aneroxi eller liknande!

Vafan, ge mig dina råd då...hosta upp dina teorier varför jag är smal?! Om allt nu hänger på kosten & jag lever osunt...vad ska jag göra då? Börja tugga morötter & bli fet? Klara mig på en yoggi & en bit rågbröd eller vad alla kaninmats ätare trycker i sig?! Ska jag börja med GI eller allt vad det nu heter i uppsjön av fettfanatiker?!

Det är ju så jävla lätt att vara fet & sitta på sitt arsle & gnälla, bläddra i alla tidningar med en miljon jävla bantarråd...men motion kan påverka vikten, släpp tallriken i tid för fan, sluta mygla med godiset i skafferiet... men vad fan ska jag göra? Nu är inte alla överviktiga av samma skrot & korn...men jävligt många myglar om vad de äter...rör inte på sig i onödan!

Motionera bort min smalhet? Va? Käka grönsaker & bli fet? Läsa om bantarråd? Ja du, det hjälper inte ett jävla dugg. Sen alla brudar som blänger för man är smal, de små fula komentarerna...det är så man har lust att dänga såsskålen i pannan på dem...

Bom bom bang...try to burn the bitch up...

Jahapp...idag har jag försökt spränga mig själv & min omgivning...eller åtminstonde testa om brandövningskunskaperna sitter i ryggmärgen!

Happs...hur kan man på bästa sätt testa det tror ni? En lätt släng av sockerbehov i kombination med besök & uppvisning av allehanda shoppade tilltag, adda lätt guldfiskminne?
Sugen på att testa? Här har ni mitt egenhändiga experiment att impulsivt testa...kanske komma på bättre saker?!

Gör så här:
  1. stoppa ett stycke fat med 4 st mini donuts i micron, vrid upp på cirkus en halv minut...
  2. Avlägsna er från köket, tillsätt ett stycke guldfiskminne
  3. Visa upp dina målade väggar, shoppade saker
  4. Kliv ut i hallen & skåda köket på behörigt avstånd
  5. Iakta en tyst minut & fundera över vart röken kommer ifrån...skåda gärna rökutvecklingen några sekunder
  6. Inta postition bryt nacken & spring som en känguru mot köket, häckhoppa över en påse tvärnita framför micron & öppna
  7. Be till gudarna att det inte flyger en donut & brännmärker dig i pannan, likt en indier av högsta rang!

Ett ypperligt läge att testa både micron & om brandlarmet behöver nya batterier (minnesnotering: svar JA) Skåda din lägenhet i en dimma...en ÄKTA dimma, rätt coolt..eller nått sånt kanske?!

Sen är det oxå ett superbt sätt att kolla om man verkligen har städat huset korrekt!

Skapa ett korsdrag & förvånas över att det kommer damråttor från helvetet blandat med hundpäls strl mindre chiuaua. Nytt husdjur upptäck med skrikande fasa & vips åker den sexigt röda lilla damsugaren fram & man kombinerar inrökt munk med bend over and show some ass medans du liksom glider fram & tillbaka i jakten på det nya husdjuret som dansar över parketten!

Så...nu kan jag konstatera att min micro easy kan grilla bakverk, en skvätt sprit på & jag hade kunnat servera flamberade sotklumpar med fyllerieffekt...nu var det ju bara ordinärt brända bullar...absolut inga finesser!

Om det luktar satan? Jo då...så nu måste man byta gardinjävlar...fan ta guldfiskminne & socker behov. Så kan det gå, när man roar sig med bakverk...brandkåren nästa...men det e ju ändå bara lönnfeta små gubbar, så inte ens en dejt kan man mygla till sig på sina bravader. Så...impulsen att skåda om en micro kan brinna på riktigt avbröt jag snabbt...minns sist jag fick visit av Stickan, Sture & Bert...vill INTE träffa dem igen *ASG*

funderingar pararellt *S*

Jupp...som sagt spådommar eller visioner, jag vet inte hur det fungerar...jag vet bara att det fungerar, det funkar inte alltid, så hur kommer det sig att det existerar, eller gör det inte det?
Folk tittar lite snett på en när man säger det *S* well...do it, then!
Folks tankar är direkt BEVISA det, säg de siffror jag behöver för att vinna en miljon! Men det funkar inte på så sätt... hur det hela hänger ihop har jag inte ens själv kopplat!

Men under samtal med folk, så kan jag plötsligt få "svar" eller hur man ska säga...som en vän hade en vän som just fått en diagnos & snackade om att ja, den kanske inte är dödligt, finns ju olika varianter av det. Pling pling...kände bara att oj då, det är värre än vad du tror & det kommer ni få reda på snart, inte dödligt men näst intill! Vännen kom på besök ngr dagar senare & jo då...det var riktigt illa, diagnosen var ställd. Happs, vad göra...jag visste ju redan det!

En annan...kom & frågade, slet sitt hår och ja...jamade ut om en kärlekshistoria, hon & jag har en strange förmåga att kunna...vafan vet jag telepati eller vad man kallar det, läsa tankar! Sen hade hon ett annat intresse...mer djupare "häxerier" eller vad man ska säga...sådant som inte jag tror på *S* ja, det e ju hårklyverier som sagt om spåshitt! Men...en procedur senare & jag kan beskriva hemmet som snubben bor & massa strange detaljer, som vi aldrig ens pratat om... vet inte ens hur fan jag visste, men jag såg det framför mig bara?!
Hon gapa & jag garva...sa bara att jaja det e väl en fantasi...en slump, hon titta på mig & ba NEJ du sa saker som bara jag vet, som jag inte berättat för nån annan. Man ba okeeej...im cool, jag kan visst mer än vad jag tror!

Men det lustiga är...hur kommer det sig att man kan se så massa åt andra, fast...inte åt sig själv? Hur funkar det, varför funkar det bara åt ett håll? Eller...ja vissa saker funkar för mig...vet tex små sjuka saker som att nej, ta bussen idag...så aha då var det värsta förseningar på t-banan, eller sånna saker...vardagliga saker...som att nej, åk inte bil det kommer hända något & ja, vaddå lyssnar man på det eller?
Nej, man ser det ju mer som fåniga tankar, slår bort dem...vilket jag bittert fick erfara den dag då jag fick mina "förvarningar" om en bilolycka hela jävla dagen & poff...där på kvällen satt jag med en förbannad nackkrage med kvaddad nacke & slog mig själv i pannan -varför ditt efterblivna miffo lyssnade du inte, du visste ju redan om det här?!

Fast en sak...det var ett annat scenario än det jag sett...asså själva olyckan, men jag menar... händelsen var ju same shitt i slutändan, en sketen bilolycka trots allt! Så med andra ord, sånt här shitt funkar, men det är inga 100%:iga saker man ser...alltså man kan inte säga klockrent att jo exakt så här kommer att ske...för det som jag "såg" och det som hände...var ju inte exakt. Vill inte gå in på detaljer *S* men snackar i stort nu.

Så när ska man lyssna & när ska man ignorera, hur ska man veta om det är en tanke eller en förvarning? Va? Det är ju omöjligt, man skulle bli psykvrak om man analysera allt som passerar hjärnan per dag. Det är flera sådana incidenter som fått mig att börja tänka på detta, hur det funkar & varför...har alla det eller? Man kan ju inte styra det hela...det kommer bara då & då?!

