MySpace Layouts

RÖSTA EN 5:a OR ELSE... -> ^^Klick om du gillar det du läser^^

tisdag, januari 31

huset som gud glömde, eller?!

...nu börjar jag bli trött på att det "spökar" här hemma, lagom road av att duschen drar igång sig själv... det är andra gången som den spontant sätts på.

har aldrig vart med om det tidigare...och det började nu runt jul.

...igår upptäckte jag en ny skön grej...min stereo drog igång av sig själv, när jag skulle släcka lampan?!

Hur normalt är det på en skala?!

Antingen så är jag en strömförande böna, som lyckas vibba igång stereon med min blotta närvaro...ett elektromagnetiskt fält som sprudla av bus eller?!

...så idag när jag skulle leta efter lite papper i byrån, som stereon står på... så drar sattyget igång radion?! hoppa fan 3 meter upp i luften, inte för att jag är rädd...utan snarare av det plötsliga ljudet!

runt julen, kan jag erkänna att håret stod rätt upp...när två tydliga knackningar hördes från fönstret bakom mig...det var INTE kul & inga fjöniga små pickningar utan rejäla knackningar

köksfläkten sätts på & stängs av??? hmhmhm...en psykos eller vad?

antar att det är mormor som rassla omkring...eller så anser jag att jag behöver semester...fast det behöver jag ändå & jag vet att jag inte är knäpp, för andra har bevittnat & hört det samma

så tydligen har jag inneboende freeloaders...ska kräva hyra snart också om det inte slutar att blinka & banka

min mor, datanörden...?!

Snacka just m. mamsen...hon skulle in på sin hemsida, för att läsa sms, eller msn??? Eh?! Hon är ju så jävla rolig framför datorn...man nästan DÖR varje gång!
Hennes musföring...veva med den i luften, liksom kraffsar med den en meter ovanför musmattan. Sen hennes hemsida, det är då mailen... sms eller ibland msn är då meddelandena. Vet inte huuuur många ggr jag försökt lära henne att bara LOGGA in.

Att hålla reda på vart man skriver användarnamn & lösenord...eller komma ihåg dem, hon blir så stressad av bara tanken att det blixtra i skallen på henne & allt kortsluts!

Sen råka det komma en popup, så dör hon nästan...då är det systemkrasch enligt henne. Hon vet att jag skällt på brorsan att man inte ska radera filer...så då tror hon att om man skriver fel, så kommer följdaktligen hela burken detonera!!!

Och vart hon skriver in adresser är ett mysterium...att man stänger på kryss, näe...verkar vara en blåsning oxå så burken brakar! Har sagt åt henne att pillra runt själv, för att bli bekväm med hur man gör.

Hon är snabb så uppfatta slang & missbruka det...fast uttalar allting fel, så man fattar inte ens vad hon snackar om. Speciellt engelska uttryck, man ber henne säga det om & om igen...för att garva sig blodig!
Cash tex...när hon uttalar det...man vet inte vad hon säger, tar tid att tyda hennes väsande om kejs?!

Vet inte hur många ggr man bett henne sluta snacka slang & hålla sig till det hon kan istället! Hon vill väl verka hipp eller nått, men misslyckas så totalt att man dör av skam!

Ska inte ens snacka om det ringer på hennes mobil, det där raffsandet, utvältning av väskinnehållet, hon vet aldrig vart mobilen är...ett tag hade hon en trudilutt som vi kalla General Custer...lät som den ridande cowboy låtarna!
Nu har hon Bob Marley...No woman, no cry...*S*! När hon ska spela cool & svära på engelska, så låter hon exakt som den galna snubben i Copps, när han freaka ut i skogen.

Min son garvar alltid & ber mormor säga mother fucker...moda fokker är väl ungefär det hon piper ut...sen garvar han & jag så vi håller på dör, ber henne säga andra ord. Bitch...blir bisch

Hon är ju skön på så sätt, bjussar på sina galet förvrängda ord & blir inte sur för att vi garvar häcken i bitar!

Nu ska jag häcka vid den andra burken...och Anki...lider med er, som är tillfälligt tv lösa...kan fan inte vara kul i den här årstiden!!! Eller har du vid det här laget sorterat tandpetare & ställt kryddburkarna i bokstavsordning?!

Vet att det är ungefär sånt vi roade oss med på sommarstugan, innan vi tvinga papsen införskaffa en TV dit!
Mina nya grannar verkar ha en flykting i garderoben, som försöker hacka sig ut med en sked eller nått?! Kanske de försöker skicka morsekod med sina knackningar?!

Vet faktiskt inte vad som felas, de verkar åka rollerblade oxå mellan varven?! Sen mördar de någon minst en gång i veckan, släpar liket över parketten!!! Jag är ÖVERTYGAD om att det faktiskt är så! Och de lever på gorbys piroger...för varenda dag, så stinker det micrad gorby i porten?!

I min förra port hade jag en hasare över mig, som hasa med fötterna över golvet...fast lyckas banka med hälarna samtidigt?! Verry strange! Innan det hade jag en galen, senil dam ovanpå mig...hon hade en fax som måste vara utrustad med förstärkare.
För varenda gång skiten drog igång så pep, knastra & tjöt det så man blev galen...tro inte att hon va STENDÖV oxå?! När hon kolla på bingolotto...så va man tvungen att sätta sig på TV´n för att kolla om man kunde via vibrationen i asset fatta vad som sas! Sen trilla hon ur sängen MINST 3 gånger om natten, yla hjälp i en timma...antagligen tills hon själv vakna!

Hon pissa minst 17ggr/natt...vettefan hur, för det skvala & skvalpa så man vaknade?! Måste väl haft ett inbyggt suroundsys. på muggen eller nått...eller så hade vi papperstunna japanesväggar, som lura ögat att tro det va betong?! Men man kände sig trygg med tant agda...man kunde inte ens fisa, utan att det fladdra bakom gardinerna!

Naah...nu lämnar jag er, för att leka den svenska kocken i köket...jonglera lite stuff & hoppas att min lilla dvärg inte leker dexters laboratorium & analyserar varenda misstänkt föremål i tallriken...är inte på humör att få käket dissat!

ÅH...nu rullar grannarna boll...naaaajs, om dom vill veta hur djur gör... så kan jag skicka upp hunden & leka med dem *mutter*


Mitt snodda citat för dagen lyder "en fis på tvären" diagnos av dr...om att bli hemskickad från akuten, utan hjälp, med bebben på armen!

Naah...pallar inte leka att jag kan adda länkar på rätt ställe, lider av dyslänkxi sörru, kom jag just på!

Hitta en skön bloggare som fräser, så jävla skön att läsa...bäverkalsoner, trängselavgiften (klar favvo) & ryssar http://arg.blogg.se/

Här är en annan arg morsa...så sköna inlägg att man slipper kittla sig själv för å garva http://hata.blogg.se/

luntan landa på hallmattan...om ADD


Då landa dossiern om ADD, som jag beställt...efter ha läst igenom lite material & fakta inser jag att shitt, nu kom det nya förkortningar att hålla reda på. DSM-IV, MTS, ART, FFT. Kan snart doktorera i allt :)

Öga igenom & fastna på raden Sömnhygien?! Wtf?! Är det hygieniskt att sova?! Eller syftar dom på att när man sover, så sorterar hjärnan intrycken?! Är det samma som att tvätta skallen?!

Blir ju lite komiskt, när man läser alla tråkiga & tragiska fakta...så ser man det ordet! Men det är bra, för då snöa man inte loss sig & tappar greppet om vad man läser, snarare kvickna man till!

Och vad är ADD då? Det är lite som ADHD, fast utan hyperaktivitet. Attension Deficit Disorder. Barn som lider av den diagnosen har uppmärksamhetsproblem!
Stämmer bra med brorsan...han är lätt förvirrad ibland, tappar bort mobiltelefoner, tröttnar fort.

Men om man läser det rätt upp & ner, så kan vi alla placeras där, en dålig dag...men det är en väsentlig skillnad att vara tillfälligt förvirrad & vara som brorsan.
Det är skitjobbigt att bestämma saker med han, råka man säga att oki vi kanske kan dra in till stan en sväng imorgon. Vi får väl se! Detta blir i hans öron som hugget i sten, vi SKA till stan.

När vi skulle köpa hunden...ville han åka 3 dgr innan & hämta upp henne, för han "palla inte vänta mer". Förklarade att om man bokat tid, så kan man inte ändra sig. Vi hade spikat allt med att låna bil för att ta oss dit...var 6 timmars körning för att ens komma dit. Så jag fick tala om det på 37 olika sätt, förklara i detalj varför på 87 olika sätt! Tog tvärstopp i skallen på han, nu eller så skiter vi i det!

Han skulle ta tåget, hämta valpen på station, ha henne i en väska...kan inte vänta. Min stressnivå & irritation ökade med antal gånger jag försökte få han att fatta, man väljer en ur kullen, kontrollerar besikting från veterinär, kollar valpen, ser att det överrensstämmer.
En valp kan inte åka tåg, utan att bli stressad, troligen pinka på sig, skita i väskan. Är det verkligen inte bättre att åka bil, så kan man stanna längst vägen & låta valpen röra på sig?! Tänk på att det är som en bebis...kommer lämna sin familj, så den kommer ju vara gråtfärdig... förstår du hur jag menar?! Skiiiiiiiter iiiii vill att vi åker NUUUUUU!!!

Vet inte HUR många gånger man fått bita sig i läppen för att inte skrika... din dumma envisa jävla ungjävel, är du så jävla dumm i hela huvudet, gå & häng dig!!!

Två dagar efter, så hade informationen landat & han förstod att jag hade rätt...han bad om ursäkt, men sa att han var otålig. Men vem är inte det, ett pluttit liten knytte...en valp. Man vill ju helst åka på en gång, men vet att man måste vänta, hinna fixa iordning innan den landar hemma i korgen!

Är lite nervpåfrestande att snacka med en vägg som skriker nej, konstant obstinat & har miljoner idéer som aldrig förverkligas mer än två dagar. Men det är inte första gången jag vart i kontakt med barn & ungdommar som lider av störningar.

Har alltid misstänkt att brorsan hade ngn störning, men att lyckas få en diagnos...herre gud, det är lättare att åka in på akuten med odefinierade magsmärtor än att få han på utredning!
Men nu är det över, diagnosen ställd & nu handlar det om att sätta sig in i vilka behov han har, vilka verktyg man ska använda i dialogen, för att förenkla livet kanske...




Hmm...läste på väg till jobbet imorse i city...om en handikappad kille som jobbar för ynka 5 spänn i timmen?! Till råga på helvetet så pröjsar han för sin egen mat, tills nyligen 30 spänn & nu skulle det höjas med en guldpeng.
Snacka om att slavarbete existerar i svea rike...år 2006! Eller bara för han är handikappad, så är det ok?!

Det är ju så man trillar baklänges...han pröjsar ju för att jobba i princip! Tror väl knappast det är fråga om hans önske hobby att plocka skräp & betala för det! Skulle han vara anställd på en städfirma, så skulle han typ TJÄNA åtminstånde 100 spänn i timmen!

