MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

onsdag, mars 15

När jag var en kändis...Puppy the STAR...

Var på semester nere i juggeland...
Moster och jag begav oss till stan på en shoppingtur, min son var ett litet pyre i sin heta BMX vagn så klart...märker att folk stirrar som idioter, de snackar, viskar & pekar?! Tänkte...vafan, har kjolen fastnat & jag visar asset ofrivilligt? Har boopsen trillat ut & exponeras? Konstigt klädd, det vet jag att jag är, i deras ögon...har alltid vart med mina svenska outfits!
Börjar kika över solglasen...näe, kläderna verka sitta som de ska, har inget konstigt, kollar över axeln, pekar de & tasslar om någon annan kanske? Hmm?Säger till moster att damn, vad är det med folk? Hon säger äh, bönder eller nått...vi trippar till serveringen & sätter oss. Servitören börjar darra & stamma?!
WTF är det här, är han efterbliven...vad håller han på med?!

Ser att borden runt om oss börjar fyllas med strange stirrande män & kvinnor?! Men hello, är detta en skräckfilm??? Alla pekar, tittar viskar?!
Tänkte jaja..jag iggar dem stenhårt då. Fortsätter snacka med moster & försöker igga de obehagliga människorna!

Fotoblixtar börjar flasha runt mig??? VA I HELVETE??? Fattar nada?! Ja, det är väl någon som vill plåta sig själv på cafét, eller...varför riktar dom kameran hit? VAD GLOR ALLA PÅ??? Jag spiller fan kaffe i knät snart & tappar min bakelse...shitt...dom råstirrar

Sen kommer en darrhänt snygging fram med en papperslapp & sträcker fram?! Hmm...kikar över mina solglas, förvånad...är det en tiggare? Vill han sälja något? Ah, är det hans hemnummer...tenare tjena snygging blinketi blink hehe...han ba...kan jag få din atograf?! EH?! Vad ville du ha sa du? Din atugraf! Jaha, varför vill du det? Du är min idol! Tänkte jaha ja, psykfall, krigsskadad kanske....synd på en sådan snygg kille att inte vara fullt frisk...så jaja plita ner min signatur!


Han hoppar härifrån lyckligt...jag tittar på min moster...hon tittar på mig & vi börjar asgarva, vad händer?! Vi hör hur de tasslar om wow, att hon återhämtat kroppen så snabbt, fan vad snygg hon är bla bla....tänker...dom är helt galna här, solsting för fan. Folket har flippat helt, kriget måste ha kokt deras hjärnor!

Sen ser jag hur moster iaktar mig grundligt...tittar på henne & frågar om jag har grädde på kinden eller? Hon ba, nej...nu fattar jag...har faktiskt inte tänkt på det innan! Tittar på henne & tänker jaha har hon oxå blivit galen, vad ska hon säga nu då?
Hon svarar...jo, vet du varför folk bettet sig så underligt? Nej, dom är sjuka bönder sa du ju?! Säger ju att de stirrar så jag snart blir nervös & spiller på mig! VAD ÄR DET?!
Hon börjar skratta...dom tror att du är Ceca för fan!!! (*Ceca= en känd sångerska= dessa bilder jag addat) Du är ju rätt lik henne faktiskt!!!
Jag börjar skratta, men lägg av nu...är dom blinda för fan?! Och varför skulle hon vara just här då? Å herre gud...killen kommer ju tapetsera upp MIN signatur på väggen ahahahahahaha!!!!

Fyfan vad vi garvade, tårarna sprutade....vi kunde inte sluta skratta, så kommer servitören med notan efter ett tag...så börjar han harkla sig...det var trevligt med så fint besök på deras lilla café.
Jaha, säger jag...har ni aldrig haft folk från Sverige här förut? Eh? Hur menar du säger han...ja som Sverige...du vet, i europa...i kylan! Jaha, har du nyss landat därifrån? Eh, nyss å nyss...har väl vart här i två veckor säger jag! Han ba..ja, måste vara roligt att turnera & se andra länder! Turnera? Nej jag är här på semester, vem tror du att jag är EGENTLIGEN?? Han börjar se lite dum ut...hmm...är du inte...? Nej du, jag kan inte ta en ren ton & noppe jag är inte hon!
Han bad så mycket om ursäkt, men jag var ju så lik...sonen var ju i samma ålder som sångerskans, så de antog att...PUPPY VAR EN STJÄRNA!!!

Hahaha..tackade så mycket för komplimangen...han kutar in & 0.3 sekunder senare garvas det innifrån cafét...jo då, så gick det när jag var stjärna för en dag ;) folk börjar kuta in för att höra vad stjärnan nu kan tänkas ha sagt, kommer ut helt förkrossade & ger mig en blick...jag royalvinkar så klart...*S*
Jag har ju vart deras star ett tag, så varför inte...sommarens stående skämt var om divan kanske skulle kunna sjunga en trudilutt eller skriva fler signaturer...kasnke gå till skivbutiken & be om ett bord att signa skivor??? HM?!

4 Comments:

Blogger Malin said...

Vilken härlig semester du måste ha haft!!!

torsdag, mars 16, 2006  
Blogger RedAngel said...

Självklart...jag var ju en STJÄRNA hahahaha I demand to be treated that way *fnys*

torsdag, mars 16, 2006  
Blogger Min kopp te! said...

Jag tyckte överlag att jugoslavier var snygga och snyggt klädda då vi var där 1981 på våren i april det året.
Så klart inte alla, men väldigt många fler än man ser i andra städer.
Vi var i Dubrovnic och åkte sen runt överallt med buss i en vecka.

En sak till som jag har märkt med de jugoslaver jag träffat på är de kan språk så himla bra.
De som bara bott här typ 3 år och pratar flytande svenska utan knappt nån brytning och med många av våra svårare ord och uttryck.
Impad värre.
:-)
Du måste ju vara supervacker då du liknar henne på bilderna !!!!!
:-)

torsdag, mars 16, 2006  
Blogger RedAngel said...

*S* Ja du Ankie, ska väl bara pressa in ett par sillisar & operera mig lite hahaha!

Naah...visst det finns likheter mellan oss, men sorry to say hon har opererat sig som fan vilket är en skam då hon var vacker redan innan!
Ska se...tänkte nästan ploja till det & kråma mig på en bild, smacka upp sida vid sida...fick en idé där när jag letade bilder på henne MEN vafan...då visar jag ju nunan på nätet?!
Hmm...eller så får jag belysa mitt face en aningens MER för att ta bort lite igenkännande drag, kanske lite oskärpa på det?!

Ska se...maybe så kommer en jämförande pose!

fredag, mars 17, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home