Jag tror faktiskt att alla har den förmågan, men att man måste ha en insikt om sig själv för att hitta den. För hur kommer det sig att föräldrar tex känner på sig saker ang deras barn? De kan nästan alltid veta om det hänt något, fast de kanske är på jobbet eller nått...den där gnagade oron som besannas! Hehe...ja det finns massor som jag skulle kunna skriva om, men jag vill helst inte bli tagen för en idiot *S*, så skvätter bara små tankar & upplevelser om det, jag var ju själv skeptisk som fan mot allt med spådommar innan jag halkade in på ett bananskal.

Fast det jag märkt av folk som velat spå sig, av mig är...att egentligen söker de en bekräftelse av det de själva vill...eller åtminstonde höra att det ligger åt det hållet, desperata eller fixerade. Och nej, mitt mål i livet är inte att bli en spåkärring...fyfan vad folk är jobbiga...det är inte mitt kall *S* det är min hobby, eller ett intresse som jag inte direkt utvecklar men som jag använder då & då. En period så kom det massa folk, som ville att jag skulle spå dem...men nej tack, jag gör det bara när JAG känner för det, hatar att bli "tvingad" till det nästan...okej, förstår att de vill se, de vill veta något...men sen blir de fan beroende & ska komma jämt & ständigt...vafan vem orkar?! Och när man inte tar betalt...då kommer de som fuckin karavaner & anfaller en...hell no!

Hmmm...me and my funderingar...men...det är intressant *S*...mitt konstiga intresse, skulle säkert bli jätteduktig om jag verkligen ville satsa, men det vill jag inte det är för creepy för att odlas!

Strange...strange...fenomen

Lite lustigt, den senaste tiden har jag kommit ihåg mina drömmar?! Och så har jag haft återkommande drömmar...ni vet sånna man verkar ha i perioder, som är exakt likadana & slutar precis som gången innan?!
Vad fan betyder dom? Varför drömmer man exakt likadant scenario, men utan att det fortsätter...eller utvecklas? Vad är meningen med det?

Jag har inte kunnat komma ihåg mina drömmar på säkert 3 år?! Ett konstigt stadium där man antar att man vart drömlös...så pass länge & sen...ja, som jag sa så kommer samma sketna drömmar igen?! VAD kan ha utlöst detta & vad betyder de? Kan inte analysera dem...de vekar så meningslösa (och så klart har jag glömt bort vilken det var *S* men vakna av den igår...borde ha klottrat ner det då, jävla guldfiskminne)

Att jag just hakat upp mig på drömmar, beror på att ja ni vet...*S* jag har ju vart & spått mig ett par gånger, det är liksom en tradition nästan med tanke på den "spå kultur" som existerar utomlands. Och sedan min nyfikenhet så klart & att jag själv (så klart, vad annars)...kan spå.

Blev spådd av en juggegubbe, för 2 år sen som sa att gud talar i mina drömmar, men jag lyssnar inte... tänkte oki crackhead, jag har ju inte drömt något på evigheter...så vad KONSTIGT sen då, jag minns ju inte mina drömmar! Han sa att jag skulle gå till kyrkan & tända lite ljus...be lite så skulle jag lyssna,se & höra...ehum jo visst, men jag är inte riktigt den typen, känner mig inte hemma i bönernas värld eller kyrkan direkt, men testade så klart! Trippa till en kyrka så klart för att testa, man kunde inte tända ljus i den...happs...jaja...korsade mig hej vilt & bad några egna hopkok av böner...avvaktade guds ljus...svaret...tecken...jo tjena...det enda tecken jag såg var möjligen 2 duvor, som splitta sin gång. Analys: Hmm...du är en förvirrad höna, testa nästa väg? Eller?*S* Ja, inte blev jag klokare direkt...det hände väl knappast något som fick mig att få en aha upplevelse heller!

Sen...så innan sommaren förra året så gick vi 3 brudar till en iranska eller vad hon var, kinda arabisk tant som när hon spår mig säger: gud talar i dina drömmar men du lyssnar inte?! WTF 2 pers som har sagt samma sak?! Och ena bor i sverige men inte den andra, så de kan ju omöjligt va i masskopi!
Det övriga som damen svamlade om var bara...eh jahapps...fast scary nog så kunde hon säga på precis det sätt jag nyligen dumpat en herre?! *ASG*...man ba eeeh...nä! Hon ba ljug inte! Okej då så var det, alltid min envishet...alltid min smidiga bulldozern kör över allt! Några saker hon sa var...endast vardagligt bonnförnuft, så...vad hon kunde mohahaha...det kan jag själv!

Men jag har en scary liten dam, som han beskriva saker...se saker...hon är otrolig & rätt klockren faktiskt. Mycket av det hon har sagt har hänt, i den ordning hon sagt. Men...dock vissa saker har aldrig inträffat & kommer knappast göra det heller!

Första gången jag gick till henne fnissa jag, VAD ska hon säga...skeptisk som fan, morsans vännina så klart, hon vet väl en hel del om en som hon kommer att lalla ur sig!
Hell, hon chocka mig totalt...sa sånna saker som ingen annan än jag själv visste, saker som inte ens min egen mor visste. Herregud...jag satt verkligen med hakan i bordet & gapade! Hon fråga varför jag stirra på henne, men...*S* jag sa som det var, min spektiska sida, det hon hade sagt & att det var för mig ett mysterium HUR fan hon kunde veta det!

Jag är fortvarande fachinerad av denna kvinna, av hur det funkar...hur ser hon allt? Vem talar till henne? Fast det klart, sånnt kan man inte förklara. Ah...ska dela upp detta i en till del tror jag...blir så långt annars...

söndag, mars 26

mina ljuva drömmar á 16 lappar...










Jupp nu ska jag adda bilderna, som jag ska blåsa upp superförstorade & klistra på min balkong. Ska sätta upp en fläkt på balkongen, skaffa en cd med lite syrsor & havsbrus & ha på i bakgrunden *ASG*...min hoodsemester...eller...ja...ska välta upp & ner på alla jag känner för att se vem som vet om bättre priser! *FNYS*...16 va...

eni..meni..mouse

Idag har jag avnjutit min nyskrubbade balkong...fikat i solen med syrran & little devil. Fan vad najs det är när det är VINDSTILLA & man kan njuta av solen! Sen...fick vi vår briljanta idé att promenera till mormors grav...det var ju sååå fint väder, eller hur?!

Vindpinad som fan, med två galna barn i släptåg så förvandlades den solskensfyllda promenaden till hjärtklappning & jakt! Little devil kastar sig ner i varenda vattenpöl...går som en seg liten sköldpadda...spottar & fräser, grinar...han vill INTE och han vill det...min big devil kastar snöbollar, får tag i grenar som han spankar en med...jag & syrran blängde som sjukt farliga kossor på våra ljuva avkommor.

Envisa som vi är fortsätter vi färden...någonstans på kyrkogården känner jag plötsligt inte mina fötter, de är DJUPFRYSTA...eftersom beslutet blev spontant så...ja jag hade inga fillingar & mina najsiga halka å bryt nacken jumpadojjs...naaaajs! Tror öronen slutade fungera av både köld & illvilliga barntjut...tog resolut min egen devil & slängde i en snöhög när han piskat min vad...= han blev asförbannad & tjöt som en gris!

