MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

söndag, mars 26

eni..meni..mouse

Idag har jag avnjutit min nyskrubbade balkong...fikat i solen med syrran & little devil. Fan vad najs det är när det är VINDSTILLA & man kan njuta av solen! Sen...fick vi vår briljanta idé att promenera till mormors grav...det var ju sååå fint väder, eller hur?!

Vindpinad som fan, med två galna barn i släptåg så förvandlades den solskensfyllda promenaden till hjärtklappning & jakt! Little devil kastar sig ner i varenda vattenpöl...går som en seg liten sköldpadda...spottar & fräser, grinar...han vill INTE och han vill det...min big devil kastar snöbollar, får tag i grenar som han spankar en med...jag & syrran blängde som sjukt farliga kossor på våra ljuva avkommor.

Envisa som vi är fortsätter vi färden...någonstans på kyrkogården känner jag plötsligt inte mina fötter, de är DJUPFRYSTA...eftersom beslutet blev spontant så...ja jag hade inga fillingar & mina najsiga halka å bryt nacken jumpadojjs...naaaajs! Tror öronen slutade fungera av både köld & illvilliga barntjut...tog resolut min egen devil & slängde i en snöhög när han piskat min vad...= han blev asförbannad & tjöt som en gris!

Piska mamma= mamma piskar dig, ät skit & ta det som en man...hämden e ljuv pissråtta! Men syrran & jag beslutade oss för att vi ska valla barn varje helg till kyrkågorden...så de lär sig hut & får röra på sina små häckar! Frisk luft är bra, plåga barn med urtråkiga promenader är oxå bra! Ingen har dött av lite komunistanda *ASG*!

Den nätta promenaden tog oss endast 2 timmar, tack vare den ilskna dvärgen...annars maxat skulle det tagit 45minuter att pinna fram & tillbaka! Shitt pommesfritt..barn är monster ibland!

Sen när vi var hemma...ungarna kriga, vi låste ut oss på balkongen med cigg & tänkte AH vi ska resa i sommar, ihop! Jo då, vi två & våra läskigt sura kids! Bra idé va! Då ska vi valla dem så de aldrig sett på maken! Vi ska åka till jugge land & återuppleva våra ungdomstrauman...vi ska göra likadant med våra barn, som vi fick vara med om! Lallade runt som byfånar & hålla käft! *S* Inte riktigt, men...vi kan väl hoppas att vi kan hålla oss till den strängare mentaliteten MOHAHAHA!

Så kollar man resor...jaha...jag vet inte vart jag har befunnit mig det senaste deceniet...men fuckin 16.000 för att sola häcken i Montenegro?! Fuck off...vad är det för rövarpriser?! Kan ju fan ta mig till thailand för den summan! PFFFT...nu ska kontakter vändas upp & ner kan jag säga, vi ska hitta den billigaste jävla resan till budva i mannaminne! Vafan är dom inte riktigt kloka eller??? En biljett för mig & sonen...16 lappar?! I helvete heller!!!

Fan, åkte till marocko två pers för 6000...och det är fan LÄNGRE! Och boka via internet?! Jo, tjena...vart är barnrabatten? Gick icke att skåda...sen står det fint att barn som reser med vuxna betalar ej mat, om den vuxne betalar för sin?! Trots detta skulle de ha 70 spänn??? Och vilka hulliganförsäkringar...när man började kolla upp VAD man betalar för...så jaha ja...dubbla försäkringar á 500 spänn per skalle?! Pfft...det har man både på kortet & hemförsäkringen era myglare! Någon barnrabbatt fanns ej att skåda...Å jo...de hade dragit 80 spänn internetrabbatt?!
Kyss mitt ass...ska ringa en säljare & terra dem...vad är det för skit de försöker prångla på en?!

Tror de singelmorsor är miljonärer eller??? VA? Är ju billigare att ta en t/r till moster i EN MÅNAD än vad en ynka vecka vid havet kostar?! Skulle kosta mig..hmm...få se nu cirkus 6000 för oss. Ouff vad irriterande...ska se om ingen har ett tomt hus i budva, så kan man ju åtminstånde komma ner i rimmliga priser, annars skiter jag i juggeland & drar dit jag får ett bättre pris & nya äventyr! Det är ju inte så att dom är trevliga när man har barn, där nere...en grinig unge kan få dig avvisad från en restaurang & för 16 jävla tusen ska jag fan sitta där jag vill även om kidsen gråter krokodiltårar! Ah, juste Ankie...de hade internetuppkoppling, för det facila priset...så jag kan säkert uppa bloggen därifrån *S*

Jupp nu har sir väs odlat spottloskor i bloggen...nu ska man ju inte glömma att ställa om klockan, för imorgon är det shopping i gryningen som gäller! Shoppa är det enda jag har roatmig med den här veckan...herre gud...snart är man väl urfattig *S* i den fart jag har plöjt fram (läs tre miljoner blommor, orkidéjord, 2par jeans, 2 par linnen, garderob åt sonen,lamphelvetiat, tapeter, klister, borstar & attiraljer till det...my god...ny finfin badrumms sopphink de lux, toaborste de lyx, cremer & schampon, storhandlat för en smärre armé...får inte ens plats i skåpet...overshopp) OCH...jag är INTE klar än...resa? Hmm...kan ju shoppa lite till! Ah, måste ju fixa passet oxå...hmhmhm...jupp, det är en hel del att fibbla med!

Heck...Im a woman, I got a licens to shop until I drop :P

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

*ASG* Shoppa gärnet Red det är du värd! Jag och min polare Nizzledizzle (som egentligen kallas för Nisse på RIKTIGT!) var ju 14 dagar i Kanarien och den resan gick loss på 2600 pistoler per person. NOT BAD! Sen kostar ju en öl på stället 600kr så egentligen...Fan Thailand rockar (säger dom) och det ska verkligen bli nästa resmål god damn it. Ok rätt dyrt med flyg men boende och käk+bira = billigt hehe! Säg till när du ska åka Red så ses vi på Arlanda över en dubbel Mai-Tai *S*

söndag, mars 26, 2006  
Blogger Min kopp te! said...

Nisse & Chribbe!
Hör upp när jag talar till er!!!
Edra bloggar visar rumpan åt mig dvs felsida.:-(
Dumma dumma bloggi eller vad dom heter!!:-(

Jag vill till solen!
Ska bygga polen och
lyfta på kjolen
för en sån cool en
som min egen spegelbild kanske?
:o)
Natti natti!

måndag, mars 27, 2006  
Blogger RedAngel said...

Ja Nisse...det e ju säsong i vinter, så det är väl då man får sikta in sig på mai tai´s *S*.

har inte tänkt att blöta hårtessarna i onödan från ovan... I do the diving, inte regn som pissar ner mig!

måndag, mars 27, 2006  
Anonymous Anonym said...

Fan att det ska vara så dyrt att flyga till Polen. Kunde jag aldrig tro.

tisdag, mars 28, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home