MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

torsdag, mars 16

Släpp Puppyn Loss...det är Vår


Ah...släpp ut mig...låt mig få korva av mig longkallingarna för fan....damma av sandalerna & släppa ut fötterna i det fria!!!
Fy fan vad skönt idag, tog en paus i en snödriva....solen smekte mina dödligt vita kinder, det var helt vindstilla...knäpptyst...DAMN va najs!!!





Kom hem någon timme senare, tänkte..jaja jag ska ta min lilla latte på balkongen & bara svepa in mig i feta filten...drömma om sommaren och...
VAFAN?! Men??? Åh fy satan!! En halv snödriva senare har man baxat upp dörren...klämt ut arslet med risk för fastna i något utstickande skit...


Stön...äntligen ute på balkongen...plastar av mina nyinköpta sittdynor...håll i er hårt...dom är ROSA...*ASG*jag hatar rosa...men dom var så fluffiga, så sommriga & så..jävla äckligt rosa att...jag måste vara SJUK, egentligen men jaja...gamla kärringar är ju alltid på risk för psykbrytet! Mitt psykbryt består då i rosa sittdynor, en hyllning till våren...men men så kan det gå!
Ska placera dem på stolen..så ba näeh...måste torka av stolarna, ah, bordet med...å nej, titta så gräsligt det ser ut med de döda fjolårsväxterna...dra fram soppsäcken...så bara..jaha ja, så fint går det när man ska ta en latte i solen, det är ett jävla MISSION...man börjar städa...kaffet kallnar, men TJENA! Är man inte lite felknullad?? Va?! Kan man fan inte bara trycka den där dynan på stolen med plast & allt, sparka ner de döda blomstren som stör ens vibbar...vända stolen åt ett annat håll & titta?! NEJ...man är SJUK...arbetsskadad...djupt psykotisk!

Hmm...ja, så avnjöt vi en vårstädning på balkongen sitället...för solen & bara...MMM...ah...OOO!
PUCKOASS MOTHAFUCKA!!!! Kan man aldrig bara....blunda och ha det bra?!

Kom på en sak till...ja, har du en bringa like this...bild...ah, då är du så välkommen hem till mig & tvätta fönster...givetvis utan tröja, lovar...du kan bli solen i mitt liv *S* (men tror du dig flytta in här, så smäller dörren dig snabbt i nyllet) OCH...är du riktigt duktig, så...ja kan väl dra ihop någon kladdkaka...en skvätt grädde...och sen så... skulle jag ju kunna använda DIG som tallrik?! Hm?! Funka bra??? Lämna dina kontaktuppgifter, så...bjussar jag dig på ett fönsterjobb med sötsaker...joho då...Tant Raffa håller det hon lovat...MOHAHA

Men kan sommaren komma för fan, så man kan dregla lite på stranden...på stan...klä sig lite som en normal människa, inte som Pingy den förfrusna pingvinen...som vaggar fram med raggsockar & dunjackor till fotknölarna...jag har ju ändå blivit av med min ena vante (jävla tugghund)...vill inte köpa nya *S* FAN! Kom igen nu solen...SHINE, SHINE I SAID...FREAKIN SHINE DÅ!!!!

4 Comments:

Blogger Min kopp te! said...

he he..rosa dynor.;)
-Var dom chockrosa eller mer åt det gammelrosa hållet?
Och OJ vad gott med kladdkaka;))

torsdag, mars 16, 2006  
Blogger RedAngel said...

hahaha...dom är typ cerice med blå, gula, gröna små ränder :) så ah om man stirrar på ränderna så är det finfint hahaha!

Har ju mörka trämöbler på balkongen & kände fan inte för köra "marin tema" direkt eller gräsgrönt "lek att du har radhus" dynor.
Ska dra på en indisk flumväxel kanske...eller...ja... nått! Kommer kompensera med GRÅTT istället på mattor & sådant...blommkrukor i olika pigga färger, ska bli en jävla oas där i sommar!

Egentligen e det sittpuffar typ, du vet 4 kantiga med handtag... men jag gillar att sitta på fluff hehe!

Ska se om jag hittar alla delarna till infravärmaren oxå...så man slipper bli så frostskadad innan värmen slår på ORDENTLIGT!

Kladdkaka e alltid gått..även på ett sexpack ribbor hahaha...sexinspektör REDDISH uttalar sig detaljerat på bloggen...film this shitt :P

fredag, mars 17, 2006  
Anonymous Anonym said...

Jag hade en sexpack på magen en gång i tiden. Sen lärde jag mig att baka kladdkakor själv. Nu har jag ett sexpack i kylen istället. *S*

fredag, mars 17, 2006  
Blogger RedAngel said...

hahaha...ja det e väl därför killar INTE skall baka, det blir bara bakfullt & frammtungt till slut *S*...att ni aldrig lär er släppa sleven & låta en kvinna ta hand om det!

Räcker väl med att ni DISKAR efter..va?! Ska det vara så svårt att förstå?!

fredag, mars 17, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home