Piska mamma= mamma piskar dig, ät skit & ta det som en man...hämden e ljuv pissråtta! Men syrran & jag beslutade oss för att vi ska valla barn varje helg till kyrkågorden...så de lär sig hut & får röra på sina små häckar! Frisk luft är bra, plåga barn med urtråkiga promenader är oxå bra! Ingen har dött av lite komunistanda *ASG*!

Den nätta promenaden tog oss endast 2 timmar, tack vare den ilskna dvärgen...annars maxat skulle det tagit 45minuter att pinna fram & tillbaka! Shitt pommesfritt..barn är monster ibland!

Sen när vi var hemma...ungarna kriga, vi låste ut oss på balkongen med cigg & tänkte AH vi ska resa i sommar, ihop! Jo då, vi två & våra läskigt sura kids! Bra idé va! Då ska vi valla dem så de aldrig sett på maken! Vi ska åka till jugge land & återuppleva våra ungdomstrauman...vi ska göra likadant med våra barn, som vi fick vara med om! Lallade runt som byfånar & hålla käft! *S* Inte riktigt, men...vi kan väl hoppas att vi kan hålla oss till den strängare mentaliteten MOHAHAHA!

Så kollar man resor...jaha...jag vet inte vart jag har befunnit mig det senaste deceniet...men fuckin 16.000 för att sola häcken i Montenegro?! Fuck off...vad är det för rövarpriser?! Kan ju fan ta mig till thailand för den summan! PFFFT...nu ska kontakter vändas upp & ner kan jag säga, vi ska hitta den billigaste jävla resan till budva i mannaminne! Vafan är dom inte riktigt kloka eller??? En biljett för mig & sonen...16 lappar?! I helvete heller!!!

Fan, åkte till marocko två pers för 6000...och det är fan LÄNGRE! Och boka via internet?! Jo, tjena...vart är barnrabatten? Gick icke att skåda...sen står det fint att barn som reser med vuxna betalar ej mat, om den vuxne betalar för sin?! Trots detta skulle de ha 70 spänn??? Och vilka hulliganförsäkringar...när man började kolla upp VAD man betalar för...så jaha ja...dubbla försäkringar á 500 spänn per skalle?! Pfft...det har man både på kortet & hemförsäkringen era myglare! Någon barnrabbatt fanns ej att skåda...Å jo...de hade dragit 80 spänn internetrabbatt?!
Kyss mitt ass...ska ringa en säljare & terra dem...vad är det för skit de försöker prångla på en?!

Tror de singelmorsor är miljonärer eller??? VA? Är ju billigare att ta en t/r till moster i EN MÅNAD än vad en ynka vecka vid havet kostar?! Skulle kosta mig..hmm...få se nu cirkus 6000 för oss. Ouff vad irriterande...ska se om ingen har ett tomt hus i budva, så kan man ju åtminstånde komma ner i rimmliga priser, annars skiter jag i juggeland & drar dit jag får ett bättre pris & nya äventyr! Det är ju inte så att dom är trevliga när man har barn, där nere...en grinig unge kan få dig avvisad från en restaurang & för 16 jävla tusen ska jag fan sitta där jag vill även om kidsen gråter krokodiltårar! Ah, juste Ankie...de hade internetuppkoppling, för det facila priset...så jag kan säkert uppa bloggen därifrån *S*

Jupp nu har sir väs odlat spottloskor i bloggen...nu ska man ju inte glömma att ställa om klockan, för imorgon är det shopping i gryningen som gäller! Shoppa är det enda jag har roatmig med den här veckan...herre gud...snart är man väl urfattig *S* i den fart jag har plöjt fram (läs tre miljoner blommor, orkidéjord, 2par jeans, 2 par linnen, garderob åt sonen,lamphelvetiat, tapeter, klister, borstar & attiraljer till det...my god...ny finfin badrumms sopphink de lux, toaborste de lyx, cremer & schampon, storhandlat för en smärre armé...får inte ens plats i skåpet...overshopp) OCH...jag är INTE klar än...resa? Hmm...kan ju shoppa lite till! Ah, måste ju fixa passet oxå...hmhmhm...jupp, det är en hel del att fibbla med!

Heck...Im a woman, I got a licens to shop until I drop :P

lördag, mars 25

test test å lite mer test...

How You Life Your Life
You tend to deprive yourself of things you crave, for your own good.You say whatever is on your mind. Other people's reactions don't phase you.You prefer a variety of friends and tend to change friends quickly.Some of your past dreams have disappointed you, but you don't let it get you down.

Min födelsedag bettyde tydligen:

You understand people well and are a natural born therapist.

A peacemaker, people always seem to get along when you are around.

You tend to be a father or mother figure to friends, even to those older than you.You enjoy your role, and you find that you are close to many people.

Your strength: Your devotion

Your weakness: Reliance on others for happiness

Your power color: Lilac

Your power symbol: Heart

Your power month: June


Your Stripper Song Is

Pour Some Sugar on Me by Def Leppard

"Love is like a bomb, baby, c'mon get it on
Livin' like a lover with a radar phone
Lookin' like a tramp, like a video vamp
Demolition woman, can I be your man?"

Break out the baby oil, you rock it old school.

Som om jag inte visste det redan...men TEST ME!

You Should Be a Joke Writer

You're totally hilarious, and you can find the humor in any situation.
Whether you're spouting off zingers, comebacks, or jokes about life...
You usually can keep a crowd laughing, and you have plenty of material.
You have the makings of a great comedian - or comedic writer.
*S* Ja, även om jag slappat den senaste tiden & inte klottrat så mycket, men aj lajk funny och jupp som Chribba säger om att se film i skallen då man skriver, det gör jag med...även om jag läser så ser jag alla personer & situationer som en film i skallen, min egen skall-entertainment :) måste göra shizo testen oxå *ASG*...kom jag på nu när jag skrev om se film i skallen, man kanske e lite mer fuckad än man trodde mohahahaha

torsdag, mars 23

...only when Im gone...I do stupid things alone

Ja shitt majbritt...man lämnar bloggen obevakad å vad händer, den krullar upp tånaglarna på sig själv & fucka loss?! Hmm... störande moment...ska sparka lite på den, miss evil segraren as I am, så Chribbe sluta grina nu...JAG E BÄST!!!

Ska se om jag kanske kan kicka igång min
puppyart blev så sne sist när jag inte kunde ladda upp mina alster, så jaaa...jag tog bloggsemester (finfin lögn...har vart upptagen...hahaha)

Så...vad har jag roat mig med? Hm...jo, har man inget annat för sig, så kan man ju handla en lampa från IKEA, bara för att göra livet mer invecklat menar jag! Köpte en 20 meter spottlight historia, happs..började knögla in sladdarna & jahapps skruva lite här & där...så ba VÄNTA HÄR NU, vart fan är fästanordningen???

Jaha, det är ett ägg på 10kg som ska borras upp på väggen & ansluta kablarna e ju pice of cake...MEN WTF vart e skruvarna? Rassla prassla & fundera...hmmm...jaha okej om jag skruvar av plastmackapären i taket & drar ut sladdarna så kan jag ju fästa dem i "sockerbiten"...pull som sugar on me, för jaja visst kan jag det...MEN VART E SKRUVARNA SA JAG?! Vart i helvetia är fästskitarna man har då, istället??? Måste jag borra den i väggfan? Vart fan e alla små sketna plugg?? Amen YAIKS...kvinna hejda dig, shoppa nagellack nästa gång...e ju fan så mycket enklare! Och...varför ska den va så jävla långt från taket, ska jag skita i gardiner nu...så där många cm...ah andra väggen...meh...ser ju sjukt ut *tänka tänka*? Hmm...?!