Sen är det så himmlans konstigt, att det är en hög arbetslöshet i sverige?! Men KAN det bero på att man kan få personal som betalar, istället för att betala lön kanske?! Eller alla praktikanter, som gör samma jobb med för en billig penning UTAN att få anställning?!

Och nåde dig om du blir gravid, för då kan du hälsa hem...iaf i pingpong världen?! Men ok helt seriöst, om det är en liten firma...så är det näst intill omöjligt att kunna betala en tom tjänst & behöva sätta in en ersättare. Ja, i alla fall om du inte drar in multum, utan sitter med strypkopplet och precis får ihop det.

Så det är en liten balansgång det där. Jag tror mer på att man minskar arbetstider, fast inte lönen. Vilka skulle kunna bli utbrända då? Eller som tex italienska systemet (finns fler länder), du har 2 timmars siesta mitt på dagen!
Detta innebär ju då att man faktiskt kan ladda en maskin tvätt, fixa middagen, shoppa utan barn.

Det skulle nog dra ner stressnivån något enormt. Även om man inte har barn, att tex ta en lunch på stranden, eller bara shoppa lite, ringa alla samtal man glömmer...njuta en timme & sen köra stenhårt! Varför tror ni annars att de sydländska länderna inte har utbränning & depressioner?! KAN det vara så att man hinner varva ner lite, låta hjärnan landa?!

Då har man ju typ gratis friskvård, eller själavård...med lite fritid mitt på dagen. Men nej, vi bor vid polarcirkeln nästan...så det är lika bra man springer som en ekorre i mörkret.

Och varför springer alla??? Var i danmark en höst...reagerade på att folk flöt fram som amöbor, längst gatorna. När jag väntade på bussen, kom det ingen farande i 280 illröd & svettig...som det brukar göra här hemma?!

På tåget bjussa dom på kaffe, frukt & vattenflaskor?! Men hur soft var inte det?! Vad har danskarna lärt sig som inte vi har?! Oki, deras buss system var lite irriterande...måste köpa poletter i kiosken för att åka. Men det var BILLIGT att åka buss, åkte för 15spänn?! Här blir man robbad bara man ska 5 stationer fram!

Det finns väl för & nackdelar med alla länder...men är verkligen Sverige så bra nu förtiden, förr var det ju woooh, välfärdssamhället no1?! Tycker det verkar som vi mer & mer börjar närma oss de amerikanska ghetto samhället (oki, tar väl i lite nu...men det har börjat osa lite skit i buskarna)

Haha...det va en artikel om spam & virus helvetet oxå, jag som just igår fick utbrott om det! Ett företag hade på en dag fått 5000 spam från las vegas låneskojare...känner att jag har koll på läget va *S*!

BÖ...

Kom på att man kanske inte ville mötas av snuskbilden som får representera spam, om man just råka halka in här...så som kompensation...när ögonen trillat tillbaka i hålorna...bjussar jag på lite art som jag gjort... så en liten varning innan ni skrolla ner ett snäpp

spamterror i mailträsket...

Men är man trött eller är man på all spam som hagla över en?! Men har jag potensproblem?? Behöver större kalsongutrustning?! En viagra till kaffet?! Se teens rulla runt i alla möjliga & omöjliga situationer?!
Har jag en Uncle Fucker som vill dela sina miljoner med mig, helst om jag delar ut mitt kontonummer...för då har jag rentav fått en flygbiljett till denna ökända släkting?! Eller snarare bli totally screwd, kanske!!!

Och vad är det för okända personer, som saknar mina mail, vill hjälpa mig med ekonomin/datorn/vitaminpiller? Som tycker man är sexy & vill att man ska adda på msn...eller alla andra idiotiska fraser man läser i "innehåll från avsändare".

Sen irriterar det mig, när man ska slänga skiten...säker på att du vill?? Vill du kryssa i den här lilla rutan, för att vi ska undersöka om det är spam? Näää..jag vill att Uncle Fucker postar mitt arv genast & sedan slutar trakassera min mailbox...är det för mycket begärt?!

Kan någon säga mig, vart sätter man upp lappen INGEN REKLAM TACK på mailen?! För visst, du kan aktivera spamsortering...men du slipper ändå inte undan, det "analyseras" vettu...men frågan är då hur går det för dom, där på analysavdelningen...med tanke på att man visst fick 37 till om man kanske hade problem med att få upp den?!

Säger bara FÅ UPP DEN HÄR!!!

VARNING UTFÄRDAS...SNUSKBILD PÅ INGÅNG!!! KÄNSLIGA BÖR AVVIKA FRÅN SIDAN PRONTO!!!




(hoppas att ingen svimmar, anmäler, eller känner sig besvärad av bilden...men tyckte den va passande för situationen, symboliserar verkligen alla VIAGRA SPAM)

måndag, januari 30

It´s a dogs world...där vi måttar våra prestationer i hopp om medaljer?!

*ASG*...såg just tant Hyacint på tv4+ och funderade på vem hon liknade, det var lite igenkännande drag där!

Kommer inte ihåg vad programet heter...men en galen kärring, som inbilla sig att hon är adlig typ...ute i en engelsk radhuslänga in the middle of surburbia. Svarar i luren "The Bouuukey resident", skrämmer slag på sina grannar med sitt finporslin & deras fummliga labbar. Är militärpedant, inbillad kulturell människa...anser sig sångbegåvad & bättre än alla andra. Viftar förnämt med händerna & spelar allmänt speciell för sin omgivning.

Hunsar runt sin gubbe, Richard...som är mer en butler & chaffis än hennes make...hmhmhm...vem liknar det?! Vem hunsar alla i sin närhet? Har ett behov av att inbilla sig vara bäst, lider av martyrskap, militärpedantisk...anser att hennes systrar är som Rose the slut & den där andra slobojobo tanten med make i brynjan, eftersom hon är...få se bättre än alla andra?!

Det e ju nästan som stormtruppen...fast i en mer trissad variant då...men ändå, man kan skönja en viss likhet. Och hejdar hon sig inte i tid...så kan det mycket väl bli så, att hon tror sig vara adlig på köpet!

Hörde idag att hon spelade martyr igen, tog sig för pannan, klagade & påstod sig ha gjort allt själv, alla otacksamma människor har inte hjälpt henne städa lokalen...hon baaara hon i 3 hela dagar har städat.
Tror hon lider av enfaldhet, ett aldrig sinande behov av att vara behövd...eller hur man ska tolka hennes uttalanden & ageranden!

Det ska vara millimeter rättvisa, allt ska vägas i en skål...dock med hennes egna måttenheter skall gälla. Vad majoriteten anser, skiter hon fullkomligt i...för hon är "syster duktig" på jakt efter en medalj...eller iaf en statyett för goda skådespelarinsatser...det kan jag sträcka mig till att utdela!

För övrigt...lokal hyrdes för fest, det spårade ut...en liter öl sprutade ut i köket & resulterade i storstädning. Min andra syrra & jag tog itu med all disk efter ett tiotal personer...när flaskan briserade & vi ofrivilligt lekte miss-weet-beer-t shirt.
Så då skurade vi hela köket, skåpluckor, skärbrädor, väggar...fick dra ut ungar & gud vet vad för att få bort den stinkande öldoften. Vi ville helst få allt gjort samma kväll, innan det torkar in.

Så jag & andra syrran gjorde det, besluta oss för att komma tillbaka dagen efter...för att se om vi missat något eller om lukten avlägsnat sig!
Det stank öl dagen efter, så det var bara att leka skurkärring IGEN...sa åt stormtruppen att möjligen tvätta gardiner, handdukar & grytlappar när vi var klara! Hon stånka & stöna...men lokalen var på hennes gård, mitt emot tvättstugan så ansåg att det var enklare om hon gjorde det eftersom vi svabbat som dårar & tagit all disk dagen innan!

Och det är nu denna händelse som plötsligt blåst upp sig så till den milda grad, att hon anser att HON har svabbat allt själv...OCH icke att förglömma...i dagarna 3 oxå?! Men shitt...hon verka ha halkat på vägen hem, inbillat sig ett scenario utan dess like eller kanske en story hon drog till för jobbkollegorna (allt i hennes vanliga martyrtappning, strävan mot att vara miss perfekt)
och sedan blandat ihop verklighet med dikt?!

Men slappna av, andas bre...eller OUPS vad sa jag nu då, jag kommer sluta som hon med slusken i nätbrynja (har ju hund redan, ve å fasa)...för softa inställningar leder till fritt fall & förfall enligt tant stormtrupp!

Är det detta som kallas egenmäktigt förfarande?! Eller illusionernas madam goes totally crazy?! Att hon orkar...jag & andra syrran bara skaka på huvudena. Spelar ingen roll om vi påtalar sanningen, hon har redan sin bild klar där hon har en blankpolerad gloria på sné...hur riset brinner vid hennes fotknölar, ingen kan lida som HON ska ni bara veta!

Säger bara PFFFFFFFFFFFT sluta drömma & dömma, vakna upp till verkligheten & ta av dig glorian innan den trilla ner runt halsen på dig!


Kollat på det här att ställa ut sina alster...verkar vara ett mission utan dess like, för att peta in foten där. Men funderar ändå på att ta steget. Måste bara färdigställa & rama fler alster innan dom är i presentabelt stadium!

Sen såg jag en länk på en viss http://ankies.blogspot.com/ till något som heter konstbolaget (http://www.konstbolaget.se/browse/1) verkade lite intressant, måste sätta mig in i det sedan & se hur det fungerar. Man kunde köpa konst via galleriet eller buda på dem...lite kul tanke!

Om man vill ställa ut på gallerier, så vet jag att man först måste haft en utställning eller fler. Och gratis så kan man ställa ut på biblioteket, tex vissa caféer i stan har utställning/försäljning! Men...ska spana mer på det! Hittat en infosida om att ställa ut, som rookie!

Men...finns det folk som passerar min sida i denna högteknologiska fil & vet mer om sådant, egna erfarenheter good or bad...feel free att lämna mess om det!

Tada....nu ska jag kolla prisonbreake & dregla över en kopp java...



Utmaning av damen på bloggen min kopp te " target=">En kopp te

Utmanar härmed= Puppy Ass En djävul i rött

Här är mina svar

Fyra jobb jag har haft i mitt liv
1-Hästskötare på skansen (barnturen)
2-Illustratör/webdesign (tro det eller ej m tanke på mitt nyfunna html handikapp:)
3-Krögare/bartender (ledtråd till bengettext om 30kg)
4- Butiksboss

Fyra filmer jag kan se om och om igen

1-Million Dollar Baby
2-Benknäckargänget - Krossa dem
3-Leon
4-Lilla Kycklingen

Fyra ställen där jag bott

1-Högdalen
2-Skogås
3-Haninge
4-Bredäng

Fyra TV-serier jag tittat på

1-Typ alla inrednings program
2-Medium
3-CSI
4-Jonny Bravo (när jag pallar vakna kl.7)

Fyra semesterorter jag varit till
1-Marakesh
2-Spanien (flera olika ställen)
3-Italien (flera olika ställen)
4-.Polen (flera olika ställen)

Fyra webbsidor jag besöker dagligen

Det var värre...hmm är mer periodare, men nästan alltid en repa på
www.dn.se www.city.se www.blocket.se

Fyra av mina favoriträtter
1-Oxfilé Provensal (råstekt potatis, rödvinsky och Persilja & vitlökssmör)
2-Ghost Pallak m. massa Naanbröd (tror det stavas så, en indisk gryta m. kött & spenat m.m)
3-Inbakt fläskfilé (smördeg, champinjonstuvning med potatisgratäng m. chevré ost)
4 -Cevapcici med råstekt potatis & en juggesallad m. massa fårost

Fyra ställen jag skulle vilja vara på just nu

1-På en strand, njuta av solen.
2-Vid ett hav som piskar på klipporna.
3-Utomlands...you name it, på äventyr
4-I en eka guppande med metspö.

