MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

torsdag, mars 30

Käftis...ett sätt att bli torterad, sövd & rånad

Jaha...då hade man äntligen fått sin tid hos herr Tortyrmästare av rang...hmm...*S* glömde att säga att sist jag var hos käftis, så rök jag ihop med en oförskämd liten hagga i receptionen. Slutade med att min gamla tortyrmaster hade fått hett om öronen & miss klinikchef sket på sig & skickade ett brev om att jupp, du är icke välkommen till etablisimanget.

Ni kanske undrar...hur man kan bli portad hos tandläkaren? Nykter?! Jah..tra la...skrev om det tidigare, den där bitchen som slet sönder min tid & kastade smulorna på mig...spella subba med fel brud! Så...kontaktade chefen & krävde min rätt...ska fan inte bli förolämpad & anfallen för jag vill ha en faktura, de små svinen!

Osmarta chefen skrev ett ännu mer korkat brev, som dokumenterade hennes dumhet & vips så hade vi allt vi behövde för en anmälan! Smart som hon var passade hon på att plita ner lite kränkningar & raffsat sig bland mina journaler av någon underlig anledning! Hmm...osmart, för vips så hade herr advokat ett solklart fall & BOM BOM jag sköt från höften...komma där & komma de dumma fåren!

Så jaha ja...så fick jag packa ihop garnityret & uppsöka annan käftis (eller..om det var jag som var käftig..mohaha) tog visserligen en hel jävla månad att vänta på tid då rå...men...oh, det kommer aldrig något ont som inte för gått med sig!!! Den här nya, han är en freakin ängel...han har inte gått i butcher skolan där man pressa sprutorna genom käkbenet & på bästa sätt försöker få en att känna nära döden skräck, han är min nya älsklig! Om han försvinner, så måste jag nog förfölja honom...så jävla duktig var han...ah, nämt min extrema sprutfobi? Märkte inte ens att han la den?! Grrryyymt, va nog första gången i mitt liv som man ba...eh, va e du klar?!

Fyfan...varför har jag alltid fått de elaka tandläkarna?? Va? Idag är jag fattig, lycklig & ett hål mindre...det e bra det för en sötätare som mig...nu kan jag ha mina orgier med sweets igen!!!

Det här är nästan värt en partykväll *S*...ah, faktiskt...måste bara jobba in några dollares, så kan jag roa mig kungligt!

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Torterad, sövd & rånad? Du har väl inte slaggat över hos mig än Red? Har du...? *S*

fredag, mars 31, 2006  
Blogger RedAngel said...

*S* Tänkte göra det imorgon...men ah, ja e ju redan fattig...ska nu sno mina tre löss i plånboken? VA? Ring rädda loppan...skänk en slant....

Ah...har du frukost? Ja...jag kommer *ASG*

fredag, mars 31, 2006  
Blogger Min kopp te! said...

Men herre min jeh!
Satana perkelekärring den där då!!;-/
Stolt över dig som sköt från höften.
Där fick hon allt så hon teg!!
Bra att du hittat en sån bra tandläkare.

Mamma säger jämt att det inte finns såna där elaka tandläkare nu förtiden som då på tiden då hon var barn på 20-30-talet typ.

Men nu ska hon allt få höra alltså.
;)
Kramelikramar!

fredag, mars 31, 2006  
Anonymous Anonym said...

Jag kan hooka dig upp med breakfast for champions! Vad sägs om en Bacardi Breezer, en halv kexchoklad, lite snabbmakaroner med ketchup och kronan på verketnågra nävar fat free onion chips! VÄLKOMMEN

fredag, mars 31, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home