Naah...roligare att skarva sladdar...får slakta en annan lampjävel så man får en kontakt...palla åka & köpa en sån oxå & borra upp TRE hål för att fästa ägget, fyra för sladdjävlarna?! WHY BUT WHY GOOOOOD??? Och min dimmer kan jag ju skruva runt på hur äckligt mycket jag vill, för så länge inte jag har ett väggfäste till det förbannade sketna supertunga ägg fan...HÄNG DIG SJÄLV I 20 METER KABEL, DIN KOSSA!!!

Vart fan fick jag den här jävla idén ifrån?! Puckoass...fuck fuck fuck vad jag hatar saker som inte e SMIDIGT! Ska ta med mig det där klotet & spela bowling med ikeas kundtjänst...ge hit skruvfanstygen...låt mig ta en avancerad gissning nu, det låg säkert en korg runt hörnet med dessa skruvar som man får köpa separat, bara för att man ska åka tillbaka & kanske köpa krama kudde & bästis filt, greppa en chokladask vid utgången?! HATAR IKEA!!! Den här gången ska jag ha med mig hjulen oxå..ta mig fan!!!


(need I say att jag en gång för några månader sedan köpte en kontorsstol för nästan 3000 jävla tusen, tror ni man fick med rullhjulen?! Näe...oups i JUST mitt paket så var de BORTA, GONE... need I say att jag besökte alla sketna butikjävlar för att köpa separata...för jag INTE orkade åka till Ikea...need I say att jag slakta en annan kontorsstol & poka upp hjul?! Need I remind my self VARFÖR man ska kissa på ikeas entré?! VA? DO I?! Jävla senilsnöre!!!)

måndag, mars 20

MOHAHAHA AS U SUSPECTED..

You Are 82% Evil

You're the most evil person you know.
The devil is even a little scared of you!
Såg Chribbas...så aja klart man måste kolla upp HUR evil man är

stanna kvar...det är BARA 1 samtal före, det är svärmor...

Men så grymt jävla skönt det är då...suttit i telefonkö i typ 20 minuter...så ba ah, ett samtal före, du behåller din plats i kön! Man ba okej da...I hold!
Efter 3818:e gången fanstyget rapar upp samma fras...JA JAG VET, du har ett sketet samtal före...jo tack, sitter kvar som ett mongo med lätt kramp i axeln efter pressat luren där!

Jo du, det ringer på min andra linje...men så klart jag väntar på att du ska lägga på, så det blir min tur nu...vad har ni att snacka om egentligen? Va? Kan man inte vara smidig? Måste man berätta sitt livs historia istället för att kort & koncist hålla sig till sakfrågan, kapa linjen & låta en annan komma fram! Om det nu är ETT samtal före, så uppenbarligen är det ett privatsamtal -ring på mobilen för fan, håll käften...och så har de en störande trudilutt...sådär som man trycker på knappsatsen för att ringa *rassel rasssel pling ring* det är ett samtal före, du behåller din... SKALLE om du inte slutar snacka nu!!!

Men gud så jag hatar att sitta i telefonköer...det är ju tidstjyveri på hög nivå samt att man blir torterad av den inspelade monotona röst som pladdrar på var annan sekund! MEN det som är värst...är nog när det plötsligt bir tyst...man ba SATAN, vad hände nu då?! Bortkopplad?! Helvetia...ringa om & nanana...lyssna för miljonte gången att joho då, de bryr sig...de håller en plats åt dig så du kan pilla i näsan & dra dig själv i håret runt en timmes tid sådär innan du får snacka, så då snackar folk av sig, vad det verkar som...berättar sin upplevelse med telefon kön, hur det känns att sitta med svettiga händer & krama luren, knappt andas IFALL nån svarar?!

Jo då...Im on hold...har väl gått 35 minuter nu, är det okej?! Nej, skaffa fler receptionister...ge dem bonus för korta köer & snabba svar istället era snålarslen. Fattar väl att Britta alone inte klarar trycket, ska man behöva berätta det? Ah, kanske så jag ska göra när jag kommer fram: Du jag har lite idéer om förbättring på DIN arbetsplats...vill du höra? Nej! Skiter jag i jag har hört BertÅkes nasala röst i närmare en timme nu OKEJ...

Sen kan man roa sig att blogga medans man hänger kvar, praktiskt faktiskt, tidseffektivt som bara den!

söndag, mars 19

Radio Ritam sänder extra...

*S* En specialhälsning till herr R i göteborg..känn ingen sorg, jag sänder en sång ;) om solen nu inte skiner på SD, så aja...du kan lyssna på musik istället hahaha
*FNYS* gick inte att ha hela låten här...testa klicka på audiofilen så hoppas jag den funkar bättre där!

Då var det dax...

Nu skall jag plåga er alla, med mina gamla slagdängor från juggeland...få öronen på er att blöda, medans jag själv bara mmmm å vad bra, me lajk...å hå hå...för här är jag en våldshärskare, mitt herravälde ska klinga vackert *S* ett smycke till min blogg! Har ju faktiskt förvarnat att dagen D kommer...och HÄR är den...enjoy or cry and die


Perkele...blev en intressekonflikt bland låtarna...så aja den andra loopar frivilligt, så den får va kvar då...får sätta hit den andra later...skithugo!

Kretsloppet...död åt vissa lirare...

Det verkar vara ett kretslopp, även bland bekantskaper & avdankade ex när våren är på ingång! Vet inte om fler upplever samma sak, men det slår banne mig inte fel! Antingen är stan för liten eller så har man inget bättre för sig!

*L*...fick plötsligt en massa sms av ett avdankat ex?! Han är verkligen fenomenal på att dyka upp ur tomma intet, egentligen så undrar jag av vilken anledning?! Det är ju knappast så jag vart snäll mot han, eller haft en "kompis med ditt ex" relation med han. Jag tror mer på clean cutts. Så varför plåga sig själv med att jama som en horny liten marskatt?! Hmm...vette fan vad som felas, men blir man avhyst over and over again...har man inte en självbevarelsedrift som slutligen talar om för en att du...det finns inte en chans om hon ens var stångfull & inte fått något på 3 år?!

Fan...jag får alltid efterhängsna ex...my god, kommer aldrig glömma "kotte" som försökte mygla sig tillbaka konstant, trots att man sa straight up in da face...PISS OFF, STICK, DUNSTA, DRA, FÖRSVINN, DÖ...bara gååååå för fan!!!

Finns bara en av mina ex, som jag kan vara vän med...bara för att han tjata om det & tyckte att vi ändå kunde vara vänner, fast vi inte hade ngt mer, för vi alltid hade så jävla kul & snackade som två gojjor. Vart först djupt fundersam... kompis med ett ex?! Vad fan är det? Ett sätt att tjyvhålla kontakten...att kanske fyllehångla med, eller vad? *S* Ja, hur pass vänner vi nu är.. hörs väl då & då, mest om någon av oss ska resa eller om det är något speciellt som hänt! Men det funkar faktiskt...förvånad som få, sånt shitt har jag aldrig trott på!