Utmanar alla som lämnat komentarer....*S* jag å tagga va, överkurs!!!

*PUSTAR* Det här tog sin tid, jag å minnas filmtitlar...fick ringa assistans till ettan kom för mitt liv inte på vad clintan & tjejen spela i för rulle...

dedikerat till alla bengetter där ute...

Oki, eftersom jag vet att vi är flera som anser att vi är för beniga, men verkar inte få hjälp, hitta svar & ska tydligen bara nöja oss med att bara va "trendigt smala" så vill jag slå ihop knäskålarna så det skallrar om det & göra våra röster hörda, från andra sidan staketet.

Så alla bony asses...nu ska ni få mina guldkorn, kanske att det kan hjälpa dig, inte säkert eftersom vi alla har olika kroppar, ämnesomsättning eller andra medicinska förklaringar/orsaker! Men jag kan reda ut lite saker som jag med hot om VÅLD tillkrävt svar på & ge tips om det jag själv lyckats fibbla reda på under årens lopp!

Here we go: börja med att föra en kostdagbok...som med bantarna gäller samma sak...VAR ÄRLIG! Om du käkar en macka en dag, så gör du det. Men för att få ett begrepp om vad du petar i dig, så måste du leka detektiv. Det är lättare att se helheten på papper!

Begär tester, oki alla dina allmäna värden e bra, inga brister...tänk utanför ramen. Har någon i släkten tex. OI (Osteogenesis imperfekta), eller anlag för det...KUTA till OI kliniken på Karolinska?! Osteoporos, eller Osteogenesis imperfekta är benskörhet, tydligen kan det hänga ihop med att man är "onormalt smal" och detta kan vara en liten doldis som man kanske inte tänker på, sjukdomen är ju en folksjukdom kan hoppa bland generationer...så risken är stor att du kan ha det!

En annan orsak, kan vara så enkelt att du är antingen glutenallergiker eller laktos eller bägge. Då kan inte kroppen tillgodose & ta tillvara på vitaminer, mineraler & näring på bra sätt.

(Och...mitt korta test btw som mjölkmonster...Valio Laktosfri Mellanmjölk smakar exakt som vanlig mjölk, så tvinga dig inte att godta sojamjölk i latten ;)

Nästa steg...böla ögonen ur dig hos läkare eller dietist...eller få ett utbrott & skrik tills de skräckslagna inser att du kan skada dem om de inte hjälper dig, så du till slut kanske lyckas manipulera dem till att sympatisera med dig & ditt problem.
Allt handlar om att hitta en som lyssnar på dig & fattar! Funkar inte det & din läkare är som en snäcka...lyssnar på bruset & spelar död, så ge han/hon en idé om att börja göra lön för mödan & klottra i receptblocket då! Ta tag i stretoskopet å börja diktera dina krav!
Ofta fnyser de & säger gilla läget, det finns inga recept att få! Klottra ner detta på en papperslapp & ta med ett häftstift & placera i PANNAN på dem!

Har du taskig aptit...be om Malvitona, en dryck som sätter igång aptiten. Klämmer inte skon där...så FINNS det näringsdrycker att få, som tillskott!

Näringsdrycker: Fortimel, Ensure plus, Semper näringsdryck minns inte vilken av dem...men en av dessa 2 förstnämda är laktosfri faktiskt, så du är inte körd än!!!
Vad jag kan säga om dessa...inga kullinariska höjdare, smaka dig igenom sortimentet...finns dessa man kan överleva, rentav acceptera utan att må illa!
Min favvo är då CHOKLAD så klart...sempers, sen en man kan överleva & inbilla sig är milkshake är sempers hallon. Säger bara PASSA dig för päron, om du inte gillar saft vars eftersmak är som att stoppa ett järnrör i käften som klubba!

De är lite snåla på näringsdrycker, men slå näven i bordet...ge dig inte!!! Näringsdryckens fördel är att du tar den efter en vanlig måltid...du pepprar kroppen med mer näring, utan att behöva käka tills det sprutar ur öronen!
Men...hoppa inte upp på vågen direkt, märks inte så fort...man märker mer efter typ ngn vecka att DAMN mina jeans i 25/26" är ju liksom lite tighta på asset...fan, det streta lite över låret...men det märks inte på kg direkt, men skitsamma...bara brallerna e trånga så e man fan överlycklig!! Fast min syrra, hon har inte märkt av det alls...eller ökat i vikt. Så gråt inte, funkar kanske ...kanske inte!

Man kan tex tilltvinga sig Folacin (sök de "läkemedel" som jag nämt på tex www.fass.se) som ges vid tex. graviditet för att öka kroppens förmåga att ta upp näring. Tugga lite multivitaminer ...

Skulle dina läkare vara egoister & vill spara på sina receptlappar, vägrar?! Ge inte upp, men pallar du inte tjaffsa mer...tänk utanför ramen igen...näääring...hmmm... kolla på tex naturapoteken, eller helt enkelt så antingen förföljer du en fluffis i butiken, spana på vad de köper för bantningsprepatat. Sen använder du den tvärt om...EFTER maten trycker du en pulverdryck!
Eller sniffa på gymmets sortiment av träningsdrycker, snacka med dem...säg att du vill öka i vikt & de hjälper dig ta fram rätt pulver! MEN...köp minsta burken, inte säkert du gillar den!

Hatar du smaken, vill döda dig själv för du brännt så mkt pengar på den där äckliga hinken...nytt tips: Mixer... peta ner glass, en banan kanske pudra med pulver, adda mer socker om du vill....och VOILA du har en milkshake som efterrätt...du känner inte den grose smaken!

Ibland smakar det nästan vällingaktigt om träningspulver :) Spionera på träningnarkomanernas sidor, de där "belgian blue" killarna är som levande bibilotek om näring, kost & alla drycksmaker! Frottera dig med dem...sno deras tips!

(socker & vitt bröd, potatis= spinkisars fettokäk) Tänk tvärt om...läs vad de varnar fettopaddorna för, det är DET du ska öka på din tallrik, allt det förbjudna som de ska undvika är din guldgruva!!!

Käkar du inte som en flodhäst?! Ett bra trix är att käka oftare i mindre portioner, se till att käka 7ggr per dag istället för det normala kanske 3-4!

Men...tappa inte lusten, för du inte vakna dan efter & rullar ur sängen...tänk på hur många år du vart smal, det kanske inte tar lika lång tid att bli tjockare...men räkna med att du är på väg att förändra ett livslångt beteende & kroppen måste få tid att bli "omprogramerad" och börja ta tillvara på dina extra fettdepåer som du försöker bygga!

Och btw...tro inte på kärringarna...att om du blir gravid, så kommer du bli ett berg...bara för du va smal innan! Jag låg väl på en sisådär 50-55kg innan...svullade som en häst & gick upp 30kg med min bebbe, inom 6 månader efter nedkomsten så hade jag rasat av allt + 10 kg till loosa jag, innan jag drog i nödbromsen.
Då fick sonen inte tillstånd att käka upp mig mer, kasta mig ner i affärerna & hamstra ersättningar. Drog ner på ammandet för jag ville ju inte försvinna själv, av bara farten!
Nu, 10 år senare...fortvarande inte kommit tillbaka till min "före graviditets kg" trippar på snöret, vill spräcka 51 kg´s barriären & klättra upp lite till!

Men...accepterat mitt öde, testar iaf om man kan fetta på sig...har äntligen hittat en tråd att följa efter ÅR av tjaffsande!

Så därför...acceptera inte ett nej, kör över dom som en bulldozer...hota att klippa dem med bakdörren om de vägrar hjälpa dig!

Hoppas att det iaf kanske kan hjälpa någon annan benget, giraff eller alla de najsiga nicnames man kan få att kunna skaka med asset som nu kan knocka...eller rassla med koterna å va glad. Du lever längre än surmupparna ändå OCH är lite trendigt het trots allt *S*

Även om du står på tå, så når du aldrig min nivå?!

Satt & spana på urvalet av bloggar på bloggtoppen & hittade en intressant blogg, som jag egentligen tror berör så pass många fler, än vad som vågas erkännas. För det är ett jobbigt ämne...vuxna barn till alkoholister. Eller egentligen samtliga anhöriga till missbrukare oavsätt vad det gäller.

Alkoholism räknas ju till en folksjukdom, man förstår det genom att om man snackar med sin omgivning...så är det så OTROLIGT många som förr eller senare kan erkänna att de har upplevt alkoholismen på nära håll. Men alla är så skuldfyllda eller känner skam när man snackar om det?! Ser det som sitt fel, eller att de inte kunnat hjälpa/stödja tillräckligt!

Men vem kan säga HUR mycket är tillräckligt för just dig??? Alla människor har olika förmåga att hantera situationer, alla är inte superwoman eller superman. Vi alla har ju våra liv oxå att funka i, inte som en undanflykt utan...faktiskt så ÄR det så!
Blir det bättre om man åsidosätter allt, för att stödja missbrukaren?! Vet att vissa kan tycka att man är skyldig att göra "allt man kan mäkta med" men jag tror inte på det, bränn ljuset i bägge ändar & se hur du ska kunna hjälpa någon, om ditt liv plötsligt krachar!

Blir lite förbannad på folk som kanske inte levt med det problemet & tror att det är snap with the fingers, greppa flaskan...så slutar de?! Yeah right...ta som mig & mitt misson att sluta röka, ingen kan påverka mitt beslut...det är ett aktiv val som jag själv gjort. Om någon tjatat på mig...så reagerar jag som en obstinat snorunge & storröker tills jag själv spyr (nästan då, men ändå). Jag måste själv få välja, jag är medveten om att jag utsätter mitt barn för passiv rökning, kortar mit liv, riskerar canser eller kan dö. MEN...det är FORTVARANDE MITT VAL!
När jag var gravid la jag ciggen på hyllan, för jag kan välja det...inte bönan i magen, så jag är inte helt ego!

Anyway...min paps hade lite problem med att hålla snoken borta från flaskhalsarna. Ok, han har aldrig vart utåtagerande, aggresiv eller parkbänks pelle...så på så vis kan jag ha haft det lättare än andra barn kanske. Men...det verkar som vi alla ändå känner samma sak, oavsätt konsumtionen eller hur pass på skalan de agerat/levt. Den där skulden & skamen...men vafan, vi har ju inte satt en pistol mot huvudet & tvingat dem att dricka ur. Man måste inse att vi inte vart aktiva i deras val, vi måste se till hur vi klarat oss...att vi inte trillat dit.

