MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

onsdag, mars 15

Min hallik, en sann story...

Ska berätta en sann story, om hur min baba (=mormor) jobbade som min PIMP...

Kliver på busse, på morgonen...(nej jag är INTE en morgonpigg människa) håret står på ända, ögonen snurrar som flipperkulor på väg till en garanterad tilt...and WTF händer?!

Jo, jag tycker i min dimma att busschaffisen nämner mitt namn?! Tänkte...din sjuka höna... VAKNA för fan, nu hör du i syne oxå *S* (kan man det?! jo..eller?!) så jag blänger ner honom i mitt halvt medvetslösa tillstånd & han SÄGER mitt namn?! Hmm...frågar HUR FAN VET DU VAD JAG HETER??? Mihihi...du heter *BLOBBA*.....din son heter *BLOBBA*...och ni bor på adress *blobba* har en hund som heter *blobba*...började känna mig freaknin paranojd...hur i helvete kunde denna okända man...(som för övrigt bröt på juggo SÅ KLART) ha så mycket private info om mig??? Var på väg att dra fram hårsprayen å mejsa ner fanstyget...smälla han med väskan i huvudet så han dog, medans jag skulle sexigt värre...springa som en freakin kamel i panik och låsa dörren hemma!!!

Han ba..haha...din BABA berättade det för mig, du är singel och hon tyckte att vi passade ihop, hon har visat bilder på dig & din son...ja du var jättesöt när du var liten oxå?!
Jaha, tack så mycket mormor...en busschaförr som såg ut som en jävla traktor i nyllet...massa skit & lite rött!?! Nu jävlar ska kärringen få sig på mopo...herre gud, kan ju va värsta freaket!


Sa...ehe...du kompis, tanten är tvärsenil...min man kommer leta upp dig & spöa skiten ur dig, du vet han är en 3 meters montenegrin, med händer som dasslock, så dra igen & glöm allt hon sagt, väntar mitt fjärde barn för fan, din perversa gris! PFFFT...så dog han och bara nej, men gud... förlåt...ojojoj...ja man kanske inte ska tro på tanter, näe...hon blandar ihop mig med min kusin som är singel & stor som ett hus...kan ge henne ditt nomere om dy vill?? NEJ NEJ...ska hon äta mig ur huset, jag har litet kylskåp hell no! SÅ...var han GONE and bye bye...

En annan gång...står på jobbet & plötsligt känner jag mig fruktansvärt iaktagen...WTF nu då? Står någon jävla bergsbonde utanför och ler från öra till öra när man möter hans blick, tänker direkt baba, jag ska döda dig...inte nu igen!!!
Eftersom jag hade förmånen att jobba med tjejkläder så var risken inte så stor att han skulle komma in...eller? Nej...han börja släpa sina uttrampade sandaler in mot butiken...gav han ett du DÖR om du tilltalar mig, ditt low life ögonkast...han tvärnitade, addade ett djävulskt leende...kom du så ska jag spraka dig i röven så du flyger ut till din parkerade åsna! Han ryggade tillbaka & slog en piruette och blada iväg! TACK GUD FÖR MINA ÖGON SOM TALAR SÅ TYDLIGT!!!

En morgon....drar upp gallret & släpar mig över till cafét för att inhandla en liter kaffe att kickstarta upp mig själv (vaddå brygga, pfft sjuk eller och i den där lurkiga kylen skulle en mjölk innehålla så mycket bakterier att man skulle lysa i mörkret & nya former av virus skulle upptäckas) så ser jag två snubbar sitta & häcka på det ännu inte öppnade caféts servering... tänkte det måste vara juggejävlar
...de brukar ju kunna ockupera fik som ingen annan...and jo då, när jag passerar dem så snackar de så HÖGT att inte ens en DÖV hamster i norrland skulle kunna MISSA att det var mina landsmän som artikulerade villt i hopp om att man skulle kläcka ut ett Dobro Jutro & smörflin...men jag tillhör kategorin TALA inte till mig före klockan tolv, är du jugge & jag inte känner dig...vad fan får dig att tro du är min bästa kompis?! Grannen?!

Å herre min gud...låt mig evakuera till polarcirkeln...där kan det väl för fan inte bo en endaste jugge...eller?! Ah, när jag går förbi...ey...är inte du den & dens dotter? Va? Jag...nej nej...jag heter Anna Lena och kommer från Örkeljunga! Säker? Jaha du...mamma hetter BrittLouise & pappa heter Bertil...jag SVÄR!!! Mohahaha!!! Gone fishing??? Jo då!

Sen...så visar ju baba gärna upp en för halva pensionärsföreningen old serb tigers...så vad händer, de cirkulerar som gamar...ska köpa kläder (sorry baba, ditt ass e oversized...vi säljer inte strl 56...och modekläder på en grå tiger...NEJ, bespara oss vår syn & kräkreflex) och vad hade hon med sig? Jo, en snubbe...modell du kan gifta dig med han..han är skit bro på dig! Passar mike bro! Och tyvärr...han må ha blå ögon, men när hans skalle är lika rund som en fotboll & minst 2 glimmar i guld...då VET man att det är en förklädd BONDE på visit i Sverige. Kärlek?!

Jo då...de jamar runt ens ass...allt för att du ska uppsöka migrationsverket innan deras turist visa gått ut...that´s amore...tre år senare och en stämpel i passet...han är spårlöst försvunnen, likt den blomstrande kärlek! OM man nu är mental nog att gå på det *ASG*...fråga baba, hon va besviken...ingen av hennes ditskickade passade mig, inte heller hennes vänninors släkt, söner eller vafan det nu var de skaka fram ur sina gömmor...dom är HYSTERISKA!

Min mor är inte ett dugg bättre...det är precis som livet skulle gå under, om man inte gifte sig?! Vakna för fan...vi mjölkar inte kor på 2000 talet, som fittstimmet säger...kvinnor kan själva, så det så!
LET ME LIVE MY LIFE AS I LAJK

4 Comments:

Blogger Min kopp te! said...

;o)) Detta är verkligen ett coolt inlägg!!!!!
Njuter av att läsa.

Nu har min värk skingrats för en stund åt minstone.
:-)
Ska bearbeta foton, men skrev ett inlägg i bloggen innan i alla fall.
Skrev några få ord om add också i fall du vill läsa;)
Kramelikram!

onsdag, mars 15, 2006  
Blogger RedAngel said...

*S* Nej Anike...det va icke coolt när det hände, snarare irriterande som fan & scary! Nu...mormor har gått borrt & mamma bor för långt bort OCH har nog insett att jag är som jag är hehe!

Ska kika in later & skåda vad du har klottrat :)

onsdag, mars 15, 2006  
Anonymous Anonym said...

Jag vill se din "jag dödar dig om du tilltalar mig" blick! Hihihi! Så arg Red, så arg *S* Kan se framför mig hur du står i affären och är jävligt besvärad och lack... *S*

onsdag, mars 15, 2006  
Blogger RedAngel said...

*S* Jupp, jag är specialist på bläng...kan öga ner folk som irriterar mig!
Folk påstår i min omgivning att även mina ögon skiftar färg... det TROR jag inte ett smack på hahaha!

onsdag, mars 15, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home