MEN den andra lilla paddan...där snackar vi inte kompis, där snackar vi en desperado som inte fått sig ngt på ett tag & plöjer i lilla telefonboken! För rätt var det är kommer de berömda "jag saknar dig" bu freakin huhu, ursh...sånt orkar jag faktiskt inte med. Killar snackar alltid om hur tjejer är efterhängsna...mohahaha...killar är fan VÄRRE! Plötsligt står de utanför dörren med en DVD under armen å säger "jag hade tråkigt, va gör du?" man ba PISS OFF, smack med dörren!
*SUCKAR* och det är samma jävla visa varje år...så fort snön börjar smälta...så smälter de upp sina telefoner WTF?!

Men det sjuka är, att det är då man stöter på folk som man inte träffat på evigheter oxå, men det är trots allt positivt..eller *S* mnja...inte alltid, vissa känner man bara att okej...kunde du fan inte bara passerat, gått på andra sidan gatan eller nått! Fan vad jag är snäll av mig *S*...men det är ju faktiskt så. Gud, när man fimpar av kontakten, så betyder det ju just precis det...PISS OFF! Ska det vara så svårt att förstå?! Måste man skriva en bok om det?! Jaja jag har mitt temperament, men vafan...ibland är det bara svart eller vitt som gäller!

lördag, mars 18

And ajm back...

Jaha...så har jag rensat hemma då? Mohahaha..nej! Men så är det alltid, man tänker att ja, nu ska jag vara lite effektiv & duktig...så ringer telefonen...man skyflar undan skiten, lycklig över detta safecall...man ba JA JAG SLIPPER AHAHA! Jag lat?! Nej då...*S* men kan tänka mig massor av andra roligare saker att göra än att rensa träsk!

Roade mig med att glida över till en vän igår & diskutera resor, planera lite & kolla lite bilder från hennes tripp. Sen jaha då knäckte vi lite "smuggelsprit" (ja, inhandlad utomlands så klart, icke Anitra special) och kvinnan i fråga är en likörpimpler...my god jag avskyr sötslisk...men aja artig som man är spotta man inte i glaset! Hittade en liten sour historia som jag kan tänka mig göra drinkar på! Mmm...gott gottigott gott!

Så berättade kvinnan om en fest hon haft nyligen *ASG*...jupp jag dök inte förbi, för hennes landsmän huserade på den festen & vi är icke av samma nationalitet, så tänk er själva hur kul det är att lyssna på 30 pers som snackar ett annat språk?! Nej, sådant är inte kul alls...tyvärr... been there done that and nehe inte igen! Anyway...hon skulle parta till sin cake & dränkte den i priten...priten var visst 60% vodka...vilket hon inte kollat så noga...så aha, folk börjar bli rätt dragna efter välkomstdrinken & tårtan...hur man nu kan få för sig att dränka en tårta i vodka, är för mig ett mysterium, men jaja...kanske en tradition hos dem?!

Fick så klart en cake i knät...här ÄT...man ba okej...den hade en läbbig bismak...nästan lite sådär kylskåpssmak...ni vet...småäckligt...som om man ställer något i kylen & den absorberar allt shitt som existerar där! Man ba..mmm ojoj va gott (hulk) jaha det är vodka dränkt fruktgräddtårta, ja det var ju något nytt (hulk). Kände att nehe...nu är det dax att tacka för mig, annars kommer hon bjussa på middag & jag vet att vi har helt olika smaklökar...det hon älskar hatar jag osv. plockar med mig pöjken & springer!

Vi hyr film till vår mysfredag...och jupp...vi har garvat...sonen valde filmer en action & en komedi...european gigolo...deuce bigalow...mohahaha..en film om manliga ho, som va rätt kul. Den svarta snubben har en båt, som hoppar som gangsta hiophopers bilarna gör *S*...en jättekvinna som äger en kisse som biter sig fast i ballen på snubben...som spanka dörren på katten & spöar skiten ur den *ASG*...joho jag gillar en massa twisted saker.
Inget för den superpryda som inte kan garva åt lite snuskskämt! Vi garvade oss fördärvade och...somna på soffan...idag känner man att kroppen är en aning mörbultad, vaknade sex imorse av att fåglar kvittrar & min arm är bortdomnad...har en fot i örat...och dvd står på och blippar!

Jupp...nästan som efter en fyllefest i ungdomens glansdagar...snacks ligger över halva bordet & man ba mmm...ah, tar väl ett chips då...försöker väcka armen hoho vakna då...

Nu kanske jag ska rensa lite saker...hoppas på att telefonen ringer & man hittar på något annat sen *S*...smita från högarna?! Det värsta med att rensa saker är att det blir ju så förbannat stökigt! Först ska allt ut, så ska man sortera...vilket innebär fler högar att kryssa mellan, sen ska skiten in, eller kastas...så då har man ju plenty more att deala med!

Jag mygla? Å nej då...passar på att pauskoppla och klottra...allt för att det ska ta längre tid att komma igång *S*! En sak som stör mig med bloggen är...att de har fan inget bra layout system när man vill smacka på bilder, att man inte kan lägga upp tex tre bilder på raken & sen skriva eller placera ut tre bilder ner & få texten att ligga snyggt. Det hoppar fan alltid åt helvete! Samma sak på min puppyart blogg...man fibbla till texten UNDER bilden, sen trycker man på publish och vart hittar mna texten om inte RUNT bilden?! Det blir enkla horungar & dubbla horungar (det heter så...inte jag som kom på det, när vissa rader slutar veird...grafsnack serrö)...man irriterar sig & önskar alltid att DEN HÄR gången kommer det se bättre ut...eller nähe...!

Okej...nu SKA jag rensa lite iaf...har larvat mig & dragit ut på tiden enough *S* SKITHUGO säger jag bara...nu ska det putsas & fejas...fan fan fan vad tråkigt!!!

fredag, mars 17

I sammlarens fotspår...

En sak jag inte kan förstå...det är hur mycket pryttlar man egentligen kan sammla på sig & varför?!

Varför har man en miljon olika muttrar?! Hur ofta behöver man en mutter? Och gammla deklarationer, räkningar & fan...det röda pensionskuverten går att spåra från första utskicket?! Men shitt...vafan är det med mig?! Har ägnat några kvällar med att sortera garderober, förråd, skåp & lådor, skitkul? Nehe men nödvändigt! Det är som en hamster har slagit till, allt har bara slängts in hit & dit...sentimental sparat massa onödig dynga som bara tar plats och är ett mission att förflytta!

Hmm..har så många Cap & Design att man skulle kunna tro det var mitt yrke att sammla på dem, cosmopolitan & andra di flash tidningar så jag kan öppna ett tidningstånd. Varför spar man på sådant? Kommer man läsa dem en gång till eller? Ska man ha dem för att...impa på andra? Eller varför ligger dom där & dammar bakom en skåpdörr?! Och alla dessa kataloger som skickas ut, men gud...hittade en gömma med gamla kataloger från alla möjliga & omöjliga ställen. Men varför ligger de kvar?! Hur hamnade de här då?! VA?

Nä...jag är så trött på att se onödiga grejer, nu har jag skaffat soppsäckar & nu ska skiten ut!!!