Klappa oss själva på axeln & säga fan, jag e stark...det som hänt har hänt, blicka frammåt, förlåt om du orkar! För ser man de pessimistiska studierna...så skulle jag oxå vid det här laget smussla burkar & flaskor, käka mintpastiller & snubbla fram i tillvaron med en inbillad känsla av att det syns inte, det hörs inte att jag är på lyset.
SORRY TO SAY...man hör, man ser, man känner doften...går inte att dölja!!!

Min farsa tog sig saman & fimpa flaskan...eller iaf vill han påstå det, men ibland när vi snackat i luren låter det misstänksamt sluddrigt. Är faktiskt inte helt 100 på att han tvärslutat... men iaf så har han inte snavat eller luktat när vi setts, så han kanske bara bättrat sig eller lärt sig dölja det bättre...eller så har han verkligen slutat. Men japp, lite misstänksam är man ändå! Men, det är ju bara han som skadar sig själv...så jag orkar inte trycka han mot väggen igen...så det får vara så för tillfället! Men jag skäms inte för det, det är hans liv & val...jag kan inte påverka mer än att jag sagt allt vad jag tycker & tänker om det, hur patetisk jag anser att han är om han smusslar!

Vart på AA möte med han, komedi...trode det bara var i filmer de sa det där hej jag heter *** och är alkoholist. Första gångerna skratta jag & min syrra åt det så vi höll på dö...vi fick onda ögat av alla, men vafan...förväntade mig inte det.
Sen hade man ett sk. familjeterapi eller hur man ska kalla det...jävla skämt! Man skulle klottra ner olika situationer, säga hur man känt & så. Ok, öppnade dammluckan klottra ihop det jag mindes. Sen skulle man sitta mitt emot varandra & säga det, han skulle oxå berätta stuff.

Han kvacka å kvacka, sen lite sådär skjut ifrån dig saker: Du & din syster är väldigt kritiska, ni rycker alltid mattan under mina fötter. Men tjenis gubben, bara för du vill supa & inte kan motivera varför, när vi ifrågasatt dig...så är vi kritiska?! Det irriterade mig, kände att det var käftsmälls varning på det utalandet!
Min tur...började dra upp lite saker jag ansett pinsamma...då blir jag stoppad av "handledaren" för den beroende kan inte ta in allt, det är svårt för dem?! MEN VAFAN GUBBJÄVEL...tror du jag hade en dans på roser?! Hade lust att ta den där handledaren & använda som golvmopp eller köra i köttkvarnen!

Kan inte ta till sig va, men ett barn ska kunna hantera det bättre eller?! Så man ska inte få svar, varför ska jag stödja om jag inte får veta eller säga mina åsikter?! Bara för han har en sjukdom?! Nä, där kokade det över...bara för att alla som jobbar där är fd. alkisar som man ska trippa på tå för?! Sen fick jag reda på att gången efter, så hade de hoppat på farsans sambo om det hela... hon är väldigt svag, hennes farsa va alkis, brorsan dog av det & hon hitta kärleken i en ny. Så hon om någon hade det redan svårt...inte för att jag gillar människan, men i detta fall var de så jävla elaka mot henne att jag blev ÄNNU mer uppretad på deras "linda in alkisen i bomull" attityd. När de delade ut de där mynten, efter avslutad kurs eller vad man ska kalla det, hade jag lust att köra in det i halsen på handledaren.

Så...nu skulle vi vara insatta i problematiken med missbruk & medberoende eller?! Att vi ventilerat & fått svar??? Fan heller...skulle jag se gubbstrutsen som ledde det idag, så skulle jag fortvarande vilja ta han för halsen & köra ner en 50öring i halsen på han...för det tycker jag va värdet av deras hjälp!

Några år senare koppla jag att alkonon fanns...trippa dit, för att se om de verkade mer normala bland sina åsikter & om det hade ngt att ge mig med tanke på pissiga AA mötet sög röv. Eftersom det är anhöriga...så har de andra perspektiv, trippar inte på tå utan de kan ösa ut skiten & de runt om fattar varför, känner samma sak. Det va en sådan jävla chock när man va där, det tog mig så på sängkanten att lyssna på andras berättelser & att fan, vi tänker alla likadant trots allt, mer eller mindre! Fick inte fram ett ord...men niagrafallet fick en ny betydelse & att snordukar e jävligt bra att ha när man ser ut som en koala runt ögonen till råga på allt!

Då insåg jag, att det fan tagit hårdare på mig än jag trott...fanns en liten skada där i själen fast jag inte visste om det. Men jag ser det inte som en svaghet, ser det som att jag funnit att jag kan blöda som en slaktad gris...men ändå stå på benen & återhämta mig. Det har stärkt mig snarare, jag har en större syn på människor...jag kritiserar inte först, jag pejlar läget, sätter mig själv i situationen & BAM...man tänker på i ett annat, större perspektiv.

Därför ogillar jag backstabbing, mobbing eller på andra sätt nedvärdera folk eller lögnare! Iofs till följd av promenaderna i mitt liv

Walk a mile in my shoes, then you can have an oppinion!

Men lura inte dig själv, självklart tror jag att jag är superwoman...hahaha, men efter en utbränning så är man så jävla klok efter att ha analyserat millimetrarna av sitt liv, röntgat lilltån på vägen. Jag har situationen under kontroll, men visst det händer att käften glappa före skallen & man säger ja till projekt man kanske skulle tacka nej till.

Men gilla man att köra eget race...så är det bara tuta & köra, men kom ihåg att växla...med plattan i botten konstant kommer du köra in i väggen...kanske inte idag, men imorgon ;)


Om du vill läsa mer så här har du bloggen om http://vuxetbarn.blogspot.com

Fettopaddor är irriterande saker...banta eller håll käft!

Är man som smal, ondskan personifierad av alla misslyckade bantare?! Alla dallriga, fluffiga personer verkar anse det...jag är så jävla trött på höra folk tänka högt om hur jag ser ut!

Avundsamma elaka kärringar, som uppenbarligen tror att bara för man är smal, så äter man antagligen inte och OM man äter, så spyr man säkert sekunden efter?! Blev så förbannad härom veckan på en skata som komenterade mitt yttre, helt ut i luften. Jag lovar...hade jag haft ett arsle stort som en ladugårdsdörr, med textad skylt om bred last...så hade hon ALDRIG vågat öppna käften!

Men när man är smal, så verkar allmänheten tro man följer i aneroxians ledband, det frågas äter du gumman, men lilla du...du måste ju börja äta lite. Skulle vilja höra de som sa till en överviktig, eller till alla de där hysteriska kontorsbantarna att släppa pralinerna i tid, eller be dem sluta dricka grädde eller vad de nu kan tänkas inbilla sig orsaken är!

Tanten som fick mig explodera...verkade sinnesrubbad, börja nypa sig själv i hullet & fråga massa idiotiska saker om vikt...tillslut fick jag fan nog å svarade: Ja, när man ser fettopaddor som dig, så undrar man ju lixom vilken karaktär du har...ja menar, med alla tidningars bantnings råd, tv program om fett/träning så hur i helvetia kunde du misslyckas så grovt?!
Kärringfan bara gapade! Pepprade på...och jaha, du är en sån där som käka chokladpudding i sängen, sen gömmer du byttan å påstår att du bantar men inget händer, ser ju att du har 4 fettvalkar på vardera sida av ryggen. Kan ju inte kännas så kul, är du inte rädd för att dö i förtid, kloggade ådror å sånt?! Men släpp chipspåsen, så ska du se att du blir lika smal som jag, kanske inte lika snygg...du är ju nästan 60 så man kan ju inte förvänta sig underverk (hon såg ut att vara 45 år).

Illröd i fejset pep hon något som ej gick att uppfatta, men där sprängde jag hennes självgoda ego att uttala sig om mig. Hon kommer ALDRIG att öppna käften till en smal person...tyvärr kommer hon oxå gina i vassen detta år med, men hon har vanan inne...så keep it coming bitch!

Det intressanta är...om du är "tjock" så finns det en miljon råd om hur du kan förändra ditt liv, visst det kostar att anstränga asset om man vill tappa kilon. Men tänk oxå...det tog ÅR för dig att låta häcken förfalla, så det lär knappas bli en kort väg att bryta beteendet, ändra kost...och jag är ändå glad att jag kan käka allt, men mitt problem är snarare DET HÄNDER INGET.

Tror du det är så jävla kul, att stirra på vågen & undra om man kanske ska trycka en liter grädde för öka ett gram?! Tvinga sig själv käka ÄNNU MER?! Kan säga...så länge man inte är anorektisk, så finns ingen hjälp att få...vilka sidor kan vi surfa på om fetta på asset till beach 2006?! Visa mig det, om du kan! Visa mig den veckotidning som skriver bli fet på 4 veckor??? Sett det, läst det?!
Nä...men då så, inse att det finns omvända problem...och så länge du är beredd att kritisera andra, va beredd på att du sätter dig & ditt fluff på spel...finns folk som ger svar på tal!

Har man inga medicinska orsaker, alla världen är tipptopp och försöker få både dietister & läkare att ge en tips om hur man fettar på sig, men får svaret "du är ju trendigt smal, alla vill ju ha en kropp som dig" men vet du, det SKITER jag i för JAG kanske vill ha ett ass som bounca back på låret...får inte jag det då?! För idealet säger att jag passar mallen?!

Fuck that, vi är alla olika...ok, mår inte dåligt av det...men det stör mig ibland, speciellt att alltid ska utmanas till att redogöra för omvärlden vad fan jag käkar, eller OM jag ens käkar.

Säger bara skit i det du, jag kommer troligen ändå leva längre än dig... för jag är inte bitter, lider inte av hur andra ser ut...ligger inte sömnlös & inbillar mig att jag skulle bli "bättre människa" eller ha ett annat liv om jag fick lite kilon.

Jag är den jag är, kan jag få vara det?! Kan DU vara nöjd med din kropp oxå?! Bara lite? Eller åtminstånde hålla kakhålet stängt...det är så jobbigt när du frustar dina kaksmulor på mig...gillar det inte!

nattsudderi...

Suttit & "bläddrat" lite i tidningar...på nätet & i soffan... kom å tänka på en sak.
När man dunkar runt med t banan, brukar jag liksom fler roa mig med metro eller city... sen när man läser smsen där, börja man fundera ännu mer.
Seriöst, alla dessa special kodade superhemliga meddelanden till typ "röda jackan jkb1400 jag mitt emot, fika?" Eh...är det många som känner sig träffade?!
Och...om jag tänker hur jag själv är, skulle det dyka upp en kodning som de som brukar komma där...lovar, skulle inte ens fatta att det var mig det var riktat till *S* för om jag ens har minnesfunktioner på morgonen...naah, finns sällan förrens vid lunchtid! Och kommer ändå sällan ihåg när jag gjorde vad hahahaha...

Fast...om man ser till flertalet anonyma sms, så kan de ju iofs passa in i vissa situationer. Frågan är snarare...om man ser en pudding på t banan, eller stan...är det inte enklare att grabba tag i denna person.
Lägga en tydlig flirt, sticka dit sitt nr på plats istället för att tråna om gröna jackor, du med skorna eller mössor & halsdukar?!
Om man är sur på någon, så finns det något som heter telefon eller kanske straight in the face???

