MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

måndag, mars 27

Strange...strange...fenomen

Lite lustigt, den senaste tiden har jag kommit ihåg mina drömmar?! Och så har jag haft återkommande drömmar...ni vet sånna man verkar ha i perioder, som är exakt likadana & slutar precis som gången innan?!
Vad fan betyder dom? Varför drömmer man exakt likadant scenario, men utan att det fortsätter...eller utvecklas? Vad är meningen med det?

Jag har inte kunnat komma ihåg mina drömmar på säkert 3 år?! Ett konstigt stadium där man antar att man vart drömlös...så pass länge & sen...ja, som jag sa så kommer samma sketna drömmar igen?! VAD kan ha utlöst detta & vad betyder de? Kan inte analysera dem...de vekar så meningslösa (och så klart har jag glömt bort vilken det var *S* men vakna av den igår...borde ha klottrat ner det då, jävla guldfiskminne)

Att jag just hakat upp mig på drömmar, beror på att ja ni vet...*S* jag har ju vart & spått mig ett par gånger, det är liksom en tradition nästan med tanke på den "spå kultur" som existerar utomlands. Och sedan min nyfikenhet så klart & att jag själv (så klart, vad annars)...kan spå.

Blev spådd av en juggegubbe, för 2 år sen som sa att gud talar i mina drömmar, men jag lyssnar inte... tänkte oki crackhead, jag har ju inte drömt något på evigheter...så vad KONSTIGT sen då, jag minns ju inte mina drömmar! Han sa att jag skulle gå till kyrkan & tända lite ljus...be lite så skulle jag lyssna,se & höra...ehum jo visst, men jag är inte riktigt den typen, känner mig inte hemma i bönernas värld eller kyrkan direkt, men testade så klart! Trippa till en kyrka så klart för att testa, man kunde inte tända ljus i den...happs...jaja...korsade mig hej vilt & bad några egna hopkok av böner...avvaktade guds ljus...svaret...tecken...jo tjena...det enda tecken jag såg var möjligen 2 duvor, som splitta sin gång. Analys: Hmm...du är en förvirrad höna, testa nästa väg? Eller?*S* Ja, inte blev jag klokare direkt...det hände väl knappast något som fick mig att få en aha upplevelse heller!

Sen...så innan sommaren förra året så gick vi 3 brudar till en iranska eller vad hon var, kinda arabisk tant som när hon spår mig säger: gud talar i dina drömmar men du lyssnar inte?! WTF 2 pers som har sagt samma sak?! Och ena bor i sverige men inte den andra, så de kan ju omöjligt va i masskopi!
Det övriga som damen svamlade om var bara...eh jahapps...fast scary nog så kunde hon säga på precis det sätt jag nyligen dumpat en herre?! *ASG*...man ba eeeh...nä! Hon ba ljug inte! Okej då så var det, alltid min envishet...alltid min smidiga bulldozern kör över allt! Några saker hon sa var...endast vardagligt bonnförnuft, så...vad hon kunde mohahaha...det kan jag själv!

Men jag har en scary liten dam, som han beskriva saker...se saker...hon är otrolig & rätt klockren faktiskt. Mycket av det hon har sagt har hänt, i den ordning hon sagt. Men...dock vissa saker har aldrig inträffat & kommer knappast göra det heller!

Första gången jag gick till henne fnissa jag, VAD ska hon säga...skeptisk som fan, morsans vännina så klart, hon vet väl en hel del om en som hon kommer att lalla ur sig!
Hell, hon chocka mig totalt...sa sånna saker som ingen annan än jag själv visste, saker som inte ens min egen mor visste. Herregud...jag satt verkligen med hakan i bordet & gapade! Hon fråga varför jag stirra på henne, men...*S* jag sa som det var, min spektiska sida, det hon hade sagt & att det var för mig ett mysterium HUR fan hon kunde veta det!

Jag är fortvarande fachinerad av denna kvinna, av hur det funkar...hur ser hon allt? Vem talar till henne? Fast det klart, sånnt kan man inte förklara. Ah...ska dela upp detta i en till del tror jag...blir så långt annars...

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Sjysst soundtrack. :-)

måndag, mars 27, 2006  
Blogger RedAngel said...

haha...eller hur *S*

måndag, mars 27, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home