Och porslin?! Men YAIKS vad många udda koppar & glas man kan äga, för att inte tala om assietter & tallrikar...två där, tre här, 5 där?! Ska slänga skiten & köpa nytt! Tror jag ska mordhota papsen om en shoppingtur, så jag kan fylla hela hans superduper stora bagage med nytt shitt...hahaha...mmm..han kommer ÄLSKA MIG, pappa ÄLSKAR shoppa...eller NOT.

Papito tillhör kategorin män som börjar hyperventilera vid köer, shopping skall helst ej förekomma OM det nu inte gäller verktyg, för jaha...då kan han pillra i timmar & ba jaa jag undrar om man kanske skulle ta den där sticksågen, eller behöver jag kanske en vinkelslip? Ja, en sådan där kvistflis mackapär kanske inte skulle vara så tokig ändå?! Hmm...vad är det här för något? Mnja...kan ju behöva lite fler bits, men...mnja det verkar vara billig metall..eller... fan, det står ju inte här?!

Så...jag brukar faktiskt lura iväg han på verktygsshopping...hitta på att jag nog såg en annons där & där om att de hade en vinkelsåg jättebilligt & jo då...en såndär liten slipmaskin till båten kanske? Karbinhakar? Nya lanternor?Är du säker på att du inte behöver nått??? SEN...kutar jag medans han funderar på vad han behöver hahaha...eller så ber jag om fjantiga råd, som jag ändå iggar! Paaappaaaa...ska jag köpa en sånhär lampa eller?! Så får han spela viktig, medans jag spanar på alla andra grejor hahaha...jag e en så utstuderadliten finter så det finns inte!

Hmm...undrar om inte jag ska sabba hans helg planer lite?!Det är väl det man har barn till för?! *S* Lägga huvudet på sne & se lite söt ut...sen vara lite monster?! Hehehe...jupp, mitt helgnöje är nästan klart! Damn vad jag tänker högt & bra!!!

Saker som bara små elaka dvärgar kan...

Happs...vaknar lite groggy vid 9.30...känner en krampaktig panik bryta ut...å nej måste springa, ska på möte, sen försöker jag kordinera hjärna och ögon...fokuserar på klockans siffror.
Nej gumman, ditt möte VAR för 50 sköna minuter sedan!

Hur är detta möjligt...i princip skakar på väckarklockorna...de aderton...och må då säga att de både är kopplade i ström eller har fungerande batterier?! Sherlock Red kliar sig djupt konfunderad...hm...VAD kan det då vara för fel!

´´Backtrace av gårdagen...ställde klocka no1, 2 och 3 samt 2 mobillarm...hm...ingen har till synes ringt eller vrålat i mitt öra?! Strange!´Vänder mig om i sängen och vad skådar lilla mamsen? En dvärg till synes halvt dold under hennes fluffiga täcke och 101 haremkuddar?!

Känner plötsligt hur...det börjar dra en våg över mig, tänderna pressas samman, hjärtfrekvensen skjuter upp & öppnar munnen...ut kommer ett VRÅL från urtiden... jo då sonen fick lusen läst, gränsfall att jag pressade impulsen från att hiva ut han genom balkongdörren!

Sen...tystnaden, som efter alla explosioner...han blinkar yrvaket, tänker snabt som en hamster uppe i högvarv i hjulet, spelar "sömndrucken" och säger NÄEH...klockorna har INTE ringt, när jag anklagar honom för missdådet! Nähe...så hur kommer det sig då att du själv inte befinner dig i skolan? Och vad gör du i min säng! Mnja...det hasplas ur en lögn, som man höjer ögonbrynet för och bara mmm,,,jaha...är det sant!
KLÄ PÅ DIG DIN ODÅGA OCH MARSH IVÄG ÖGONA BÖJ!

Smarta lilla dvärgen hade en plan...
Men jag kan ju vara hemma idag! Tänkte...jaha du, tror du på det själv? Här har vi inte obefogat skolk på tapeten! Mamsen ger onda ögat samt frågar i den sockersötaste röst en rasande Red kan uppbringa...och varför det? Dvärgen inser att spelet är över, erkänner att han inte gjort sin läxa! Jaha, men den hade du ju gjort igår då jag frågade, innan du satte dig vid datorn?! HUR kan den nu vara ogjord?! Öh...eh...ah...man ba..marsh till köket, så fixar jag frullen & så gör vi den nu då! Sen är det SKOLAN som gäller! En uppgiven dvärg inser att spelet är slut, det är över...den stora draken mamma har vunnit...återigen är hans planer besegrade...damn shitt!

När onda ögat förhör dvärgen efter läxan är gjord och frukosten svald, så erkänner han utan omsvep att ja, han hade en plan...därför stängde han av klockorna?! Mamsen pressar ett leende & kväser...gör inte om det, för det finns en anledning till VARFÖR man ställer in 14 larm! Nu har mamsens möte komit och gått, vilket kommer att resultera i en fin nödlögn! Vad tycker mamsen om nödlögner min son? Inte bra!? Nä precis!

Men det är ju själva fan att man uppenbarligen inte kan få bestämma SJÄLV i sitt eget hus, att ungen ens VÅGAR sig på att stänga av mina klockor?! Herre gud, det hade jag aldrig vågat göra mot min mor (hon e ju iofs en miljon ggr strängare än mig) men...förstod att det var något där!
Så kan det gå när man inte gör sina läxor i tid, får mamsen att koka till frukost.

En sak har jag lärt mig, det hjälper inte att få vansinnesutbrott...det hjälper bara att ta tjuren vid hornen! Hade det här vart några år tidigare...så hade jag nog fått damp...kastat något i väggen av ren ilska, hoppat jämfota en timme & skrikit lungorna av mig...förstöra humöret en hel dag! Men...aja...nu är det dax att packa ihop asset & glida vidare...ut i "solen" och ha det bra!
är jag irriterad? Jupp det är jag...men försöker ignorera det...livet är ju som en överraskning ändå, lika bra att...mmmnfgggrrr...le stort!

(om inget annat så fick jag en sovmorgon...eh?! ljög som en häst travade & jahaja..)

Personlighetstest...the deep version

Hittade ett test & jupp...fingrade mig så klart, fast svaret e en harrang på engelska då rå... och en halv bok, väldigt intressant psykologisk liten analys...men helt korrekt är den tyvärr icke, men ändå man känner igen sig i vissa saker! Jag är en berg & dalbana helt klart...ombytlig av mig och med många intressen & kunskaper...men när jag blir arg hm...då låter jag faktiskt *S* en smärre explosion skulle jag vilja påstå! Men, det klart kan ju bita ihop i vissa situationer...men inte för många minuter hahaha...skyller på sydländka rötterna, givetvis!

What’s it like to be you?Probably I’m the happiest when things are just a little different everyday. I don’t want to commit to any particular way to be. I want to be able to be a lot of ways. In my mind, I am peacefully assimilating myself to a lot of different situations, flowing easily between them all. Most people don’t understand there’s a lot going on inside. It’s always different, and if it’s not always different, it’s no fun.
When I’m someplace, doing something, I’m really there. The whole experience is related to that time and place. And people only see the part of me that is with them that day. That’s who I am for that day, but little do they know that tomorrow I might be different.