Kan iofs förstå den debatt som börjades om svenska män där vs utländska. Om vi tex tar flirtbiten så är de utländska mer uppenbara i sina flirtar. Har sydlänskt påbrå...så åka buss där jag kommer ifrån, lovar att man har minst 3 visslingar, samtal eller telnr innan man nått sin hållplats!

Här hemma på krogen...man blir mer irriterad än smickrad av killar som snubblar in på en vid baren, för att bröla en i örat. Eller skicka fram sin packade polare & sedan "rädda" en...eller klassiker, man går från bar mot dansgolv...en kille kliver ut mitt i vägen för en och...det är en sk. uppenbar flirt?! Eller drar en i armen när man passerar?! Hello, dagisvarning eller?!

Och skulle man råka bli bjuden på en drink, så kan det ibland tolkas som man ska vakna upp med herrn som bjöd?! Är det en investering att bjuda på en drink? En säker väg till ett knull??? Sorry, säljer inte min kropp för en drink...har råd att pröjsa mina själv OCH bjuda vänninorna...utan baktankar givetvis!

Man kan ju undra ibland, vad som rör sig under skalleponken på herrarna i hagen, när de laddat halva kvällen med alkohol för att våga säga Tjeeeenare tjeeeeena bruden!

Och råkar man själv va rakt på, säga me like & ge nummer...då är man genast framfusig tjej, som säkert alltid får som hon vill ha?! Sen läser man i tidningar om att killar drömmer om tjejer som ragga på dem... ja ja i deras trekantsdrömmar kanske hahaha...för vad jag har märkt pissar de på sig av skräck om man vänder på steken?!

Vafan vill ni killar??? Snacka klartext & våga vara vilda när ni är nyktra oxå, det enda ni kan få är ett nej tack...det är väl förfan inte ett socialt kamakaze uppdrag att stöta på tjejer?!

söndag, januari 29

Spraydate, en särstudie om närhet...till akuten

Tillbringat min insomnia med att nätragga i perioder, men skiftande resultat kan berätta om när jag knäckte oskulden på nätraggandet... ett trauma som resulterat i livslång ångest *ASG*!

Börja snacka med en kille, snygg bild...verka lite kul, inte så stiff som de andra, vi snacka kanske en månad innan vi körde IRL.
Oki, efter ha tänkt ut alla safemoods man kan ta till när man ska träffa en okänd man...tänkte ju inte precis råka ut för galenskap! Bestämde träffen, tog nr till han (bättre än att ha en desperado, som kanske får för sig att ringa äppelkäck på morgonkvisten *RYS*) så långt hade jag tänkt!

Sen börja det där put on the face, välja kläder, vart fan vi ska ses...det e ju ett mission att dejta! Så ska man hinna käka, rasta hunden & hooka barnvakt innan man ska ut...inser plötsligt att jag är grym tidsoptimist, ringer upp herrn & säger att jag kommer nog bli lite sen. Då kläcker paddan ur sig i en väldigt nasal uttråkad ton "Aha, så du ska spela sån nu, lite speciell"

Kände bara att VAFAN SA DU?! Det koka från lilltån...där insåg jag att OJ DÅ, nästa gång snacka man i telefon innan...så vet man vad man har att göra med.
Meddela syrran att det här lär bli en kort dejt, är hemma om 30min maxat! Hon ba nej, men varför det...upplyste henne & hon ansåg jag skulle vara snäll å fin. Eftersom mitt temperament flyger berg & dalbana så antog hon att det va så!

Oki...strutta iväg mot t banan, lagom irriterad. Hade sagt ett ställe vi skulle ses utanför, när jag närma mig platsen ser jag ingen hunk i sikte. Hmm...vafan?! Ser att det står en gubbe på gatan, med en såndär "runk rock" en sån som flashare bruka ha. Tänker i mitt stilla sinne, det kan inte vara han väl...eller?!
Innan jag hinner tänka, kliver freaket ut & muttra något, hör mig själv dra på fraserna heeeej, jo ja mmm...HELVETE!!!! Fanfanfan... skulle bara fortsatt gå, skitit i det här...men syrrans ord klinga "va snäll nu".

Oki, en kopp kaffe kan inte döda...eller nähe, bara få en att vilja kapa armarna, stycka sig själv...letar efter det berömda svarta hålet...finns visst inte?! För att dra en närmare detalj om freakyfreak: Han var närmare 48 än 33, frågade om bilden, när den var tagen...eftersom den tydliga frånvaron av hår på skallepär inte motsvarade herr hårfager från spray, som va framför mig..eller who d fuck som satt här å sippa kaffe?!

Han sa den va tagen från början av sommaren (vi sågs i dec), iaktog han...huden va helt flagnad, äckliga exsem eller nått, hans fingrar va korta stubbar?! Något stämde INTE... mannen jag sett på bilden, hade på ett par månader tappat massa hår, fått fingrarna krympta i tvätten, käklinjen förändrad?!
Är det det som kallas VRAK?! SPILLROR AV EN MAN?! Noppe, nu snacka vi antingen ANTIKA foton, från sommaren han fyllde 25, men eftersom hans små korvar till fingrar, inte stämde med mannen med vinglaset på SD...han hade långa fingrar?!

Så...utgår jag från BILDSTÖLD, eller hans snygga polare tröttna på att han va singel, hjälpte att göra en makeover...men frågan är HUR TÄNKER MAN...man ser en het snubbe på en bild, utgår från att man ska dejta prins charming...men det man hooka upp med är farfar vrak med psorias i pannan?!

Ska man 1. Bli glatt överraskad?! 2. Bli faschinerad?! 3. Heligt förbannad??? Nä, jag kunde som bekant inte hålla käften stängd... satsade mina kort på 3:an...
Hade planerat allt i detalj, stället stängde kort efter man svalt kaffet...så det var bara att avlägsna sig haha. När jag säger att nej, nu måste jag dra sörru...får han för sig att jag har en NY plan?! Seriöst människa du är fan inte hel i huvudet?!
Naah, inte tänkt straffa mig själv...anser inte att jag gjort mig skyldig till det! TÄNKER FAN INTE LYDA SYRRANS RÅD.
Så försöker SKAKA av fanskapet...men han verkar uppenbarligen ha hjärnskador oxå, jag menar vi har diskuterat vem han är å vem bilden föreställde. Ifrågasatte han om JAG va olik min bild kanske, han sa nej dig kände man igen direkt?! Och lite andra hårda ord växlades...

Han verka tro det tillhör uppvaktningsfasen att kalla någon för, en sjuk lögnare, patetisk människa & annat smått å gott?! Så...han haka på till t banan...man ba halka din jävel, halka då förfan så jag slipper dig...men inga isfläckar stora nog!
På perrongen...försöker han fråga vart jag bor?! Man ba OKI FREAKY ska jag hitta han klängandes på balkongräcket inom en snar framtid eller?! Tänkte i mitt stilla sinne, ta det lungt...psyko kanske kommer trippandes med kniven...finta fanstyget! Det gjorde jag tog första bästa t-bana...ville bara DÖ eller DÖDA!
Han verka behöva en textad lapp i skalleponken, för att inse att han är DISSAD!

Kommer hem...35min efter...syrran undra hur gick det...vråla HUR DET GICK, TRÄFFA EN PSYKOPAT PÅ 50 bast i en runk rock & en rutig flanellskjorta, läskiga bajsbruna manchesterbraller, hur fan tror du det gick?! Sa ju han va felknullad redan då jag snacka med han i luren...dryga jävla inbillska äckel!

Där var det sen en paus på länge, så fort någon nämde nätdejtande FNÖS jag hade inga tankar på att frottera mig med fler freaks..men japp, fann väl en & annan vettig där!

Men de flesta verkar vara förvirrade själar...eller defekta varor utan återköp?! Eller läskiga killar med CV presentationer, börjar snacka om barn & gifta sig...många bollar i luften, extremt sportiga, sånna som man ser framför sig att man kommer dras ut på hajk i fjällen för att åka flotte hem, börja mountainbajka sig runt stan, börja på buggkurser... dom skrämmer mig...vad vill dom mig?!

Får man inte bara ligga på sofflocket & trycka kakor??? Måste man leka att man klättrar i berg, slår volter på gymmet?! Det enda dansanta är när jag känner för att shejka asset under alkokonsumtion, eller medans jag vaggar runt med dammsugaren & min kära golvmopp...är liksom inte den typen som skulle applodera av att bli släpad på buggkurser...

Nä dra...sånt pallar jag inte med, hellre singelmingel med mina glada dårar i släptåg, än en äppelkäck friskusfurir som väcker mig i gryningen med skogsmulle vandring!!!

puppyego en genväg till förfall, egenmäktigt förfarande eller särstudier


Naah...hade en sprayblogg som flippade...så kör över lite stuff därifrån innan jag stänger ner kontot...tyckte de sög röv (urs. uttrycket men man får lätt tourettes syndrom av saker som inte funkar som de ska)


Inta advanced mood...PINGDING!!!
Kategori: VÄS / Känsla: Arg
Publicerad: 2006-01-24 06:51Men det verkade ju såååå enkelt... skulle hotta upp bloggen lite, leka lite high tech...pinga den hit & dit, skulle sätta en räknare, hooka upp den till någon bloggtopp.
Det är ju alltid kul om man kan göra specialstuff, men jag tror bestämt att det enda speciella jag lyckats med...är att fundera på vad de menar egentligen?!
Så någon bloggtopp lär du ju knappast bli, lär väl va ett ras utan dess like På vissa sidor pinga man, som om man aldrig gjort annat...sen kom de där JOBBIGA typerna, som skulle skicka felmeddelande, ha en såndär attityd "du har väl läst" "pinga inte fronten" (eller ngt sådant) jag pinga väl vad jag vill...skit i det du!

Sen var det ett jobbigt ställe...HELT plötsligt hade man tunnelbane kartan framför sig??? WTF?! Vart är du?? Ja, det ska du skita i, din frågvise fan...Kan väl lika väl hänga ut en skylt på balkongen, skriva PING THIS SHITT: www.puppyego.sprayblog.se

MEN..jag hade ju valt en jättefin räknare...*ASG* vart den nu tog vägen, eller vad jag skulle göra med koden är ett mysterium! Hmm... kanske ska ta fram spritpennan oxå, markera alla besökare, grannar som glor och passerande på gatan!(=/ hmmm...dax att ta ledigt från jobbet?! kan man tjäna pengar på det?! ny IT karriär i sikte, damn Im good)Kanske det som är meningen...koda inte för mycket, för då är du pingad inom snar framtid...pingad in HELL!!!
Känner att jag ska köpa lite hubbabubba idag, rosa...sen ska jag hitta lite vätesuperoxid (eller vad det heter) och fräta skallen!!! Sen kan jag blinketiblinka medans jag kvävs i vinddraget, eftersom jag inte kan stänga munnen i tid!!!!
Aha, hitta en ruta för lite pingpong här nere...testar att hooka min räknare där, undrar om det funkar eller om jag är så vilse att jag kan besöka fonus för rådgivning?!Men va fan...ÅH...lyckats finta bort koden...nu är jag på hal is!!!
Take cover, Bambi halkar snart på isen!!!
(gör som min hund, blundar å fnyser)

Shitt oxå, nu har jag ÅTER IGEN satt mig i snälla fällan... I ett sinnes svagt ögonblick lovade jag bort min kropp för slaveri!FAN!!! Så imorgon ska jag hjälpa till att rensa ur mormors lägenhet, rensa källaren, bära saker, leka sekreterare och allt det där NOT så funny!När lär man sig??? Ungefär när ryggen trillar av? När armarna släpar i backen?!

