MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

torsdag, mars 16

Develish One...

Man har alltid kul på semestern nere i jugoslavien...inte nog med att man kan språket, man kan ju svenska också & jag ser inte direkt ut som en jugge, inte den typiska iaf eftersom jag är ju en liten mix av det bästa *S*.

När vi åker dit ner...brukar vi syrror gå på stan, leker dum turist...det är allra roligast, alla killar har som en radar direkt de hör utrikiska... plötsligt är man likt han med flöjten & råttorna....det är en armé snubbar bakom en, de dividerar om vem som blir den lycklige, om det är tyska man snackar, hur man är i sängen, vad de ska blåsa i en för amorösa lögner, de snackar om sina dirty tankar...

Man slår sig coolt ner på ett fik, syrran & jag älskar att driva med dem, dom bänkar sig likt gamar runt en, man ger servitören en blink...vevar med euro & jupp...nu är man miljonär plötsligt med...*S* jaja...så försöker de komunicera med en på en knagglig engelska & vi kör på det vi med, johoo då Svenskor på semester...alla vet väl om SVENSKA SYNDEN!
Grabbarna slår knut på dig själva för att bevisa hur underbara de är & hur pass bra de skulle passa i handbagaget tillbaka!

Vi fnittrar på som bimbos, försöker hålla en jävligt intetsägande face när de snackar sins emellan om en. Och jupps, sen brukar vi lägga in nådastöten...ungefär när vi fikat klart och känner oss redo att gå vidare! Då brukar vi tacka pojkarna på klingande serbiska för deras sällskap, deras tankar om oss och hur minimal chansen är att vi kommer dejta mer med tanke på vad som sagts! Så...trippar vi därifrån på våra klackar asgarvandes och jaha...där sitter vårt harem illröda & bortgjorda så det visslar om det.
Vissa kopplar inte när man besvarar dem på deras eget modersmål...de svarar tillbaka på engelska, tills en av deras polare smäller dem i skallen och skriker DIN IDIOT, VI ÄR BORTGJORDA, FATTAR DU!!!

hahaha....sånt e rätt skönt mohahaha...

Sen brukar vi även köra samma historia med brudarna...som alla vet, brudar är svartsjuka som få & snackar gladerligen skit...speciellt om "turistslamporna" framför! Jo då, då brukar vi vicka på häcken ännu mer och busvissla, vinka till killar och bete oss extra mycket värre...bara på ren och skär djävulskap. Och då börjar dissandet på allvar...amen herre gud, kolla kläderna, amen herregud, kolla brillsen amen herre gud kolla skorna, dom tror dom är stjärnor va, hollywood har kommit and so on...det där då man vänder sig om, tvärnitar & bara...men tjejer...seriöst är ni verkligen så avundsjuka??? Va?
Är ni så pass mycket bättre än oss med tanke på vad det är ni säger? Skäms ni inte att vara som gammla kärringar & snacka så mycket skit??

Dom brukar stamma och bara LARM...BACKFIRE...VAD FAN HÄNDE...sen kommer klassikern, NÄE..vi snackade faktiskt inte om ER...så det så!!! Man ba...nähe...jag ser inga andra som har miss sixty på sig?! Eller vill du påstå att dina braller från robna kuca (= en motsvarighet till svenska Åhlens kanske) är miss60??? Nä, tänkte väl det...eller oj missade jag...det kanske var de gammla kärringarna i sina hemsydda du syftade på? ELLER kanske nån från Belgrad som du känner på håll?? VAD? Men men men...ja men vaddå?

*S*...samma story varje år...och lika jävla kul är det för den saken, sådant tröttnar man inte på!

Skönast var en gång på tåget, sitter en juggetant & hennes man...så börjar tanten svära åt gubben och vi snackar GROVA saker...jaha ja du tittar på tjejerna dom små f***osorna, dom hororna, jojo du tänker... din förbannade skit, vänta tills vi kommer hem så ska jag vis dig f****! Dom vill bara ha dina pengar, dom skiter i dig, fattar du inte det din bock!