I’m reserved when I first meet people, but I am friendly, warm, and outgoing once I’ve gotten to know someone. I really enjoy listening to people, hearing other people’s stories and learning about them. I remember a lot of the details. I ask a lot of questions and like the challenge of recognizing where people are coming from and why they might be coming from that perspective. I love the give and take of conversations. I really feel thrilled and excited learning from that intellectual energy combined with that emotional energy. It gives me a sense of the person. In any situation, I love the give and take, the playfulness and energy, the excitement and a little bit of competition, a little bit of one-upsmanship. But when it becomes abrasive and people personally attack others, I’m offended.

I have a lot of interests and I can get interested in one thing, and then something else comes along and that looks fascinating. I enjoy using the skills that I do have, and they’re varied. I’m always on the lookout for something that uses my skills and abilities, that will give me variety and still be stimulating and let me have a mission with people. In my best jobs, I was connecting with people and problem solving and often using tools, adapting equipment or techniques.

My nature is when things get to a crunch, I’ll make something happen that will make it all right. I just know that I can do that and will do that. I love solving people problems.
But part of me shivers if someone tells me their expectations of me, even if they’re expectations I have for myself. I need the freedom to be able to change my mind or direction. I like to get a feel for what they’re looking for and then just make it happen and hope they enjoy it. And don’t ask me how I did it because I have a difficult time communicating that. It’s whatever moves me at the time. I probably don’t even remember half of what I’ve done. I can spin around doing nothing and then spend two minutes and get something done. It’s a whole process that I can’t communicate, because it’s not something that can always be written down on paper—because when I’m doing it, I’m enjoying it. It’s like I’m in a different world. It’s not a task to me—it’s a creative outlet.

I enjoy family and friends. I enjoy being with them and doing things with them—developing that relationship, bonding with them. I carry through with my commitments and I’m a very responsible person. Deep friendships are important to me, but not too many.

When I am angry I get quiet. Others don’t know though, that’s the problem. Because it’s not an external, visible reaction—it’s more passive, turned inward. I’m trying to think it through to figure a way to get my point across so they understand because I wouldn’t want to attack somebody. That’s something about me, that noncommunication, or withdrawal.
I like recognition. It’s very important to get complimented soon after an accomplishment. If something goes unnoticed or unrewarded, it doesn’t have the immediate impact that I want. I’ve been learning my own positive self-talk. I tend to be a workaholic at whatever it is I am doing. You might say I’m a perfectionist. I want people to be impressed with my performance. I don’t want anyone to be unhappy with my performance so I continue to perform, and that is kind of a driving force. It has been a constant struggle to not overdo it. I need a positive environment to work in and I need the people I’m working with to support me.

torsdag, mars 16

en till liten elak tanke att skicka ut i sajbern...

Efter ha skådat de felknullade pippers, som de visar på SexInspectors...så kan jag inget annat än att GARVA ARSLET UR LED?! Men vad är det för patetiska handikapp de äger i england?! Seriöst??? Å damn, kvinnan med camen som vältra sig som en valross i sängen & var lite besviken...för ja, de komenterar inte så mycket på webben.

Nä men vakna, det sitter 114 smugrunkare & skiter fullkomligt i vilka ställningar du kan...så länge du visar lite titts and ass...så är de happy, gärna en gynekologisk när studie med webcamen och lyckan är fullkomlig!

Och han...den där snubben, som vill att frugan ska va torr...annars är det inte kul att ha sex?! Hmm..ursäkta om jag tänker både högt & vulgärt...men...förlorade du svendomen till dammsugaren eller??? Vad är det för FEL på snubben?? Vet han vid den jävla åldern inte hur brudars apparatur funkar?! Undrar just hur de ens fick barn...hon dammsög dan efter & PANG, där satt limpan på 38 graders bakning eller???

Och hon under kudden?? Jamen...SHEITT...mohahahaha...och sen...att VISA upp sig på TV?! Är skammen inte stor nog att du inte får nuppa, nu ska grannarna pressa öronen mot väggen & höra om tipsen funkade eller?! OCH VAD HÖRDE JAG...DE SKA GÖRA EN SVENSK VERSION?!

*ASG* fyfan...finns det VERKLIGEN par som vill visa upp sig på TV när de sliskar kotte eller? När de drar fram pingisracket & spankar gubben blå? Och vilka problem de har sen då?! Det som de engelska visat upp, ja..det förvånar mig faktiskt hahaha...goddamn! Och ponera nu att du sitter hemma & smygtittar på Inspekörn...så ba..NEJ SHITT, det är MIN GRANNE?! Men är det inte Britta från jobbet?! Hmm..är det därför hon är så surarslad, ja undra på det...hör vad hennes man säger, stackarn!
Eller värre...en släkting...kanske DINA FÖRÄLDRAR får för sig rida på sexvågen & berättar om vilka problem de har, de får fan inte till det där hemma under täcket, sen kommer kameran & filmar...*ASG* NEJ TACK! För fan, to mutch info!!!

Finns det INGET som är heligt längre? Ska man ha kameror i sovrummet nu & visa upp sitt skumpande ass för hela svenska befolkningen?! Om man inte kan nuppa...så...sök hjälp UTAN kameran *S*...om du nu inte har en läggning och måste dokumentera varenda flås, för framtiden!

NAAH...behövde bara säga det...*S* det är ju SJUKT för fan, har inte kunnat se ett helt avsnitt...bara för att jag tycker det är...för ...personligt att hänga ut sig på TV sådär! And thanx god...äger inga mystiska problem att deala med, skulle jag stöta på en snubbe som hade, så finns det 2 alternativ 1. Snacka 2. Dumpa *S* Tyvärr, skulle det inte lösa sig efter rett ut det... HASTA LA VISTA BABE...ring the inspectors...ring inte mig ;)

Släpp Puppyn Loss...det är Vår


Ah...släpp ut mig...låt mig få korva av mig longkallingarna för fan....damma av sandalerna & släppa ut fötterna i det fria!!!
Fy fan vad skönt idag, tog en paus i en snödriva....solen smekte mina dödligt vita kinder, det var helt vindstilla...knäpptyst...DAMN va najs!!!





Kom hem någon timme senare, tänkte..jaja jag ska ta min lilla latte på balkongen & bara svepa in mig i feta filten...drömma om sommaren och...
VAFAN?! Men??? Åh fy satan!! En halv snödriva senare har man baxat upp dörren...klämt ut arslet med risk för fastna i något utstickande skit...


Stön...äntligen ute på balkongen...plastar av mina nyinköpta sittdynor...håll i er hårt...dom är ROSA...*ASG*jag hatar rosa...men dom var så fluffiga, så sommriga & så..jävla äckligt rosa att...jag måste vara SJUK, egentligen men jaja...gamla kärringar är ju alltid på risk för psykbrytet! Mitt psykbryt består då i rosa sittdynor, en hyllning till våren...men men så kan det gå!
Ska placera dem på stolen..så ba näeh...måste torka av stolarna, ah, bordet med...å nej, titta så gräsligt det ser ut med de döda fjolårsväxterna...dra fram soppsäcken...så bara..jaha ja, så fint går det när man ska ta en latte i solen, det är ett jävla MISSION...man börjar städa...kaffet kallnar, men TJENA! Är man inte lite felknullad?? Va?! Kan man fan inte bara trycka den där dynan på stolen med plast & allt, sparka ner de döda blomstren som stör ens vibbar...vända stolen åt ett annat håll & titta?! NEJ...man är SJUK...arbetsskadad...djupt psykotisk!