Har tusen andra saker att ta itu med istället, men nähe! Blir så irriterad på mig själv nu! Håller på sluta röka oxå, så man är sådär skön att umgås med...håret står på ända, man talar osamanhängande...kanske även i tungor?! Vet inte vem jag såg i spegeln imorse...var det jag, eller ett vrak?! Undrar vad cigg räknas som? Tunga droger eller?! Med tanke på att man kan snappa över och i nästa stund vara rabiessmittad, fragda...glödande ögon, skallebank, för att i nästa stund nästan sitta och vagga, minnas sina gyllene moments med ciggen, min vän pinnen & jag!

Känna hur det fina lilla paketet glänser i guld, pinnarna ropar mitt namn...söker uppmärksamhet and YEPP FIRE IN THE HOLE...take couver.När dimman lagt sig...nasty girl, baaad girl FY DIG!!!Om jag käka piller?
Hahaha nä, tyvärr...inte heller dokumenterad galen men en snudd på i dagsläget Spanat på tips om att sluta röka...ÄR JAG GALEN, så är fan dom GALNARE!!!
Att t.ex. fylla en liten behållare med vatten och fimpar...varje gång man är lite sådär smokey, så ska man sniffa där?!TJOOTJENA...eller hur!!!!

Har väl förfan inte tänkt fräta bort näsbenet, dö i kväljningar, behöva terapi resten av mitt liv!!!Snart är väl bästa rådet att skaffa sig en elpistol å blasta sig själv medvetslös?! En form av egen elchoks terapi, nästa steg är att lobotomera sig själv & använda hjässan som askfat...all in the name off quit smokin?!

OCH... Hmm...btw,väljer att vara förälskad då...cigarettromantiker på hög nivå=/
FÖRESTEN...Är jag stönig idag eller är jag?! Bästa av allt...jag VET att jag är det!

tankar av katten...

...läste en blogg tidigare idag, råka se en bild på sd den såg rätt häftig ut sättet den va plåtad på...helt hysteriskt egentligen. Var en tjej i kanske medelåldern, coola bilder hade hon.Hon hade en länk till sin blogg, så oki spana lite på den...bara hennes presentation var en förtvivlad vanmakt om svikande killar, krossad kärlek, förintad självkänsla...lite splatter säkert om man kunde skvätta droppar i bakgrunden!Men innehållet?!

Allt handlade om hennes förtvivlan, orkade inte läsa allt, så insåg inte om hon blev dumpad eller hon dumpade.Men troligen stack han, med tanke på hur hon lät sitt blod flyta ut över sidorna.Tänkte i mitt stilla sinne, om man har blivit så sårad att man näst intill flämtar livlös...varför försöker man dejta då? Och...om man ska till att göra det, vilka typer kan man då dra till sig ifall presentationen egentligen är som ett manifest till hennes ex?!

Eller var det tänkt som en fingervisning om hur man ABSOLUT inte ska behandla henne?! Samt...lägger man då länken till sin blogg som man i månader skrivit av sig sin smärta, frustration, vinkling av ett tragiskt taskigt självförtroende?!Hmm...undrar om hon kommer att hitta han, den där healern, han med plåster och bandage i bakfickan? Med tanke på att man får mail av killar som gillar att slicka stövlar, pissa i sängen, höga drömmar att bli misshandlade/brutalt slagna av tjejer (ja...unika objekt finnes att erövra, dominera eller bara pissa på) eller folk som inte vill simma med delfiner, för de gangbangar delfinhonor enligt ett naturprogram (hörde det idag av annan sd invånare av kvinnligt kön)Strange...men det verkar finnas fler mysko personer än fullt friska?!

Eller blir man mentalfall när man sätter sig anonym på nätet? Hmm...måste vara som de beklagar i media, långa vårdköer...så istället lägger man ut sin galenskap i skydd av skärmen!
Och på tal om det...hur normalt är det med de där killarna som erbjuder en titt på msn, med cam och snorren i handen??? Seriöst... är det givande att runka anonymt på nätet?Är det DET som kallas blinddate??

Har aldrig blivit så förvånad, som via sd "den bästa datestället på nätet". Såg förresten en kille jag träffat, på TV här om kvällen i ett repotage. Med sin fästmö?! De ska gifta sig snart?! HAHAHAHA...vilket skämt, stackare!!!Dom har vart ihop läääänge, enligt deras interjuv...coolt, så jag dejta killen som hade en tjej eller förlåt mig...fästmö?! Och om jag träffat han, så lär säkert fler ha gjort det! Lustigt, han va ju sååå singel, inte ett ljud om tant på vift *ASG* vilken lirare!!!

Han ringde ofta...också när han var utomlands på sina tjänsteresor?!Han jagade mig rätt länge, men jag tyckte inte att han riktigt var så het att jag ville involvera mig mer. Och nu gick det ju upp för mig, han var en lirare...en sån som tror att hans ass är stort nog för att sitta på fler stolar än en.Tyckte det var riktigt roligt att se han & blivande frun, vilken parodi... fast kan förstå att han springer som en lös hund, för de verkade inte riktigt klaffa...eller vem vet, hon kanske kom på hans mörka hemlis & straffar han genom äktenskap?
Så hon kan plåga hans samvete för evigt?:D Ja, nu har ju jag lite humor...skulle vara fett kul om det var så. Men troligen hade de väl tjaffsat om att han inte borstat håret innan kameran slog på, eller att han inte fällt ner toalocket, klämt tankrämen på mitten?!Men tillåt mig garva lite...det är fan tragiskt, för hans blivande om han inte ändrat sig tills nu!

lördag, januari 28

at last...18 års kamp är över....

BlogRankers.com
Bloggtoppen.se

Fan va glad jag är...äntligen har de fastställt en diagnos på min bror. Efter att ha tjaffsat i flera år, så har han äntligen fått reda på att han HAR dyslexi, han är inte mongo utan det finns skäl till hans problem, beteende & sätt att vara.

Samma sak...han har fått det ställt att han har ADD, en form av ADHD gud vad skönt både för han och oss att äntligen ha ett namn på varför han är så obstinat, varför han mellan varven flippar ut & skriker!

Mest av allt är jag glad för hans skull...att han själv får veta varför han inte är som alla andra, att han inte är korkad utan har ett dolt handikapp.

Det har vart sju svåra år & resor med han...för att bara få tillträde till att göra en neurologisk undersökning, att jag som syster har haft rätt om diagnosen i flera år, att man har blivit ignorerad ständigt, de har hittat på andra orsaker till hans beteende.

Tänk om han hade fått reda på det i tidig ålder, hur skulle inte hans skolgång sett ut, vilken hjälp & resurser han kanske hade haft tillgång till. Blir förbannad att det har tagit en så här lång tid att fastställa det!

Efter att ha sett liknade fall i flera år, som har konstaterats att det vart olika former av "disorders" så är jag rent ut sagt RASANDE att när jag kämpat för att min bror ska få chansen till diagnos, så har man mer sett en som en rabiat syster, som försökt att urskuldra hans beteende som en sjukdom eller på annat sätt handikappad.

Säger bara SUCK ON IT, nu jävlar går vi vidare & ska knäcka ner resterande motstånd, så han får adekvat hjälp...no mercy...bullodzern har återigen satts i rullning & den här gången kör jag över ALLA som inte samarbetar med mig!

Jag är så jävla trött på se att barn behandlas fel...ta bara insider i veckan, om den tjej som fått åka kana runt i sveriges instutioner & fått en diagnos ställd på en sjukdom som hon INTE ENS HADE!!! Och själv har min bror haft klart uttalade symptom som ignorerats.

Vad är det som får myndigheter att tro de vet massor om barn, när de för det mesta i socialamyndigheter mer ser till att "gripa in" och "placera ut" barn från familjer? Skulle vara intressant att veta HUR många som EGENTLIGEN fått hjälp. Hur många av dessa splittrade familjer, har egentligen kanske bara behövt stöd & resurser insatta för hela familjen för att kunna få rätsida på problemen?!

Jag har svårt att tro att om man tar ett barn ur en familj, så kommer familjen må bra, barnen bli "friska" på avstånd & sedan kanske återplacerade i en familj som oftast inte fått ett stöd själva, vilket då innebär att barnet egentligen placeras tillbaka i ursprungsmiljön.

Har läst så mycket om detta, sett detta, följt familjer & jag har inte direkt sett fler positiva utvecklingar, snarare barn som har hamnat i trauman för de ej förstått innebörden av dessa "ingripanden".

Ta tex familjer till misshandlade/alkoholproblem. Kvinnorna blir hotade, slagna & förföljda, maken åker in i finkan en sväng...kommer ut & fortsätter hota & förfölja familjen. Vilket stöd & hjälp finns för dessa familjer?! Jo, det kan jag berätta...absolut inte ett jävla skit!!!
Hade kontakt med en sådan familj, kvinnan var livrädd han ringde & hotade att döda henne. Så jag åkte dit, vi satte oss & diskuterade igenom läget, människan kunde inte andas, var hysterisk, ungarna grät & var livrädda.

Samtala med polismyndigheter om vilka resurser de kunde tillstå, frågade om tex skyddspaketen med direktlarm...det kunde hon inte få, för ja...en luddig förklaring följde om ekonomi, inte många telefoner & att man i dagsläget äger mobil själv. Jo, men ta denna kvinna som skaka som ett asplöv, hjärnan blackouta på henne...HUR I HELVETE ska hon ens KOMMA PÅ att slå 112???

Vi tala om skyddad identitet, funkar inte, vi talade om vilka resurser som fanns tillgängliga akut, kommer han på dörren kan hon räkna med en säker död. Detta är inte ett nytt fenomen, kvinnor har i alla tider haft detta problem & det som förvånar mig är att i dagsläget finns det FORTVARANDE ingen hjälp.

Bara att vänta på att maken fullföljer sina hot?! Så sjukt, det de kunde göra var att placera barnen?! Ja men vafan, de har ju lidigt trauman redan, ska man splittra familjen??? Den sista säkerhet/trygghet de har är mamman, ska de ständigt leva med skräcken att hon kan dö vilken dag som helst?!

Barn verkar få leva otrygga, vare sig det gäller en diagnos eller om det är ett helvete hemma. I regel ska då ett ingripande lösa saker...men vad löser man?! Problemet kvarstår, man har oftast löst det tillfälligt akuta & inte långsiktigt!
Man har väl rätt att söka vård & få hjälp? Man har väl rätt att leva tryggt? Eller gäller det bara oss alla andra, som haft turen att inte bli involverade med galna karlar eller ha "disorders"...alla vi normala ska leva tryggt resterande placerar vi hejvillt?!

