MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

tisdag, mars 28

some people are twisted fucks...copycats dilemma!

meh...skit blog...nu kan man inte ladda upp bilder IGEN ...

Nu ska vi snacka om konstiga människor...för det första, en lirare nätraggar & hans dotter oxå på samma ställe?! Är det normalt? Hmm...ja han fick barn som väldigt ung, men jag skulle nog inte ha min son på min prez att han va singel oxå å hette ditten å datten!

För det andra, hur kan man ta sig så illa vid om man inte minns någon man addat på msn för en evighet sedan & inte snackat med så ofta...troligen inte vart inloggade vid samma tid? En snubbe fick traumachock av det & skrev att hans självförtroende nu var tillintetgjort?! Han måste väl ha skämtat? Eller? Hanloggade ut direkt efter?! Är jag en bitch? Hmm...vet inte, men vafan man kan väl inte minnas allt i livet om det vart obetydligt eller ointressant?!

Freaky 3...damn, en granne till mig...miss mini me, nu har jag knäckt hennes koder, listat ut henne en aningens mer. Hon är så impad av mig, att hon verkligen försöker uppnå målet att bli mig. Lyckas hon inte, så försöker hon sänka mig verbalt...asså försöker säga saker som typ skulle vara knäckande eller på något sätt trycka ner mig, kanske förvandlas till osäker?! Hon vet inte att hon dealar med miss balkanbitch! Det roliga är att hon tar åt sig som fan om man ger en lite taskig komentar *S*...jag bryr mig inte & hon absolut hatar det, jag kan alltid se hur det blixtrar i ögonen på henne när jag smäller tillbaka & ger henne en komentar.

Jag trodde hon oxå tillhörde de genetiskt smala, efter som hon ständigt hävdat det...men nu vet jag...kvinnan ÄTER inte, eller snarare hon håller sig på svältgränsen för att inte bli normalviktig?! Sjukt!!!
Vi hade nämligen käkat lunch ihop, svullat som små grisar...sen snackade vi dagen efter, så sa jag att fyfan jag svimma nästan då jag kom hem...kina mat är inte mättande & berättade vad jag lagat till middag och ja typ...vad vi gjort.
Happs...då kommer den där freaky komentaren som fick en att höja ett ögonbryn "så du är bättre än mig" tänkte, va...vad menar hon...lagar hon inte mat åt sina barn, käkar hon inte middag? Hur då bättre? Vafan snackar hon om??? Och hon kan plötsligt få för sig att slita fram vågen & näst intill tvångsväga en...nu börjar jag misstänka varför, hon ska pressa ner ytterligare ett par kilo, för sist GRINA hon nästan av lycka då det skilde ett kilo mellan oss?!

Så jag förhörde mig om hennes kväll, om hennes måltider...så kväkte hon ur sig att hon inte gjort ett smack & hon va mätt från lunchen?! Börja mobbba henne lite, för att ytterligare få mer info...vad fan hon pysslar med! Då råkade det bubbla ur henne att japp, hennes brax hon köpt kosta faktiskt 1200 och hon tänkte INTE gå upp i vikt, vägra köpa nya! Ah...jag hade lurat på henne de brallorna oxå hette det?!

Kan bero på att jag skulle ha köpt dem, så svalde bankomaten kortet & just min bank existera ej på det köpcentrat vi var just då. Sen köpte hon dom jeansen & då kände jag att...nej tack, hittar nog några andra istället vill inte se ut som freakin peachy twins! Om det nu är att lura på en ett par bralls...hmm...ja, om ditt mål i livet är att vara min lookalike, så fine...KÄNN DIG BLÅST!

Sen idag hjälpte jag henne med lite saker...så happs...hon iaktar mig grundligt, tänker att å nej...nu ska hon försöka återigen att apa efter mig! Så plötsligt frågar hon om jag färgat håret?! Hm...nej det har jag inte (hade keps på mig...det regnade ute idag som ni vet va) så börjar hon snacka om ngr skor som hon spanat på och att hon skulle köpa dem. Plötsligt sliter hon av mig kepsen??? Tänkte jaha din sjuka fan, ska hon kontrollera OM jag kanske gjort någon förändring med håret & sedan ljög om det?!

Så jag frågar henne om det är hårrazzia på G, hon ba nej...ah vad heter det där, pekar på spännet...säger att det heter...SPÄNNE! Jo, asså spännen var det på skorna?! Hmm...ursäkta mig att jag inte tror att man sliter av folk huvudbonader för att komma på vad "saker" heter, man kan ju påpeka det.
Det där var ett psykotiskt försök att kontrollera om mina fakta stämmer, hade jag verkligen inte färgat håret?!

Det är lite freaky, men samtidigt tycker jag det är så jävla kul att driva med folk...när man driver med henne så märker man rätt snabbt att hon inte är helt hel i huvudet. Varannan gång som hon öppnar köften är det sanningen som kommer, annars blåljuger hon...det roligaste är när hon trasslar in sig i sina lögner, glömmer bort vad hon sagt tidigare & man najsigt nog påpekar hennes tidigare version *ASG*.

Men det man får passa sig för, det är att råka säga saker...tex man ska shoppa saker till hemmet, för då kommer miss snoopy genast kopiera det. Eller om man ska handla kläder, sist var hon med...jag visste att hon inte hade stålar just då...så jag passa på att shoppa, då försökte hon dissa kläderna jag skulle köpa *S*...sen när det inte funkade försökte hon sig på att köra på om att ja ekonomin bla bla...man ba jahapp and? Senast idag taffsade hon på mina jeans...och ba ja i den butiken där i farsta så hade de inte samma jeans som i den andra butiken i haninge.

Nähe...and? Jag har ju köpt mina...så vad menar du? Jag är nöjd med dem & ska inte byta, men de hade andra fina modeller?! Nä, men jag ville bara säga att de inte hade samma, dom där är jättefina..tunna å sådär...jaha ja...kan det bero på att nu är det illa pinkat, nu kan hon inte köpa likadana!

STACKARS STACKARS LILLA COPYCATS DILEMMA...det måste svida som fan hos henne i dagarna 3 har hon tjatat om mina jeans! Och idag erkännde hon att hon åkte till haninge för att kolla bil, eftersom vi just vart där och kollat bil?! Det finns ju förfan fler bilfirmor än just där?! Hon hade en lätt labil look när hon sa det, att ja du sa ju att ni vart där...så jag åkte dit oxå?!

CREAPY OR NOT?!

6 Comments:

Blogger Chribbe said...

Nu har jag bytt till blogspot, så se till att uppdatera din länksida...OR ELSE!!!

tisdag, mars 28, 2006  
Blogger RedAngel said...

mohahaha....nämen vafan...har Chribstern äntligen förstått att det e HÄR alla coolingar hänger *S*å BILD oxå?! Damn...va händer?

Ska genast uppa länken då rå...

tisdag, mars 28, 2006  
Blogger Chribbe said...

Jag vet, där jag hänger är det alltid coolt, så nu när jag hänger på blogspot är det coolt här också...*S*

tisdag, mars 28, 2006  
Blogger Min kopp te! said...

Men jisses amalia!!!
Vilken läskig människa.
Undrar vad som traumatiserat henne till att bli en härmis så där???

onsdag, mars 29, 2006  
Blogger RedAngel said...

Bra fråga...men det är roande samtidigt IBLAND, men nozy copycats e lite jobbiga i längden!

onsdag, mars 29, 2006  
Anonymous Anonym said...

Du är en mycket elak människa!

torsdag, november 09, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home