Hmm...ja, så avnjöt vi en vårstädning på balkongen sitället...för solen & bara...MMM...ah...OOO!
PUCKOASS MOTHAFUCKA!!!! Kan man aldrig bara....blunda och ha det bra?!

Kom på en sak till...ja, har du en bringa like this...bild...ah, då är du så välkommen hem till mig & tvätta fönster...givetvis utan tröja, lovar...du kan bli solen i mitt liv *S* (men tror du dig flytta in här, så smäller dörren dig snabbt i nyllet) OCH...är du riktigt duktig, så...ja kan väl dra ihop någon kladdkaka...en skvätt grädde...och sen så... skulle jag ju kunna använda DIG som tallrik?! Hm?! Funka bra??? Lämna dina kontaktuppgifter, så...bjussar jag dig på ett fönsterjobb med sötsaker...joho då...Tant Raffa håller det hon lovat...MOHAHA

Men kan sommaren komma för fan, så man kan dregla lite på stranden...på stan...klä sig lite som en normal människa, inte som Pingy den förfrusna pingvinen...som vaggar fram med raggsockar & dunjackor till fotknölarna...jag har ju ändå blivit av med min ena vante (jävla tugghund)...vill inte köpa nya *S* FAN! Kom igen nu solen...SHINE, SHINE I SAID...FREAKIN SHINE DÅ!!!!

Develish One...

Man har alltid kul på semestern nere i jugoslavien...inte nog med att man kan språket, man kan ju svenska också & jag ser inte direkt ut som en jugge, inte den typiska iaf eftersom jag är ju en liten mix av det bästa *S*.

När vi åker dit ner...brukar vi syrror gå på stan, leker dum turist...det är allra roligast, alla killar har som en radar direkt de hör utrikiska... plötsligt är man likt han med flöjten & råttorna....det är en armé snubbar bakom en, de dividerar om vem som blir den lycklige, om det är tyska man snackar, hur man är i sängen, vad de ska blåsa i en för amorösa lögner, de snackar om sina dirty tankar...

Man slår sig coolt ner på ett fik, syrran & jag älskar att driva med dem, dom bänkar sig likt gamar runt en, man ger servitören en blink...vevar med euro & jupp...nu är man miljonär plötsligt med...*S* jaja...så försöker de komunicera med en på en knagglig engelska & vi kör på det vi med, johoo då Svenskor på semester...alla vet väl om SVENSKA SYNDEN!
Grabbarna slår knut på dig själva för att bevisa hur underbara de är & hur pass bra de skulle passa i handbagaget tillbaka!

Vi fnittrar på som bimbos, försöker hålla en jävligt intetsägande face när de snackar sins emellan om en. Och jupps, sen brukar vi lägga in nådastöten...ungefär när vi fikat klart och känner oss redo att gå vidare! Då brukar vi tacka pojkarna på klingande serbiska för deras sällskap, deras tankar om oss och hur minimal chansen är att vi kommer dejta mer med tanke på vad som sagts! Så...trippar vi därifrån på våra klackar asgarvandes och jaha...där sitter vårt harem illröda & bortgjorda så det visslar om det.
Vissa kopplar inte när man besvarar dem på deras eget modersmål...de svarar tillbaka på engelska, tills en av deras polare smäller dem i skallen och skriker DIN IDIOT, VI ÄR BORTGJORDA, FATTAR DU!!!

hahaha....sånt e rätt skönt mohahaha...

Sen brukar vi även köra samma historia med brudarna...som alla vet, brudar är svartsjuka som få & snackar gladerligen skit...speciellt om "turistslamporna" framför! Jo då, då brukar vi vicka på häcken ännu mer och busvissla, vinka till killar och bete oss extra mycket värre...bara på ren och skär djävulskap. Och då börjar dissandet på allvar...amen herre gud, kolla kläderna, amen herregud, kolla brillsen amen herre gud kolla skorna, dom tror dom är stjärnor va, hollywood har kommit and so on...det där då man vänder sig om, tvärnitar & bara...men tjejer...seriöst är ni verkligen så avundsjuka??? Va?
Är ni så pass mycket bättre än oss med tanke på vad det är ni säger? Skäms ni inte att vara som gammla kärringar & snacka så mycket skit??

Dom brukar stamma och bara LARM...BACKFIRE...VAD FAN HÄNDE...sen kommer klassikern, NÄE..vi snackade faktiskt inte om ER...så det så!!! Man ba...nähe...jag ser inga andra som har miss sixty på sig?! Eller vill du påstå att dina braller från robna kuca (= en motsvarighet till svenska Åhlens kanske) är miss60??? Nä, tänkte väl det...eller oj missade jag...det kanske var de gammla kärringarna i sina hemsydda du syftade på? ELLER kanske nån från Belgrad som du känner på håll?? VAD? Men men men...ja men vaddå?

*S*...samma story varje år...och lika jävla kul är det för den saken, sådant tröttnar man inte på!

Skönast var en gång på tåget, sitter en juggetant & hennes man...så börjar tanten svära åt gubben och vi snackar GROVA saker...jaha ja du tittar på tjejerna dom små f***osorna, dom hororna, jojo du tänker... din förbannade skit, vänta tills vi kommer hem så ska jag vis dig f****! Dom vill bara ha dina pengar, dom skiter i dig, fattar du inte det din bock!

Och syrran & jag vet inte vart fan vi ska ta vägen...vi börjar fnittra...hon går på som fan på den stackars gubben, som flackar med blicken & försöker förtvivlat försvara sig samt råstirra ut genom rutan, tillslut kan vi inte hålla oss...vi säger åt henne att lägga ner, hon skämmer ju ut både sig själv och sin man med vilka saker hon fräser om. Då påstår hon att jo då, hon visste att vi fattade därför sa hon så?! Vi frågar...men tror du att två tjejer i 20års åldern verkligen är ute efter en gubbe i 60? Va? Och för övrigt är hon den utav de två som stirrat sig blind på oss, inte hennes man!!! Allvarligt talat?? Hon säger att det kan hon inte svara för, men att karln hennes vill...DET vet hon! Han stackarn är LILA i ansiktet av skam!!! Tyckte fan synd om han, att vara gift med en häxa!!!

Sen berättar vi för mamsen, beskriver dem & jo då...hon vet villka dom är. Självklart så var vi bortbjudna på en slava, en högtid kan man säga...så vilka stöter vi på där? Tanten & gubben från tåget *ASG*..å herre gud, morsan lackade rejält & läxa upp tant om att om hon NÅGONSIN talar nedvärderande om hennes döttrar igen, så kommer hon köra över henne, strypa henne med sina bara händer, plocka hennes sista tre hårstrån... PUNKT slut & att hon inte skäms som snackar sådan skit om barn, när hon själv är så ful & dum så hennes man borde lämna henne bara för hon är ett monster, hon ska vara TACKSAM att någon ens ville ha henne!

Vi garvade så vi dog, tant kolla på sina fötter & pep om nåd...mamma var uppe i varv & nehe du...vilken nåd, tant fick lusen läst i trettio delar & 40 versioner! hahahaha...Sånna är vi serrö
develish things...men vi har ALDRIG tråkigt kan man ju säga