*ARG*

fredag, januari 27

twinkle twinkle little star I wonder WHO D F*** YOU ARE...

Bloggtoppen.se

Då va man tillbaka då...
asså folk stör mig...eller snylters...nu när jag står vid avgrunden & håller på kasta mina cigg, så har jag lagt upp ett väldigt avancerat schema över hur, var, när & varför. Om då folk nallar ur paketet så rubbas allt...the pathern is lost for ever (eller jaja tills man ladda på en nytt pak då) men det STÖÖÖÖR MIG!!!
Och kids på gatan som drar i en & vill man ska köpa cigg åt dem...jahapps nu e man en dealer eller?! Pfft... säger bara har man inte råd, eller inte kan köpa cigg, då ska man fan inte röka heller!!!

Och när de ändå ser ut att vara i min sons ålder...så GLÖM Å DRÖM!!!
E ju lite kul att se de där kidsen röka, sådär lite laydback med ena ögonlocket lite halvsänkt, andra ögonbrynet upp...kravlat sig upp i en halvcool pose på bänken...dom är IT, THE ONE...polarna står avis, i en liten ring & sniffa utblåset.
Man hör deras tankar...ouff fett cool snubbe, jag vill oxå, respect asså!!! Tills man passera med hunden, den coolaste killen ska blåsa ut röken...något går fel, han börja hosta som en dåre, tårarna sprutar. Det går en våg av panik i gänget å shitt va hände mannen...topdog är vid det här laget GRÖN i ansiktet, spyr nästan...

Va gör man...man asgarvar & går vidare, så kan det gå din dumme fan, vore grymt roligt om mammorna skulle råka komma förbi i samma ögonblick... skulle bli ramatjut & tumult och kom ihåg...INGEN av dem rökte nej nej... tuggumina skulle flyga över trottoaren & man skulle få en mint överdos, en frisk fläkt från de små "tuffa" killarna.

Roligaste är när man får sina flaschbacks från sina egna coola glansdagar, när man själv 15 bast hängde i trapphus & smygrökte, livrädd för att morsan skulle ana (hon hade slagit sönder mig). Vi hade kodord för cigg oxå, för att inte lärarna skulle fatta vad vi planera att göra, eller att de där skvallriga personerna skulle fatta. Pillow döptes rökandet/ciggen till...nu när man tänker efter, helt sinnesrubbat...vafan har en kudde för likhet?!

Men ändå...och det där raffsandet efter småpengar, för att få råd...man hoppades på att mamsen hade lite mynt i fickorna...hej å hå vad man myglade & ljög! En av mina yngre syrror & jag satt å snacka häromdan...så kom ordet häxblandning upp, det e ju fortvarande nästan som magen vänder på sig & man ryser över HUR äckligt det var!!!

Alla idiotknep för att bli aspackad: ta en treo mellan tänderna & drick....man blir aspackad på en lättöl (as IF)
inte dricka från glaset, ta ett sugrör...då blir man packad snabbare...eh eller var det kanske bara ett knep att få näsan så långt bort ifrån galset, så man inte trilla baklänges?!
Kir Royal...det va poppis då (ASÄCKLIGT), billigt som fan, Carlifornia White va partydryck som man kunde tvinga en alkis att köpa ut, billigt & bra! Nä fy fan va man är glad att man nu kan både köpa & blanda godare drinkar...

Och efter att man krängde drinkar på bar, har ju gjort en till en fena bland isbitar, sockerlag & muddlade citrusar

Dom säger livet va bättre förr, jag säger...ligger på topp nu hellre än att blicka bakåt!!!!

And btw...teoriprovet gick åt fanders, kom frågor jag aldrig ens läst...so I was screwd helt enkelt, men tacka fan för det...om man ändå får 47 utan att ha pluggat, så e man nog rätt cool nästa gång sätter jag iaf de 5 som man måste ha annars KILL ME NOW!
Och fotot va så jävla uggly att jag snarare är lättad, tills nästa gång är jag förmodligen befriad från förkylningen...så man ser NORMALISH ut istället!!!

torsdag, januari 26

lite funny mail



Bloggtoppen.se




Addar ett mail jag fick av min vän the wolf...han tyckte att det va kul för killar, men jag tyckte precis jag kände igen morsan lite på instruktionen, ja förrutom att hon hade anmält bankomaten för den va för långt bort från bilen & att den svalde kortet! Va ju inte hennes fel att hon nu fick lacka om halva bilen...och att hon fick hjärtinfarkt för att det blixtra på väggen, vandaler!!!

Lite roligt..... ialla fall för oss män! Drive-In-Bankomater

Angående: Bankomatinstruktion
Med de nya Drive-In-Bankomaterna kommer du som kund att kunna ta ut pengar utan att lämna bilen.
Instruktioner för de nya bankomaterna följer nedan. Vänligen läs de instruktioner som passar till ditt kön, och memorera dem till första gången du ska använda automaten.

INSTRUKTIONER FÖR MÄN:
1. Kör fram till Bankomaten.
2. Veva ner fönstret.
3. Sätt in kortet och knappa in din PIN-kod.
4. Knappa in det önskade beloppet.
5. Tag kortet, pengarna och kvittot.
6. Veva upp fönstret.
7. Kör därifrån.

INSTRUKTIONER FÖR KVINNOR:
1. Kör fram till Bankomaten.
2. Backa så att sidorutan kommer närmare Bankomaten
3. Starta motorn igen!
4. Veva ner fönstret.
5. Leta fram din handväska och töm ut innehållet på passagerarsätet för att hitta kortet.
6. Leta efter ditt smink och kontrollera din makeup i spegeln.
7. Försök att stoppa in kortet i Bankomaten.
8. Öppna bildörren för att komma lite närmare.
9. Sätt in kortet.
10. Vänd kortet rätt.
11. Leta rätt på kalendern i din handväska och läs PIN-koden, som du har skrivit på omslaget. 12. Knappa in PIN-koden.
13. Tryck på "FEL" och skriv den korrekta PIN-koden.
14. Skriv in önskat belopp.
15. Kolla din makeup i spegeln igen.
16. Ta pengarna och kvittot.
17. Töm handväskan igen för att hitta din plånbok, stoppa ner pengarna iden.
18. Stoppa kvittot längst bak i checkhäftet.
19. Kolla din makeup igen.
20. Kör två meter framåt.
21. Töm väskan, hitta kortfodralet och stoppa ner kortet i det.
22. Kontrollera din makeup.
23. Starta motorn igen! Och kör bort från Bankomaten.
24. Kör några kilometer.
25. Släpp upp handbromsen.

hahaha...kanske har taskig humor..but aj lajk
OVER AND OUT...

ett tecken från ovan...

Efter ha panikpluggat lite...så inser jag att reaktionssträckan är 2x Hastighet = 2x reaktion... mao man räknar i kvadrat!

En resa på 32mil i 80km/h är cirkus 4 tim & lågt kultryck så blända halvljuset! Skitbra... så nu har man väl det under kontroll....förhoppningsvis så minns man det imorgon...

Happ...kände mig nöjd... funka skitbra ...

Så, tänkte ta min vän hårbollen på en liten promenad...skönt sådär på kvällen, när det e lungt & tyst i hoodsen.

Hon roa sig med sitt, jag oroar mig för mitt...funderar på alla frågorna, checka att jag kan/kollat upp svaren & tänker ah det går nog bra (har bra minnesnotering i skalleponken) så plötsligt bejlar jag...rätt ner på knäna *ASG*...Ner på knä din dumma gås...dina prövningar är större än dina övningar hahaha...dammar av min snön, inser att skosnörena hakat tag i haken på andra kängan, så där satt man med fötterna ihopbundna i en snödriva...hunden vänder sig om å tittar på en...man kan nästan se hennes tankar i ögonen, medans hon iaktar spektaklet att trassla loss skosnörena "...och den DÄR håller i kopplet & ska dominera mig...hon som fan inte ens kan gå upprätt *FNYS*"

Människan...hundens bästa vän, eller hur var det nu?! Så...nu har man iaf lärt sig att det e nog rätt så bra att knyta skosnörena innan man går ut med hunden...ja, om man nu inte gillar att tillbe snöhögar & trottoarer

Naah...nu ska man bädda ner sig i dunet, så man inte missar tiden...kommer okammad & får en förevigad look a la Rudolf med röda mulen på kortet!!!

Kalla mig KAOS...

onsdag, januari 25

08:a 8 varv i rondellen eller teoritankar...tankar i teori?!




Shittyshittyshiiiit.... kom på att imorgon har jag mitt najsiga kunskaps prov för körkort!!!

SKIT...har inte ens hunnit öppna boken under veckan, så det kommer ju gå finfint det här, käpprätt åt skogen!

Ok, är inte helt efter...klarade 68 poäng på ett gratistest på nätet...men där var det inte en endaste fråga om rörelse energier, kultryck eller de där förbannade uträkningarna om du öka hastigheter & när e du framme i helvetet? För tidigt, eller för sent?!

Har ju insett att skolpatruller inte har befogenhet att att stoppa mig, dela ut böter. Har insett att cyklister har alla möjliga & omöjliga regler när de korsar gator...och att man troligen om man missar dem, kan ta dem med bakdörren om man har en kompis i baksätet som utövar grupptryck!

Men asså...måste man räkna reaktionssträckor?! Räcker det inte att man sätter foten på bromsen "intar bromsberedskap" och stannar typ 2 busslängder längre fram?!

Och vad är det för fel med att köra i vänster körfält, när man får kastvindar från vänster??? Asså om jag vill bounsa fram & tillbaka in i vägräcket, så är det väl bara lite extreme sports?!

Hmm...troligen när jag lyckas få mitt körkort, så kommer jag att lasta lösa föremål i bilen, dra i handbromsen på isig gata...bara för att testa den där fällknivsverkan & se om man kan öka kultrycket med katastrofwiren istället?!



Kan riktigt se mig själv komma pruttandes på vägen, med en blinkande polisbil framför... en konstapel som veva med handen & jag kör om han & vinka glatt istället!!!

Tycker det är såååå intressant att läsa teori...seriöst, om jag nu ska ta mig från punkt A till punkt B, så kan jag väl för fan gå till maporama & skriva in min flyktväg...menar färdväg... och genast får jag fram HUR lång tid det tar OCH bonus...får en hel karta på köpet med detaljer om vilka vägvisare jag ska följa och vägnummer!

Och om jag nu ska envisas med en släpvagn, så kan man ringa papsen så kan han visa hur man kopplar en katastrofwire på rätt sätt...för det står faktiskt inte i boken om HUR man gör, utan hur man INTE gör(eller en bild på en felkopplad lina). Så aha...vad ska det vara bra för...finns väl personal på macken man kan fråga!

Och ÄNNU roligare...man ska vara där en halvtimma innan, för att ta ett foto?! Skitkul hörrö du eller...fortvarande förkyld & snygg...så nu ska man plågas i 10 år varje gång man drar fram körkortet...JOOO det ÄR jag, va ledsen? Inte då...tårar från när jag nös!

