MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

lördag, mars 18

And ajm back...

Jaha...så har jag rensat hemma då? Mohahaha..nej! Men så är det alltid, man tänker att ja, nu ska jag vara lite effektiv & duktig...så ringer telefonen...man skyflar undan skiten, lycklig över detta safecall...man ba JA JAG SLIPPER AHAHA! Jag lat?! Nej då...*S* men kan tänka mig massor av andra roligare saker att göra än att rensa träsk!

Roade mig med att glida över till en vän igår & diskutera resor, planera lite & kolla lite bilder från hennes tripp. Sen jaha då knäckte vi lite "smuggelsprit" (ja, inhandlad utomlands så klart, icke Anitra special) och kvinnan i fråga är en likörpimpler...my god jag avskyr sötslisk...men aja artig som man är spotta man inte i glaset! Hittade en liten sour historia som jag kan tänka mig göra drinkar på! Mmm...gott gottigott gott!

Så berättade kvinnan om en fest hon haft nyligen *ASG*...jupp jag dök inte förbi, för hennes landsmän huserade på den festen & vi är icke av samma nationalitet, så tänk er själva hur kul det är att lyssna på 30 pers som snackar ett annat språk?! Nej, sådant är inte kul alls...tyvärr... been there done that and nehe inte igen! Anyway...hon skulle parta till sin cake & dränkte den i priten...priten var visst 60% vodka...vilket hon inte kollat så noga...så aha, folk börjar bli rätt dragna efter välkomstdrinken & tårtan...hur man nu kan få för sig att dränka en tårta i vodka, är för mig ett mysterium, men jaja...kanske en tradition hos dem?!

Fick så klart en cake i knät...här ÄT...man ba okej...den hade en läbbig bismak...nästan lite sådär kylskåpssmak...ni vet...småäckligt...som om man ställer något i kylen & den absorberar allt shitt som existerar där! Man ba..mmm ojoj va gott (hulk) jaha det är vodka dränkt fruktgräddtårta, ja det var ju något nytt (hulk). Kände att nehe...nu är det dax att tacka för mig, annars kommer hon bjussa på middag & jag vet att vi har helt olika smaklökar...det hon älskar hatar jag osv. plockar med mig pöjken & springer!

Vi hyr film till vår mysfredag...och jupp...vi har garvat...sonen valde filmer en action & en komedi...european gigolo...deuce bigalow...mohahaha..en film om manliga ho, som va rätt kul. Den svarta snubben har en båt, som hoppar som gangsta hiophopers bilarna gör *S*...en jättekvinna som äger en kisse som biter sig fast i ballen på snubben...som spanka dörren på katten & spöar skiten ur den *ASG*...joho jag gillar en massa twisted saker.
Inget för den superpryda som inte kan garva åt lite snuskskämt! Vi garvade oss fördärvade och...somna på soffan...idag känner man att kroppen är en aning mörbultad, vaknade sex imorse av att fåglar kvittrar & min arm är bortdomnad...har en fot i örat...och dvd står på och blippar!

Jupp...nästan som efter en fyllefest i ungdomens glansdagar...snacks ligger över halva bordet & man ba mmm...ah, tar väl ett chips då...försöker väcka armen hoho vakna då...

Nu kanske jag ska rensa lite saker...hoppas på att telefonen ringer & man hittar på något annat sen *S*...smita från högarna?! Det värsta med att rensa saker är att det blir ju så förbannat stökigt! Först ska allt ut, så ska man sortera...vilket innebär fler högar att kryssa mellan, sen ska skiten in, eller kastas...så då har man ju plenty more att deala med!

Jag mygla? Å nej då...passar på att pauskoppla och klottra...allt för att det ska ta längre tid att komma igång *S*! En sak som stör mig med bloggen är...att de har fan inget bra layout system när man vill smacka på bilder, att man inte kan lägga upp tex tre bilder på raken & sen skriva eller placera ut tre bilder ner & få texten att ligga snyggt. Det hoppar fan alltid åt helvete! Samma sak på min puppyart blogg...man fibbla till texten UNDER bilden, sen trycker man på publish och vart hittar mna texten om inte RUNT bilden?! Det blir enkla horungar & dubbla horungar (det heter så...inte jag som kom på det, när vissa rader slutar veird...grafsnack serrö)...man irriterar sig & önskar alltid att DEN HÄR gången kommer det se bättre ut...eller nähe...!

Okej...nu SKA jag rensa lite iaf...har larvat mig & dragit ut på tiden enough *S* SKITHUGO säger jag bara...nu ska det putsas & fejas...fan fan fan vad tråkigt!!!

5 Comments:

Blogger Malin said...

JO sån är jag med.. Samla samla samla men så..... Ibland händer det!!!!!
Jo idag har här rensats. Kläder ur ungarnas garderober, bröllops påsarna har genomgåtts och sorterats, tavlorna från möhippan är uppsatta mm...
Jätte duktig har jag varit så nu får det va minst ett halv år till....

lördag, mars 18, 2006  
Anonymous Anonym said...

*HOST* Jag somnade i badkaret så.. Blir en hemmakväll igen..

lördag, mars 18, 2006  
Blogger RedAngel said...

*S* DET E JU HEMSKT...man är som en ekorre...oftast märker man inte ens det, förrens det väller över!

Och ungarnas kläder...jo, de växer ju som ogräs, där behöver man ju rensa minst var annan månad *S* sanslöst! Eller..ja min har hamnat i en växa period nu...fötterna skjuter iväg & längden...snart kommer jag vara LILLA mamsen...hu va hemskt!!! Måste köpa ÄNNU HÖGRE KLACKAR *ASG*...ska investera i tofflor med stilettos *ASG*...en syn för gudarna på morgonen..bam bam in i väggen! Vad hände? Vindarna vände?!

söndag, mars 19, 2006  
Blogger Min kopp te! said...

*Vindarna vände å det blev åter vanliga bullar igen*..ha ha ha;o)

Fick sån lust att rita en tecknad serie av vad du nyss skrev.

1-Mamma som ser lite orolig ut då son tittar ner på mamma och lillagummar henne.
S2-en nästa bild..Inköp av tofflor med stilettklack..haaaaaaaaaaahahaha...vilken syn.;o)))
3-osv

söndag, mars 19, 2006  
Blogger RedAngel said...

hahaha Ankie, det kan bli VÄRSTA komedin ju...när man klackar & halkar sig fram på morgonen... en syn för gudarna må jag då säga!!!

söndag, mars 19, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home