Och syrran & jag vet inte vart fan vi ska ta vägen...vi börjar fnittra...hon går på som fan på den stackars gubben, som flackar med blicken & försöker förtvivlat försvara sig samt råstirra ut genom rutan, tillslut kan vi inte hålla oss...vi säger åt henne att lägga ner, hon skämmer ju ut både sig själv och sin man med vilka saker hon fräser om. Då påstår hon att jo då, hon visste att vi fattade därför sa hon så?! Vi frågar...men tror du att två tjejer i 20års åldern verkligen är ute efter en gubbe i 60? Va? Och för övrigt är hon den utav de två som stirrat sig blind på oss, inte hennes man!!! Allvarligt talat?? Hon säger att det kan hon inte svara för, men att karln hennes vill...DET vet hon! Han stackarn är LILA i ansiktet av skam!!! Tyckte fan synd om han, att vara gift med en häxa!!!

Sen berättar vi för mamsen, beskriver dem & jo då...hon vet villka dom är. Självklart så var vi bortbjudna på en slava, en högtid kan man säga...så vilka stöter vi på där? Tanten & gubben från tåget *ASG*..å herre gud, morsan lackade rejält & läxa upp tant om att om hon NÅGONSIN talar nedvärderande om hennes döttrar igen, så kommer hon köra över henne, strypa henne med sina bara händer, plocka hennes sista tre hårstrån... PUNKT slut & att hon inte skäms som snackar sådan skit om barn, när hon själv är så ful & dum så hennes man borde lämna henne bara för hon är ett monster, hon ska vara TACKSAM att någon ens ville ha henne!

Vi garvade så vi dog, tant kolla på sina fötter & pep om nåd...mamma var uppe i varv & nehe du...vilken nåd, tant fick lusen läst i trettio delar & 40 versioner! hahahaha...Sånna är vi serrö
develish things...men vi har ALDRIG tråkigt kan man ju säga

8 Comments:

Blogger Malin said...

LÅter ju hur kul som helst!!!

torsdag, mars 16, 2006  
Blogger RedAngel said...

hehehe...jupps det är det helt klart!

torsdag, mars 16, 2006  
Blogger Malin said...

Typiskt en sån grej jag hade gjort om jag kunde språket.... Funderade på just det när vi var i Turkiet för att inte snacka om att man skulle vilja förstå vad dom säger om oss dumma turister..

torsdag, mars 16, 2006  
Blogger RedAngel said...

*DEVELISH SMILE* Jo, man kan ju inbilla sig att de säger snälla saker...de kan le & snacka så man svimmar!
Då är det rätt skönt att kunna bita huvudet av dem med ett asflabb! MMM...så lär de sig att knipa, för man vet aldrig vem som fattar vad ;)

torsdag, mars 16, 2006  
Blogger Min kopp te! said...

;-)) Hohoho! Vad coolt det är att läsa om bravaderna hos er!
Vet inte om jag skulle våga gå bredvid då ni håller på så där hihihi;o)
Ankie

torsdag, mars 16, 2006  
Blogger RedAngel said...

*S* Näe...det är inte många som vågar det!
Vi pepprar & har det bra fnissar & driver, som sagt...satsar på att bli odödlig...skratt förlänger livet & så slipper man ful rynkorna med!!!

I GOT A MISSION serrö...to complete!

fredag, mars 17, 2006  
Anonymous Anonym said...

Jag har sagt det förr, jag kommer förmodligen att få säga det igen: yous evil....
Yupp, Puppy är ondskan, man vet ju. Fick trösta Dragan, Slobodan, Radomir och Terje hela kvällen igår (Terje är serb men adopteradesa av Uppsala Baptistförsamling när han var tre). De var helt knäckta över din behandling av dem där nere sist. Skäms kvinna, skäms...*asg*

fredag, mars 17, 2006  
Blogger RedAngel said...

*S* Tänkte precis..TERJE??? Wtf en förklädd alban eller?? VA?

Jo då..jag skäms..MOHAHAHA i lala land & dårarnas paradis e everything oki...alla kämpar med sin skam å vanära...NOT!

fredag, mars 17, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home