Eftersom när jag sist plåta mig, för mitt legg så VET jag vad det innebär...va höggravid då, så har man haft dörrvakter som lyft ögonbrynen & undrat om man låna legg av kusinen, eller att det va falsklegg...man ba NEJ JAG VAR FET SOM EN KOSSA...ja jag VET att min näsa mer såg ut som en potatis, hade en dubbelhaka men jag hade en inneboende i mig...och jag bodde i kastrullen.

Känns som det nästan blir samma sak igen...fast nu när man parkerat på cykelväg, gjort en U sväng fast man inbilla sig stenhårt att man saxsvängde sörrö... & polisen undra vafan man syssla med...så tar man upp kortet och...vem fan e det där? Det är inte du, nu åker du in lilla kissen...sådär får man INTE göra ajjabajja!

NAAAH...fast hehe...kanske inte ska ha körkort, med tanke på att min bilskollärare anser att när man åker med mig, så är det som en rysk roulett...korrigerade genast honom, han åker faktiskt med serbtaxin...och om vi maxar tjänstevikten så får han helt enkelt sitta i bagageluckan om han inte berömmer min våghalsade körning!



Finns inga skymda utfarter....det finns gaspedal!!!

vardagsnöjje...



Så roade man sig med att storhandla... så grymt skönt...eller bara hur man kan fördriva tiden med en kundvagn?!

Ringde paps, så han kunde transportera ens ass till lågprisets mecka...WILLYS

Det är verkligen som en trafikstockning på autobahn där, små läskiga ungar som snoriga illtjuter så man i panik kör över allt i sin väg, för att undkomma oljudet...samtidigt som man klättra över konservburkar så hör man MAMMA...MAAAAMMA...oh shitt, glömde visst att jag dumpa min egen avkomma utan att meddela att jag nu tagit skydd bland konserverna, för att slippa se lilla trollet där borta, med megafonen inkopplad.

Oki, sammlat min egen flock...eller ja...typ...ska entra kylrummet, och vad händer...står ett par med asset i vädret & gräver efter ost, blockera hela ingången med sin vagn & ett till par på sidan som oxå intagit raffspositionen.
Så man höjer ett ögonbryn & tänker...VARFÖR tvärnita man mitt i ingången, blockera & inte kan va lite smidig? Vad är det med folk? Ska de hindra en för att...man inte ska hinna grabba tag i en reaost? De har inte hunnit välja det finaste paketet? Eftersom alla ser lika dana ut...så är det något lurt??? ELLER...kanske är många fynd i mjölkhyllan VE DEN SOM HINNER FÖRST,
BLOCKA ALLA TILLS VI LISTA UT DET?! Säger bara jävla amatörshoppare!!!

I nästa sekund är det seriekrock med kundvagnar & folk?! Hmm...man måste ju köra för att komma hit, så man kanske ska införa ett teoriprov "hur du manövrerar din kundvagn" så att folk fattar att 1. ej utrustad med blinkers 2. Nödbroms finnes ej 3. Parkering bör ske utan förhindra andra passerande???

Lyckas med konststycket att parera folk, seriekrocken & pressa in mig vid mjölken...då börjar valet & kvalet...hmm...har fått mjölkallergi, så måste se över kosten lite mer. Havremjölk?! BLÄ...låter äckligt, får associationer till havregrynsgröt...och ha det i kaffet verka som en upplevelse jag helst vill slippa!
Min heliga latte...satan, den kommer bli kontaminerad av massa snusk!!! Oki...Sojamjölk??? Soja ehum..det e väl bönor va?! Sånt skit vill jag inte heller ha i kaffet...sen fanns det något annat, efter läsning insåg jag att NÄ, låter ÄCKLIGT!!!

Lactosfri mjölk...hmm...ja, det verkade vara det som va vettigast kanske...priset e ju RÅN fan nästan dubbelt så mkt för en liten låssasmjölk?! Aja...har jag val eller? Jo iofs kan jag ligga i kramper på golvet, med ett långt sugrör & envisas pimpla mitt kaffe som jag vill ha det...meen insett att man kanske ska sluta va obstinat nu!

Nästa glädjande besked va GLUTENINTOLERANS...wohoo...gjorde vågen, så jaha jag ska käka smurfmat nu...INGET gott alls, allt e fan ajjabajja?! Snälla gud, vad har jag gjort för att förtjäna detta öde?? Jaja...jag är en olydig flicka, jag vet...men måste man hård dresseras till lydnad utan kanelbullar, semlor, mjölkchoklad för det??? Finns det inte enklare sätt?! Ta alla brysselkål istället, lovar att bli snäll då!!!
Spana på hyllan gluten...ah, så nu ska man betala häcken ur led BARA för man är välsignad med nya allergier?! Smaka säkert skitäckligt...dom där skrumpna kakorna som man är förpassad till...glädjetårar spred sig i ögonen...jo, jag svär...glädjetårar & inget annat.

Vaddå tror du jag erkänner att jag lider, att jag kommer hamstra påsar med förbjudna kanelbullar & käka trots allt?! Att jag är lika mogen som en treåring när det gäller gosaker)

OKEJ DÅ...du kanske kommer se en galen kvinna ligga stortjutandes på golvet i ett lågprismecka å skrika JA VILL JA VILL JAAAAAVIIIIIIILL, samtidigt som en grymt generad avkomma väser mellan tänderna "håll käften å res dig upp, vänta tills vi kommer hem, du skämmer ut mig...nej, du får INTE komma till skolan heller" och ja, risken e jävligt stor att det är jag!
Var då så vänlig å skit i att det ligger ett hinder i vägen...kör bara rätt över med vagnen, gör absolut inget, lovar att jag inte kommer hämnas genom att kasta ägg upplättrad i närmsta hyllsektion (och OM jag gör det...inse att jag är svårt sjuk...jag har inte fått mina chokladbegär tillgodosedda, inte käkat bullar på länge PLZ KILL ME)

Så e det...livet är tufft...shopping är förenat med livsfara & det är inte sommar än...

när jag ändå e på hugget...

...har ju avslöjat min mor...så nu kan vi fortsätta DNA analysen genom att lysa upp tillvaron med min far...

Om min mor är en förvirrad blondin, så är min far hennes motsats... han är ett livs levande lexikon...

fast så där äckligt jobbig...säg att man frågar...vart maldiverna ligger, då börjas det...longitud, latityd, befolkning, nationalekonomi och annat onödigt vetande, såvida man inte vill skriva en uppsats om ämnet!

Man kan banne mig inte fråga & få ett enkelt svar, det är historia, politik & gud vet mer vad som kan drypa ur han.

Man skulle kunna släppa han mitt i skogen & han hittar hem, skulle man släppa mamma i skogen...så skulle hon istället för att ringa som han på telia reklamen...lite småspeciell, skulle hon ringa massmedia & ifrågasätta hela svenska samhället om hur fan de planterar träd & varför det inte finns mysiga små rosa lampor så man ser vart man sätter fötterna & vem som bär ansvaret för hennes död egentligen, får det gå till såhär?
Sen skulle hon kontakta ett juridiskt ombud


För mig är det ett mysterium, hur de kunde gifta sig...tror hennes förklaring är han va snygg, muskulös & jobba extra som dörrvakt, hans är...hon va smal & hade stora tuttar, blond ... om vi ska vara helt ärliga!

Han kan ju knappast blivit imponerad hennes geniala mind, hon är som en förvuxen 15 åring.
Eller kanske just det som roade honom? Vet inte...måste skaffa en psykolog & analysera detta, se om de kan utläsa de komplexa mönster som förde dem saman...kanske är ett genidrag som jag missat?!

Ibland kan man missa det uppenbara hahahaha...fan jag dör, dom är sanslöst roliga...

tar gärna emot komentarer...fattar du hur det hänger ihop?


och...ska adda nu...funka säkert skitbra, eller så går det åt helvete...men här kommer det:



BlogRankers.com


Börjar känna mig som mamsen...lätt förvirrad ska blondera mig snart, eller nått...

BlogRankers.com Webring

Join Ring Hub Random Prev Next

mamma kan köra bil...eller INTE

Min mor...still goin´strong...skulle kunna ha hela bloggen om henne egentligen!
Hon e OTROLIG, men sann...en ren komedi

Idag...efter rens & dramat i källaren, tyckte jag att vi lasta skräpet i bilen & kör ner istället för hajka fram som tomte med alla säckar...inte precis nära

Så...happs, lasta skiten...kör ner...inser att vi har fel nyckel, så vi la säckarna utanför tills vidare och vad ser vi...en pensionärgubbe som BLÄNGER, måste vara en såndär som konstant anmäler folk!!!
Han nästan kravlar i snödrivorna för att se om han kan psyka ner oss vandaler, rentav memorisera regnummret...

Va så man hade lust att veva ner rutan å be han fucka sig, vi har mer skit att slänga så glo inte om jag inte ska placera dig under brännbart!!!

Irriterad, så ska lilla mamsen backa...ta mig fan att det är ett mission...hon vill klämma sig mellan en snödriva och en van. Säger att det GÅR inte, BACKA!!!

Så får hon spader, sådär som blondiner kan få...det går inte att backa! Nähe, för att??? Ja men, det är halt?! AND?! Säger att det e bara kolla backspeglarna, ta det lungt och antingen backa hela vägen, alternativt köra in i parkeringsfickan, backa rakt bak...vrida på rattjäveln och köra?!

Naah, backspeglarna kan hon inte kolla i för att hon är för kort?! (Never heard about STÄLLA IN DEM?!) Asså kvinnan driver mig till vansinne...jag har inte körkort (än) MEN kan förfan fatta hur man backar.

Biter mig själv i läppen för att inte strypa henne, kasta ut henne & backa själv (har hänt förut...inget ovanligt när jag blir förbannad, tar komandot & styr upp virrpannan & bilen)

För att riktigt ge en bild av hur man som blond kan bortförklara saker:

Mamma skulle köra ut ur ett garage, där man ryckte i snöre för å öppna porten...mamsen stänger rutan & PANG så sprängdes den! Varför? Enligt henne säkert sabotage, fel på snöret!
Enligt mig...se till att snöret inte fastna i rutan när du veva, INNAN du kör!

Mamma ska backa ut ur en parkering, trång & med betongpelare....
PANG...ingen backspegel kvar...
Hon förklara: Asså, hur fan bygger dom?! Sjukt! Den stod för nära?! Efter lite utskällning: jag blev stressad, va en bil som kom samtidigt, han blängde på mig!

Min åsikt: Andas, backa...pissa på den som stirrar, det tar den tid det tar & billigt blir det, inga skador & spegeln på plats!

Mamma missar avfart: Det gick inte att svänga!!!! Min åsikt: Efter upplyst henne ungefär 10meter innan, att hon ska svänga höger...förvånas jag att det inte gick?!
Efter utskällning: jag blev stressad....

Hon är orginal...otrolig...sanslöst rolig att iakta, fantastisk förmåga att trassla till sig...men hon är min galna mor, en vacker dag drar jag till hollywood å lämnar filmmanus: Min sanslöst Blonda Galna mor eller kanske nöjer mig med att skriva en bok om alla dråpliga situationer med henne i släptåg!